موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | الکتروریسی امولسیون پیکرینگ بر پایه زئین و صمغ دانه شاهی جهت تولید سیستم بسته بندی فعال دو لایه برای افزایش ماندگاری فیله مرغ | Electrospinning of zein/cress seed gum-based Pickering emulsion to produce a bilayer active packaging system to increase shelf life of white meats | مجری دوم | 1403/06/03 | 1404/06/02 |
| 2 | فرمولاسیون پوشش نانو با چربی کاهش یافته برپایه رنگدانه های طبیعی و حاوی فیبر و ریزمغذی های مکمل رشد کودکان با هدف تولید اسنک حجیم فراسودمند (طرح فناوری) | مجری اول | 1402/09/02 | 1403/02/01 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Development and characterization of a double-layer smart packaging system consisting of polyvinyl alcohol electrospun nanofibers and gelatin film for fish fillet | Food Chemistry | فرشته شاه محمدی , لیلا روفه گری نژاد , آیناز علیزاده , ساجد امجدی | 1403/10/12 |
| 2 | Enrichment of rosmarinic acid from comfrey (Symphytum officinale L.) root extract by macroporous adsorption resins and molecular docking studies | Industrial Crops and Products | پریا علیزاده , پونه علیزاده , مسعود رحیمی , ساجد امجدی , محمد بیاتی , صمد نژاد ابراهیمی | 1403/05/11 |
| 3 | Gluten chitosan Nanofiber based Films Activated by Cationic Inulin coated Betanin and Carvone Coloaded Nanoliposomes: Preparation and Characterization | Food Biophysics | ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , محمد علیزاده خالدآبادی , Loong‑Tak Lim , سارا قلی زاده | 1402/09/10 |
| 4 | Double layer packaging based on active black chickpea protein isolate electrospun nanofibers and intelligent salep film containing black chickpea peel anthocyanins for seafood products | International Journal of Biological Macromolecules | ساجد امجدی , هادی الماسی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار | 1403/07/10 |
| 5 | Multipurpose packaging system based on intelligent carboxymethyl cellulose film and activated cellulose acetate electrospun nanofibers for seafoods | International Journal of Biological Macromolecules | حسین آهنگری , علیرضا ابراهیی , علی احسانی , ساجد امجدی | 1403/10/12 |
| 6 | Investigation of the anti-diabetic effect of Eryngium billardieri extract and its application for fortification of ice cream | Journal of Food Measurement and Characterization | آیناز علیزاده , بهاره رسولی , ساجد امجدی , بهرام اموغلی تبریزی | 1404/05/10 |
| 7 | Designing an active green packaging material based on black chickpea protein isolate electrospun nanofibers containing citral nanoliposomes | LWT- Food Science and Technology | ساجد امجدی , هادی الماسی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار , علیرضا ابراهیمی | 1403/09/11 |
| 8 | Double-layer active/intelligent film consists of lemon waste film and polyvinyl alcohol electrospun nanofibers for extending and monitoring the shelf-life of fresh beef | LWT- Food Science and Technology | پریسا علیزاده آجایی , آیناز علیزاده , لیلا روفه گری نژاد , ساجد امجدی | 1404/02/11 |
| 9 | Development and characterization of active packaging system based on zein nanofibers mat incorporated with geraniol-loaded nanoliposomes | Food Science and Nutrition | سارا قلی زاده , هادی الماسی , ساجد امجدی , مهران مرادی , نیما قدیری علمداری , سرور سلماسی , الهه دیوسالار | 1403/05/11 |
| 10 | Nanoencapsulation of vitamin D3 by ultrasonic pretreated zein hydrolysates: Stability improvement in food models | Heliyon | بهاره صدر , مهناز طبیبی آذر , آیناز علیزاده , حامد همیشه کار , لیلا روفه گری نژاد , ساجد امجدی | 1403/07/10 |
| 11 | Enhancing safety and quality in the global cheese industry: A review of innovative preservation techniques | Heliyon | Mohammed A. Falih , Ammar B. Altemimi , Qausar Hamed Alkaisy , Farhang H. Awlqadr , Tarek Gamal Abedelmaksoud , ساجد امجدی , محمد علی حصاری نژاد | 1403/09/11 |
| 12 | Incorporation of Artemisia essential oil loaded chitosomes in salep based film for use in toast bread packaging: New generation of active films | Food Packaging and Shelf Life | بهینا خزانی , هادی الماسی , فروغ محترمی , ساجد امجدی | 1403/03/12 |
| 13 | Development of vitamin D3 and Spirulina platensis protein hydrolysates co-loaded nanoliposomes and coated by sodium caseinate | Food Structure | ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , مرتضی کاشانی نژاد , علی احسانی , شیرین جلیلی | 1403/07/10 |
| 14 | Glycomacropeptide: A comprehensive understanding of its major biological characteristics and purification methodologies | Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety | علیرضا ابراهیمی , هاشم اندیشمند , Chen Huo , ساجد امجدی , سیما خزری , حامد همیشه کار , مریم محمودزاده , Ki Hyun Kim | 1403/02/12 |
| 15 | Improving oxidative stability of flaxseed oil by Zein-Basil seed gum electrospun nanofibers activated by thyme essential oil loaded nanostructured lipid carriers | Applied Food Research | هلدا دانایی اسکوئی , هادی الماسی , فریبا زینالی , حامد همیشه کار , ساجد امجدی | 1403/09/11 |
| 16 | Green packaging system based on hybrid zein/inulin nanofibers activated with copper oxide nanoparticles and Foeniculum vulgare essential oil for preservation of fresh beef | Applied Food Research | سارا قلی زاده , علی احسانی , ساجد امجدی , حسین آهنگری , وحید پناهی آذر | 1403/10/12 |
| 17 | Zein/Cress seed gum nanoparticle-stabilized artemisia annua essential oil pickering emulsion: A new encapsulation system | Applied Food Research | سارا قلی زاده , سارا ناجی طبسی , ساجد امجدی , فرشته فلاح | 1404/09/10 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Production of nanoliposomes containing Maydis stigma extract/vitamin C complex coated with zein; As an antioxidant agent to enrich different foods | بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور | علیرضا ابراهیمی , ساجد امجدی , حامد همیشه کار | 1403/06/15 |
| 2 | استخراج عصاره ی تفاله کدو حلوایی به کمک بتاسیکلودکسترین درون پوشانی آن با نانولیپوزوم ها | سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران | نگین خوش نژاد , هادی الماسی , ساجد امجدی , فروغ محترمی | 1403/07/25 |
| 3 | تولید و بررسی خصوصیات نانولیپوزوم های حامل کمپلکس بتاسیکلودکسترین و عصاره تفاله هویج سیاه | سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران | مهرنوش شریفی , هادی الماسی , ساجد امجدی , فروغ محترمی | 1403/05/25 |
| 4 | Application of activated hybrid zein/inulin nanofibers for packaging of fresh beef | دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | سارا قلی زاده , علی احسانی , ساجد امجدی | 1403/07/25 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Nanostructured Materials for Food Packaging Applications | 978-0-323-99525-2 | سلسله انتشارات دانشگاه | چاپ شده | ساجد امجدی , علیرضا ابراهیمی , مریم محمدی , علی بری , حامد همیشه کار | 1402/10/11 |
| 2 | Natural Preservatives for Food, chapter 7: Encapsulation and delivery of natural preservatives | 978-0-323-95614-7 | سلسله انتشارات دانشگاه | چاپ شده | ساجد امجدی , علیرضا ابراهیمی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار | 1403/10/28 |
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بهینه سازی فرآیند ریزپوشانی کمپلکس بتاسیکلودکسترین/عصاره فنلی ضایعات چای با نانولیپوزوم ها | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1403/06/26 | |
| 2 | امکان سنجی تولید پاستیل گیاهی غنی سازی شده با نانولیپوزومهای حامل کمپلکس بتاسیکلودکسترین و عصاره ی تفاله هویج سیاه | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای دوم | 1403/11/30 | |
| 3 | درون پوشانی عصاره تفاله کدو حلوایی استخراج شده به کمک بتاسیکلودکسترین توسط نانولیپوزوم ها جهت غنی سازی پاستیل | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای دوم | 1403/11/30 | |
| 4 | تولید و مشخصه یابی نانوالیاف فعال الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی صمغ دانه ریحان و اسانس آویشن شیرازی و مطالعه کارآیی آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن بذر کتان | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور دوم | 1403/06/26 | |
| 5 | تولید و بررسی خصوصیات فیلم دو لایه فعال/هوشمند بر پایه پلی ونیل الکل/تفاله لیمو و امکان سنجی کاربرد آن در مدل غذایی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1404/03/31 | |
| 6 | تولید و بررسی خصوصیات سیستم بسته بندی فعال و هوشمند مبتنی بر نانوالیاف پلی وینیل الکل حاوی اسانس مرزه کوهی و فیلم ژلاتین حاوی عصاره پوست بادمجان و استفاده از آن در مدل غذایی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1403/11/30 |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | تولید و فرمولاسیون قرص پروتئین شیر شتر غنی شده با منیزیم | 1403/05/25 | مرکز مالکیت معنوی | مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , ساجد امجدی , شکوفه تازیکی شمس آبادی |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | استخراج ترکیبات پلی ساکاریدی و موثره قارچ هریسیوم (Hericium erinaceus) و تولید کپسول های خوراکی با استفاده از سامانه امولسیونی | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/02/26 |
| 2 | اصلاح ساختار و خصوصیات عملکردی پروتئین کینوا به روش های غیر حرارتی جهت توسعه جوهرهای پرینتر سه بعدی بر پایه پروتئین | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/04/18 |
| 3 | تأثیر پوشش پلیمری کیتوزان-پکتین بر پایدارسازی نانولیپوزومهای حاوی آنتوسیانینهای چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) در طول نگهداری، خشک کردن پاششی و کاربرد در فرمولاسیون ژله | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/08/21 |
| 4 | نقش فرآوری پلاسمای سرد تحت خلا در تشکیل نانوالیاف الکتروریسی شده از ایزوله پروتئین سویا و تقویت ساختار فیلم های بسته بندی ژلاتینی دارای نانوالیاف ایزوله پروتئین سویای حاوی اسانس زنجبیل | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/08/06 |
| 5 | مطالعه اثر جوهرهای آگار- کنجاک بر ویژگی های ژل های تولید شده با استفاده از پرینت سه بعدی و مطالعه عددی و تجربی جریان و خصوصیات رئولوژیکی ژل های تولید شده در سیستم | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/08/29 |
| 6 | تولید نی خوراکی طعم دار و کاربرد ان در نبات | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/10/09 |
| 7 | گز توت (گز شیرین شده با شهد توت) | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/01 |
| 8 | پودر آماده (فلافل، کتلت، کوکو، همبرگر، کباب لقمه و شامی) | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/08/10 |
| 9 | فرایند استخراج شکر از جوانه گندم به وسیله روش دانه بندی افشانه محیط خلأ | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/10/05 |
| 10 | شکلات تقویت حافظه (هوشکلات) | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/11/13 |
| 11 | ماست با ترکیبات رنگ سیاه گیاهی | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/11/25 |
| 12 | محلول سینرژیک ناتالیزین جهت افزایش ماندگاری نان های حجیم و نیمه حجیم | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/01/18 |
| 13 | تهیه فرآورده لبنی غنی شده با ویتامین D و سین بیوتیک | داوری اختراع | دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/04/16 |
| 14 | داوری 7 مقاله در دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی | داوری مقاله | دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی | 1403/07/25 |
| 15 | داوری 2 طرح نخستین رویداد ملی مسئله محور نان | داوری طرح | نخستین رویداد ملی مسئله محور نان | 1403/09/18 |
| 16 | داوری طرح پژوهشی بنیاد ملی علم ایران با کد 404/551236 | داوری طرح | بنیاد ملی علم ایران | 1404/01/24 |
| 17 | داوری 16 مقاله برای ژورنال های الزیویر | داوری مقاله | انتشارات الزیویر | 1404/05/13 |
| 18 | داوری 25 مقاله برای ژورنال های الزیویر | داوری مقاله | انتشارات الزیویر | 1402/12/01 |
| 19 | PRODUCT DEVELOPMENT OF INSTANT POWDER AND INSTANT TEA POWDER FROM LIME (Citrus aurantiifolia) JUICE | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology | 1402/11/07 |
| 20 | Effect of In Vitro Digestion on the Bioaccessibility of Antioxidants Capacity in Boiled and Brewed Bidara Leaf Tea (Ziziphus spina-christi) | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology | 1403/02/01 |
| 21 | Production of Turkish white cheese fortified with vitamin D3 suitable for infant consumption | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology | 1403/03/16 |
| 22 | Sesame seed protein isolate as a value-added by-product hydrocolloid: A review on functional properties and food applications | داوری مقاله | Food Safety and Packaging | 1404/04/30 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | راه اندازی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 712 | 1403/09/18 | 1404/03/17 | |
| 2 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضویت در کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 0 | 1403/07/25 | 1403/07/25 | |
| 3 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضویت در کمیته علمی نخستین رویداد ملی مسئله محور نان | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 0 | 1403/09/18 | 1403/09/18 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی | فرمولاسیون پوشش نانو با چربی کاهش یافته بر پایه رنگدانه های طبیعی و حاوی فیبر و ریز مغذی هایمکمل رشد کودکان با هدف تولید اسنک حجیم فراسودمند | - | میزان اعتبار جذب شده : 1172000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : آقای دکتر هادی الماسی | 1404/02/16 |