| 1 |
سنسور اندازه گیری ترکیبات پلی فنولی موجود در عصاره های گیاهی |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1395/04/01 |
| 2 |
شناسایی، استخراج و اندازه گیری اورامین ا در زعفران توسط تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1393/11/20 |
| 3 |
ساخت بیوسنسور آنزیمی لکاز بر پایه نانوکامپوزیت به منظور اندازه گیری تارترازین در نوشیدنی ها |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1395/04/08 |
| 4 |
بررسی ساخت نانوحسگر کاغذی برای شناسایی رنگ های غیرمجاز در زعفران |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1395/04/28 |
| 5 |
کنترل فرآیند و بهینه یابی شرایط کریستالیزاسیون قندهای جانشین ساکارز و تولید نبات با کالری کاهش یافته |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1395/12/10 |
| 6 |
طراحی و ساخت آپتاسنسور کریستال مایع جهت تشخیص سریع ترکیب پلی کلره بی فنیل |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1396/09/19 |
| 7 |
طرح تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1397/09/10 |
| 8 |
صمغ اوروموروس: استخراج، شناسایی و ارزیابی عملکرد آن به عنوان پایدارکننده و فیلم خوراکی در صنایع غذایی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1400/08/10 |
| 9 |
مقایسه فرآهمی زیستیکروسین در نانوحامل های لیپوزوم، فیتوزوم و نیوزوم و ارزیابی اثر ضدافسردگی محصول با مطالعه حیوانی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1400/12/23 |
| 10 |
اصالت سنجی زعفران بر اساس منشاء |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/02/25 |
| 11 |
فرمولاسیون پودر خامه ای کننده غیر لبنی با قابلیت کاربرد در خامه قنادی حجیم شده و بستنی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/07/10 |
| 12 |
تهیه و مشخصه یابی فوم نرم پلی یورتانی زیست تخریب پذیر با مواد اولیه تجدید پذیر |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/07/10 |
| 13 |
بررسی اثرات نهاده هزارگل در کاهش تجمع نیترات و کاهش دوره کارنسی سموم به کار رفته در گوجه فرنگی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
|
| 14 |
استخراج و تغلیظ عصاره استخوان گاوی، گوسفندی و مرغی به صورت خالص، طعم دار و غنی شده |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1395/10/06 |
| 15 |
نمک رژیمی تعویض یونی |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1397/12/14 |
| 16 |
تولید رنگدانه کلروفیلین مس از ضایعات چمن |
داوری اختراع |
پارک علم و فناوری خراسان |
1398/03/11 |
| 17 |
ساخت چسب پایه رزینی یک جزئی مخصوص بلوک های سبک هوادار اتوکلاو شده |
داوری اختراع |
پارک علم و فناوری خراسان |
1398/03/10 |
| 18 |
فرآیند استخراج عصاره گیاه بوقناق توسط دستگاه اولتراسونیک با حلال اتانول-آب |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1398/11/29 |
| 19 |
تولید تستر جوش شیرین طی یک فرآیند شیمیایی |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1398/11/29 |
| 20 |
فرآیند تولید اولئورزین لیکوپن فاقد سموم دفع آفات نباتی از تفاله گوجه فرنگی به روش غوطه وری در آب نمک و جذب سطحی با کربن فعال |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1398/11/29 |
| 21 |
تولید رنگدانه کلروفیلین مس مقاوم به اسید با استفاده از هیدروکلوئیدها |
داوری اختراع |
پارک علم و فناوری خراسان |
1399/04/16 |
| 22 |
هیدروکسی اتیلاسیون نشاسته |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1399/09/26 |
| 23 |
شوینده پارچه های بافته شده از الیاف پلی استر |
داوری اختراع |
پارک علم و فناوری خراسان |
1399/11/03 |
| 24 |
آب آشامیدنی ترکیب شده با طلا و نقره از طریق آزادسازی یون ها |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1400/03/17 |
| 25 |
داوری 12 مقاله در اولین کنفرانس بین المللی فرآورده های حلال |
داوری مقاله |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1398/04/03 |
| 26 |
داوری 11 مقاله در اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت |
داوری مقاله |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/07/24 |
| 27 |
داوری 17 مقاله در همایش بین المللی غذای طیب |
داوری مقاله |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1401/08/21 |
| 28 |
Antioxidant activity of Thymus vulgaris L. crops extracts obtained with neurotropics and analgesics effects in vivo Studies |
داوری مقاله |
Arabian Journal of Chemistry |
1401/05/25 |
| 29 |
Brown Algae (Sargassum longifolium) mediated synthesis of titanium oxide nanoparticles and its free radical scavenging and antimicrobial activity against oral pathogens |
داوری مقاله |
Adsorption Science & Technology |
1400/08/13 |
| 30 |
Statistical modeling and optimization of ultrasound extraction process for the extraction of saffron bioactives by using response surface methodology (RSM) |
داوری مقاله |
Biomass Conversion and Biorefinery |
1401/02/22 |
| 31 |
Statistical modeling and optimization of ultrasound extraction process for the extraction of saffron bioactives by using response surface methodology (RSM) |
داوری مقاله |
Biomass Conversion and Biorefinery |
1401/05/03 |
| 32 |
High-value extracts from pulp, seeds, and leaves of Grumixama: antioxidant, low cytotoxic, and preservative effect in cream cheese |
داوری مقاله |
Food Control |
1403/03/29 |
| 33 |
بررسی پروفایل اسید چرب برخی ارقام و ژنوتیپهای فندق در سه منطقه استان گیلان |
داوری مقاله |
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1401/11/17 |
| 34 |
Comparison of the average amount of acrylamide in bulk and flat breads of Qazvin city |
داوری مقاله |
Iranian Food Science and Technology Research Journal |
1402/02/23 |
| 35 |
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب |
داوری مقاله |
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1402/05/11 |
| 36 |
یک روش ساده، حساس و اعتباربخشی شده با HPLC-DAD برای تعیین همزمان محتوای بنزوات سدیم و نگهدارنده های سوربات پتاسیم در مواد غذایی فرآوری شده |
داوری مقاله |
Iranian Journal of Analytical Chemistry |
1402/12/16 |
| 37 |
طرح پژوهشی شماره 526999/402 بنیاد ملی علم ایران |
داوری طرح |
بنیاد ملی علم ایران |
1402/12/08 |
| 38 |
داوری طرح 403/526999 بنیاد ملی علم |
داوری طرح |
بنیاد ملی علم |
1403/01/18 |
| 39 |
Physicochemical, textural and sensory properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life |
داوری مقاله |
Journal of Food and Bioprocess Engineering |
1399/12/21 |
| 40 |
Microencapsulation of saffron\'s pollen extract by spray drying |
داوری مقاله |
Journal of Food and Bioprocess Engineering |
1400/03/02 |
| 41 |
Extraction phenolic compounds from Agrimonia eupatoria using microwave and ultrasound assisted and evaluation of their antioxidant activity |
داوری مقاله |
Journal of Food and Bioprocess Engineering |
1400/11/14 |
| 42 |
Evaluation of chemical composition and methanol, ethanol content in Rose Water samples of Isfahan-Iran market by GC/MS |
داوری مقاله |
Journal of Food and Bioprocess Engineering |
1402/05/12 |
| 43 |
Impact of high hydrostatic pressure (HHP) pre-treatment applied to cashew (Anacardium occidentale L.) slices: drying behavior and kinetics of ultrasound-assisted extraction of total phenolic compounds |
داوری مقاله |
Journal of Food Measurement and Characterization |
1401/06/19 |
| 44 |
Based on directly and sensitively assay underivatized amino acids by capillary electrophoresis-ultraviolet detector through coordination between amino acids and Cu2+ coupled with sweeping technique to evaluate vinegar quality by principal component analys |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/09/16 |
| 45 |
The geographical discrimination of pepper (capsicum annuum L.) from three regions in Guizhou province based on the multi-element fingerprinting |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/05/23 |
| 46 |
Antioxidant activity and total phenolic, selenium, and fatty acid levels in Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K.) Journal of Food Science and Technology |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/07/23 |
| 47 |
Thermal degradation kinetics of ascorbic acid and some B-complex vitamins in black mulberry (Morus nigra) juice |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/12/24 |
| 48 |
MINERAL AND ANTIOXIDANT CONTENT OF DIFFERENT ORGANS AND PROCESSED FOODS FROM THE SEAWEED \\\\\\\"COCHAYUYO\\\\\\\" (Durvillaea antarctica) in Chile |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/07/03 |
| 49 |
MINERAL AND ANTIOXIDANT CONTENT OF DIFFERENT ORGANS AND PROCESSED FOODS FROM THE SEAWEED \\\\\\\'COCHAYUYO\\\\\\\' (Durvillaea antarctica) in Chile |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/08/25 |
| 50 |
The possibility of replacement the cocoa powder by the carob powder in the muffins Journal of Food Science and Technology |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1396/10/30 |
| 51 |
Effects of high pressure processing on the physicochemical and microbiological parameters, bioactive compounds, and antioxidant activity of a lemongrass-lime mixed beverage |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/03/07 |
| 52 |
DETERMINATION OF GALLIC ACID USING POLY (GLUTAMIC ACID) - GRAPHENE MODIFIED ELECTRODE |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/01/29 |
| 53 |
DETERMINATION OF GALLIC ACID USING POLY (GLUTAMIC ACID) - GRAPHENE MODIFIED ELECTRODE |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/04/16 |
| 54 |
Investigation of biogenic amines content in fermented idli batter during storage |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/08/06 |
| 55 |
Investigation of biogenic amines content in fermented idli batter during storage |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/10/11 |
| 56 |
In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibility |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/09/13 |
| 57 |
Chinese quince seed proteins: sequential extraction processing and fraction characterization |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1398/05/12 |
| 58 |
Effect of plant water status on chemical and sensory properties of pistachio nuts (Pistacia vera L. cv Bianca) |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1397/12/06 |
| 59 |
Effect of plant water status on chemical and sensory properties of pistachio nuts (Pistacia vera L. cv Bianca) |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1398/02/09 |
| 60 |
Use of visible spectrophotometric fingerprint and chemometric approaches for differentiation of Mimosa scabrella Bentham honeydew honey |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1398/10/17 |
| 61 |
Zein nanofiber mats containing Ferulago angulata essential oil: Preparation, properties, and butter oil application |
داوری مقاله |
Journal of Food Science and Technology |
1402/09/01 |
| 62 |
استخراج انتخابی رنگ سنتزی کارموزین از آب انار با استفاده از روش مولکول نگاری پلیمری |
داوری مقاله |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
1395/12/15 |
| 63 |
Characteristic of symbiotic yogurt and relation with volatile compounds profile analyzed by nanostructure fiber/gas chromatographys |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/08/09 |
| 64 |
اثر عوامل کی لیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/09/05 |
| 65 |
اثر عوامل کی لیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/10/12 |
| 66 |
اثر عوامل کیلیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/11/02 |
| 67 |
تاثیر کیتوزان و روش های پخت روی تشکیل آمین های آروماتیک حلقوی در فیله فیل ماهی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1398/04/26 |
| 68 |
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی اندامهای هوایی گیاه شور بوتهای بوتهای |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1398/10/16 |
| 69 |
بررسی ترکیبات ضد تغذیه ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1398/11/20 |
| 70 |
کاربرد نانوکامپوزیت مغناطیسی گرافن اکسید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری فتومتری تارترازین در نمونه های زعفران |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/07/08 |
| 71 |
پیش تغلیظ و اندازه گیری آفلاتوکسینهای G1 و G2 در نمونههای برنج و آرد گندم به روش میکرواستخراج فاز جامد حمایت شده با روش سل - ژل، نانو لوله های کربنی عامل دار شده و فیبر های تو خالی پروپیلنی با دستگاه کروماتوگرافی گازی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/08/07 |
| 72 |
تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها مطالعه موردی: (روغن لارد از روغن زیتون) |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/08/10 |
| 73 |
شناسایی ترکیبات فرار الکلی به عنوان روشی جدید در تعیین اصالت گلاب |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/10/24 |
| 74 |
شناسایی ترکیبات فرار الکلی در گلاب های اصل و تقلبی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/11/12 |
| 75 |
شناسایی ترکیب الکلی فرار در گلاب با تجزیه و تحلیل GC-MS : روشی برای تمایز نمونه های اصلی و مصنوعی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1399/11/20 |
| 76 |
بررسی و امکان سنجی افزایش اندیس فرمالین آب میوه با موارد غیر از کنسانتره و کنترل استاندارد نوشیدنی ھای موجود در ممانعت از بروز تقلب |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1400/03/03 |
| 77 |
تاثیر روش های ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصاره بتالائینی چغندر قرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1400/09/23 |
| 78 |
روش های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و فلزات سنگین |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1401/04/05 |
| 79 |
روش های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و فلزات سنگین |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1401/06/22 |
| 80 |
اندازه گیری حشره کش ایمیداکلوپراید در میوه خرما با استفاده از روش کچرز اصلاح شده- کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1401/05/30 |
| 81 |
استفاده از روش کچرز اصلاح شده برای استخراج حشره کش ایمیداکلوپراید از میوه خرما |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1401/06/30 |
| 82 |
استفاده از روش کچرز اصلاح شده برای استخراج حشره کش ایمیداکلوپراید از میوه خرما |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1401/08/05 |
| 83 |
Polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) Analysis and Health Risk Assessment Associated with Consuming Procambarus clarkii (crayfish) sourced from Mbo River in Mbo Local Government, Akwa Ibom State, Nigeria |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/02/14 |
| 84 |
Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/05/12 |
| 85 |
Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/06/30 |
| 86 |
Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/07/05 |
| 87 |
Role of Resistant Starch in Food and Healthcare Industry: A Review |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/03/02 |
| 88 |
Study on The Production Process of Betacyanin Pigment From Dragon Fruit (Hylocereus Polyrhizus) Peel of Binh Thuan Province (Vietnam) By Microwave And Ultrasonic Methods |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/04/17 |
| 89 |
simple, sensitive and validated method with HPLC-DAD for the simultaneous determination of the content of sodium benzoate and potassium sorbate preservatives in food processed |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1402/09/20 |
| 90 |
Efficient Determination of Valuable Compounds from Saffron with Combined Dispersive Liquid-Liquid Micro-Extraction and Green Solvent Extraction Strategy followed by Gas Chromatography-Mass Spectrometry |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1403/02/16 |
| 91 |
مقایسه دو روش خالص سازی با استفاده از ستون ایمینوافینیتی و ستون مولتی فانکشنال در اندازه گیری آفلاتوکسینها در انواع فلفل |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/01/08 |
| 92 |
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونه های فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون های ایمونوافینیتی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/05/03 |
| 93 |
بررسی اثر روش نوین استخراج به کمک جاذبه و انتشار خشک مایکروویو بر کیفیت اسانس رزماری |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/05/10 |
| 94 |
اندازه گیری طیف سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون آسکوربیک اسید در میو های وارداتی و داخلی توزیع شده در یک بازه زمانی در سطح بازار قم و مقایسه نتایج حاصل از این روش ها |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/05/05 |
| 95 |
بهینه سازی استخراج مواد فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استری پوشیده شده با ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/07/20 |
| 96 |
پیش تغلیظ و اندازه گیری برلینت گرین سمی با روش اسپکتروفوتومتری در نمونه های مختلف آبهای پرورش ماهی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/07/11 |
| 97 |
پیش تغلیظ و اندازه گیری برلینت گرین در آبهای پرورش ماهی با روش میکرواستخراج تشکیل حلال در محل بر پایه مایعات یونی همراه با اسپکتروفوتومتری فرابنفش- مرئی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1394/08/17 |
| 98 |
اثر مرحله ی افزایش دما بر بعد فرکتال طی حرارت دهی آب لیمو ترش با استفاده از امواج مادون قرمز |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1395/04/12 |
| 99 |
بررسی برهم کنش سینرژیستی عصاره ی چای سبز و دارچین و اثر آن بر پایداری روغن سویا |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1395/07/28 |
| 100 |
اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغن ماهی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1395/12/15 |
| 101 |
بررسی اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز، پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فلیه ماهی قزل آلای رنگین کمان سرخ شده |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1396/05/09 |
| 102 |
بررسی اثر پوشش های خوراکی کربوکسی متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان سرخ شده |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1396/08/25 |
| 103 |
بررسی ویژگیهای پودر عصاره سماق ریزپوشانی شده با خشککن پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1396/12/24 |
| 104 |
نانوپوشینههای کمپلکس ژلاتین و صمغ عربی حاوی روغن ماهی و ویتامین E: مطالعه اندازه نانوذرات، کارآیی ریزپوشانی و بهینه یابی ریزپوشانی با روش سطح پاسخ (RSM) |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/02/29 |
| 105 |
ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارآیی آن با روش سطح پاسخ (RSM) |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1397/03/19 |
| 106 |
Application of laminated and metalized films to prolong the shelf life of dried barberries |
داوری مقاله |
Journal of Stored Products Research |
1400/01/19 |
| 107 |
مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران |
داوری مقاله |
پژوهشهای زعفران |
1400/06/09 |
| 108 |
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی |
داوری مقاله |
پژوهشهای زعفران |
1400/10/26 |
| 109 |
نوآوری در خشک کردن زعفران بر پایهی مواد جاذب رطوبت |
داوری مقاله |
پژوهش های زعفران |
1401/04/02 |
| 110 |
خشک کردن زعفران به کمک مواد جاذب رطوبت |
داوری مقاله |
پژوهش های زعفران |
1401/05/23 |
| 111 |
مروری بر اهمیت تکنیک الایزا و کاربرد آن در صنایع غذایی |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1398/09/26 |
| 112 |
اسپکتروسکوپی فوتولومینسانس مولکولی |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1401/02/11 |
| 113 |
طیف بینی فوتولومینسانس مولکولی |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1401/02/29 |
| 114 |
طیف بینی فوتولومینسانس مولکولی |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1401/06/08 |
| 115 |
آماده سازی آسان نمونه با روش های نوین استخراج فاز جامد |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1398/04/11 |
| 116 |
بایدهای کار با کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1398/04/15 |
| 117 |
مروری بر روش های خشک کردن مواد غذایی |
داوری مقاله |
رویکردهای نوین در آزمایشگاههای علمی ایران |
1398/04/18 |
| 118 |
مکمل کاهنده قند خون با استفاده از ماده موثره هسته خرما |
داوری اختراع |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/04/02 |
| 119 |
The effect of different extraction methods and type of solvent on antimicrobial activity of Saffron (Crocus sativus L.) petal extract as a cheap by-product |
داوری مقاله |
Biomass Conversion and Biorefinery |
1403/04/27 |
| 120 |
High-value extracts from pulp, seeds, and leaves of Grumixama: antioxidant, low cytotoxic, and preservative effect in cream cheese |
داوری مقاله |
Food Control |
1403/05/06 |
| 121 |
ارزیابی غلظت فلزات سنگین (مس، سرب و آرسنیک) در چای لاهیجان و چای هندوستان |
داوری مقاله |
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی |
1403/07/21 |
| 122 |
داوری 7 مقاله در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی،ا یمنی و سلامت |
داوری مقاله |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/07/25 |
| 123 |
توسعه سامانه آزمایشگاه روی تراشه (LOC): رویکردی جدید و امیدوارکننده برای تشخیص سریع پاتوژن های مواد غذایی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/10/25 |
| 124 |
Determination of some water-soluble compounds in saffron samples by optimized dispersive liquid-liquid microextraction followed by gas chromatography-mass spectrometry |
داوری مقاله |
Research and Innovation in Food Science and Technology |
1403/09/11 |
| 125 |
EXTRACTION OF SOME ESSENTIAL OILS AND THEIR APPLICATION IN THE DEVELOPMENT OF NOVEL CHEMICAL FRAGRANCES |
داوری مقاله |
Iranian Food Science and Technology Research Journal |
1403/09/14 |
| 126 |
ارزیابی عملکرد نانوجاذب زیستی بر پایه کیتوزان در حذف میکروپلاستیک های چای کیسه ای |
داوری طرح |
دانشگاه علوم پزشکی نیشابود |
1403/09/28 |
| 127 |
Ascorbic acid: motives and applications in inhibiting enzymatic browning of fruits and vegetables: A comprehensive review |
داوری مقاله |
Iranian Food Science and Technology Research Journal |
1403/11/18 |
| 128 |
استخراج ماده مؤثره زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) با استفاده از حلال یوتکتیک عمیق؛ ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در بهبود استخراج |
داوری مقاله |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1403/12/23 |
| 129 |
ارزیابی تأثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در استخراج عصاره زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) به کمک حلال های یوتکینک عمیق |
داوری مقاله |
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1404/02/13 |
| 130 |
بررسی ویژگی های لیگنین کربوکسی متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زایدات و ضایعات پیاز زعفران و ذرت |
داوری مقاله |
مجله علوم و صنایع غذایی ایران |
1403/12/26 |
| 131 |
غلاف زیره سبز: ارزیابی روش های مختلف استخراج و ویژگی های ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی |
داوری مقاله |
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران |
1404/04/26 |
| 132 |
بررسی محتوای موسیلاژ آنتوسیانین صفات موروفولوزیکی و تعیین پروفایل اسیدها فنولی |
داوری مقاله |
تخقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران |
1404/05/09 |
| 133 |
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی از جمعیت های ایران |
داوری مقاله |
فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران |
1404/05/14 |
| 134 |
Health Risk Assessment of Heavy Metals in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Iran |
داوری مقاله |
Scientific reports |
1404/05/16 |
| 135 |
Health Risk Assessment of Potentially Toxic elements in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Gilan Province of Iran |
داوری مقاله |
Scientific Reports |
1404/07/12 |
| 136 |
Health Risk Assessment of Potentially Toxic elements in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Gilan Province of Iran |
داوری مقاله |
Scentific Reports |
1404/09/09 |
| 137 |
GC-MS Profiling and contaminant screening of organic Moringa oleifera leaf extracts and seed oils from the Sahel |
داوری مقاله |
Iranian Food Science and Technology Research Journal |
1404/09/26 |