تصویر پروفایل

بی بی مرضیه رضوی زاده

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 بررسی اثر فراصوت بر کاهش آلودگی و ویژگی های فیزیکی پیاز زعفران و تعیین محتوای کروسین در کلاله های بدست آمده از القای امواج فراصوت بر پیازها Investigation on the effect of ultrasound on reducing the contamination and physical properties of saffron corm, and determination of crocin content in the stigmas obtained by induction of ultrasound on corms مجری اول 1400/08/29 1401/05/28
2 اندازه گیری ترکیبات مؤثره کلاله زعفران حاصل از القای امواج صوتی بر پیاز Determination of the effective compounds of saffron stigma due to induction of sound waves on Corm مجری اول 1397/03/25 1397/12/25
3 بررسی و تدوین برنامه راهبردی برای پژوهشکده در عرصه های فناوری زیستی، فناوری اطلاعات و فناوری نانو مجری چهارم 1382/12/10 1384/06/09
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 بررسی و تحلیل روند شکل گیری و وضعیت فعلی برند غذایی حلال به منظور بهره برداری در طراحی برند طیب Study and Investigation of forming trend and current situation of Halal food brand in order to exploit in designing of Tayyeb brand مجری اول 1395/11/01
2 تهیه شکلات غنی شده (فراسودمند) با کلسیم، ویتامین های دی و امگا 3 Preparation of fortifide (functional) chocolat with Calcium, vitamin D3, and Omega مجری اول 1396/09/26 1397/12/25
3 بررسی تأثیر امواج صوتی و عبارات کلامی بر میزان رشد یا بازدارندگی کپک های آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینره Investigation of the effect of acoustic waves and verbal expressions on inhibition of Aspergillus niger and Botrytis cinerea مجری اول 1400/01/29 1401/07/28
4 تهیه و فرمولاسیون صابون مایع با خواص ویژه مجری اول 1379/12/15 1380/06/15
5 تعیین اولویتهای تحقیقاتی مبتنی بر فناوری نانو در صنایع استان خراسان مجری اول 1383/11/04 1384/09/04
6 بررسی مطالعاتی روش‌های خالص‌سازی آب با بکارگیری فناوری نانو مجری اول 1384/06/22 1385/06/22
7 شناسایی کمی و کیفی انواع خرمای صادراتی ایران از نظر آنالیز شیمیایی و میکروبی مجری اول 1382/04/10 1383/12/10
8 تهیه نانوامولسیون پایدار حاوی آنتوسیانین مجری دوم 1388/04/10 1389/04/10
9 تهیه عصاره نانوامولسیونی حاوی اسانس زنجبیل برای طعم دار کردن نوشیدنی­های گازدار مجری اول 1388/08/20 1389/08/20
10 استخراج و ریزپوشانی اولئورزین فلفل قرمز Extraction and encapsulation of capsicum oleoresin. مجری اول 1388/07/27 1389/07/27
11 تثبیت مواد مؤثره انغوزه روی پلیمر پلی اتیلن جهت ساخت فیلم با خاصیت ضد میکروبی Immobilization of active compounds of asafoetida (Ferulassa Feotida) on polyethylene polymer to fabricate antimicrobial packaging containers همکار 1395/10/11 1397/10/10
12 طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب Modeling of quality assessment and date rating based on Tayeb indexes همکار 1397/06/14 1399/03/13
13 شناسایی و ارزیابی ویژگی های عصاره پلی ساکاریدی ریشه اروموروس: ویژگی های ژل دهی، امولسیون کنندگی و فیلم پذیری به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله گوشت گاو همکار 1400/11/02 1402/11/01
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Detection of chloramphenicol using a novel apta-sensing platform based on aptamer terminal-lock in milk samples Analytica Chimica Acta محبوبه جاویدی , محمدرضا حسین دخت , اسما وردیان دوغایی , بی بی مرضیه رضوی زاده 1397/09/10
2 Antimicrobial, mechanical, and physicochemical properties of ethylene vinyl alcohol (EVOH) extruded films blended with propolis International Journal of Food Properties سمیه حاجی نژاد , بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , اسماعیل قاسمی 1399/08/11
3 Investigation of surface tension and surface properties of alkanolamine– alcohol mixtures at T = 313.15 K and P = 90.6 kPa Journal of Molecular Liquids موسی الرضا آبرودی , احمد باقری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1398/05/10
4 Study of interaction between Aspergillus niger cellulase(ANC) and Cetyltrimethylammonium Bromide (CTAB) using surfactant selective electrode Journal of Molecular Liquids امیر عباس رفعتی , بی بی مرضیه رضوی زاده 1386/08/10
5 فیلم های بر پایه آمیزه های پلی اتیلن کم چگال/ بره موم : ویژگی های مکانیکی و زیست تخریب پذیری شیمی و مهندسی شیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/11/13
6 A ternary blending of soy protein isolate/maltodexterin/inulin for encapsulation bioactive oils: Optimization of wall material and release studies Journal of Food Processing and Preservation بی بی مرضیه رضوی زاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1401/04/10
7 بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , زینب زعفرانی , رسول کدخدایی 1396/11/12
8 بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80 علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , فائزه خان محمدی , سیدناصر عزیزی 1394/07/09
9 بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما علوم غذایی و تغذیه سیدعلی مرتضوی , بی بی مرضیه رضوی زاده , حجت کاراژیان 1384/02/11
10 Simulating release model and antimicrobial efficiency of LDPE film carrying ferula asafetida leaf and gum extracts Polymer bulletin راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , فرزانه صباغ 1400/11/12
11 Study of antimicrobial and physicochemical properties of LDPE/propolis extruded films Polymer bulletin سمیه حاجی نژاد , بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/04/11
12 Alginate/soy protein isolate microspheres for fortifying dark chocolate: an innovative approach for enriching with omega-3 Journal of Food Measurement and Characterization بی بی مرضیه رضوی زاده , سمیرا یگانه زاد 1403/02/12
13 Surface Tension of Binary and Ternary Systems Containing Monoethanolamine (MEA), Water and Alcohols (Methanol, Ethanol, and Isopropanol) at 303.15 K Journal of Chemical and Engineering Data موسی الرضا آبرودی , احمد باقری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1399/03/12
14 کاربردهای نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی و ایمنی غذا دنیای نانو بی بی مرضیه رضوی زاده 1391/12/11
15 سمیت نانو ذرات دنیای نانو بی بی مرضیه رضوی زاده , مرضیه حسینی نژاد 1387/01/13
16 بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی شده با روغن دانه چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , مصطفی شهیدی نوقابی , سمیرا یگانه زاد , سحر هاشمی 1400/02/11
17 خواص فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبور عسل استان خراسان رضوی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , سمیه حاجی نژاد , احسان اکبری 1399/02/12
18 استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1394/08/10
19 مقایسه ویژگی های ریز کپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , فائزه خان محمدی , سیدناصر عزیزی 1393/05/10
20 Characterization of Fortified Compound Milk Chocolate with Microcapsulated Chia Seed Oil LWT- Food Science and Technology بی بی مرضیه رضوی زاده , پروانه تبریزی 1400/07/09
21 Ferula asafoetida: chemical composition, thermal behavior, antioxidant and antimicrobial activities of leaf and gum hydroalcoholic extracts Journal of Food Science and Technology راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده 1400/03/11
22 تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی بنه زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده زراعت و فناوری زعفران بی بی مرضیه رضوی زاده , عبدالله ملافیلابی , علی فائزیان , نورا عربشاهی دلوئی 1399/11/13
23 Comprehensive study of Tartrazin/Cationic Surfactant Interaction Journal of Physical Chemistry B افشین اسدزاده شهیر , سهیلا جوادیان , بی بی مرضیه رضوی زاده , حسین غریبی 1390/07/09
24 بررسی شبه سنج های صوتی برای صدادهی به پیاز زعفران در شرایط کشت گلخانه ای انجمن مهندسی صوتیات ایران علی فائزیان , بی بی مرضیه رضوی زاده 1399/05/11
25 Active polyethylene films incorporated with β-cyclodextrin/ferula asafoetida extract inclusion complexes: Sustained release of bioactive agents Polymer Testing راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده 1399/12/11
26 Characterization of polyamide-6/ propolis blended electrospun fibers Heliyon بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/05/11
27 Ultrasound treatment on saffron (Crocus sativus L.) corm: Impact on textural, morphological, and microbial properties and stigmaderived metabolite compositions Heliyon بی بی مرضیه رضوی زاده , سید مهدی زیارت نیا 1403/08/11
28 Nanoparticle Flotation Collectors-The Influence of Particle Softness ACS Applied Materials and Interfaces Songtao Yang , بی بی مرضیه رضوی زاده , Robert Pelton , Gerard Bruin 1392/03/11
29 Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health Journal of Food Composition and Analysis پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مسلم جهانی 1401/06/10
30 Quantification of Crocin, Picrocrocin and Safranal in Saffron Stigmas Obtained from Sounded Corms with Acoustic Waves Phytochemical Analysis بی بی مرضیه رضوی زاده , نورا عربشاهی دلوئی 1400/08/10
31 تأثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم فناوری های جدید در صنعت غذا بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1397/12/10
32 Thermodynamic studies of mixed ionic/nonionic surfactant systems JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE بی بی مرضیه رضوی زاده 1383/05/11
33 Low-Density Polyethylene Films Carrying ferula asafoetida Extract for Active Food Packaging: Thermal, Mechanical, Optical, Barrier, and Antifungal Properties ADVANCES IN POLYMER TECHNOLOGY راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , فرزانه صباغ 1399/04/11
34 Influence of immersion time and latex Nanoparticles concentration on Flotation Recovery separation science and technology بی بی مرضیه رضوی زاده 1397/12/10
35 Integrated ecological risk assessment of dioxin compounds ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH Seyedeh Belin Tavakoly Sany , Rosli Hashim , مجید رضایی , Mohammad Azizur Rahman , بی بی مرضیه رضوی زاده , Ebrahim Abouzari-lotf , David J. Karlen 1394/05/10
36 Dioxin risk assessment: mechanisms of action and possible toxicity in human health ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH Seyedeh Belin Tavakoly Sany , Rosli Hashim , Aishah Salleh , مجید رضایی , David J. Karlen , بی بی مرضیه رضوی زاده , Ahmed Abdel-fattah Hussein 1394/09/10
37 تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب اسلام و سلامت راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1400/05/10
38 Application of carboxylic acid‑functionalized of graphene oxide for electrochemical simultaneous determination of tryptophan and tyrosine in milk SN Applied Sciences ابراهیم فولادی , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیره نوری , Saeid Kakooei 1399/01/13
39 طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP پژوهشنامه حلال راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری , بی بی مرضیه رضوی زاده , مجتبی جوکار 1400/09/10
40 تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاری سازی نشان غذایی طیب پژوهشنامه حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1400/08/10
41 Nanoparticles of SBA-15 synthesized from corn silica as an effective delivery /system for valproic acid نشریه شیمی کاربردی فائزه خانمحمدی , بی بی مرضیه رضوی زاده , سیدناصر عزیزی 1401/10/11
42 بررسی حذف فلوراید و کروم از محلولهای آبی توسط نانو ذرات سیلیس و SBA-15 سنتز شده از اندام گیاه ذرت نشریه شیمی کاربردی فائزه خان محمدی , سیدناصر عزیزی , بی بی مرضیه رضوی زاده 1400/05/10
43 Application of electrochemical sensor modified by SBA-15 /Fe3O4/polyaniline nanocomposite for determination of tyrosine in milk samples Sensing and bio-sensing research فائزه خانمحمدی , بی بی مرضیه رضوی زاده , ابراهیم فولادی 1402/09/10
44 Investigating the effect of acoustic waves on spoilage fungal growth and shelf life of strawberry fruit Fungal biology بی بی مرضیه رضوی زاده , دینا شهرام پور , راضیه نیازمند 1403/01/13
45 Unveiling impact of word concepts on enhancement or reduction of spoilage molds growth and shelf life of strawberries EUROPEAN JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH AND REVIEWS بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , دینا شهرام پور 1403/04/11
46 The effect of the Quran verse on inhibiting the growth of molds in vitro and in vivo conditions Human, Health and Halal Metrics (HHHM) بی بی مرضیه رضوی زاده , دینا شهرام پور 1403/09/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 مطالعه الکتروشیمیایی مخلوط ستیل تری متیل آمونیم برماید و TX-100 سومین سمینار دوسالانه الکتروشیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده
2 New equations for Determination of synergetic and thermodynamic 14th Canadian symposium of theoretical chemistry بی بی مرضیه رضوی زاده , حسین غریبی 1380/05/13
3 Thermodynamic studies of Iomic/Non Ionic surfactant systems 17th IUPAC on chemical Thermodynamics بی بی مرضیه رضوی زاده , حسین غریبی 1381/05/06
4 The modeling of Interaction between binary surfactant systems on the method based on Wyman Binding Potetial 39th IUPAC Congress and 86th Conference of The Canadian Society for Chemistry: Chemistry at the Interface بی بی مرضیه رضوی زاده 1382/05/19
5 Thermodynamic studies of micellisation of DOTAB in the presence of various alcohols هفتمین سمینار دوسالانه الکتروشیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , حسین غریبی , امیر آقایی 1386/06/06
6 Determination of binding constant for cationic/nonionic mixed micelles هفتمین سمینار دوسالانه الکتروشیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , حسین غریبی , امیر آقایی 1386/06/06
7 تهیه نانوامولسیون و کپسوله کردن روغن سبوس برنج دومین همایش ملی نانو مواد و نانو تکنولوژی بی بی مرضیه رضوی زاده 1386/06/06
8 Gel Core Nanoemulsions as new vehicles for food nutraceuticals International Conference of Food Science and Technology 2010 رضا سلطانی , رسول کدخدایی , بی بی مرضیه رضوی زاده , محمد تقی حامد موسویان 1389/01/02
9 Food Contaminants Detection by Bio and Immunosensors نهمین سمینار سالانه الکتروشیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده 1389/11/02
10 Influence of surfactant concentration in latex nano-particles as collectors on Flotation process 5th International Conference on Nanostructures بی بی مرضیه رضوی زاده , Robert Pelton 1392/12/15
11 Physicochemical Properties of Encapsulated Red Peper Oleoresin with Gum Arabic and Whey Protein Concentrate 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1393/07/30
12 Stability enhancement of ginger oil in water submicron beverage emulsion by hydrocolloid blend and ester gum 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1393/07/30
13 بررسی تجربه جهانی غذای حلال ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/02/13
14 بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرآیندهای تمدنی؛ مطالعه موردی تغذیه ششمین کنفرانس الگوی ایران اسلامی پیشرفت حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1396/02/13
15 Application of the inferared spectroscopy in authentication of the Halal foods 1st International Halal Conference مسلم جهانی , بی بی مرضیه رضوی زاده , جواد فیضی 1396/09/22
16 Strategic factor analysis from the current status of Halal food brand in Malaysia and Iran 1st international Halal conference بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/09/22
17 بررسی اقدامات کلیدی برای توسعه ایده و کاربردی شدن برند حلال هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1398/03/22
18 بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرایندهای تمدنی، مطالعه موردی فرایند تغذیه ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1396/02/13
19 simultaneouse voltametric determination of L- tryptophan and L- Tyrosine with the screen printed electrode modified by Fe3O4/GOX-COOH 13 Annual Electrochemistry seminar of Iran ابراهیم فولادی , بی بی مرضیه رضوی زاده 1396/09/02
20 بررسی بازار خرمای طیب همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فرآوری محصول خرما راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1399/09/26
21 حلیت و رابطه آن با پاکیزگی و طیب بودن در زنجیره تولید تا مصرف خرما دومین کنگره ملی غذای حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1400/06/11
22 ارتباط حلال و طیب در تولید خرما همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1401/08/18
23 بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1401/08/19
24 تاثیر آیه قرآن بر بازداری از رشد کپک ها همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده 1401/08/18
25 ارتباط امواج، انرژی وآگاهی با مفهوم طیب همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده 1401/08/18
26 تأثیر صوت و کلمات بر ذهن انسان: مروری بر مفاهیم علمی و کاربردی دومین کنگره بین المللی قرآن و علم بی بی مرضیه رضوی زاده 1403/09/21
27 نقش آب و میدان های زیستی در حیات: تحلیل علمی و معنوی با الهام از آیات قرآن دومین کنگره بین المللی قرآن و علم بی بی مرضیه رضوی زاده 1403/09/21
28 What are the effects of acoustic and electromagnetic waves on water and health دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت بی بی مرضیه رضوی زاده 1403/07/25
29 اثرات روزه داری متناوب بر درمان بیماران مبتلا به سرطان دومین همایش بین المللی قرآن و علم سیدهاشم میری حکیم آباد , لاله رفعت متولی , علییه حسینیان ازغدی , بی بی مرضیه رضوی زاده 1403/09/21
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 طراحی و ساخت فیلم های پلی اتیلنی ضد میکروبی و ممانعت کننده بر پایه پلی اتیلن وینیل الکل و بره موم دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : راضیه نیازمند 1401/08/25
2 سنتز نانو حفره SBA-15 با منبع سیلیکای حاصل از گیاه ذرت با استفاده از ماده طاق ساز آلی و استفاده از آن به عنوان حامل دارو و برخی کاربردهای تجزیه ای دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1401/09/02
3 مطالعه کشش سطحی و پدیده های سطحی سیستمهای دو و سه جزئی شامل آب الکل آمین با استفاده از مدلهای ترمودینامیکی و شبکه عصبی مصنوعی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1399/04/09
4 طراحی نانوآپتاسنسور شناساگر آنتی بیوتیک کلرامفنیکل در نمونه-های شیر و بررسی بیوشیمی فیزیکی اتصال دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1396/11/18
5 تهیه نانو امولسیون و کپسوله کردن روغن سبوس برنج و بررسی عوامل مؤثر بر آن کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1389/12/01
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 شکلات غنی شده با ریزگویچه های حامل امگا 3 1399/07/12 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بی بی مرضیه رضوی زاده
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Electrospun polyvinyl alcohol nanofibers loaded with Ferula assa-foetida gum extract: fabrication, characterization, and antibacterial activity داوری مقاله International Journal of Nanoscience and Nanotechnology 1403/09/20
2 A bilayer emulsion containing encapsulated catfish oil, stabilized with whey protein isolates and fish gelatin for development of PUFA rich mayonnaise داوری مقاله Journal of Food Measurement and Characterization (SEIN) 1403/04/07
3 A bilayer emulsion containing encapsulated catfish oil, stabilized with whey protein isolates and fish gelatin for development of PUFA rich mayonnaise داوری مقاله Journal of Food Measurement and Characterization (SEIN) 1403/04/24
4 شکلات فراسودمند رژیمی بر پایه آرد بادام کوهی(اهلوک) و شیره خرما داوری اختراع مرکز مالکیت معنوی- سازمان ثبت اختراعات 1403/03/29
5 شکلات پروتئینی ارگانیک حاوی جوانه گندم بدون استفاده از هر نوع قند مصنوعی و آرد داوری اختراع مرکز مالکیت معنوی- سازمان ثبت اختراعات 1403/04/09
6 استخراج روغن از هسته خرما به روش تلفیقی اولتراسونیک - آنزیمی داوری اختراع مرکز مالکیت معنوی- سازمان ثبت اختراعات 1403/10/17
7 Evaluation of the antibacterial, anticancer, and fatty acyl compound of Eastern India Propolis داوری مقاله Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 1403/10/16
8 Evaluation of the antibacterial, anticancer, and fatty acyl compound of Eastern India Propolis داوری مقاله Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 1404/01/25
9 Fortification of sugar-free chewing gum with Eucalyptus globulus leaves phenolic extract: Effects on quality characteristics and shelf life داوری مقاله Applied Food Research 1403/12/15
10 داوری گزارش نهایی طرح فوم پلی یورتانی زیست تخریب پذیر داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/10
11 Viability of Crude Palm Oil as Cocoa Butter Alternative in the Production of Dark Chocolate داوری مقاله Applied Food Research-Science Direct 1404/03/03
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 سایر خدمات دوره فرصت مطالعاتی دانشگاه فردوسی مشهد 43143 1403/09/01 1403/12/28
2 سایر خدمات پروژه فاز صفر پژوهانه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 2 1403/02/10 1403/05/25
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
1 مقاله برتر همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت ملی 1403/07/25
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری