| 1 |
Fabrication of novel hybrid gel based on beeswax oleogel: Application in the compound chocolate formulation |
Food Hydrocolloids |
,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد ,
علی فائزیان ,
Vasilissa Kutsenkova ,
Zhiming Gao ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Nataliia Nepovinnykh
|
1402/04/10 |
| 2 |
Dilatational rheology-property relationships of β-lactoglobulin /high methoxyl pectin mixtures in aqueous foams |
Food Hydrocolloids |
علی رافع ,
سحر سلاح برزین ,
Ulrich Kulozik ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/06/10 |
| 3 |
Catalytic nucleation effect of the insoluble fraction of Persian gum on amyloid fibrillation of whey protein isolate |
Food Hydrocolloids |
مریم نوروزی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
رسول کدخدایی ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Zhiming Gao
|
1403/10/12 |
| 4 |
Nanofibril-induced modification of heat-set whey protein isolate hybrid gel: The impact of nanofibril morphology |
Food Hydrocolloids |
مریم نوروزی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
رسول کدخدایی ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Zhiming Gao
|
1404/12/10 |
| 5 |
بررسی ویژگی های فیزیکی دانه ماشک گل خوشه ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی گیری و تغییرات pH بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
بهداد شکرالهی یانچشمه ,
محمد علی حصاری نژاد ,
زهرا زمانی ,
نگین یوسفی ,
آنا عبدالشاهی ,
اشکان جبلی جوان
|
1400/06/10 |
| 6 |
بررسی ویژگی های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
عاطفه عارفخانی ,
علی رافع ,
فاطمه جاویدی ,
علیرضا صادقیان
|
1400/07/09 |
| 7 |
A new study on the quality, physical and sensory characteristics of cupcakes with Althaea officinalis mucilage |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
تکتم یاسمنی فریمانی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
مریم تات
|
1399/04/11 |
| 8 |
بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمدرضا امیریوسفی ,
H. J. Al -kaabi ,
سحر سلاح برزین ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/06/10 |
| 9 |
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مریم بیات ترک ,
محسن وظیفه دوست ,
محمد علی حصاری نژاد ,
زهره دیدار ,
مسعود شفافی
|
1400/11/12 |
| 10 |
بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مجتبی صالحی ,
امیراقبال خواجه رحیمی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1400/07/09 |
| 11 |
مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
فرناز رضائیان عطار ,
ناصر صداقت ,
سمیرا یگانه زاد ,
آتنا پاسبان ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1400/04/10 |
| 12 |
بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
سارا خسروشاهی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
زهره دیدار ,
محسن وظیفه دوست
|
1400/04/10 |
| 13 |
مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
محمدرضا امیریوسفی
|
1400/01/12 |
| 14 |
ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
علی رافع ,
علیرضا صادقیان ,
محبوبه سرابی جماب
|
1399/03/12 |
| 15 |
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
آرش کوچکی ,
سید محمدعلی رضوی ,
محمد امین محمدی فر
|
1398/11/12 |
| 16 |
بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
سارا خسروشاهی ,
نیکا جعفرنیا
|
1398/06/10 |
| 17 |
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد علی حصاری نژاد ,
زهرا سیر ,
فرناز رضائیان عطار
|
1398/01/12 |
| 18 |
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و پلی فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
بهداد شکرالهی یانچشمه ,
محمد علی حصاری نژاد ,
نگار رضایی ,
آزاده سلیمی ,
غزل شمشادی ,
مهناز کاظم زاده ,
اشکان جبلی جوان
|
1397/12/10 |
| 19 |
Chewing gum base: A comprehensive review of composition, production, and assessment methods: Advances and approaches in biodegradability |
Journal Of Texture Studies |
,
سمیرا یگانه زاد ,
Mansour Rabie Ashkezary ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Aldo Todaro ,
Katsuyoshi Nishinari
|
1402/04/10 |
| 20 |
A study on the structural, physicochemical, rheological and thermal properties of high hydrostatic pressurized pearl millet starch |
International Journal of Biological Macromolecules |
سید مهدی میرزابابایی ,
Duygu Ozmen ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Omer SaidToker ,
سمیرا یگانه زاد
|
1401/10/11 |
| 21 |
The dependency of rheological properties of Plantago lanceolata seed mucilage as a novel source of hydrocolloid on mono- and di-valent salts |
International Journal of Biological Macromolecules |
محمد علی حصاری نژاد ,
الهام السادات شکرفروش ,
فرناز رضائیان عطار ,
سجاد قادری
|
1398/12/11 |
| 22 |
Effect of pH and protein to polysaccharide ratio on coacervation of sesame protein isolate-Tragacanth gum: Structure-rheology function |
International Journal of Biological Macromolecules |
آزاده قربانی ,
علی رافع ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Jose M. Lorenzo
|
1404/03/11 |
| 23 |
Optimized pulsed electric field-assisted extraction of biosurfactants from Chubak (Acanthophyllum squarrosum) root and application in ice cream |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
سارا خسروشاهی ,
زهره دیدار ,
محمد علی حصاری نژاد ,
محسن وظیفه دوست
|
1400/04/10 |
| 24 |
Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seeds |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
فاطمه رضاقلی ,
سیدمحمدباقر هاشمی ,
علی اکبر غلامحسین پور ,
موسی حمیدآبادی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Marcel Tutor Ale
|
1397/10/11 |
| 25 |
Physicochemical and nutritional characteristics of nutrition bar fortifed with cowpea protein |
Journal of Food Measurement and Characterization |
گیسو ملکی ,
طلیعه شادردی زاده ,
M.R. Mozafari ,
فرناز رضائیان عطار ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/09/10 |
| 26 |
Modeling the respiration rate of chitosan coated fresh in-hull pistachios (Pistacia vera L. cv. Badami) for modified atmosphere packaging design |
Journal of Food Measurement and Characterization |
فرناز رضائیان عطار ,
ناصر صداقت ,
آتنا پاسبان ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/01/12 |
| 27 |
Active packaging coating based on Ocimum basilicum seed mucilage and probiotic Levilactobacillus brevis Lb13H: preparation, characterization, application and modeling the preservation of fresh strawberries fruit |
Journal of Food Measurement and Characterization |
مصطفی رحمتی جنیدآباد ,
بهروز علیزاده بهبهانی ,
مرتضی تاکی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Omer Said Toker
|
1403/09/11 |
| 28 |
تحلیل ابعادی و تجربی فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا مطالعه موردی: بکارگیری اعداد بی بعد درآزمون رئولوژیکی نشاسته ارزن |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
محمد علی حصاری نژاد ,
سید مهدی میرزابابایی ,
Omer said Toker ,
سمیرا یگانه زاد
|
1401/02/11 |
| 29 |
تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل کننده |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
,
علی فائزیان ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/02/11 |
| 30 |
The Effect of Cold Plasma on the Enzymatic Activity and Quality Characteristics of Mango Pulp |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
Tarek Gamal Abedelmaksoud ,
محمد علی حصاری نژاد ,
بهداد شکرالهی یانچشمه
|
1400/11/12 |
| 31 |
The combined effect of ultrasound treatment and leek (Allium ampeloprasum) extract on the quality properties of beef |
Food Bioscience |
علی مهربانی ,
اشکان جبلی جوان ,
محمد علی حصاری نژاد ,
علی مهدوی ,
مهنوش پارسایی مهر
|
1401/03/11 |
| 32 |
Evaluating the potential of soy protein isolate /alginate hydrogel as polyphenolic liposome carrier during gastrointestinal tract: A case study on sumac extract |
LWT- Food Science and Technology |
آتنا پاسبان ,
سیده فاطمه موسوی ,
شیما عبدالهی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/08/11 |
| 33 |
Effect of Pulsed Electric Field Pretreatment and Alyssum homolocarpum Seed Gum Coating on Oil Uptake, Acrylamide Formation, and Quality Attributes of Purple Potato Chips |
LWT- Food Science and Technology |
آنیسا جعفری ,
غلامحسن اسدی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
مسعود هماپور ,
سیدابراهیم حسینی
|
1404/09/10 |
| 34 |
Exploring the performance and biodegradability of Edible Biopolymer blends incorporating Pistacia atlantica subsp. Mutica Gum and Plasticized Poly(lactic acid) |
Scientific Reports |
منا کاوه ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد ,
مریم کیومرثی
|
1403/07/10 |
| 35 |
Preparation and characterization of biodegradable flexible polyurethane foam containing acetylated tapioca starch and Castor oil |
Scientific Reports |
محمدرضا عبدالهی مقدم ,
مریم مهدوی ,
عادل بیگ بابائی ,
محسن حیدری ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1404/02/11 |
| 36 |
Nutritional value, antibacterial activity, ACE and DPP IV inhibitory of red pomegranate seeds protein and peptides |
Scientific Reports |
زهرا اکبربگلو ,
نرگس مظلومی ,
لاله کریم زاده ,
خشایار سرابندی ,
سید مهدی جعفری ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/12/11 |
| 37 |
Numerical simulation and experimental validation of the oleogel formation from grape seed oil and beeswax |
Scientific Reports |
زهره براتیان ,
علی فائزیان ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد ,
علیرضا شیخی دارانی ,
Marcello Fidaleo ,
هاشم احمدی تیغچی
|
1403/10/12 |
| 38 |
Comparative analysis of navy bean starch nanoparticles prepared via ultrasound, enzymatic debranching, and their synergistic application |
Scientific Reports |
Nora Ali Hassan ,
Aijun Hu ,
Ammar B. Altemimi ,
Jie Zheng ,
Ran Han ,
Darya Khan ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1404/04/10 |
| 39 |
Comparison of microwave and pulsed electric field methods on extracting antioxidant compounds from Arvaneh plant (Hymenocrater platystegius Rech. F) |
Scientific Reports |
محمدرضا رادنیا ,
الهام مهدیان ,
علی محمدی ثانی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/07/10 |
| 40 |
New Insights into Physical, Morphological, Thermal, and Pasting Properties of HHP-Treated Starches: Effect of Starch Type and Industry-Scale Concentration |
Starch |
علی حیدری ,
سید محمدعلی رضوی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Asgar Farahnaky
|
1400/04/10 |
| 41 |
Exploring the phenolic profile, antibacterial, and antioxidant properties of walnut leaves (Juglans regia L.) |
Food Science and Nutrition |
Ammar B. Altemimi ,
Siba MouidAl-haliem ,
Zina T.Alkanan ,
Muthanna J. Mohammed ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Mazin A. A. Najm ,
Aziz Bouimayane ,
Francesco Cacciola ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1402/04/10 |
| 42 |
Exploring the health benefits and functional properties of goat milk proteins |
Food Science and Nutrition |
Qausar Hamed ALKaisy ,
Jasim S. Al-Saadi ,
Ali Khudhair Jaber AL-Rikabi ,
Ammar B. Altemimi ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1402/03/11 |
| 43 |
Application of encapsulated Indigofera tinctoria extract as a natural antioxidant and colorant in ice cream |
Food Science and Nutrition |
طلیعه شادردی زاده ,
الهام مهدیان ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1402/01/12 |
| 44 |
Qualitative analysis of the structural, thermal and rheological properties of a plant ice cream based on soy and sesame milks |
Food Science and Nutrition |
سجاد قادری ,
مصطفی مظاهری تهرانی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1399/12/11 |
| 45 |
Effects of high hydrostatic pressure on the rheological properties and foams/emulsions stability of Alyssum homolocarpum seed gum |
Food Science and Nutrition |
سجاد قادری ,
محمد علی حصاری نژاد ,
الهام السادات شکرفروش ,
سید مهدی میرزابابایی ,
فرزاد کریم پور
|
1399/07/10 |
| 46 |
Impact of pH on the Physicochemical, Structural, and Techno-Functional Properties of Sesame Protein Isolate |
Food Science and Nutrition |
آزاده قربانی ,
علی رافع ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Jose M. Lorenzo
|
1403/10/12 |
| 47 |
Chicory (Cichorium intybus) Leaves Extract: Phenolic Composition, Antibacterial Activity, and Antioxidant Capacity Assessment |
Food Science and Nutrition |
Siba Mouid Al-haliem ,
Muthanna Jasim Mohammed ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Ahmed Adel Baioumy
|
1404/03/11 |
| 48 |
Drones and Workers of Honeybee Apis mellifera L. Dried Powder: Chemical Composition, Antioxidant, and Anticancer Assessment |
Food Science and Nutrition |
Tarek Gamal Abedelmaksoud ,
Mohamed Salah El-Masarawy ,
Ammar B. Altemimi ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Ahmed M. S. Hussein ,
Sayed Saad Smuda
|
1403/08/11 |
| 49 |
Antimicrobial, Anti-Biofilm Activity and Antioxidants of Phenolic Compounds Isolated From Hypericum perforatum on Periodontal Pathogenic Oral Bacteria |
Food Science and Nutrition |
Siba Mouid Al-haliem ,
Muthanna Jasim Mohammed ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1404/03/11 |
| 50 |
Enhanced Antioxidant Properties in Functional Ice Cream Through Encapsulation of Pulsed Electric Field-Assisted Artemisia campestris Extract |
Food Science and Nutrition |
Sara Slimani ,
Kerbouche Lamia ,
Soraya Akretche-Kelfat ,
Oufighou Amira ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1404/02/11 |
| 51 |
Sophora japonica Nanoemulsion: Ultrasound-Assisted Extraction and Characterization |
Food Science and Nutrition |
Mohamed Ibrahim Younis ,
Ren Xiaofeng ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1403/10/12 |
| 52 |
Extending the Shelf Life of Strawberries: Physicochemical and Antibacterial Effects of Carboxymethyl Cellulose and Gelatin Coatings With Lemon Essential Oil |
Food Science and Nutrition |
Arkan Mohammed Hassan ,
Ammar B. Altemimi ,
Babak Ghanbarzadeh ,
Perihan Adun ,
Khaled Arab ,
Sonya Ibrahim ,
Farhang Hameed Awlqadr ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1404/01/12 |
| 53 |
Bioactive Compounds, Medicinal Benefits, and Contemporary Extraction Methods for Lemon Balm (Melissa officinalis) |
Food Science and Nutrition |
Farhang Hameed Awlqadr ,
Ammar B. Altemimi ,
Syamand Ahmed Qadir ,
Othman Abdulrahman Mohammed ,
Mohammed N. Saeed ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Naoufal Lakhssassi
|
1404/06/10 |
| 54 |
Optimization of Canned Talang Queenfish Color Sterilized by Rotary Retort: Storage Stability, Artificial Intelligence Adaptive Neuro Fuzzy Inference Systems Modeling TBA Based on Color Attributes |
Food Science and Nutrition |
Atheer A. A. Al-Mtury ,
Asaad R. Al-Hilphy ,
Ammar B. Altemimi ,
Zheng Ruan ,
Sabah M. Al-Shatty ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1404/05/10 |
| 55 |
Characterization and optimization of polylactic acid and polybutylene succinate blend/starch/wheat straw biocomposite by optimal custom mixture design |
Polymer Testing |
محمدرضا عبدالهی مقدم ,
محمد علی حصاری نژاد ,
فاطمه جاویدی
|
1402/01/12 |
| 56 |
Freeze-dried persimmon peel: A potential ingredient for functional ice cream |
Heliyon |
مهدی یوسفیان ,
الهام مهدیان ,
عارفه کردجزی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1402/11/12 |
| 57 |
Enhancing safety and quality in the global cheese industry: A review of innovative preservation techniques |
Heliyon |
Mohammed A. Falih ,
Ammar B. Altemimi ,
Qausar Hamed Alkaisy ,
Farhang H. Awlqadr ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud ,
ساجد امجدی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/09/11 |
| 58 |
Emerging trends in nano-sensors: A new frontier in food safety and quality assurance |
Heliyon |
Farhang Hameed Awlqadr ,
Ammar B. Altemimi ,
Syamand Ahmed Qadir ,
Tablo Azad Hama Salih ,
Zina T. Alkanan ,
Qausar Hamed AlKaisy ,
Othman Abdulrahman Mohammed ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/10/12 |
| 59 |
Effect of the sorbitol to glycerol weight ratio and sugarcane bagasse concentration on the physicomechanical properties of wheat starch‑based biocomposite |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
محمدرضا عبدالهی مقدم ,
محمد علی حصاری نژاد ,
فاطمه جاویدی
|
1402/08/10 |
| 60 |
Molecular conformation and dilute solution properties of barley β-glucan: unveiling β-glucan as a highly lexible biopolymer under diferent processing conditions |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
عبدالله همتیان سورکی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1402/05/10 |
| 61 |
Active packaging based on wheat germ protein isolate–Malva sylvestris leaf mucilage embedded with D-limonene nanoliposome: preparation and characterization |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
زهره دیدار ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1402/05/10 |
| 62 |
Modified atmosphere packaging with chitosan coating to prevent deterioration of fresh in-hull Badami’s pistachio fruit |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
فرناز رضائیان عطار ,
ناصر صداقت ,
آتنا پاسبان ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/11/12 |
| 63 |
Application of carrot waste extract and Lactobacillus plantarum in Alyssum homalocarpum seed gum-alginate beads to create a functional synbiotic yogurt |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
زهرا شریفی ,
اشکان جبلی جوان ,
محمد علی حصاری نژاد ,
مهنوش پارسایی مهر
|
1401/10/11 |
| 64 |
Preparation of vitamin D3-loaded oil-in-water-in-oil double emulsions using psyllium gum: optimization using response surface methodology |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
زهره دیدار ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1401/08/10 |
| 65 |
Lepidium perfoliatum seed gum: investigation of monosaccharide composition, antioxidant activity and rheological behavior in presence of salts |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
آرش کوچکی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
M.R. Mozafari
|
1401/05/10 |
| 66 |
Effects of Concentration and Heating/Cooling Rate on Rheological Behavior of Sesamum indicum Seed Hydrocolloid |
Foods |
علی رافع ,
طلیعه شادردی زاده ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Jose M. Lorenzo ,
Ahmed Ali Abd El-Maksoud ,
Weiwei Cheng ,
M.R. Mozafari ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1401/09/10 |
| 67 |
Fabrication of Dragee Containing Spirulina platensis Microalgae to Enrich Corn Snack and Evaluate Its Sensorial, Physicochemical and Nutritional Properties |
Foods |
مریم بیات ترک ,
محسن وظیفه دوست ,
محمد علی حصاری نژاد ,
زهره دیدار ,
مسعود شفافی
|
1401/03/11 |
| 68 |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
محمد علی حصاری نژاد ,
محمدرضا عبدالهی مقدم ,
مینو جعفرزاده ,
مسعود رضایی اوغازی
|
1400/02/11 |
| 69 |
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح |
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی |
رویا فنایی نقدعلیپور ,
وحید حکیم زاده ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/08/11 |
| 70 |
Preparation of solid lipid nanoparticles and nanostructured lipid carriers containing zeaxanthin and evaluation of physicochemical properties |
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS |
رویا اصانلو ,
مژگان امتیازجو ,
اقدس بنائی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
فاطمه اشرفی
|
1401/02/11 |
| 71 |
Vicia villosa protein isolate: a new source of protein to make a biodegradable film |
Potravinarstvo |
فرناز رضائیان عطار ,
فاطمه رضاقلی ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1397/06/10 |
| 72 |
Effect of varying levels of acorn flour on antioxidant, staling and sensory properties of Iranian toast |
International Journal of Food Studies |
بابک موسوی ,
سجاد قادری ,
محمد علی حصاری نژاد ,
عزیزالله پورمحمودی
|
1400/07/09 |
| 73 |
Evaluation of in vitro release of zeaxanthin-containing nanocarriers |
Journal of Biological Studies |
رویا اصانلو ,
مژگان امتیازجو ,
اقدس بنائی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
فاطمه اشرفی
|
1401/06/10 |
| 74 |
Effects of Various Types of Vacuum Cold Plasma Treatment on the Chemical and Functional Properties of Whey Protein Isolate with a Focus on Interfacial Properties |
colloids and interfaces |
الهام امت محمدی ,
سمیرا یگانه زاد ,
محمد علی حصاری نژاد ,
محسن دبستانی ,
Emanuel Schneck ,
Reinhard Miller
|
1402/05/10 |
| 75 |
Influence of Gelatin/guar gum mixture on the rheological and textural properties of restructured ricotta cheese |
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications |
محمد علی حصاری نژاد ,
Jose M. Lorenzo ,
علی رافع
|
1400/09/10 |
| 76 |
New application of smart packaging by using sumac extract for detecting lactic cheese aging |
Applied Food Research |
شقایق روزبهانیان ,
مهنوش پارسائی مهر ,
اشکان جبلی جوان ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1404/09/10 |
| 77 |
Encapsulation of lutein in nanoemulsions: Comparative evaluation of chickpea and soy protein isolates on physicochemical stability, antioxidant activity, and rheological properties |
Food Chemistry: X |
Farhang Hameed Awlqadr ,
بابک جهانبخش ,
Ammar B. Altemimi ,
خالد عرب ,
سعید داداشی ,
اکرم پزشکی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Tarek Gamal Abedelmaksoud
|
1404/02/11 |
| 78 |
Biological properties of LMW peptide fractions from apricot kernel protein Nutritional antibacterial and ACE inhibitory activities |
Journal of Agriculture and Food Research |
زهرا اکبربگلو ,
مریم محمدی ,
آرمین عارفی ,
خشایار سرابندی ,
سارا صفائیان لائین ,
سید هادی پیغمبردوست ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/03/12 |
| 79 |
Bio-functional, antibacterial, ACE and DPP-IV inhibitory activities of thyme, flax and apple pollen-peptides by controlled enzymolysis |
Journal of Agriculture and Food Research |
زهرا اکبربگلو ,
آتنا رمضانی ,
عادله رفعتی ,
نرگس مظلومی ,
سید مهدی جعفری ,
محمد علی حصاری نژاد ,
فاطمه خالقی ,
خشایار سرابندی
|
1403/12/11 |
| 80 |
Advances in oil-based edible coatings for postharvest preservation of fruits and vegetables: A comprehensive review of biopolymer types, functional plant oils, nanoemulsion systems, and application techniques |
Journal of Agriculture and Food Research |
Ali Muhi Aldeen Omar Aljabary ,
Farhang Hameed Awlqadr ,
Ammar B. Altemimi ,
Azhin Bakhtyar Mahmood Abdulrahman ,
Mohammed N. Saeed ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1404/09/10 |
| 81 |
Stabilization of antioxidant thyme-leaves extract Thymus vulgaris within biopolymers and its application in functional bread formulation |
Future Foods |
زهرا اکبربگلو ,
نرگس مظلومی ,
خشایار سرابندی ,
آتنا رمضانی ,
فاطمه خالقی ,
عادله رفعتی حمزه کلاهی ,
سید مهدی جعفری ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/03/12 |
| 82 |
Enzymatic modification of cold pressed coconut meal proteins Nutritional functional and biological properties |
Sustainable Food Technology |
خشایار سرابندی ,
زهرا اکبربگلو ,
سید هادی پیغمبردوست ,
رکسانا سرابندی ,
حسین صمدی کفیل ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1403/06/11 |
| 83 |
Phycocolloids from Sargassum microcystum: Immunomodulatory and antioxidant activities of alginic acid and fucoidan |
Food Hydrocolloids for Health |
Sakthivel Muthu ,
Ammar B. Altemimi ,
Mythileeswari Lakshmikanthan ,
Kathiravan Krishnan ,
Qausar Hamed ALKaisy ,
Farhang Hameed Awlqadr ,
محمد علی حصاری نژاد
|
1404/03/11 |
| 84 |
AI-Powered Advancements in Food Analysis and Safety: Ensuring Quality, Protection, and Precision in Modern Food Systems: A Review |
eFood |
Ammar B. Altemimi ,
Farhang Hameed Awlqadr ,
Raqad R. Al-Hatim ,
Syamand Ahmed Qadir ,
Mohammed N. Saeed ,
Aryan Mahmood Faraj ,
Tablo H. Salih ,
Hala S. Mahmood ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Francesco Cacciola
|
1404/04/10 |
| 85 |
Advancing Sustainability in Fruit and Vegetable Packaging: The Role of Nanotechnology in Food Preservation |
eFood |
Farhang Hameed Awlqadr ,
Ammar B. Altemimi ,
Ali Muhi Aldeen Omar ,
Mohammed N. Saeed ,
Syamand Ahmed Qadir ,
Aryan Mahmood Faraj ,
Alaa Jabbar Abd Al-Manhel ,
Tablo H. Salih ,
محمد علی حصاری نژاد ,
Italo Rennan Sousa Vieira
|
1404/03/11 |
| 86 |
Assessment of safety and tolerability of hybrid gel oral administration in an experiment on Wistar rats |
Food Systems |
Nataliia V. Nepovinnykh ,
Sergey V. Kozlov ,
Irina V. Ziruk ,
Vasilissa S. Kutsenkova ,
زهره براتیان ,
محمد علی حصاری نژاد ,
سمیرا یگانه زاد
|
1404/02/11 |