تصویر پروفایل

ساجد امجدی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 الکتروریسی امولسیون پیکرینگ بر پایه زئین و صمغ دانه شاهی جهت تولید سیستم بسته بندی فعال دو لایه برای افزایش ماندگاری فیله مرغ Electrospinning of zein/cress seed gum-based Pickering emulsion to produce a bilayer active packaging system to increase shelf life of white meats مجری دوم 1403/06/03 1404/06/02
2 فرمولاسیون پوشش نانو با چربی کاهش یافته برپایه رنگدانه های طبیعی و حاوی فیبر و ریزمغذی های مکمل رشد کودکان با هدف تولید اسنک حجیم فراسودمند (طرح فناوری) مجری اول 1402/09/02 1403/02/01
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Development and characterization of a double-layer smart packaging system consisting of polyvinyl alcohol electrospun nanofibers and gelatin film for fish fillet Food Chemistry فرشته شاه محمدی , لیلا روفه گری نژاد , آیناز علیزاده , ساجد امجدی 1403/10/12
2 Enrichment of rosmarinic acid from comfrey (Symphytum officinale L.) root extract by macroporous adsorption resins and molecular docking studies Industrial Crops and Products پریا علیزاده , پونه علیزاده , مسعود رحیمی , ساجد امجدی , محمد بیاتی , صمد نژاد ابراهیمی 1403/05/11
3 Gluten chitosan Nanofiber based Films Activated by Cationic Inulin coated Betanin and Carvone Coloaded Nanoliposomes: Preparation and Characterization Food Biophysics ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , محمد علیزاده خالدآبادی , Loong‑Tak Lim , سارا قلی زاده 1402/09/10
4 Double layer packaging based on active black chickpea protein isolate electrospun nanofibers and intelligent salep film containing black chickpea peel anthocyanins for seafood products International Journal of Biological Macromolecules ساجد امجدی , هادی الماسی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار 1403/07/10
5 Multipurpose packaging system based on intelligent carboxymethyl cellulose film and activated cellulose acetate electrospun nanofibers for seafoods International Journal of Biological Macromolecules حسین آهنگری , علیرضا ابراهیی , علی احسانی , ساجد امجدی 1403/10/12
6 Investigation of the anti-diabetic effect of Eryngium billardieri extract and its application for fortification of ice cream Journal of Food Measurement and Characterization آیناز علیزاده , بهاره رسولی , ساجد امجدی , بهرام اموغلی تبریزی 1404/05/10
7 Designing an active green packaging material based on black chickpea protein isolate electrospun nanofibers containing citral nanoliposomes LWT- Food Science and Technology ساجد امجدی , هادی الماسی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار , علیرضا ابراهیمی 1403/09/11
8 Double-layer active/intelligent film consists of lemon waste film and polyvinyl alcohol electrospun nanofibers for extending and monitoring the shelf-life of fresh beef LWT- Food Science and Technology پریسا علیزاده آجایی , آیناز علیزاده , لیلا روفه گری نژاد , ساجد امجدی 1404/02/11
9 Development and characterization of active packaging system based on zein nanofibers mat incorporated with geraniol-loaded nanoliposomes Food Science and Nutrition سارا قلی زاده , هادی الماسی , ساجد امجدی , مهران مرادی , نیما قدیری علمداری , سرور سلماسی , الهه دیوسالار 1403/05/11
10 Nanoencapsulation of vitamin D3 by ultrasonic pretreated zein hydrolysates: Stability improvement in food models Heliyon بهاره صدر , مهناز طبیبی آذر , آیناز علیزاده , حامد همیشه کار , لیلا روفه گری نژاد , ساجد امجدی 1403/07/10
11 Enhancing safety and quality in the global cheese industry: A review of innovative preservation techniques Heliyon Mohammed A. Falih , Ammar B. Altemimi , Qausar Hamed Alkaisy , Farhang H. Awlqadr , Tarek Gamal Abedelmaksoud , ساجد امجدی , محمد علی حصاری نژاد 1403/09/11
12 Incorporation of Artemisia essential oil loaded chitosomes in salep based film for use in toast bread packaging: New generation of active films Food Packaging and Shelf Life بهینا خزانی , هادی الماسی , فروغ محترمی , ساجد امجدی 1403/03/12
13 Development of vitamin D3 and Spirulina platensis protein hydrolysates co-loaded nanoliposomes and coated by sodium caseinate Food Structure ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , مرتضی کاشانی نژاد , علی احسانی , شیرین جلیلی 1403/07/10
14 Glycomacropeptide: A comprehensive understanding of its major biological characteristics and purification methodologies Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety علیرضا ابراهیمی , هاشم اندیشمند , Chen Huo , ساجد امجدی , سیما خزری , حامد همیشه کار , مریم محمودزاده , Ki Hyun Kim 1403/02/12
15 Improving oxidative stability of flaxseed oil by Zein-Basil seed gum electrospun nanofibers activated by thyme essential oil loaded nanostructured lipid carriers Applied Food Research هلدا دانایی اسکوئی , هادی الماسی , فریبا زینالی , حامد همیشه کار , ساجد امجدی 1403/09/11
16 Green packaging system based on hybrid zein/inulin nanofibers activated with copper oxide nanoparticles and Foeniculum vulgare essential oil for preservation of fresh beef Applied Food Research سارا قلی زاده , علی احسانی , ساجد امجدی , حسین آهنگری , وحید پناهی آذر 1403/10/12
17 Zein/Cress seed gum nanoparticle-stabilized artemisia annua essential oil pickering emulsion: A new encapsulation system Applied Food Research سارا قلی زاده , سارا ناجی طبسی , ساجد امجدی , فرشته فلاح 1404/09/10
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 Production of nanoliposomes containing Maydis stigma extract/vitamin C complex coated with zein; As an antioxidant agent to enrich different foods بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور علیرضا ابراهیمی , ساجد امجدی , حامد همیشه کار 1403/06/15
2 استخراج عصاره ی تفاله کدو حلوایی به کمک بتاسیکلودکسترین درون پوشانی آن با نانولیپوزوم ها سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران نگین خوش نژاد , هادی الماسی , ساجد امجدی , فروغ محترمی 1403/07/25
3 تولید و بررسی خصوصیات نانولیپوزوم های حامل کمپلکس بتاسیکلودکسترین و عصاره تفاله هویج سیاه سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران مهرنوش شریفی , هادی الماسی , ساجد امجدی , فروغ محترمی 1403/05/25
4 Application of activated hybrid zein/inulin nanofibers for packaging of fresh beef دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت سارا قلی زاده , علی احسانی , ساجد امجدی 1403/07/25
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
1 Nanostructured Materials for Food Packaging Applications 978-0-323-99525-2 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده ساجد امجدی , علیرضا ابراهیمی , مریم محمدی , علی بری , حامد همیشه کار 1402/10/11
2 Natural Preservatives for Food, chapter 7: Encapsulation and delivery of natural preservatives 978-0-323-95614-7 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده ساجد امجدی , علیرضا ابراهیمی , سارا قلی زاده , حامد همیشه کار 1403/10/28
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بهینه سازی فرآیند ریزپوشانی کمپلکس بتاسیکلودکسترین/عصاره فنلی ضایعات چای با نانولیپوزوم ها کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1403/06/26
2 امکان سنجی تولید پاستیل گیاهی غنی سازی شده با نانولیپوزومهای حامل کمپلکس بتاسیکلودکسترین و عصاره ی تفاله هویج سیاه کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم 1403/11/30
3 درون پوشانی عصاره تفاله کدو حلوایی استخراج شده به کمک بتاسیکلودکسترین توسط نانولیپوزوم ها جهت غنی سازی پاستیل کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم 1403/11/30
4 تولید و مشخصه یابی نانوالیاف فعال الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی صمغ دانه ریحان و اسانس آویشن شیرازی و مطالعه کارآیی آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن بذر کتان دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور دوم 1403/06/26
5 تولید و بررسی خصوصیات فیلم دو لایه فعال/هوشمند بر پایه پلی ونیل الکل/تفاله لیمو و امکان سنجی کاربرد آن در مدل غذایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1404/03/31
6 تولید و بررسی خصوصیات سیستم بسته بندی فعال و هوشمند مبتنی بر نانوالیاف پلی وینیل الکل حاوی اسانس مرزه کوهی و فیلم ژلاتین حاوی عصاره پوست بادمجان و استفاده از آن در مدل غذایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1403/11/30
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 تولید و فرمولاسیون قرص پروتئین شیر شتر غنی شده با منیزیم 1403/05/25 مرکز مالکیت معنوی مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , ساجد امجدی , شکوفه تازیکی شمس آبادی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 استخراج ترکیبات پلی ساکاریدی و موثره قارچ هریسیوم (Hericium erinaceus) و تولید کپسول های خوراکی با استفاده از سامانه امولسیونی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/02/26
2 اصلاح ساختار و خصوصیات عملکردی پروتئین کینوا به روش های غیر حرارتی جهت توسعه جوهرهای پرینتر سه بعدی بر پایه پروتئین داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/04/18
3 تأثیر پوشش پلیمری کیتوزان-پکتین بر پایدارسازی نانولیپوزوم‌های حاوی آنتوسیانین‌های چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) در طول نگهداری، خشک کردن پاششی و کاربرد در فرمولاسیون ژله داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/21
4 نقش فرآوری پلاسمای سرد تحت خلا در تشکیل نانوالیاف الکتروریسی شده از ایزوله پروتئین سویا و تقویت ساختار فیلم های بسته بندی ژلاتینی دارای نانوالیاف ایزوله پروتئین سویای حاوی اسانس زنجبیل داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/06
5 مطالعه اثر جوهرهای آگار- کنجاک بر ویژگی های ژل های تولید شده با استفاده از پرینت سه بعدی و مطالعه عددی و تجربی جریان و خصوصیات رئولوژیکی ژل های تولید شده در سیستم داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/29
6 تولید نی خوراکی طعم دار و کاربرد ان در نبات داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/09
7 گز توت (گز شیرین شده با شهد توت) داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/01
8 پودر آماده (فلافل، کتلت، کوکو، همبرگر، کباب لقمه و شامی) داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/10
9 فرایند استخراج شکر از جوانه گندم به وسیله روش دانه بندی افشانه محیط خلأ داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/10/05
10 شکلات تقویت حافظه (هوشکلات) داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/11/13
11 ماست با ترکیبات رنگ سیاه گیاهی داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/11/25
12 محلول سینرژیک ناتالیزین جهت افزایش ماندگاری نان های حجیم و نیمه حجیم داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/01/18
13 تهیه فرآورده لبنی غنی شده با ویتامین D و سین بیوتیک داوری اختراع دفتر مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/04/16
14 داوری 7 مقاله در دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی داوری مقاله دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی 1403/07/25
15 داوری 2 طرح نخستین رویداد ملی مسئله محور نان داوری طرح نخستین رویداد ملی مسئله محور نان 1403/09/18
16 داوری طرح پژوهشی بنیاد ملی علم ایران با کد 404/551236 داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1404/01/24
17 داوری 16 مقاله برای ژورنال های الزیویر داوری مقاله انتشارات الزیویر 1404/05/13
18 داوری 25 مقاله برای ژورنال های الزیویر داوری مقاله انتشارات الزیویر 1402/12/01
19 PRODUCT DEVELOPMENT OF INSTANT POWDER AND INSTANT TEA POWDER FROM LIME (Citrus aurantiifolia) JUICE داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/11/07
20 Effect of In Vitro Digestion on the Bioaccessibility of Antioxidants Capacity in Boiled and Brewed Bidara Leaf Tea (Ziziphus spina-christi) داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/02/01
21 Production of Turkish white cheese fortified with vitamin D3 suitable for infant consumption داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/03/16
22 Sesame seed protein isolate as a value-added by-product hydrocolloid: A review on functional properties and food applications داوری مقاله Food Safety and Packaging 1404/04/30
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها راه اندازی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1403/09/18 1404/03/17
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضویت در کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 0 1403/07/25 1403/07/25
3 شرکت در شوراها و کمیته ها عضویت در کمیته علمی نخستین رویداد ملی مسئله محور نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 0 1403/09/18 1403/09/18
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری
1 ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی فرمولاسیون پوشش نانو با چربی کاهش یافته بر پایه رنگدانه های طبیعی و حاوی فیبر و ریز مغذی هایمکمل رشد کودکان با هدف تولید اسنک حجیم فراسودمند - میزان اعتبار جذب شده : 1172000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : آقای دکتر هادی الماسی 1404/02/16