تصویر پروفایل

مسلم جهانی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 مطالعه و ساخت حسگر نوری مبتنی بر نقاط کوانتومی کربنی اصلاح شده با پلیمر قالب گیری شده مولکولی برای تشخیص و اندازه گیری فلورفنیکول Fabrication of an optical sensor based on molecularly imprinted modified carbon quantum dots for detection and determination of florfenicol مجری اول 1395/04/21 1396/10/20
2 استفاده از برگ و پوشال پیاز زعفران برای حذف فلزات سنگین از پساب صنایع غذایی Application of saffron corm tunics and saffron leaves for the removal of heavy metals from food industrial wastewaters مجری اول 1399/05/20 1400/03/19
3 تهیه رشته بر پایه کربوکسی متیل سلولز به منظور تثبیت و کاهش مصرف زعفران در نبات زعفرانی use of the carboxymethyl cellulose fibers as the absorbent and color enhancer in the saffron candy مجری دوم 1396/02/10 1397/08/09
4 بهینه سازی فرمولاسیون توکسین بایندر مؤثر در حذف مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون و داکسی نیوالنول) در شرایط برون تنی Optimization of toxin binder formulation in mycotoxin removing: an in vitro approach مجری دوم 1401/08/07 1402/08/06
5 فرمولاسیون مکمل های آلی روی، مس، منگنز و آهن جهت خوراک دام، طیور و آبزیان مجری اول 1403/01/21 1404/01/20
6 بهینه سازی روش های تشخیص آلاینده های شیمیایی زعفران (فلزات سنگین و سموم دفع آفات نباتی Development and optimization of analytical methods for the determination of chemical contaminants in saffron (heavy metals and pesticides) همکار 1394/12/19 1396/12/18
7 استفاده از نانو ذرات بر پایه گرافن به عنوان جاذب آفلاتوکسین ها از مواد غذایی و بررسی مقایسه ای آن با ستون های ایمونوافینیتی The use of graphene base nanoparticle as an adsorbent of aflatoxins from food samples and comparison with immunoaffinity colum همکار 1395/03/16 1396/06/15
8 بررسی و تحلیل روند شکل گیری و وضعیت فعلی برند غذایی حلال به منظور بهره برداری در طراحی برند طیب Study and Investigation of forming trend and current situation of Halal food brand in order to exploit in designing of Tayyeb brand همکار 1395/11/01
9 بهینه سازی بستر پخت نان با استفاده از زیر لایه چدنی، پوشش های سرامیکی، فلزی و رسی Optimization of bread baking substrate using cast iron substrate, ceramic, metal and clay coatings همکار 1395/12/21 1396/12/20
10 تاثیر روشهای مختلف استخراج بر ترکیبات موثره بنه زعفران Effect of Different Extraction Methods on Effective Compounds of Saffron’s corm همکار 1397/05/13 1398/05/12
11 طراحی مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی محصول زعفران بر اساس شاخص های طیب Designing a Quality Assessment Ranking Model of Saffron Based on Tayyib Indices همکار 1397/06/14 1398/12/13
12 ساخت ورقه های سلولزی ضدقارچی بر پایه رهایش کنترل شده دی اکسید سولفور جهت افزایش ماندگاری میوه فصل Fabrication of Antifungal sheets based on cellulose with controlled release of sulfur dioxide to increase the shelf life of fruits همکار 1398/10/21 1399/07/20
13 پایدارسازی آنتوسیانین های استخراج شده از گلبرگ زعفران به روش کوپیگمانتاسیون در مدل غذایی Stabilization of anthocyanin extracted from saffron petals by copigmentation method in food model همکار 1399/05/20 1400/03/19
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Development of a fluorescence sensing assay based on N–S-doped carbon dots and molecularly imprinted polymer for selective and sensitive detection of florfenicol in milk Journal of the Iranian Chemical Society مسلم جهانی , جواد فیضی 1401/08/10
2 Graphene Adsorbent‑Based Solid‑Phase Extraction for Aflatoxins Clean‑Up in Food Samples Chromatographia جواد فیضی , مسلم جهانی , عادل بیگ بابائی 1398/01/12
3 Theoretical and experimental assessment of supercritical CO2 in the extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates Journal of Food Engineering پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1398/07/09
4 Foam and emulsion properties of crude saponin extract from saffron (Crocus sativus L.) corm Journal of Food Engineering مژگان اسماعیلیان , مسلم جهانی , جواد فیضی , سودابه عین افشار 1403/03/12
5 Comprehensive study of the encapsulation of Lomustine anticancer drug into single walled carbon nanotubes -SWCNTs-: Solvent effects, molecular conformations, electronic properties and intramolecular hydrogen bond strength Journal of Molecular Liquids Maoqi Cao , Dawang Wu , مهدی یوسفیان , سکینه صبایی , مسلم جهانی 1399/09/11
6 A molecular study on drug delivery system based on carbon nanotube for the novel norepinephrine prodrug, Droxidopa Journal of Molecular Liquids مهدی یوسفیان , مسلم جهانی 1398/01/12
7 Determination of lead-II- in food samples using a functionalized paper-based fluorescent sensor modified by carbon dots Luminescence الیاس ابوبکری , طاهره حیدری , مسلم جهانی 1402/11/12
8 Development of laccase electrochemical biosensor for detection of Dephostatin using ZrO2/β-cyclodextrin/Polyaniline nanocomposite Microchemical Journal میترا قدرتی شاهتوری , ابراهیم فولادی , Giovanna Marrazza , مسلم جهانی , جواد فیضی 1403/12/11
9 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تغذیه ای و آنتی اکسیدانی دو رقم عدس سیاه و سبز ایرانی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد یقطینی , جواد فیضی , سید عماد حسینی طاهری , مسلم جهانی 1399/12/11
10 Physicochemical and Functional Characteristics of Saffron -Crocus sativus L.- Corm Starch: Gelling and Film‑Forming Properties Food Biophysics مژگان اسماعیلیان , مسلم جهانی , جواد فیضی , سودابه عین افشار 1401/03/11
11 Cellulose acetate‑based SO2‑releasing sheets: Preparation and characterization Polymer bulletin راضیه نیازمند , پروین شرایعی , مسلم جهانی , الهام آذرپژوه 1401/04/10
12 Optimization of Electrocoagulation Conditions for the Purification of Table Olive Debittering Wastewater Using Response Surface Methodology Water راضیه نیازمند , مسلم جهانی , فرزانه صباغ , شهاب الدین رضانیا 1399/03/12
13 Optimization of experimental parameters in subcritical water extraction of bioactive constituents from the saffron (Crocus sativus L.) corm based on response surface methodology Journal of Food Measurement and Characterization مژگان اسماعیلیان , مسلم جهانی , سودابه عین افشار , جواد فیضی 1399/05/11
14 اندازه گیری باقی مانده آفت کشها در مواد غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترودهای صفحه چاپی اصلاح شده با نانوذرات دنیای نانو مسلم جهانی , جواد فیضی 1398/08/10
15 A new molecularly imprinted polymer for selective extraction and pre-concentration of guaifenesin in different samples: adsorption studies and kinetic modeling Journal of Separation Science الناز ایرانمنش , مسلم جهانی , عزیزالله نژادعلی , ملیحه مجرب 1398/12/11
16 بررسی کارایی ورقه های استات سلولز رهاینده دی اکسید گوگرد بر ماندگاری میوه کیوی نگهداری شده در سردخانه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , پروین شرایعی , مسلم جهانی , الهام آذرپژوه , محمدرضا عبدالهی مقدم 1400/11/12
17 شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحله بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی -GC-MS- پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1400/02/11
18 ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی , آتنا مدیری , مسلم جهانی 1398/02/11
19 Graphene oxide/Fe3O4/polyaniline nanocomposite as an efficient adsorbent for the extraction and preconcentration of ultra-trace levels of cadmium in rice and tea samples Research on Chemical Intermediates الیاس ابوبکری , مسلم جهانی 1399/09/11
20 Valorization of saffron production waste: Isolation of anthocyanins from saffron petal extract by zirconium-based adsorbents LWT- Food Science and Technology میترا قدرتی شاهتوری , ابراهیم فولادی , جواد فیضی , مسلم جهانی , Giovanna Marrazza 1403/03/12
21 بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران زراعت و فناوری زعفران جواد فیضی , مسلم جهانی , الهه مرادی , سیما احمدی 1401/06/10
22 ارزیابی روش های مختلف استخراج برخواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران زراعت و فناوری زعفران مژگان اسماعیلیان , جواد فیضی , مسلم جهانی , سودابه عین افشار 1400/06/10
23 Effects of ultrasound-assisted and direct solvent extraction methods on the antioxidant and antibacterial properties of saffron -Crocus sativus L.- corm extract Food Analytical Methods مژگان اسماعیلیان , مسلم جهانی , جواد فیضی , سودابه عین افشار 1399/06/11
24 Optimizaion of Modified Bentonite Mycotoxin Binders for Enhanced Adsorption Efficiency under Simulated Gastric and Intenstinal Conditions Scientific Reports جواد فیضی , عطیه رحیمی , دامون غفرانی طبری , محمدرضا ضرغامی , مسلم جهانی , الهه مرادی 1404/04/10
25 Treatment of olive processing wastewater by electrocoagulation: An effectiveness and economic assessment Journal of Environmental Management راضیه نیازمند , مسلم جهانی , سارا کلانتریان 1398/05/10
26 Physicochemical, Nutritional, and Antioxidant Properties of Two Iranian Lentil Cultivars: A Comparative Study of Cooking and Germination Effects journal of nutrition and food security محمد یقطینی , مسلم جهانی , جواد فیضی , سیدعماد حسینی طاهری , حسین استیری 1403/02/12
27 Solid-phase extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates with magnetic graphene oxide nanocomposite Journal of Experimental Nanoscience پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1399/04/11
28 Selective determination of Cr-III- by modified carbon nanotube paste electrode: a potentiometric study JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY زهرا براتی , محبوبه مسرورنیا , زرین اسحاقی , مسلم جهانی , جواد ابراهیمی 1401/02/11
29 اصلاح الکترودهای فلزی و توسعه حسگرهای زیستی آنزیمی برای اندازه گیری کولین و استیل کولین در نمونه های غذایی و زیستی ایمنی زیستی مسلم جهانی , علیرضا جهانی 1397/11/12
30 حسگرهای آنزیمی اصلاح شده با نانوذرات برای اندازه گیری کولین و استیل کولین در نمونه های غذایی و زیستی -بخش اول: الکترودهای کربنی- ایمنی زیستی مسلم جهانی , علیرضا جهانی 1397/11/12
31 Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health Journal of Food Composition and Analysis پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مسلم جهانی 1401/06/10
32 A chromatographic method for detection of palm oil in butter Journal of Food and Bioprocess Engineering جواد فیضی , مسلم جهانی 1399/03/12
33 Antioxidant activity and mineral content of watermelon peel Journal of Food and Bioprocess Engineering جواد فیضی , مسلم جهانی , سیما احمدی 1399/01/13
34 روش های تیتراسیونی و طیف سنجی برای تعیین شاخص پراکسید در روغن های خوراکی: چالش ها و راه حل ها رویکردهای نوین در آزمایشگاه های علمی ایران مسلم جهانی , ابراهیم فولادی 1400/03/11
35 روش های آماده سازی نمونه برای اندازه گیری باقی مانده فلزات سنگین در روغن های خوراکی رویکردهای نوین در آزمایشگاه های علمی ایران مسلم جهانی 1397/08/10
36 تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاری سازی نشان غذایی طیب پژوهشنامه حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1400/08/10
37 الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب پژوهشنامه حلال جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1399/12/11
38 Metal determination in Iranian saffron Iranian journal of analytical chemistry جواد فیضی , سیما احمدی , مسلم جهانی , R Lakshmipathy 1399/12/11
39 N, S co-doped fluorescent carbon dots synthesized by microwave irradiation: A sensitive probe for Pb -II- ions detection in food samples carbon letters الیاس ابوبکری , طاهره حیدری , مسلم جهانی 1402/02/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 بررسی تجربه جهانی غذای حلال ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/02/13
2 Application of the chromatographuc methods in the authentication of Halal foods-A review 1st International Halal Conference جواد فیضی , مسلم جهانی 1396/09/22
3 Application of the inferared spectroscopy in authentication of the Halal foods 1st International Halal Conference مسلم جهانی , بی بی مرضیه رضوی زاده , جواد فیضی 1396/09/22
4 Determination of total polyphenols, sterols and minerals in pistachio green hull International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science جواد فیضی , فهیمه محمودی , مسلم جهانی , رضا محمدی 1397/06/02
5 نقش نانوذرات در حسگرهای الکتروشیمیایی آنزیمی برای اندازه گیری کولین و استیل کولین -الکترودهای کربنی- کنگره ملی شیمی و نانوشیمی از پژوهش تا توسعه ملی علیرضا جهانی , مسلم جهانی 1396/07/26
6 Strategic factor analysis from the current status of Halal food brand in Malaysia and Iran 1st international Halal conference بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/09/22
7 بررسی اقدامات کلیدی برای توسعه ایده و کاربردی شدن برند حلال هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1398/03/22
8 اصلاح حسگرهای الکتروشیمیایی صفحه چاپی با نانوذرات برای آنالیز آفت کش ها در مواد غذایی چهارمین همایش ملی و کارگاه های تخصصی علوم و فناوری نانو مسلم جهانی , جواد فیضی 1398/05/31
9 Determination of Guaifenesin in Biological Samples by Molecularly Imprinted Solid Phase Extraction Followed by UV-Vis Spectrophotometery 26th Iranian Conference on Analytical Chemistry الناز ایرانمنش , عزیزالله نژادعلی , مسلم جهانی , ملیحه مجرب 1398/06/03
10 Removal of Cadmium from Aqueous Solutions using Modifed Saffron Corm Tunics as Biosorbent دهمین سمینار ملی شیمی و محیط زیست ایران مسلم جهانی , جواد فیضی , زهرا دماوندی 1400/08/10
11 زعفران از مزرعه تا سفره: چالش ها و راهکارها ششمین همایش ملی زعفران جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , الهه مرادی 1400/08/26
12 حذف سرب و کروم از محلول های آبی با استفاده از پوشال بنه زعفران ششمین همایش ملی زعفران مسلم جهانی , جواد فیضی , زهرا دماوندی , فائزه برجسته 1400/08/26
13 سنتز نقاط کوانتوامی کربنی داپه شده با نیتروژن با استفاده از عصاره Peganum harmala و به روش هیدروترمال دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی مسلم جهانی , جواد فیضی , الهام اکبرزاده 1400/09/04
14 بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن استخراج شده از کشک زرد توسط کروماتوگرافی گازی پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران جواد فیضی , مسلم جهانی , الهه مرادی 1400/08/26
15 بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1401/08/19
16 تاثیر شرایط دم کردن بر محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره اسطوخودوس اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت مریم رضایی زاده , مسلم جهانی , جواد فیضی , فروغ بلادر 1402/07/24
17 اندازه گیری عناصر فلزی و استرول های گیاهی در گیاه بومادران اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت جواد فیضی , مسلم جهانی , نگار قشقایی , فروغ بلادر 1402/07/24
18 تهیه عصاره خارخاسک -T. terrestris- با استفاده از حلال‌های یوتکتیک ژرف و بررسی ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت مریم کفاش , مریم رضایی زاده , مسلم جهانی , فروغ بلادر 1403/07/25
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
1 سم‌شناسی مواد غذایی 9786229752722 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده مسلم جهانی 1401/01/13
2 سم شناسی مواد غذایی- فصل هفتم: مخاطرات ناشی از فلزات سنگین 9786229752722 چاپ شده حسن بدیع بستان , جواد فیضی , مسلم جهانی 1401/07/02
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 جداسازی توکوفرول ها و استرول ها از تقطیرات مرحله بوگیری روغن گیاهی با استفاده از تکنیکهای سیال فوق بحرانی و نانو کامپوزیتهای مغناطیسی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : راضیه نیازمند 1398/12/21
2 استخراج نشاسته و ساپونین از بنه زعفران و بررسی پتانسیل کاربرد غذایی آنها بر اساس خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : جواد فیضی 1401/06/21
3 کاربرد مشتقات زیرکونیوم در تخلیص آنتوسیانین های گلبرگ زعفران و طراحی حسگرهای الکتروشیمیایی جهت اندازه گیری نیتروزآمین ها در مواد غذایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : ابراهیم فولادی , استاد راهنمای دوم : جواد فیضی , استاد مشاور دوم : جیوانا مارازا 1403/11/28
4 تهیه عصاره گشنیزک(Bifora testiculata L.) با استفاده از حلال های اوتکتیک ژرف و بررسی ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1402/11/18
5 طراحی حسگرهای کاغذی اصلاح شده با نقاط کوانتومی کربنی برای اندازه گیری فلوریمتری یون های فلزات سنگین سرب و جیوه در نمونه های غذایی با استفاده از تلفن همراه هوشمند دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1402/07/10
6 مکانیابی رویش گاه های با بازده اسانس مناسب گیاه خوشاریزه در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1401/02/04
7 استخراج انتخابی گایافنزین به کمک پلیمر حکاکی شده مولکولی پلی پیرول و اندازه گیری آن توسط اسپکتروفوتومتری UV-Vis کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1397/12/20
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 فرآیند تولید زغال زیستی از پوشال بُنه زعفران به روش کربونیزاسیون هیدروترمال 1401/11/18 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جواد فیضی , مسلم جهانی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 سنسور اندازه گیری ترکیبات پلی فنولی موجود در عصاره های گیاهی داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1395/04/01
2 شناسایی، استخراج و اندازه گیری اورامین ا در زعفران توسط تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1393/11/20
3 ساخت بیوسنسور آنزیمی لکاز بر پایه نانوکامپوزیت به منظور اندازه گیری تارترازین در نوشیدنی ها داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1395/04/08
4 بررسی ساخت نانوحسگر کاغذی برای شناسایی رنگ های غیرمجاز در زعفران داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1395/04/28
5 کنترل فرآیند و بهینه یابی شرایط کریستالیزاسیون قندهای جانشین ساکارز و تولید نبات با کالری کاهش یافته داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1395/12/10
6 طراحی و ساخت آپتاسنسور کریستال مایع جهت تشخیص سریع ترکیب پلی کلره بی فنیل داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1396/09/19
7 طرح تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1397/09/10
8 صمغ اوروموروس: استخراج، شناسایی و ارزیابی عملکرد آن به عنوان پایدارکننده و فیلم خوراکی در صنایع غذایی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1400/08/10
9 مقایسه فرآهمی زیستیکروسین در نانوحامل های لیپوزوم، فیتوزوم و نیوزوم و ارزیابی اثر ضدافسردگی محصول با مطالعه حیوانی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1400/12/23
10 اصالت سنجی زعفران بر اساس منشاء داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/02/25
11 فرمولاسیون پودر خامه ای کننده غیر لبنی با قابلیت کاربرد در خامه قنادی حجیم شده و بستنی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/07/10
12 تهیه و مشخصه یابی فوم نرم پلی یورتانی زیست تخریب پذیر با مواد اولیه تجدید پذیر داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/07/10
13 بررسی اثرات نهاده هزارگل در کاهش تجمع نیترات و کاهش دوره کارنسی سموم به کار رفته در گوجه فرنگی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
14 استخراج و تغلیظ عصاره استخوان گاوی، گوسفندی و مرغی به صورت خالص، طعم دار و غنی شده داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1395/10/06
15 نمک رژیمی تعویض یونی داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1397/12/14
16 تولید رنگدانه کلروفیلین مس از ضایعات چمن داوری اختراع پارک علم و فناوری خراسان 1398/03/11
17 ساخت چسب پایه رزینی یک جزئی مخصوص بلوک های سبک هوادار اتوکلاو شده داوری اختراع پارک علم و فناوری خراسان 1398/03/10
18 فرآیند استخراج عصاره گیاه بوقناق توسط دستگاه اولتراسونیک با حلال اتانول-آب داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1398/11/29
19 تولید تستر جوش شیرین طی یک فرآیند شیمیایی داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1398/11/29
20 فرآیند تولید اولئورزین لیکوپن فاقد سموم دفع آفات نباتی از تفاله گوجه فرنگی به روش غوطه وری در آب نمک و جذب سطحی با کربن فعال داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1398/11/29
21 تولید رنگدانه کلروفیلین مس مقاوم به اسید با استفاده از هیدروکلوئیدها داوری اختراع پارک علم و فناوری خراسان 1399/04/16
22 هیدروکسی اتیلاسیون نشاسته داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1399/09/26
23 شوینده پارچه های بافته شده از الیاف پلی استر داوری اختراع پارک علم و فناوری خراسان 1399/11/03
24 آب آشامیدنی ترکیب شده با طلا و نقره از طریق آزادسازی یون ها داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1400/03/17
25 داوری 12 مقاله در اولین کنفرانس بین المللی فرآورده های حلال داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1398/04/03
26 داوری 11 مقاله در اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/07/24
27 داوری 17 مقاله در همایش بین المللی غذای طیب داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1401/08/21
28 Antioxidant activity of Thymus vulgaris L. crops extracts obtained with neurotropics and analgesics effects in vivo Studies داوری مقاله Arabian Journal of Chemistry 1401/05/25
29 Brown Algae (Sargassum longifolium) mediated synthesis of titanium oxide nanoparticles and its free radical scavenging and antimicrobial activity against oral pathogens داوری مقاله Adsorption Science & Technology 1400/08/13
30 Statistical modeling and optimization of ultrasound extraction process for the extraction of saffron bioactives by using response surface methodology (RSM) داوری مقاله Biomass Conversion and Biorefinery 1401/02/22
31 Statistical modeling and optimization of ultrasound extraction process for the extraction of saffron bioactives by using response surface methodology (RSM) داوری مقاله Biomass Conversion and Biorefinery 1401/05/03
32 High-value extracts from pulp, seeds, and leaves of Grumixama: antioxidant, low cytotoxic, and preservative effect in cream cheese داوری مقاله Food Control 1403/03/29
33 بررسی پروفایل اسید چرب برخی ارقام و ژنوتیپهای فندق در سه منطقه استان گیلان داوری مقاله نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1401/11/17
34 Comparison of the average amount of acrylamide in bulk and flat breads of Qazvin city داوری مقاله Iranian Food Science and Technology Research Journal 1402/02/23
35 مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب داوری مقاله نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1402/05/11
36 یک روش ساده، حساس و اعتباربخشی شده با HPLC-DAD برای تعیین همزمان محتوای بنزوات سدیم و نگهدارنده های سوربات پتاسیم در مواد غذایی فرآوری شده داوری مقاله Iranian Journal of Analytical Chemistry 1402/12/16
37 طرح پژوهشی شماره 526999/402 بنیاد ملی علم ایران داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1402/12/08
38 داوری طرح 403/526999 بنیاد ملی علم داوری طرح بنیاد ملی علم 1403/01/18
39 Physicochemical, textural and sensory properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life داوری مقاله Journal of Food and Bioprocess Engineering 1399/12/21
40 Microencapsulation of saffron\'s pollen extract by spray drying داوری مقاله Journal of Food and Bioprocess Engineering 1400/03/02
41 Extraction phenolic compounds from Agrimonia eupatoria using microwave and ultrasound assisted and evaluation of their antioxidant activity داوری مقاله Journal of Food and Bioprocess Engineering 1400/11/14
42 Evaluation of chemical composition and methanol, ethanol content in Rose Water samples of Isfahan-Iran market by GC/MS داوری مقاله Journal of Food and Bioprocess Engineering 1402/05/12
43 Impact of high hydrostatic pressure (HHP) pre-treatment applied to cashew (Anacardium occidentale L.) slices: drying behavior and kinetics of ultrasound-assisted extraction of total phenolic compounds داوری مقاله Journal of Food Measurement and Characterization 1401/06/19
44 Based on directly and sensitively assay underivatized amino acids by capillary electrophoresis-ultraviolet detector through coordination between amino acids and Cu2+ coupled with sweeping technique to evaluate vinegar quality by principal component analys داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/09/16
45 The geographical discrimination of pepper (capsicum annuum L.) from three regions in Guizhou province based on the multi-element fingerprinting داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/05/23
46 Antioxidant activity and total phenolic, selenium, and fatty acid levels in Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K.) Journal of Food Science and Technology داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/07/23
47 Thermal degradation kinetics of ascorbic acid and some B-complex vitamins in black mulberry (Morus nigra) juice داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/12/24
48 MINERAL AND ANTIOXIDANT CONTENT OF DIFFERENT ORGANS AND PROCESSED FOODS FROM THE SEAWEED \\\\\\\"COCHAYUYO\\\\\\\" (Durvillaea antarctica) in Chile داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/07/03
49 MINERAL AND ANTIOXIDANT CONTENT OF DIFFERENT ORGANS AND PROCESSED FOODS FROM THE SEAWEED \\\\\\\'COCHAYUYO\\\\\\\' (Durvillaea antarctica) in Chile داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/08/25
50 The possibility of replacement the cocoa powder by the carob powder in the muffins Journal of Food Science and Technology داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1396/10/30
51 Effects of high pressure processing on the physicochemical and microbiological parameters, bioactive compounds, and antioxidant activity of a lemongrass-lime mixed beverage داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/03/07
52 DETERMINATION OF GALLIC ACID USING POLY (GLUTAMIC ACID) - GRAPHENE MODIFIED ELECTRODE داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/01/29
53 DETERMINATION OF GALLIC ACID USING POLY (GLUTAMIC ACID) - GRAPHENE MODIFIED ELECTRODE داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/04/16
54 Investigation of biogenic amines content in fermented idli batter during storage داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/08/06
55 Investigation of biogenic amines content in fermented idli batter during storage داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/10/11
56 In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibility داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/09/13
57 Chinese quince seed proteins: sequential extraction processing and fraction characterization داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1398/05/12
58 Effect of plant water status on chemical and sensory properties of pistachio nuts (Pistacia vera L. cv Bianca) داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1397/12/06
59 Effect of plant water status on chemical and sensory properties of pistachio nuts (Pistacia vera L. cv Bianca) داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1398/02/09
60 Use of visible spectrophotometric fingerprint and chemometric approaches for differentiation of Mimosa scabrella Bentham honeydew honey داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1398/10/17
61 Zein nanofiber mats containing Ferulago angulata essential oil: Preparation, properties, and butter oil application داوری مقاله Journal of Food Science and Technology 1402/09/01
62 استخراج انتخابی رنگ سنتزی کارموزین از آب انار با استفاده از روش مولکول نگاری پلیمری داوری مقاله پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی 1395/12/15
63 Characteristic of symbiotic yogurt and relation with volatile compounds profile analyzed by nanostructure fiber/gas chromatographys داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/08/09
64 اثر عوامل کی لیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/09/05
65 اثر عوامل کی لیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/10/12
66 اثر عوامل کیلیت کننده سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرآیند پخت داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/11/02
67 تاثیر کیتوزان و روش های پخت روی تشکیل آمین های آروماتیک حلقوی در فیله فیل ماهی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1398/04/26
68 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی اندامهای هوایی گیاه شور بوتهای بوتهای داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1398/10/16
69 بررسی ترکیبات ضد تغذیه ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1398/11/20
70 کاربرد نانوکامپوزیت مغناطیسی گرافن اکسید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری فتومتری تارترازین در نمونه های زعفران داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/07/08
71 پیش تغلیظ و اندازه گیری آفلاتوکسینهای G1 و G2 در نمونههای برنج و آرد گندم به روش میکرواستخراج فاز جامد حمایت شده با روش سل - ژل، نانو لوله های کربنی عامل دار شده و فیبر های تو خالی پروپیلنی با دستگاه کروماتوگرافی گازی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/08/07
72 تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها مطالعه موردی: (روغن لارد از روغن زیتون) داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/08/10
73 شناسایی ترکیبات فرار الکلی به عنوان روشی جدید در تعیین اصالت گلاب داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/10/24
74 شناسایی ترکیبات فرار الکلی در گلاب های اصل و تقلبی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/11/12
75 شناسایی ترکیب الکلی فرار در گلاب با تجزیه و تحلیل GC-MS : روشی برای تمایز نمونه های اصلی و مصنوعی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1399/11/20
76 بررسی و امکان سنجی افزایش اندیس فرمالین آب میوه با موارد غیر از کنسانتره و کنترل استاندارد نوشیدنی ھای موجود در ممانعت از بروز تقلب داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1400/03/03
77 تاثیر روش های ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصاره بتالائینی چغندر قرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1400/09/23
78 روش های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و فلزات سنگین داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1401/04/05
79 روش های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و فلزات سنگین داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1401/06/22
80 اندازه گیری حشره کش ایمیداکلوپراید در میوه خرما با استفاده از روش کچرز اصلاح شده- کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1401/05/30
81 استفاده از روش کچرز اصلاح شده برای استخراج حشره کش ایمیداکلوپراید از میوه خرما داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1401/06/30
82 استفاده از روش کچرز اصلاح شده برای استخراج حشره کش ایمیداکلوپراید از میوه خرما داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1401/08/05
83 Polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) Analysis and Health Risk Assessment Associated with Consuming Procambarus clarkii (crayfish) sourced from Mbo River in Mbo Local Government, Akwa Ibom State, Nigeria داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/02/14
84 Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/05/12
85 Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/06/30
86 Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/07/05
87 Role of Resistant Starch in Food and Healthcare Industry: A Review داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/03/02
88 Study on The Production Process of Betacyanin Pigment From Dragon Fruit (Hylocereus Polyrhizus) Peel of Binh Thuan Province (Vietnam) By Microwave And Ultrasonic Methods داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/04/17
89 simple, sensitive and validated method with HPLC-DAD for the simultaneous determination of the content of sodium benzoate and potassium sorbate preservatives in food processed داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/09/20
90 Efficient Determination of Valuable Compounds from Saffron with Combined Dispersive Liquid-Liquid Micro-Extraction and Green Solvent Extraction Strategy followed by Gas Chromatography-Mass Spectrometry داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/02/16
91 مقایسه دو روش خالص سازی با استفاده از ستون ایمینوافینیتی و ستون مولتی فانکشنال در اندازه گیری آفلاتوکسینها در انواع فلفل داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/01/08
92 ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونه های فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون های ایمونوافینیتی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/05/03
93 بررسی اثر روش نوین استخراج به کمک جاذبه و انتشار خشک مایکروویو بر کیفیت اسانس رزماری داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/05/10
94 اندازه گیری طیف سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون آسکوربیک اسید در میو های وارداتی و داخلی توزیع شده در یک بازه زمانی در سطح بازار قم و مقایسه نتایج حاصل از این روش ها داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/05/05
95 بهینه سازی استخراج مواد فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استری پوشیده شده با ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/07/20
96 پیش تغلیظ و اندازه گیری برلینت گرین سمی با روش اسپکتروفوتومتری در نمونه های مختلف آبهای پرورش ماهی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/07/11
97 پیش تغلیظ و اندازه گیری برلینت گرین در آبهای پرورش ماهی با روش میکرواستخراج تشکیل حلال در محل بر پایه مایعات یونی همراه با اسپکتروفوتومتری فرابنفش- مرئی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1394/08/17
98 اثر مرحله ی افزایش دما بر بعد فرکتال طی حرارت دهی آب لیمو ترش با استفاده از امواج مادون قرمز داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1395/04/12
99 بررسی برهم کنش سینرژیستی عصاره ی‌ چای سبز و دارچین و اثر آن بر پایداری روغن سویا داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1395/07/28
100 اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغن ماهی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1395/12/15
101 بررسی اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز، پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فلیه ماهی قزل آلای رنگین کمان سرخ شده داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1396/05/09
102 بررسی اثر پوشش های خوراکی کربوکسی متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان سرخ شده داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1396/08/25
103 بررسی ویژگی‌های پودر عصاره سماق ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1396/12/24
104 نانوپوشینه‌های کمپلکس ژلاتین و صمغ عربی حاوی روغن ماهی و ویتامین E: مطالعه اندازه نانوذرات، کارآیی ریزپوشانی و بهینه یابی ریزپوشانی با روش سطح پاسخ (RSM) داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/02/29
105 ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارآیی آن با روش سطح پاسخ (RSM) داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1397/03/19
106 Application of laminated and metalized films to prolong the shelf life of dried barberries داوری مقاله Journal of Stored Products Research 1400/01/19
107 مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران داوری مقاله پژوهشهای زعفران 1400/06/09
108 مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی داوری مقاله پژوهشهای زعفران 1400/10/26
109 نوآوری در خشک کردن زعفران بر پایهی مواد جاذب رطوبت داوری مقاله پژوهش های زعفران 1401/04/02
110 خشک کردن زعفران به کمک مواد جاذب رطوبت داوری مقاله پژوهش های زعفران 1401/05/23
111 مروری بر اهمیت تکنیک الایزا و کاربرد آن در صنایع غذایی داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1398/09/26
112 اسپکتروسکوپی فوتولومینسانس مولکولی داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1401/02/11
113 طیف بینی فوتولومینسانس مولکولی داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1401/02/29
114 طیف بینی فوتولومینسانس مولکولی داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1401/06/08
115 آماده سازی آسان نمونه با روش های نوین استخراج فاز جامد داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1398/04/11
116 بایدهای کار با کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1398/04/15
117 مروری بر روش های خشک کردن مواد غذایی داوری مقاله رویکردهای نوین در آزمایشگاه‌های علمی ایران 1398/04/18
118 مکمل کاهنده قند خون با استفاده از ماده موثره هسته خرما داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/04/02
119 The effect of different extraction methods and type of solvent on antimicrobial activity of Saffron (Crocus sativus L.) petal extract as a cheap by-product داوری مقاله Biomass Conversion and Biorefinery 1403/04/27
120 High-value extracts from pulp, seeds, and leaves of Grumixama: antioxidant, low cytotoxic, and preservative effect in cream cheese داوری مقاله Food Control 1403/05/06
121 ارزیابی غلظت فلزات سنگین (مس، سرب و آرسنیک) در چای لاهیجان و چای هندوستان داوری مقاله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی 1403/07/21
122 داوری 7 مقاله در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی،ا یمنی و سلامت داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/25
123 توسعه سامانه آزمایشگاه روی تراشه (LOC): رویکردی جدید و امیدوارکننده برای تشخیص سریع پاتوژن های مواد غذایی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/10/25
124 Determination of some water-soluble compounds in saffron samples by optimized dispersive liquid-liquid microextraction followed by gas chromatography-mass spectrometry داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/09/11
125 EXTRACTION OF SOME ESSENTIAL OILS AND THEIR APPLICATION IN THE DEVELOPMENT OF NOVEL CHEMICAL FRAGRANCES داوری مقاله Iranian Food Science and Technology Research Journal 1403/09/14
126 ارزیابی عملکرد نانوجاذب زیستی بر پایه کیتوزان در حذف میکروپلاستیک های چای کیسه ای داوری طرح دانشگاه علوم پزشکی نیشابود 1403/09/28
127 Ascorbic acid: motives and applications in inhibiting enzymatic browning of fruits and vegetables: A comprehensive review داوری مقاله Iranian Food Science and Technology Research Journal 1403/11/18
128 استخراج ماده مؤثره زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) با استفاده از حلال یوتکتیک عمیق؛ ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در بهبود استخراج داوری مقاله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1403/12/23
129 ارزیابی تأثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در استخراج عصاره زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) به کمک حلال های یوتکینک عمیق داوری مقاله مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1404/02/13
130 بررسی ویژگی های لیگنین کربوکسی متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زایدات و ضایعات پیاز زعفران و ذرت داوری مقاله مجله علوم و صنایع غذایی ایران 1403/12/26
131 غلاف زیره سبز: ارزیابی روش های مختلف استخراج و ویژگی های ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی داوری مقاله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران 1404/04/26
132 بررسی محتوای موسیلاژ آنتوسیانین صفات موروفولوزیکی و تعیین پروفایل اسیدها فنولی داوری مقاله تخقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران 1404/05/09
133 بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی از جمعیت های ایران داوری مقاله فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران 1404/05/14
134 Health Risk Assessment of Heavy Metals in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Iran داوری مقاله Scientific reports 1404/05/16
135 Health Risk Assessment of Potentially Toxic elements in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Gilan Province of Iran داوری مقاله Scientific Reports 1404/07/12
136 Health Risk Assessment of Potentially Toxic elements in Canned Pinto Beans and Fava Beans Distributed in Gilan Province of Iran داوری مقاله Scentific Reports 1404/09/09
137 GC-MS Profiling and contaminant screening of organic Moringa oleifera leaf extracts and seed oils from the Sahel داوری مقاله Iranian Food Science and Technology Research Journal 1404/09/26
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیر امور آزمایشگاه های موسسه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1402/03/29 1404/03/29
2 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها عضو کارگروه تدوین سند راهبردی و برنامع عملیاتی پنج ساله سوم موسسه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1402/04/20 1403/04/24
3 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیر گروه شیمی مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1399/06/02 1401/06/02
4 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیر گروه شیمی مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1401/05/26 1402/05/26
5 شرکت در شوراها و کمیته ها عضوکارگروه تخصصی ایمنی مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1401/08/21 1402/02/21
6 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها عضو شورای مالکیت فکری موسسه علوم و صنایع غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1397/04/24 1399/04/24
7 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها عضو شورای مالکیت فکری موسسه علوم و صنایع غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1398/04/24 1399/12/29
8 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها جانشین مدیرفنی آزمایشگاه فیزیکوشیمیایی زعفران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 714 1398/02/28 1399/02/28
9 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها جانشین مدیر فنی آزمایشگاه فیزیکوشیمیایی زعفران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 714 1399/02/29 1400/02/28
10 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مسئول فنی آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 714 1397/11/02 1403/12/29
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
1 کاربرد تکنیک های طیف سنجی ارتعاشی در تحثیثات حلال اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 1396/09/22
2 آشنایی با طیف سنجی مادون قرمز پژوهشکده علوم مواد غذایی 1396/11/17
3 شیوه تحقیق و نگارش مقالات تخصصی و آماده سازی برای نشر در مجلات لاتین پژوهشکده علوم مواد غذایی 1397/04/05
4 روش های آنالیز دستگاهی پژوهشکده علوم مواد غذایی 1397/12/06
5 جذب اتمی پژوهشکده علوم مواد غذایی 1398/04/05
6 محلول سازی کاربردی پژوهشکده علوم مواد غذایی 1398/04/12
7 محاسبات استوکیومتری و محلول سازی پژوهشکده علوم مواد غذایی 1400/03/03
8 طیف سنجی مادون قرمز پژوهشکده علوم مواد غذایی 1401/09/02
9 طیف سنجی مرئی-فرابنفش پژوهشکده علوم مواد غذایی 1401/09/06
10 جذب اتمی پژوهشکده علوم مواد غذایی 1401/09/09
11 سخنران مدعو: اینده نانونقاط کربنی سبز در ایمنی مواد غذایی: توسعه ابزارهای تشخیصی و بسته بندی فعال پژوهشکده علوم مواد غذایی 1403/07/25
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری