تصویر پروفایل

محمد علی حصاری نژاد

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 تهیه و مشخصه یابی فوم نرم پلی یورتانی زیست تخریب پذیر با مواد اولیه تجدیدپذیر و کاربرد آن در صنایع غذایی Fabrication and characterization of biodegradable polyurethane flexible foam with renewable raw materialsand its application in the food industry مجری دوم 1402/06/18 1403/06/17
2 کاربرد ریزکپسولهای حاوی عصاره موسیر وحشی ایرانی استخراج شده به روش میدان الکتریکی پالسی در فرمولاسیون کشک با هدف بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آن Application of microcapsules containing Iranian wild shallot extract extracted by pulsed electric field method in Kashk formulation with the aim of improving its physicochemical, sensory and antioxidant properties مجری اول 1400/12/21 1402/08/20
3 بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کاپاکاراگینان و تأثیر آن بر پایداری و ویژگی های رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو Investigating the effects of cold plasma on physicochemical and rheological properties of κ-carrageenan and its effects on rheological and sensory properties of chocolate milk مجری اول 1397/11/13 1399/11/12
4 بهینه یابی شرایط استخراج عصاره چوبک با کمک میدان های پالس الکتریکی با هدف کاربرد در فرمولاسیون بستنی Optimization of Chubak extraction using pulse electric fields with the aim of ice-cream production مجری اول 1398/09/06 1400/03/05
5 سنتز کمپلکس های اسید آمینه ضروری متیونین با برخی فلزات واسطه به منظور کاربرد در خوراک دام (طرح فناوری) Synthesis of essential amino acid complexes of methionine with some transition metals for use in animal feed مجری دوم 1402/11/04 1403/05/03
6 تولید نمونه آزمایشگاهی سس فراسودمند حاوی عصاره شکر تیغال (طرح فناوری) مجری اول 1401/11/17 1402/05/16
7 تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره ریزپوشانی شده خرفه و کاربرد آن جهت استفاده در یک سیستم مدل غذایی لبنی (طرح فناوری) Production and evaluation of physicochemical and antioxidant properties of encapsulated Portulaca oleracea extract and its application in a dairy food model system مجری اول 1399/06/17 1400/05/16
8 تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله Ration Road Map in a 5-year Prospect همکار 1399/09/23 1400/05/22
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Fabrication of novel hybrid gel based on beeswax oleogel: Application in the compound chocolate formulation Food Hydrocolloids , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , علی فائزیان , Vasilissa Kutsenkova , Zhiming Gao , Katsuyoshi Nishinari , Nataliia Nepovinnykh 1402/04/10
2 Dilatational rheology-property relationships of β-lactoglobulin /high methoxyl pectin mixtures in aqueous foams Food Hydrocolloids علی رافع , سحر سلاح برزین , Ulrich Kulozik , محمد علی حصاری نژاد 1401/06/10
3 Catalytic nucleation effect of the insoluble fraction of Persian gum on amyloid fibrillation of whey protein isolate Food Hydrocolloids مریم نوروزی , محمد علی حصاری نژاد , رسول کدخدایی , Katsuyoshi Nishinari , Zhiming Gao 1403/10/12
4 Nanofibril-induced modification of heat-set whey protein isolate hybrid gel: The impact of nanofibril morphology Food Hydrocolloids مریم نوروزی , محمد علی حصاری نژاد , رسول کدخدایی , Katsuyoshi Nishinari , Zhiming Gao 1404/12/10
5 بررسی ویژگی های فیزیکی دانه ماشک گل خوشه ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی گیری و تغییرات pH بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران بهداد شکرالهی یانچشمه , محمد علی حصاری نژاد , زهرا زمانی , نگین یوسفی , آنا عبدالشاهی , اشکان جبلی جوان 1400/06/10
6 بررسی ویژگی های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , عاطفه عارفخانی , علی رافع , فاطمه جاویدی , علیرضا صادقیان 1400/07/09
7 A new study on the quality, physical and sensory characteristics of cupcakes with Althaea officinalis mucilage پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران تکتم یاسمنی فریمانی , محمد علی حصاری نژاد , مریم تات 1399/04/11
8 بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمدرضا امیریوسفی , H. J. Al -kaabi , سحر سلاح برزین , محمد علی حصاری نژاد 1401/06/10
9 مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مریم بیات ترک , محسن وظیفه دوست , محمد علی حصاری نژاد , زهره دیدار , مسعود شفافی 1400/11/12
10 بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مجتبی صالحی , امیراقبال خواجه رحیمی , محمد علی حصاری نژاد 1400/07/09
11 مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران فرناز رضائیان عطار , ناصر صداقت , سمیرا یگانه زاد , آتنا پاسبان , محمد علی حصاری نژاد 1400/04/10
12 بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سارا خسروشاهی , محمد علی حصاری نژاد , زهره دیدار , محسن وظیفه دوست 1400/04/10
13 مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , محمدرضا امیریوسفی 1400/01/12
14 ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , علی رافع , علیرضا صادقیان , محبوبه سرابی جماب 1399/03/12
15 بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , آرش کوچکی , سید محمدعلی رضوی , محمد امین محمدی فر 1398/11/12
16 بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , سارا خسروشاهی , نیکا جعفرنیا 1398/06/10
17 بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , زهرا سیر , فرناز رضائیان عطار 1398/01/12
18 بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و پلی فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بهداد شکرالهی یانچشمه , محمد علی حصاری نژاد , نگار رضایی , آزاده سلیمی , غزل شمشادی , مهناز کاظم زاده , اشکان جبلی جوان 1397/12/10
19 Chewing gum base: A comprehensive review of composition, production, and assessment methods: Advances and approaches in biodegradability Journal Of Texture Studies , سمیرا یگانه زاد , Mansour Rabie Ashkezary , محمد علی حصاری نژاد , Aldo Todaro , Katsuyoshi Nishinari 1402/04/10
20 A study on the structural, physicochemical, rheological and thermal properties of high hydrostatic pressurized pearl millet starch International Journal of Biological Macromolecules سید مهدی میرزابابایی , Duygu Ozmen , محمد علی حصاری نژاد , Omer SaidToker , سمیرا یگانه زاد 1401/10/11
21 The dependency of rheological properties of Plantago lanceolata seed mucilage as a novel source of hydrocolloid on mono- and di-valent salts International Journal of Biological Macromolecules محمد علی حصاری نژاد , الهام السادات شکرفروش , فرناز رضائیان عطار , سجاد قادری 1398/12/11
22 Effect of pH and protein to polysaccharide ratio on coacervation of sesame protein isolate-Tragacanth gum: Structure-rheology function International Journal of Biological Macromolecules آزاده قربانی , علی رافع , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo 1404/03/11
23 Optimized pulsed electric field-assisted extraction of biosurfactants from Chubak (Acanthophyllum squarrosum) root and application in ice cream Journal of the Science of Food and Agriculture سارا خسروشاهی , زهره دیدار , محمد علی حصاری نژاد , محسن وظیفه دوست 1400/04/10
24 Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seeds Journal of the Science of Food and Agriculture فاطمه رضاقلی , سیدمحمدباقر هاشمی , علی اکبر غلامحسین پور , موسی حمیدآبادی , محمد علی حصاری نژاد , Marcel Tutor Ale 1397/10/11
25 Physicochemical and nutritional characteristics of nutrition bar fortifed with cowpea protein Journal of Food Measurement and Characterization گیسو ملکی , طلیعه شادردی زاده , M.R. Mozafari , فرناز رضائیان عطار , محمد علی حصاری نژاد 1401/09/10
26 Modeling the respiration rate of chitosan coated fresh in-hull pistachios (Pistacia vera L. cv. Badami) for modified atmosphere packaging design Journal of Food Measurement and Characterization فرناز رضائیان عطار , ناصر صداقت , آتنا پاسبان , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد 1401/01/12
27 Active packaging coating based on Ocimum basilicum seed mucilage and probiotic Levilactobacillus brevis Lb13H: preparation, characterization, application and modeling the preservation of fresh strawberries fruit Journal of Food Measurement and Characterization مصطفی رحمتی جنیدآباد , بهروز علیزاده بهبهانی , مرتضی تاکی , محمد علی حصاری نژاد , Omer Said Toker 1403/09/11
28 تحلیل ابعادی و تجربی فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا مطالعه موردی: بکارگیری اعداد بی بعد درآزمون رئولوژیکی نشاسته ارزن پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی محمد علی حصاری نژاد , سید مهدی میرزابابایی , Omer said Toker , سمیرا یگانه زاد 1401/02/11
29 تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل کننده پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , علی فائزیان , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد 1401/02/11
30 The Effect of Cold Plasma on the Enzymatic Activity and Quality Characteristics of Mango Pulp پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی Tarek Gamal Abedelmaksoud , محمد علی حصاری نژاد , بهداد شکرالهی یانچشمه 1400/11/12
31 The combined effect of ultrasound treatment and leek (Allium ampeloprasum) extract on the quality properties of beef Food Bioscience علی مهربانی , اشکان جبلی جوان , محمد علی حصاری نژاد , علی مهدوی , مهنوش پارسایی مهر 1401/03/11
32 Evaluating the potential of soy protein isolate /alginate hydrogel as polyphenolic liposome carrier during gastrointestinal tract: A case study on sumac extract LWT- Food Science and Technology آتنا پاسبان , سیده فاطمه موسوی , شیما عبدالهی , محمد علی حصاری نژاد 1403/08/11
33 Effect of Pulsed Electric Field Pretreatment and Alyssum homolocarpum Seed Gum Coating on Oil Uptake, Acrylamide Formation, and Quality Attributes of Purple Potato Chips LWT- Food Science and Technology آنیسا جعفری , غلامحسن اسدی , محمد علی حصاری نژاد , مسعود هماپور , سیدابراهیم حسینی 1404/09/10
34 Exploring the performance and biodegradability of Edible Biopolymer blends incorporating Pistacia atlantica subsp. Mutica Gum and Plasticized Poly(lactic acid) Scientific Reports منا کاوه , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , مریم کیومرثی 1403/07/10
35 Preparation and characterization of biodegradable flexible polyurethane foam containing acetylated tapioca starch and Castor oil Scientific Reports محمدرضا عبدالهی مقدم , مریم مهدوی , عادل بیگ بابائی , محسن حیدری , محمد علی حصاری نژاد 1404/02/11
36 Nutritional value, antibacterial activity, ACE and DPP IV inhibitory of red pomegranate seeds protein and peptides Scientific Reports زهرا اکبربگلو , نرگس مظلومی , لاله کریم زاده , خشایار سرابندی , سید مهدی جعفری , محمد علی حصاری نژاد 1403/12/11
37 Numerical simulation and experimental validation of the oleogel formation from grape seed oil and beeswax Scientific Reports زهره براتیان , علی فائزیان , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , علیرضا شیخی دارانی , Marcello Fidaleo , هاشم احمدی تیغچی 1403/10/12
38 Comparative analysis of navy bean starch nanoparticles prepared via ultrasound, enzymatic debranching, and their synergistic application Scientific Reports Nora Ali Hassan , Aijun Hu , Ammar B. Altemimi , Jie Zheng , Ran Han , Darya Khan , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1404/04/10
39 Comparison of microwave and pulsed electric field methods on extracting antioxidant compounds from Arvaneh plant (Hymenocrater platystegius Rech. F) Scientific Reports محمدرضا رادنیا , الهام مهدیان , علی محمدی ثانی , محمد علی حصاری نژاد 1403/07/10
40 New Insights into Physical, Morphological, Thermal, and Pasting Properties of HHP-Treated Starches: Effect of Starch Type and Industry-Scale Concentration Starch علی حیدری , سید محمدعلی رضوی , محمد علی حصاری نژاد , Asgar Farahnaky 1400/04/10
41 Exploring the phenolic profile, antibacterial, and antioxidant properties of walnut leaves (Juglans regia L.) Food Science and Nutrition Ammar B. Altemimi , Siba MouidAl-haliem , Zina T.Alkanan , Muthanna J. Mohammed , محمد علی حصاری نژاد , Mazin A. A. Najm , Aziz Bouimayane , Francesco Cacciola , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1402/04/10
42 Exploring the health benefits and functional properties of goat milk proteins Food Science and Nutrition Qausar Hamed ALKaisy , Jasim S. Al-Saadi , Ali Khudhair Jaber AL-Rikabi , Ammar B. Altemimi , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1402/03/11
43 Application of encapsulated Indigofera tinctoria extract as a natural antioxidant and colorant in ice cream Food Science and Nutrition طلیعه شادردی زاده , الهام مهدیان , محمد علی حصاری نژاد 1402/01/12
44 Qualitative analysis of the structural, thermal and rheological properties of a plant ice cream based on soy and sesame milks Food Science and Nutrition سجاد قادری , مصطفی مظاهری تهرانی , محمد علی حصاری نژاد 1399/12/11
45 Effects of high hydrostatic pressure on the rheological properties and foams/emulsions stability of Alyssum homolocarpum seed gum Food Science and Nutrition سجاد قادری , محمد علی حصاری نژاد , الهام السادات شکرفروش , سید مهدی میرزابابایی , فرزاد کریم پور 1399/07/10
46 Impact of pH on the Physicochemical, Structural, and Techno-Functional Properties of Sesame Protein Isolate Food Science and Nutrition آزاده قربانی , علی رافع , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo 1403/10/12
47 Chicory (Cichorium intybus) Leaves Extract: Phenolic Composition, Antibacterial Activity, and Antioxidant Capacity Assessment Food Science and Nutrition Siba Mouid Al-haliem , Muthanna Jasim Mohammed , Tarek Gamal Abedelmaksoud , محمد علی حصاری نژاد , Ahmed Adel Baioumy 1404/03/11
48 Drones and Workers of Honeybee Apis mellifera L. Dried Powder: Chemical Composition, Antioxidant, and Anticancer Assessment Food Science and Nutrition Tarek Gamal Abedelmaksoud , Mohamed Salah El-Masarawy , Ammar B. Altemimi , محمد علی حصاری نژاد , Ahmed M. S. Hussein , Sayed Saad Smuda 1403/08/11
49 Antimicrobial, Anti-Biofilm Activity and Antioxidants of Phenolic Compounds Isolated From Hypericum perforatum on Periodontal Pathogenic Oral Bacteria Food Science and Nutrition Siba Mouid Al-haliem , Muthanna Jasim Mohammed , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1404/03/11
50 Enhanced Antioxidant Properties in Functional Ice Cream Through Encapsulation of Pulsed Electric Field-Assisted Artemisia campestris Extract Food Science and Nutrition Sara Slimani , Kerbouche Lamia , Soraya Akretche-Kelfat , Oufighou Amira , محمد علی حصاری نژاد 1404/02/11
51 Sophora japonica Nanoemulsion: Ultrasound-Assisted Extraction and Characterization Food Science and Nutrition Mohamed Ibrahim Younis , Ren Xiaofeng , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1403/10/12
52 Extending the Shelf Life of Strawberries: Physicochemical and Antibacterial Effects of Carboxymethyl Cellulose and Gelatin Coatings With Lemon Essential Oil Food Science and Nutrition Arkan Mohammed Hassan , Ammar B. Altemimi , Babak Ghanbarzadeh , Perihan Adun , Khaled Arab , Sonya Ibrahim , Farhang Hameed Awlqadr , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1404/01/12
53 Bioactive Compounds, Medicinal Benefits, and Contemporary Extraction Methods for Lemon Balm (Melissa officinalis) Food Science and Nutrition Farhang Hameed Awlqadr , Ammar B. Altemimi , Syamand Ahmed Qadir , Othman Abdulrahman Mohammed , Mohammed N. Saeed , محمد علی حصاری نژاد , Naoufal Lakhssassi 1404/06/10
54 Optimization of Canned Talang Queenfish Color Sterilized by Rotary Retort: Storage Stability, Artificial Intelligence Adaptive Neuro Fuzzy Inference Systems Modeling TBA Based on Color Attributes Food Science and Nutrition Atheer A. A. Al-Mtury , Asaad R. Al-Hilphy , Ammar B. Altemimi , Zheng Ruan , Sabah M. Al-Shatty , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1404/05/10
55 Characterization and optimization of polylactic acid and polybutylene succinate blend/starch/wheat straw biocomposite by optimal custom mixture design Polymer Testing محمدرضا عبدالهی مقدم , محمد علی حصاری نژاد , فاطمه جاویدی 1402/01/12
56 Freeze-dried persimmon peel: A potential ingredient for functional ice cream Heliyon مهدی یوسفیان , الهام مهدیان , عارفه کردجزی , محمد علی حصاری نژاد 1402/11/12
57 Enhancing safety and quality in the global cheese industry: A review of innovative preservation techniques Heliyon Mohammed A. Falih , Ammar B. Altemimi , Qausar Hamed Alkaisy , Farhang H. Awlqadr , Tarek Gamal Abedelmaksoud , ساجد امجدی , محمد علی حصاری نژاد 1403/09/11
58 Emerging trends in nano-sensors: A new frontier in food safety and quality assurance Heliyon Farhang Hameed Awlqadr , Ammar B. Altemimi , Syamand Ahmed Qadir , Tablo Azad Hama Salih , Zina T. Alkanan , Qausar Hamed AlKaisy , Othman Abdulrahman Mohammed , محمد علی حصاری نژاد 1403/10/12
59 Effect of the sorbitol to glycerol weight ratio and sugarcane bagasse concentration on the physicomechanical properties of wheat starch‑based biocomposite Chemical and Biological Technologies in Agriculture محمدرضا عبدالهی مقدم , محمد علی حصاری نژاد , فاطمه جاویدی 1402/08/10
60 Molecular conformation and dilute solution properties of barley β-glucan: unveiling β-glucan as a highly lexible biopolymer under diferent processing conditions Chemical and Biological Technologies in Agriculture عبدالله همتیان سورکی , محمد علی حصاری نژاد 1402/05/10
61 Active packaging based on wheat germ protein isolate–Malva sylvestris leaf mucilage embedded with D-limonene nanoliposome: preparation and characterization Chemical and Biological Technologies in Agriculture زهره دیدار , محمد علی حصاری نژاد 1402/05/10
62 Modified atmosphere packaging with chitosan coating to prevent deterioration of fresh in-hull Badami’s pistachio fruit Chemical and Biological Technologies in Agriculture فرناز رضائیان عطار , ناصر صداقت , آتنا پاسبان , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد 1401/11/12
63 Application of carrot waste extract and Lactobacillus plantarum in Alyssum homalocarpum seed gum-alginate beads to create a functional synbiotic yogurt Chemical and Biological Technologies in Agriculture زهرا شریفی , اشکان جبلی جوان , محمد علی حصاری نژاد , مهنوش پارسایی مهر 1401/10/11
64 Preparation of vitamin D3-loaded oil-in-water-in-oil double emulsions using psyllium gum: optimization using response surface methodology Chemical and Biological Technologies in Agriculture زهره دیدار , محمد علی حصاری نژاد 1401/08/10
65 Lepidium perfoliatum seed gum: investigation of monosaccharide composition, antioxidant activity and rheological behavior in presence of salts Chemical and Biological Technologies in Agriculture آرش کوچکی , محمد علی حصاری نژاد , M.R. Mozafari 1401/05/10
66 Effects of Concentration and Heating/Cooling Rate on Rheological Behavior of Sesamum indicum Seed Hydrocolloid Foods علی رافع , طلیعه شادردی زاده , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo , Ahmed Ali Abd El-Maksoud , Weiwei Cheng , M.R. Mozafari , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1401/09/10
67 Fabrication of Dragee Containing Spirulina platensis Microalgae to Enrich Corn Snack and Evaluate Its Sensorial, Physicochemical and Nutritional Properties Foods مریم بیات ترک , محسن وظیفه دوست , محمد علی حصاری نژاد , زهره دیدار , مسعود شفافی 1401/03/11
68 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی فناوری های جدید در صنعت غذا محمد علی حصاری نژاد , محمدرضا عبدالهی مقدم , مینو جعفرزاده , مسعود رضایی اوغازی 1400/02/11
69 مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح تحقیقات مهندسی صنایع غذایی رویا فنایی نقدعلیپور , وحید حکیم زاده , محمد علی حصاری نژاد 1403/08/11
70 Preparation of solid lipid nanoparticles and nanostructured lipid carriers containing zeaxanthin and evaluation of physicochemical properties COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS رویا اصانلو , مژگان امتیازجو , اقدس بنائی , محمد علی حصاری نژاد , فاطمه اشرفی 1401/02/11
71 Vicia villosa protein isolate: a new source of protein to make a biodegradable film Potravinarstvo فرناز رضائیان عطار , فاطمه رضاقلی , محمد علی حصاری نژاد 1397/06/10
72 Effect of varying levels of acorn flour on antioxidant, staling and sensory properties of Iranian toast International Journal of Food Studies بابک موسوی , سجاد قادری , محمد علی حصاری نژاد , عزیزالله پورمحمودی 1400/07/09
73 Evaluation of in vitro release of zeaxanthin-containing nanocarriers Journal of Biological Studies رویا اصانلو , مژگان امتیازجو , اقدس بنائی , محمد علی حصاری نژاد , فاطمه اشرفی 1401/06/10
74 Effects of Various Types of Vacuum Cold Plasma Treatment on the Chemical and Functional Properties of Whey Protein Isolate with a Focus on Interfacial Properties colloids and interfaces الهام امت محمدی , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , محسن دبستانی , Emanuel Schneck , Reinhard Miller 1402/05/10
75 Influence of Gelatin/guar gum mixture on the rheological and textural properties of restructured ricotta cheese Carbohydrate Polymer Technologies and Applications محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo , علی رافع 1400/09/10
76 New application of smart packaging by using sumac extract for detecting lactic cheese aging Applied Food Research شقایق روزبهانیان , مهنوش پارسائی مهر , اشکان جبلی جوان , محمد علی حصاری نژاد 1404/09/10
77 Encapsulation of lutein in nanoemulsions: Comparative evaluation of chickpea and soy protein isolates on physicochemical stability, antioxidant activity, and rheological properties Food Chemistry: X Farhang Hameed Awlqadr , بابک جهانبخش , Ammar B. Altemimi , خالد عرب , سعید داداشی , اکرم پزشکی , محمد علی حصاری نژاد , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1404/02/11
78 Biological properties of LMW peptide fractions from apricot kernel protein Nutritional antibacterial and ACE inhibitory activities Journal of Agriculture and Food Research زهرا اکبربگلو , مریم محمدی , آرمین عارفی , خشایار سرابندی , سارا صفائیان لائین , سید هادی پیغمبردوست , محمد علی حصاری نژاد 1403/03/12
79 Bio-functional, antibacterial, ACE and DPP-IV inhibitory activities of thyme, flax and apple pollen-peptides by controlled enzymolysis Journal of Agriculture and Food Research زهرا اکبربگلو , آتنا رمضانی , عادله رفعتی , نرگس مظلومی , سید مهدی جعفری , محمد علی حصاری نژاد , فاطمه خالقی , خشایار سرابندی 1403/12/11
80 Advances in oil-based edible coatings for postharvest preservation of fruits and vegetables: A comprehensive review of biopolymer types, functional plant oils, nanoemulsion systems, and application techniques Journal of Agriculture and Food Research Ali Muhi Aldeen Omar Aljabary , Farhang Hameed Awlqadr , Ammar B. Altemimi , Azhin Bakhtyar Mahmood Abdulrahman , Mohammed N. Saeed , محمد علی حصاری نژاد 1404/09/10
81 Stabilization of antioxidant thyme-leaves extract Thymus vulgaris within biopolymers and its application in functional bread formulation Future Foods زهرا اکبربگلو , نرگس مظلومی , خشایار سرابندی , آتنا رمضانی , فاطمه خالقی , عادله رفعتی حمزه کلاهی , سید مهدی جعفری , محمد علی حصاری نژاد 1403/03/12
82 Enzymatic modification of cold pressed coconut meal proteins Nutritional functional and biological properties Sustainable Food Technology خشایار سرابندی , زهرا اکبربگلو , سید هادی پیغمبردوست , رکسانا سرابندی , حسین صمدی کفیل , محمد علی حصاری نژاد 1403/06/11
83 Phycocolloids from Sargassum microcystum: Immunomodulatory and antioxidant activities of alginic acid and fucoidan Food Hydrocolloids for Health Sakthivel Muthu , Ammar B. Altemimi , Mythileeswari Lakshmikanthan , Kathiravan Krishnan , Qausar Hamed ALKaisy , Farhang Hameed Awlqadr , محمد علی حصاری نژاد 1404/03/11
84 AI-Powered Advancements in Food Analysis and Safety: Ensuring Quality, Protection, and Precision in Modern Food Systems: A Review eFood Ammar B. Altemimi , Farhang Hameed Awlqadr , Raqad R. Al-Hatim , Syamand Ahmed Qadir , Mohammed N. Saeed , Aryan Mahmood Faraj , Tablo H. Salih , Hala S. Mahmood , محمد علی حصاری نژاد , Francesco Cacciola 1404/04/10
85 Advancing Sustainability in Fruit and Vegetable Packaging: The Role of Nanotechnology in Food Preservation eFood Farhang Hameed Awlqadr , Ammar B. Altemimi , Ali Muhi Aldeen Omar , Mohammed N. Saeed , Syamand Ahmed Qadir , Aryan Mahmood Faraj , Alaa Jabbar Abd Al-Manhel , Tablo H. Salih , محمد علی حصاری نژاد , Italo Rennan Sousa Vieira 1404/03/11
86 Assessment of safety and tolerability of hybrid gel oral administration in an experiment on Wistar rats Food Systems Nataliia V. Nepovinnykh , Sergey V. Kozlov , Irina V. Ziruk , Vasilissa S. Kutsenkova , زهره براتیان , محمد علی حصاری نژاد , سمیرا یگانه زاد 1404/02/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 The effect of hydrocolloids on the yield and some physicochemical characteristics of Iranian White cheese International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science علی رافع , علیرضا صادقیان , محمد علی حصاری نژاد 1397/06/02
2 The Effect of Althaea officinalis Mucilage on Physical, Staling and Sensory Properties of Sponge Cake International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science محمد علی حصاری نژاد , مریم تات 1397/06/02
3 Descriptive Sensory Evaluation of Chewing Gums: A Comparative Survey on Chewing Gums with Natural and Biodegradable Gum Bases 3rd International Turkic World Congress on Science and Engineering منا کاوه , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد 1400/04/24
4 DEVELOPMENT OF SUGAR-FREE CHOCOLATE PRODUCT FORMULATION BASED ON AN EDIBLE HYBRID GEL XII National Scientific and practical Conference with international participation Technologies and Healthy Food products Kutsenkova Vasilissa , MS Utesheva , Nataliia Nepovinnykh , , محمد علی حصاری نژاد , علی فائزیان , سمیرا یگانه زاد 1399/09/27
5 Structural and functional Modification of WPI using vacuum cold plasma International Scientific Conference EUFoam2022 الهام امت محمدی , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , محسن دبستانی , Reinhard Miller , Emanuel Schneck 1401/04/12
6 Investigating of the indicators of Tayyeb concept as a top food brand همایش بین المللی غذای طیب محمد علی حصاری نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو 1401/08/19
7 مروری برکاربرد مغناطیس در کشاورزی و صنعت غذا دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت محبوبه باسی , محمد علی حصاری نژاد 1403/07/24
8 کاربرد صمغ ها به عنوان پوشش های خوراکی جهت کاهش جذب روغن غذای سرخ شده سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران آنیسا جعفری , محمد علی حصاری نژاد 1403/07/25
9 Temporal drivers of Liking in Chewing Gum combining Temporal Rate All That Apply (TRATA) and Temporal Liking EuroSense2024 منا کاوه , Elena Zuniga , Monica Gonzalez , سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد , Amparo Tarega 1403/06/28
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بررسی تشکیل سامانه های هیبریدژل و الئوفوم بر پایه روغن هسته انگور و کاربرد آن در فرمولاسیون فرآورده شکلاتی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد
2 بررسی خواص عملکردی، حسی و بافتی سامانه دوجزئی پروتئین کنجد-صمغ کتیرا در سیستم مدل گوشت آنالوگ دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : علی رافع
3 فرآیند تولید و فرمولاسیون آدامس زیست تخریب پذیر برپایه آمیزه بیوپلیمری حاوی صمغ سقز و نقش فرآیند دهانی در درک حسی به روش ویژگی های حسی غالب وابسته به زمان دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد , استاد مشاور اول : مریم کیومرثی 1403/11/17
4 بررسی تاثیر ریزذرات ژل هیبریدی IFPG-WPF-WPI بر پایدارسازی امولسیون پیکرینگ حاوی روغن بذر کتان و ویتامینهای 3D و E دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
5 اثر صمغ فارسی و دمای فرایند بر خصوصیات سطحی و پایداری کف پروتئینی بر پایه ایزوله پروتیین آب پنیر اصلاح شده با فرایند پلاسمای سرد دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد مشاور دوم : محسن دبستانی , استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد , استاد راهنمای دوم : هابیل راینهارد میلر 1404/02/13
6 بررسی اثر کاربرد پوست خرمالو خشک شده با روش های مختلف بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1401/06/14
7 امکان سنجی تولید اسنک فراسودمند غنی شده با ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی خصوصیات حسی، فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای آن با استفاده از تکنیک های داده کاوی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1401/04/11
8 بررسی امکان استفاده از پودر زیست توده جلبک دونالیلا سالینا به عنوان پایدارکننده در سس مایونز کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1401/06/19
9 بررسی اثر حلال و روش های مختلف استخراج بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره مفراح کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1401/06/15
10 بررسی تاثیر موسیلاژ دانه بارهنگ بر ویژگی های رئولوژیکی و عملکردی نشاسته گندم کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1401/06/14
11 ریزپوشانی عصاره گیاه وسمه (Isatis Tinctoria) به منظور کاربرد در بستنی به عنوان رنگ طبیعی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1400/11/30
12 اثر نشاسته های گندم، ذرت و ذرت مومی تیمار شده با فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب کم چرب مدل دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1400/09/16
13 بررسی تأثیر پیش فراصوت بر خواص فیزیکی سیب خشک شده به روش بستر سیال کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1398/11/21
14 بررسی اثر ترکیبی امواج فراصوت و آنزیم پروتئاز استخراج شده از تره فرنگی بر تردی گوشت گوساله دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1399/11/20
15 تولید نانوحامل های لیپیدی زیگزانتین استخراج شده از اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایش آن ها دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1403/01/29
16 ارزیابی زنده مانی و پایداری لاکتوباسیلوس پارا کازئی انکپسوله شده با عصاره پوست بادمجان (Solanum Melongena. L) کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : مهنوش پارسایی مهر , استاد مشاور اول : اشکان جبلی جوان 1403/06/26
17 ارزیابی فیلم کیتوزان حاوی عصاره سماق دربسته بندی هوشمند پنیر لاکتیکی کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : مهنوش پارسایی مهر , استاد مشاور اول : اشکان جبلی جوان 1403/06/26
18 بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر خواص عملکردی و رفتار بیاتی ژل نشاسته ارزن مرواریدی کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : علی مهدوی , استاد مشاور اول : اشکان جبلی جوان 1403/06/26
19 بهینه یابی استخراج عصاره گیاه اروانه (Hymenocrater platystegius Rech. F.) با استفاده از روش های میدان الکتریکی پالسی و مایکروویو جهت کاربرد در تولید بستنی فراسودمند دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : الهام مهدیان , استاد راهنمای دوم : علی محمدی ثانی 1403/10/19
20 بررسی کارایی فیلم بسته بندی هوشمند/ فعال کیتوزان_صمغ قدومه شیرازی حاوی عصاره هویج بنفش برای ارزیابی ماندگاری و فساد فیله ماهی قزل آلا کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1404/02/15
21 ریزپوشانی و بررسی زنده مانی لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم M1PM95 در هیدروژل صمغ قدومه شیرازی- آلژینات حاوی عصاره اسفناج (Spinacia oleracea L) به منظور کاربرد در دوغ کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1403/06/26
22 بررسی قابلیت استفاده از میکرو و نانو کریستال سلولز به عنوان ترکیب پریبیوتیک و جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست بدون چربی و کم چرب پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : مریم قادری , استاد مشاور دوم : حسین یوسفی 1403/11/28
23 بررسی اثر میدان الکتریکی پالسی و ترکیب پوشش خوراکی صمغ دانه قدومه شیرازی بر روی سیب زمینی سرخ کرده طی فرایند سرخ کردن عمیق با روغن زیتون و آفتابگردان دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : غلامحسن اسدی , استاد مشاور اول : مسعود هماپور , استاد مشاور دوم : سید ابراهیم حسینی
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 فرمولاسیون نان تست بر پایه آرد بلوط تانن گیری شده 1398/07/16 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بابک موسوی , سجاد قادری , محمد علی حصاری نژاد
2 هیدروژل بهبوددهنده راندمان پنیرسازی از مخلوط حاوی کتیرای بدست آمده از تراوشات گیاه کتیرا و صمغ زانتان 1399/04/23 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عاطفه عارفخانی , علی رافع , علیرضا صادقیان , محمد علی حصاری نژاد
3 فرمولاسیون پودر فوری بلوط تخمیر شده 1398/12/20 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سجاد قادری , محمد علی حصاری نژاد
4 SEMI-FINISHED CONFECTIONERY PRODUCT BASED ON HYBRID GEL 1400/06/02 Kutsenkova Vasilissa , Mariya Utesheva , Nataliia Nepovinnykh , , سمیرا یگانه زاد , علی فائزیان , محمد علی حصاری نژاد
5 شیر غنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی 1401/06/08 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اقدس بنائی , پروشاد منتظری شاه توری , رویا اصانلو , محمد علی حصاری نژاد , مژگان امتیازجو
6 ساخت بیوکامپوزیت های زیست تخریب پذیر از آمیزه بیوپلی استرها پرشده با پلیمرهای طبیعی 1402/05/23 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سمیرا یگانه زاد , فاطمه جاویدی , محمد هادی کریمی , محمدرضا عبدالهی مقدم , محمد علی حصاری نژاد
7 الاستومر زیست تخریب پذیر مبتنی بر آمیزه پلی لاکتیک اسید نرم شده و سازگار شده و صمغ سقز جهت مصارف غذایی 1402/08/23 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سمیرا یگانه زاد , محمد علی حصاری نژاد ,
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 تولید آنالوگ گوشت گیاهی از پروتین های سویا و لوپین به روش کشیدگ مکانیکی داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/08/20
2 پودر خامه ای کننده قهوه با چربی کاهش یافته حاوی قوام دهنده گیاهی (صمغ دانه شاهی) داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/11/06
3 پنیر سفید ایرانی سین بیوتیک برپایه صمغ بذر کتان داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/11/13
4 تولید پنیر فتای سین بیوتیک برپایه باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و صمغ بذرکتان داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/11/10
5 آدامس لاغری حاوی گیاهان دارویی و موادموثره در کاهش وزن داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/08/09
6 تولید رشته آش طعم دار با چاشنی و رنگ های طبیعی خوراکی داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه 1403/12/15
7 Effect of high-pressure homogenization on physicochemical properties, structure and rheological properties of waxy maize starch داوری مقاله LWT 1404/06/24
8 بهینه سازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجاله کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک داوری مقاله دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1404/06/23
9 کاربرد ترکیبات گیاهی و صمغهای خوراکی در بهبود ویژگیهای دوغ داوری مقاله دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1404/06/21
10 کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی داوری مقاله دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1404/06/18
11 Innovations in biopolymer-based anti-fog food packaging: From surface engineering to sustainable food preservation داوری مقاله Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 1404/05/27
12 داوری 4 مقاله در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی داوری مقاله دبیرخانه دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1403/07/25
13 ساخت اولئوژلهای دوگانه با استفاده از ترکیب ژل کنندههای پلیساکاریدی و مومهای طبیعی برای بهبود رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال کپسوله شده داوری مقاله دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1404/05/18
14 ضایعات مواد غذایی داوری مقاله دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت 1404/05/20
15 Physicochemical, antioxidant, microbial, and sensory analysis of buffalo milk stirred yogurt fortified with cactus pear (Opuntia ficus indica) pulp داوری مقاله Food Science and Nutrition 1404/05/20
16 Effect the polysaccharides addition, high intensity ultrasound and high hydrostatic pressure on the rheological parameters of protein isolates داوری مقاله Food Biomacromolecules 1404/04/04
17 DETERMINATION OF THE SPECIFIC GAS EXCHANGE RATE AS A FUNCTION OF GAS CONCENTRATION IN MICROPERFORATED MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING داوری مقاله Journal of Agriculture and Food Research 1404/03/25
18 Transforming ice cream: recent advances in substitutes and supplements داوری مقاله Journal of Food Composition and Analysis 1404/03/03
19 Nutritional, Antinutritional, and Phytochemical Profiling of Raw and Fermented Carissa carandas Puree and its Utilization in Ice Cream Development داوری مقاله Journal of Agriculture and Food Research 1404/02/26
20 Scientometric Analysis of Biodegradable Coatings and Films for Cheese داوری مقاله ACS Food Science and Technology 1404/02/04
21 The impact of adding oat proteins on the physicochemical properties of yoghurt داوری مقاله مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1403/11/26
22 حفظ کیفیت میوه چیکو در مدت انبارمانی با کاربرد آمینواسیدها داوری مقاله مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1403/11/10
23 The synthesis and evaluation of a third-generation dendrimer, derived from Shirazi thyme, as a novel food preservative for mayonnaise داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/10/11
24 Enhancing the Bioaccessibility of L-Citrulline Using Chitosan-Coated Nanoliposomes: Physicochemical Properties and Release Kinetics in Simulated Gastrointestinal Conditions داوری مقاله Journal of Agriculture and Food Research 1403/10/01
25 Effect of cocoa powder on the physicochemical, microbial, and sensory properties of synbiotic freeze-dried yogurt داوری مقاله Journal of Agriculture and Food Research 1403/09/11
26 Evaluation of the Food Barrier and Mechanical Properties of Carrageenan-Starch Composite Films داوری مقاله Food Science and Nutrition 1403/09/07
27 Effects of high hydrostatic pressure on folate and isoflavone contents, bioaccessibility, and physicochemical properties of soybean powder داوری مقاله LWT 1403/08/23
28 Evaluation of the Food Barrier and Mechanical Properties of Carrageenan-Starch Composite Films داوری مقاله Food Science and Nutrition 1403/09/07
29 Eri Silkworm Pupae Protein A Novel Edible Insect Ingredient for Enhancing Ice Cream Quality and Consumer Acceptance Donlaporn Saetae داوری مقاله Future Foods 1403/07/28
30 Insight into physicochemical characteristics and pH-dependent functional properties of the coconut meal protein fractions داوری مقاله Food Chemistry 1403/07/18
31 Increasing Yellowfin Tuna Marketability with Modified Atmosphere Packaging داوری مقاله LWT 1403/07/18
32 Soy protein isolate/Tremella fuciformis polysaccharide complex-stabilized high internal phase Pickering emulsions: Andrographolide delivery, digestive behavior, and 3D printability داوری مقاله Langmuir 1404/06/26
33 Development of Functional High-Protein Ice Cream Using Cricket Protein Hydrolysate as a Sustainable Ingredient داوری مقاله Future Foods 1404/07/28
34 Optimization of Chitosan-Guar Gum-Whey Protein Formulations for Inhibiting Starch Retrogradation and Enhancing the Quality of Refrigerated Sushi Rice داوری مقاله Food and Bioprocess Technology 1404/08/23
35 Innovations in biopolymer-based anti-fog food packaging: From surface engineering to sustainable food preservation داوری مقاله Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 1404/07/11
36 Synergistic Effects of Bioactive Compounds on Human Adiposity Mechanisms of Fat Loss and Fat Accumulation داوری مقاله Food Science and Nutrition 1404/08/23
37 Comparative Physicochemical Characterization of Traditional Hand Pound Rice and Conventionally Milled Rice: Implications for Sustainable Bioplastic Applications داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1404/09/05
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو صاحب نظر در امور پژوهش کارگروه اخلاق در پژوهش کارگروه اخلاق در پژوهش 712 1402/06/29 1404/06/29
2 شرکت در شوراها و کمیته ها کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت 1403 1402/06/25 1403/07/26
3 شرکت در شوراها و کمیته ها کارگروه غربالگری متقاضیان جذب هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 2600 1402/08/09 1404/02/26
4 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها ماموریت تدوین نقشه راه ایجاد مرکز نوآوری و فناوری صنایع غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 3709 1402/10/16 1404/03/20
5 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مامور راه اندازی گروه پژوهشی علوم حسی و شناختی مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 4294967295 1403/01/01 1404/06/26
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری
1 ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی کاربرد ریزکپسولهای حاوی عصاره موسیر وحشی ایرانی استخراج شده به روش میدان الکتریکی پالسی در فرمولاسیون کشک با هدف بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آن میزان اعتبار جذب شده : 500000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : شرکت فراورده های لبنی جلگه 1403/08/21