موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بررسی اثر عصاره حاوی ترکیبات پلی فنولی توت فرنگی بر خواص فیزیکی و رئولوژیکی بستنی | Evaluation of the Effect of strawberry extract containing Polyphenolic Compounds on the Physical and Rheological Properties of Ice Cream | مجری اول | 1400/05/09 | 1401/01/20 |
| 2 | بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی نانوالیاف ژلاتین تولید شده به روش الکتروریسی | Evaluation of physico-chemical & functional properties of gelatin nanofibers produced by electrospinning | مجری اول | 1396/08/20 | 1397/07/24 |
| 3 | ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم) در شبکه های پلیمری هیدروکلوئیدی/پروتئینی به روش الکتروریسی | Encapsulation of Probiotic Bacteria (Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium bifidum) in Polymer Hydrocolloid/Protein Networks by Electrospinning | مجری اول | 1393/02/05 | 1395/08/05 |
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | تولید نانوالیاف پروتئینی بر پایه گلوتن گندم و بررسی روشهای افزایش مقاومت ساختاری فیبرها در برابر حلالیت آبی | Production of gluten-based protein nanofibers and evaluation of the approaches towards their structural water resistance | مجری اول | 1400/09/10 | 1402/09/09 |
| 2 | فرمولاسیون و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و زیست دسترس پذیری ساختارهای نانولیپوزومی سزامول- کافئین | Formulation and Evaluation of Physicochemical Characteristics & Bioaccessibility of Sesamol-Caffeine Nanoliposomal Structures | مجری اول | 1401/06/10 | 1402/06/09 |
| 3 | تهیه نانوفیلترهای جاذب بو به روش جایگذاری سیکلو دکسترین در شبکه الکتروریسی شده استات سلولز | Preparation of odor absorbent nanofilters by incorporating cyclodextrin into electrospun cellulose acetate webs | مجری اول | 1392/04/01 | 1393/04/01 |
| 4 | تهیه افشانه پودر ترکیبات مؤثره زعفران | Preparation of powder of Saffron Bioactive Compounds | مجری اول | 1392/05/01 | 1393/04/25 |
| 5 | ریزپوشانی کافئین در ذرات هیدروژل به روش الکترواسپری، جهت رهش آهسته و دستیابی به هوشیاری بلند مدت | Sustained release of caffeine by microencapsulation in hydrogels using electrohydrodynamic atomization- | مجری اول | 1393/06/30 | |
| 6 | پایش فساد ماهی با استفاده از نانوحسگرهای حساس به pH | Developing a novel pH-responsive electrospun nanosensor for monitoring the fish spoilage | مجری اول | 1393/07/10 | 1395/07/10 |
| 7 | ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم) در شبکه پریبیوتیک نشاسته مقاوم و هیدروژل آلژینات-کیتوزان به روش الکترواسپری | Encapsulation of Probiotic Bacteria (Lactobacillus Plantarum and Bifidobacterium bifidum) in Prebiotic Networks of Resistant Starch and Alginate- Chitosan Hydrogel by Electrospraying Technique | مجری اول | 1393/11/05 | 1395/11/05 |
| 8 | تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی روغن سیر فاقد بو | The Production of Odorless Functional Beverage Containing Garlic Oil | مجری اول | 1396/09/11 | 1398/02/10 |
| 9 | بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک درون پوشانی شده با استفاده از روش های الکتروهیدرودینامیک دو محوری و میلی فلوئیدیک بر بهبود علایم بیماری در کودکان مبتلا به بیش فعالی | Study of the effect of probiotic on the health improvement of children with symptoms of attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) | مجری اول | 1397/12/27 | 1399/12/26 |
| 10 | تولید و ارزیابی ویژگی های پوشش نانولیفی فعال بر پایه پروتئین زئین حاوی ترکیبات پسابیوتیک جهت افزایش زمان ماندگاری میوه ها(مطالعه موردی:توت فرنگی) | Production and evaluation of characteristics of active nanofibers coating based on Zein protein containing postbiotic compounds to increase fruits shelf life (case study: strawberry( | مجری دوم | 1402/06/18 | 1403/12/17 |
| 11 | کاهش میزان تلخی کافئین با استفاده از فرایند درون پوشانی (طرح فناوری) | Reduction of caffeine bitterness by using encapsulation technique | مجری اول | 1398/04/30 | |
| 12 | فرمولاسیون پودر آب زرشک با قابلیت انحلال سریع در آب (طرح فناوری) | Formulation of barberry juice powder with high dissolution rate in water | همکار | 1401/04/21 | 1401/06/20 |
| 13 | افزایش احساس شیرینی در کرم صبحانه با استفاده از اصلاح ماکرو ساختاری محصول | Enhancing the sweetness sensation in breakfast cream by its macrostructural modification | همکار | 1401/09/27 | 1402/07/26 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Controlled release and enhanced bioavailability of curcumin using multilayered LPSG/PVA and zein/gluten nanofibers fabricated by emulsion electrospinning | Food Chemistry | حبیبه عزیزی , آرش کوچکی , بهروز قرآنی | 1404/08/10 |
| 2 | Protein-based halochromic electrospun nanosensor for monitoring trout fish freshness | Food Control | زهرا آقایی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Nick Tucker | 1399/02/12 |
| 3 | The influence of high hydrostatic pressure on different properties of legume proteins with an emphasis on soy proteins; a comprehensive review | Food Hydrocolloids | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , الهام اسدپور , Nan Yang , سیدمهدی جعفری | 1402/10/11 |
| 4 | Interfacial properties of protein nanofibrils with different morphology prepared using aqueous solvent with ethanol: Part II. Effect of oil phase hydrophobicity | Food Hydrocolloids | Jing Li , ZhenZhen Li , Congcong Xu , Yan Zhang , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Nan Yang , Katsuyoshi Nishinari | 1402/07/09 |
| 5 | Interfacial properties of protein nanofibrils with different morphology prepared using aqueous solvent with ethanol: Part I. preparation and characterization | Food Hydrocolloids | Nan Yang , Jing Li , Bao Zhang , Yongqi Huang , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Katsuyoshi Nishinari | 1402/06/10 |
| 6 | An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods | Food Hydrocolloids | بهاره عمادزاده , سارا ناجی طبسی , آرام بستان , بهروز قرآنی | 1402/05/10 |
| 7 | Encapsulation of caffeine in sandwich structured Alyssum homolocarpum seed gum/PVA/gelatin nanofibers using electrospinning technique | Food Hydrocolloids | فاطمه کاظمیان راد , آرش کوچکی , بهروز قرآنی | 1402/04/10 |
| 8 | Droplet-based millifluidic technique for encapsulation of cinnamon essential oil: Optimization of the process and physicochemical characterization | Food Hydrocolloids | عاطفه فرهمند , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , Denis Poncelet | 1401/05/10 |
| 9 | Multilayered electrospinning strategy for increasing the bioaccessibility of lycopene in gelatin-based sub-micron fiber structures | Food Hydrocolloids | اسماعیل چهارپاشلو , بهروز قرآنی , محبت محبی | 1400/01/12 |
| 10 | Improvements in gelatin cold water solubility after electrospinning and associated physicochemical, functional and rheological properties | Food Hydrocolloids | بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , حسن رضایی نیا , Steve John Russell | 1399/04/11 |
| 11 | Electrospun balangu (Lallemantia royleana) hydrocolloid nanofiber mat as a fast-dissolving carrier for bergamot essential oil | Food Hydrocolloids | حسن رضایی نیا , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی | 1398/12/11 |
| 12 | Electrohydrodynamic atomization of Balangu (Lallemantia royleana) seed gum for the fast-release of Mentha longifolia L. essential oil: Characterization of nano-capsules and modeling the kinetics of release | Food Hydrocolloids | حسن رضایی نیا , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Nick Tucker | 1398/05/10 |
| 13 | Agarose-based freeze-dried capsules prepared by the oil-induced biphasic hydrogel particle formation approach for the protection of sensitive probiotic bacteria | Food Hydrocolloids | علی آل حسینی , Eva-María Gomez del Pulgar , Maria José Fabra , Laura G. Gómez-Mascaraque , Alfonso Benítez-Páez , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , Amparo Lopez-Rubio | 1397/11/12 |
| 14 | Fundamentals of Electrospinning, a Novel Delivery Vehicle for Bioactive Compounds in Food Nanotechnology | Food Hydrocolloids | بهروز قرآنی , Nick Tucker | 1394/07/09 |
| 15 | Immobilization of iron-loaded niosomes within electrospun nanofibers of soy protein isolate: A novel dual encapsulation technique | Food Hydrocolloids | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز , محبوبه سرابی جماب , سید مهدی جعفری | 1403/07/10 |
| 16 | High hydrostatic pressure -HHP- as a green technology opens up a new possibility for the fabrication of electrospun nanofibers: Part I- improvement of soy protein isolate properties by HHP | Food Hydrocolloids | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز | 1402/04/10 |
| 17 | Bioactive-loaded nanovesicles embedded within electrospun plant protein nanofibers; a double encapsulation technique | Food Hydrocolloids | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز , Nick Tucker , سید مهدی جعفری | 1402/05/10 |
| 18 | Physicochemical characteristics of liposomal curcumin immobilized in hybrid alginate/ Alyssum homocarpum seed gum hydrogels by electro-hydrodynamic atomization | Food Hydrocolloids | سیده فاطمه موسوی , آرش کوچکی , بهروز قرآنی , محبت محبی | 1403/10/12 |
| 19 | Role of cyclodextrin inclusion complexes assembled in the fast-dissolving structures of electrospun gelatin mats to extend the release of menthol | Food Hydrocolloids | حسن رضایی نیا , عاظفه فرهمند , بهاره عمادزاده , مونا حسینی اصفهانی , بهروز قرآنی | 1403/06/11 |
| 20 | Electrospinning of legume proteins: Fundamentals, fiber production, characterization, and applications with a focus on soy proteins | Food Hydrocolloids | دانیال دهناد , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Fuyuan Zhang , Nan Yang , سید مهدی جعفری | 1403/03/12 |
| 21 | Enhancement of the interfacial behaviors of β-lactoglobulin fibrils of different morphology by calcium ions | Food Hydrocolloids | Shiyu Zhen , Bao Zhang , Songhui He , Chenyu Zhao , Yan Zhang , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Nan Yang | 1404/11/12 |
| 22 | Millifluidic-assisted ionic gelation technique for encapsulation of probiotics in double-layered polysaccharide structure | Food Research International | عاطفه فرهمند , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , محبوبه سرابی جماب , مریم عمادزاده , آتنا مدیری , Nick Tucker | 1401/07/09 |
| 23 | Food-grade gliadin microstructures obtained by electrohydrodynamic processing | Food Research International | نیلوفر شریف , محمد تقی گلمکانی , مهرداد نیاکوثری , بهروز قرآنی , Amparo Lopez-Rubio | 1397/11/12 |
| 24 | Approaches for the assembly of molecularly imprinted electrospun nanofibre membranes and consequent use in selected target recognition | Food Research International | بهروز قرآنی , Nick Tucker , Masakazu Yoshikawa | 1394/09/10 |
| 25 | Designing a colorimetric nanosensor based on dithizone and cholesteric liquid crystals loaded in electrospun cellulose acetate nanofibers: Monitoring the quality of pistachio as a case study | Journal of Applied Polymer Science | بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , ابراهیم فولادی , Nick Tucker | 1401/11/12 |
| 26 | Electromillifluidic encapsulation of cinnamon oil: Characterization and in vitro digestion assessment | Journal of Food Engineering | عاطفه فرهمند , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی | 1403/02/12 |
| 27 | توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه یابی شده جهت درون پوشانی کورکومین | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | سیده فاطمه موسوی بایگی , آرش کوچکی , بهروز قرآنی , محبت محبی | 1402/02/11 |
| 28 | الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | محمد امین میری , بهروز قرآنی , حمید رضا میری | 1398/03/11 |
| 29 | تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | محمد امین میری , محمدباقر حبیبی نجفی , جبرائیل موفق , مسعود نجف نجفی , بهروز قرآنی , آرش کوچکی | 1396/03/11 |
| 30 | تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , علی آل حسینی | 1396/02/11 |
| 31 | ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه های غذایی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | الهه منصوری , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , سیداحمد مهاجری | 1395/11/13 |
| 32 | کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد- رفع انجماد | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker | 1394/07/09 |
| 33 | معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | بهروز قرآنی | 1394/07/09 |
| 34 | ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه | علوم غذایی و تغذیه | بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , علیرضا صادقیان | 1395/12/11 |
| 35 | Prolonged-release of menthol through a superhydrophilic multilayered structure of balangu (Lallemantia royleana)-gelatin nanofibers | Materials Science and Engineering C | حسن رضایی نیا , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , محبت محبی | 1399/07/10 |
| 36 | Electrospray-assisted encapsulation of caffeine in alginate microhydrogels | International Journal of Biological Macromolecules | علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker | 1397/05/10 |
| 37 | Enrichment of cellulose acetate nanofibre assemblies for therapeutic delivery of L-tryptophan | International Journal of Biological Macromolecules | بهروز قرآنی , Parikshit Goswami , Richard S. Blackburn , Steve John Russell | 1396/10/11 |
| 38 | Cellulose Acetate Nanofibres Containing Alizarin as a Halochromic Sensor for the Qualitative Assessment of Rainbow Trout Fish Spoilage | Food and Bioprocess Technology | زهرا آقایی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1397/02/11 |
| 39 | Development of halochromic electrospun labels for non-invasive shelf life assessment of rainbow trout -Oncorhynchus mykiss-: Incorporation of barberry anthocyanin extract in protein-based smart packaging | Food Science and Technology International | فائزه سادات علی اکبری , محبوبه کشیری , بهروز قرآنی , مرتضی خمیری , سید مهدی جعفری | 1402/11/12 |
| 40 | Formation Mechanism and Morphology Control of Glutenin Microtubes Prepared Using Acid-Heat Treatment | Journal of Agricultural and Food Chemistry | Ruisheng Jiang , Chenyu Zhao , Songhui He , Yan Zhang , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Duoxia Xu , Nan Yang | 1404/07/09 |
| 41 | Electrospray assisted fabrication of hydrogel microcapsules by single- and double-stage procedures for encapsulation of probiotics | Food and Bioproducts Processing | داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Hans Tromp | 1395/12/11 |
| 42 | The role of green technologies in producing wheat gluten nanofibers by electrospinning and improving their water resistance | Innovative Food Science and Emerging Technologies | بهروز قرآنی , دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , عاطفه فرهمند , ابراهیم فولادی , سید مهدی میرزابابایی , Yan Zhang , Nan Yang , سید مهدی جعفری | 1403/12/11 |
| 43 | Assembly of niosomal nanodelivery system for iron: introducing a green-hybrid method to enhance encapsulation efficiency | Journal of Food Measurement and Characterization | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز , سید مهدی جعفری | 1403/07/10 |
| 44 | Nanofiber-based delivery of Crocus sativus phenolic compounds to ameliorate the cisplatin-induced hepatotoxicity in mice | Journal of Functional Foods | عطیه صادقی کوثرخیز , سلما عابدی , احسان کریمی , بهروز قرآنی , احسان اسکوئیان | 1403/06/11 |
| 45 | Optimization of elecrospinning process of zein using central composite design | Fibers and Polymers | محمد امین میری , جبرائیل موفق , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود نجف نجفی , بهروز قرآنی , آرش کوچکی | 1395/02/12 |
| 46 | درون پوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلی وینیل الکل | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | میثم کمیجانی , محبت محبی , بهروز قرآنی | 1400/08/10 |
| 47 | Ice Cream Rich in Strawberry Phenolic Extract with a Melt-resistant Structure: Physicochemical and Sensory Properties | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | آتنا مدیری دوم , سارا ناجی طبسی , عاطفه فرهمند , بهروز قرآنی | 1404/05/10 |
| 48 | Role of high hydrostatic pressure pretreatment on the formation of electrospun nanofibers from soy protein isolate/polyvinyl alcohol | Food Bioscience | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز , سیدمهدی جعفری | 1402/07/09 |
| 49 | Assembly and utilization of a millifluidic-inverse gelation platform for the gastrointestinal delivery of cinnamon oil emulsion | Food Bioscience | عاطفه فرهمند , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , Song Miao , Denis Poncelet | 1402/03/11 |
| 50 | Fate of β-cyclodextrin-sugar beet pectin microcapsules containing garlic essential oil in an acidic food beverage | Food Bioscience | بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , سارا ناجی طبسی , اسماعیل چهارپاشلو , محمد ملاویسی | 1400/05/10 |
| 51 | Electrospray-assisted drying of live probiotics in acacia gum microparticles matrix | Carbohydrate Polymers | داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Hans Tromp | 1396/10/11 |
| 52 | Encapsulation of Ascorbyl Palmitate in Zein by Electrospinning Technique | Journal of Polymers and the Environment | محمد امین میری , محمدباقر حبیبی نجفی , جبرائیل موفق , بهروز قرآنی | 1400/01/12 |
| 53 | Liposome-fluidic method for aroma masking of cinnamon essential oil in beverage | Journal of Polymers and the Environment | عاطفه فرهمند , سیده فاطمه موسوی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی | 1403/07/10 |
| 54 | Assembly of electrospun tri-layered nanofibrous structure of zein/basil seed gum/zein for increasing the bioaccessibility of lycopene | LWT- Food Science and Technology | میثم کمیجانی , محبت محبی , بهروز قرآنی | 1401/02/11 |
| 55 | Stabilization of a saffron extract through its encapsulation within electrospun/electrosprayed zein structures | LWT- Food Science and Technology | علی آل حسینی , Laura G. Gómez-Mascaraque , بهروز قرآنی , Amparo Lopez-Rubio | 1398/07/09 |
| 56 | Double layer co-encapsulation of probiotics and prebiotics by electrohydrodynamic atomization | LWT- Food Science and Technology | داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1398/05/10 |
| 57 | Electro-encapsulation of Lactobacillus casei in high-resistant capsules of whey protein containing transglutaminase enzyme | LWT- Food Science and Technology | علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1397/12/10 |
| 58 | Unpurified Gelidium-extracted carbohydrate-rich fractions improve probiotic protection during storage | LWT- Food Science and Technology | علی آل حسینی , Eva-María Gomez del Pulgar , Laura G. Gómez-Mascaraque , Marta Martínez-Sanz , Maria José Fabra , Yolanda Sanz , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , Amparo Lopez-Rubio | 1397/07/09 |
| 59 | Double protection of probiotics in alginate hydrogel through emulsification incorporated with freeze drying and coaxial wet-electrospraying: Survivability and targeted delivery | LWT- Food Science and Technology | عاطفه فرهمند , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , محبوبه سرابی جماب , مریم عمادزاده , آتنا مدیری , Ana C. Mendes | 1403/04/11 |
| 60 | Preparation and Characterization of Herbicide Mecoprop Imprinted Polymer and Its Application as a Selective Sorbent in Water Sample | Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology | الهه منصوری , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , سیداحمد مهاجری | 1397/08/10 |
| 61 | Enrichment of zein nanofibre assemblies for therapeutic delivery of Barije (Ferula gummosa Boiss) essential oil | Journal of Drug Delivery Science and Technology | مجتبی حیدری مجد , حسن رضایی نیا , محمد رضا شادان , بهروز قرآنی , Nick Tucker | 1398/09/10 |
| 62 | Structural elucidation of Gluten/Zein nanofibers prepared by electrospinning process: Focus on the effect of zein on properties of nanofibers | Polymer Testing | حبیبه عزیزی , آرش کوچکی , بهروز قرآنی | 1402/08/10 |
| 63 | Electrohydrodynamic Atomization Assisted Encapsulation of Bioactive Compounds | MOJ Food Processing and Technology | علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker | 1394/04/10 |
| 64 | Assembly of odour adsorbent nanofilters by incorporating cyclodextrin molecules into electrospun cellulose acetate webs | REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS | بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , قدیر رجب زاده اوغاز , Nick Tucker | 1397/10/11 |
| 65 | Single step assembly of biomolecule-loaded submicron polysulfone fibers | TEXTILE RESEARCH JOURNAL | بهروز قرآنی , Steve John Russell , Andrew John Hebden , Parikshit Goswami | 1395/11/13 |
| 66 | Rheological properties, electrical conductivity, and surface activity of alginate/AHSG (Alyssum homolocarpum seed gum) blend and their effect on the formation of electrosprayed hydrogel beads | Rheologica Acta | فاطمه موسوی , آرش کوچکی , بهروز قرآنی , محبت محبی | 1401/06/10 |
| 67 | Nano-vesicular carriers for bioactive compounds and their applications in food formulations | Critical Reviews in Food Science and Nutrition | دانیال دهناد , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , قدیر رجب زاده اوغاز , Mohammad Saeed Kharazmi , سیدمهدی جعفری | 1401/09/10 |
| 68 | Principles of electrospraying: A new approach in protection of bioactive compounds in foods | Critical Reviews in Food Science and Nutrition | علی آل حسینی , بهروز قرآنی , محبوبه سرابی جماب , Nick Tucker | 1397/06/10 |
| 69 | Recent advances in iron encapsulation and its application in food fortification | Critical Reviews in Food Science and Nutrition | دانیال دهناد , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , مریم عمادزاده , الهام اسدپور , قدیر رجب زاده اوغاز , سید مهدی جعفری | 1402/06/10 |
| 70 | Controlling Solvent Polarity to Regulate Protein Self-Assembly Morphology and Its Universal Insight for Fibrillation Mechanism | Langmuir | Bao Zhang , Ruisheng Jiang , Kexin Dong , Jing Li , Yan Zhang , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Katsuyoshi Nishinari , Nan Yang | 1402/12/11 |
| 71 | Active Food Packaging Coatings Based on Hybrid Electrospun Gliadin Nanofibers Containing Ferulic Acid/Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrin Inclusion Complexes | Nanomaterials | نیلوفر شریف , محمد تقی گلمکانی , مهرداد نیاکوثری , سید محمد هاشم حسینی , بهروز قرآنی , Amparo Lopez-Rubio | 1397/08/10 |
| 72 | الکترو ریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست دسترسی | فناوری های جدید در صنعت غذا | اسماعیل چهارپاشلو , محبت محبی , بهروز قرآنی | 1398/05/10 |
| 73 | تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی | فناوری های جدید در صنعت غذا | بهروز قرآنی , زهرا آقایی , بهاره عمادزاده | 1397/03/11 |
| 74 | بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین | فناوری های جدید در صنعت غذا | بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده | 1396/09/10 |
| 75 | بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی های فیزیکی ذرات | فناوری های جدید در صنعت غذا | علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Saowakon Wongsasulak | 1396/03/11 |
| 76 | استفاده ازمیکروهیدروژلهای بارگذاری شده با نیوزوم ولیپوزوم درریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست | فناوری های جدید در صنعت غذا | علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی | 1395/12/11 |
| 77 | بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو | فناوری های جدید در صنعت غذا | زهرا آقایی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1395/11/13 |
| 78 | ساخت فیلم قالب گیری شده مولکولی به روش الکتروریسی و بررسی کارایی آن در حذف آفت کش مکوپروپ از محیط آبی | پژوهشهای کاربردی مهندسی شیمی- پلیمر | الهه منصوری , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , سیداحمد مهاجری | 1397/08/10 |
| 79 | A comprehensive parametric study for understanding the combined millifluidic and dripping encapsulation process and characterisation of oil-loaded capsules | Journal of Microencapsulation | عاطفه فرهمند , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , Denis Poncelet | 1400/09/10 |
| 80 | Controlling the morphology and material characteristics of electrospray generated calcium alginate microhydrogels | Journal of Microencapsulation | علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker | 1395/08/11 |
| 81 | Electrospun plant protein-based nanofibers loaded with sakacin as a promising bacteriocin source for active packaging against Listeria monocytogenes in quail breast | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | مجتبی حیدری مجد , محمد رضا شادان , حسن رضایی نیا , بهروز قرآنی , فرشته بامری , خشایار سرابندی , فهیمه خوشابی | 1402/01/12 |
| 82 | Microencapsulation of probiotics in multi-polysaccharide microcapsules by electro-hydrodynamic atomization and incorporation into ice-cream formulation | Food Structure | داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Weilin Liu , Hans Tromp | 1399/04/11 |
| 83 | Encapsulation of D-limonene in Lepidium perfoliatum seed gum/PVA electrospun nanofibers: Physicochemical characterization and modeling the kinetics of release | Current Research in Food Science | رویا کمال پور , آرش کوچکی , بهروز قرآنی | 1403/10/12 |
| 84 | Studying the impact of zein microfibers on the physicochemical and microstructural properties of bigels based on carrageenan hydrogels and beeswax oleogels | Current Research in Food Science | مجتبی رضایی , سارا ناجی طبسی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده | 1403/10/12 |
| 85 | The influence of zein microfibre diameter and concentration on the development of mechanical and physicochemical properties of carrageenan | COLLOID AND POLYMER SCIENCE | مجتبی رضایی , سارا ناجی طبسی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Nick Tucker | 1403/12/11 |
| 86 | Effect of probiotics as an adjunctive therapy with Ritalin among ADHD children and adolescents: a triple-blind randomized controlled trial | Nutritional Neuroscience | زهرا سادات سنگ سفیدی , زهره سادات سنگ سفیدی , فاطمه محرری , اعظم سادات حیدری یزدی , سعید اسلامی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , محبوبه سرابی جماب , عاطفه فرهمند , آتنا مدیری دوم , علی قناعی , مریم عمادزاده | 1403/05/11 |
| 87 | Phenolic-loaded nanofiber from Arctium lappa root: a potential therapy for testosteroneinduced ovarian oxidative stress | Journal of Biological Engineering | ویانا خجسته , سید امیر محمد ملانوروزی , احسان کریمی , بهروز قرآنی , احسان اسکوئیان | 1404/02/11 |
| 88 | Challenges in Processing Plant Proteins Using Electrospinning | macromolecular materials and engineering | حسن رضایی نیا , بهروز قرآنی , Paraskevi Paximada | 1404/06/10 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Electrospinning: a novel route toward symbiotic production | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | بهروز قرآنی , محبوبه سرابی جماب , داوود زعیم | 1393/06/11 |
| 2 | Electrospinning of Cylodextrin of Functionalised Cellulose Acetate Nanofibres | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1393/06/11 |
| 3 | Fundamentals of Molecular Imprinting Technique and their Utilisation in Selected Target Recognition in Food Sample Analysis | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | بهروز قرآنی | 1393/06/11 |
| 4 | Fundamentals of Electrospinning, a Novel Delivery Vehicle for Encapsulation of Bioactive Compounds by Hydrocolloids | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | بهروز قرآنی | 1393/07/30 |
| 5 | The Influence of Acacia Gum and Whey Protein on the Stability of Microencapsulated Bioactive Compounds of Saffron | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , علیرضا صادقیان | 1393/07/30 |
| 6 | کاربرد روشهای الکتروریسی و قالب ریزی در تهیه نانوحسگرهای حساس به PH جهت پایش فساد محصولات غذایی | بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | زهرا آقایی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی | 1394/07/21 |
| 7 | اصول و روش های درون پوشانی پروبیوتیک ها | اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی | 1395/07/27 |
| 8 | Assembly of Molecularly Imprinted Electrospun Polysulfone Nanofibres and their Utilisation in Selected Creatinine Recognition | 8th International E-congress on Nanosciences and Nanotechnology | بهروز قرآنی , Steve John Russell | 1399/11/29 |
| 9 | Machine Learning Approaches for Electrospraying Optimization: Gaussian Process as a Superior Predictive Tool | International Dairy Federation Joint Symposium on Dairy Drying Technology and Recombined Milk Products | علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی | 1404/02/23 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ریز پوشانی کافئین در ذرات هیدروژل به روش الکترواسپری، جهت رهش آهسته و دستیابی به هوشیاری بلند مدت | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | استاد راهنمای اول : رسول کدخدایی | 1395/12/14 |
| 2 | ریزپوشانی باکتریهای پروبیوتیک با صمغ عربی، اینولین و نشاسته مقاوم به روش الکتروپاشش و بررسی اثر آن بر زندهمانی باکتریها | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد مشاور اول : رسول کدخدایی | 1396/12/14 |
| 3 | سنتز پلیمر قالب گیری شده مکوپروپ و بررسی عملکرد آن در جداسازی فنوکسی اسیدها | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب | 1397/12/22 |
| 4 | ریزپوشانی لاکتوباسیلوس کازئی در شبکه های پلیمری هیدروکلوئیدی/پروتئینی به روش پاشش الکتروهیدرودینامیکی و بررسی اثر آن بر زنده مانی باکتری | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد مشاور اول : رسول کدخدایی | 1397/12/15 |
| 5 | بررسی پایش فساد ماهی با استفاده از حسگرهای هالوکرومیک | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده , استاد مشاور اول : رسول کدخدایی | 1398/12/05 |
| 6 | تولید فیلم سریع حل شونده دهانی حاوی منتول با استفاده از روش الکتروریسی: مقایسۀ فرایند رهایش در ساختارهای ساندویچی و حاوی حامل های سیکلودکسترینی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده | 1402/07/12 |
| 7 | درون پوشانی روغن دارچین به روش میلی فلوئیدیک: ارزیابی خصوصیات و رهایش کپسولها در نوشیدنی اسیدی مدل و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده | 1401/09/13 |
| 8 | درون پوشانی فروس سولفات درون نیوزوم های تثبیت شده در نانو الیاف ایزوله پروتئین سویا با استفاده از روش الکتروهیدرودینامیک | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده , استاد مشاور اول : قدیر رجب زاده اوغاز | 1402/12/13 |
| 9 | طراحی و ساخت نانو حسگر هالوکرومیک الکتروریسی شده زئین حاوی آنتوسیانین های استخراج شده از زرشک (.Berberis Vulgaris L) جهت کنترل تازگی ماهی قزل آلا | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1401/06/30 | |
| 10 | بررسی اثر محافظتی نانوالیاف حاوی ترکیبات فنولی گیاه بابا آدم (Arcitum Lappa) در موش های درگیر با مسمومیت کبدی ناشی از سیس پلاتین | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1400/08/24 | |
| 11 | بررسی اثر محافظتی نانوالیاف حامل ترکیبات فنولی گلبرگ گیاه زعفران (Crocus sativus) در موشهای درگیر با مسمومیت کبدی ناشی از سیس پلاتین | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1400/08/24 | |
| 12 | تولید لیپوزوم های پوشش داده شده با هیدروژل آلژینات-صمغ قدومه شیرازی به روش پاشش الکتروهیدرودینامیکی جهت پایدار سازی کورکومین | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | 1400/11/13 | |
| 13 | درون پوشانی دی-لیمونن در نانوالیاف الکتروریسی شده ی صمغ قدومه ی شهری | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1400/07/27 | |
| 14 | بررسی امکان تولید و تعیین ویژگیهای نانوالیاف چندلایه صمغ دانه قدومه شیرازی- ژلاتین با استفاده از روش الکتروریسی جهت ریزپوشانی کافئین | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1400/02/11 | |
| 15 | الکتروریزپوشانی لیکوپن با استفاده از سامانه چند لایه ای پلی ساکاریدی (صمغ دانه ریحان) - پروتئینی (زئین) | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1398/06/31 | |
| 16 | تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتئینی حساس به pH | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1395/12/24 | |
| 17 | ریزپوشانی نایسین به روش الکترواسپینینگ و بررسی تاثیر آن بر لیستریا مونوسیتوجنس | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1394/09/01 | |
| 18 | الکتروریسی چند لایه ای نانوالیاف ژلاتین و زئین جهت درون پوشانی لیکوپن | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1396/11/08 | |
| 19 | بررسی درون پوشانی کمپلکس سیکلودکسترین-اسید هیدروکسی سینامیک در نانو فیبرهای پرولامینی الکتروریسی شده | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1397/09/27 | |
| 20 | استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل ویتامین C : تعیین ویژگی ها و مطالعه کینتیک پایداری | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1395/12/04 | |
| 21 | الکتروریزپوشانی کورکومین با استفاده از نانوالیاف چند لایهای پروتئینهای گلوتن گندم/زئین و صمغ دانه قدومه شهری به منظور رهایش کنترل شده و افزایش زیست فراهمی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | 1403/06/20 | |
| 22 | استفاده از فیلتر سلولز استات حاوی فیبریل های آمیلوئیدی جهت حذف یون سدیم از فاضلاب شبیه سازی شده کارخانه تلخی زدایی زیتون | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده , استاد راهنمای اول : جواد سرگلزایی | 1404/07/05 |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | نانوحسگر هالوکرومیک الکتروریسی شده جهت تشخیص کیفی تازگی ماهی | 1397/02/08 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , زهرا آقایی | |||||
| 2 | نانوحسگر ترموکرومیک غیربرگشت پذیر جهت تشخیص فساد محصولات غذایی | 1399/10/06 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 36430 | 1400/06/27 | ابراهیم فولادی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی | ||
| 3 | کپسول های هسته-پوسته آلژیناتی حاوی روغن اسانس دارچین تولید شده به روش میلی فلوئیدیک | 1401/01/23 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 6779 | 1401/02/24 | بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Enhancing mechanical and blocking properties of gelatin films using zein-quercetin nanoparticle and applications for strawberry preservation | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/07/06 |
| 2 | Betulin/hydroxypropyl-beta- cyclodextrin inclusion complex nanofibers prepared by electrospinning: Thermal resistance, antibacterial and antioxidant activity | داوری مقاله | Carbohydrate Polymers | 1403/06/31 |
| 3 | Effects of proteolysis pretreatment on the formation, structural changes and emulsifying properties of rice glutelin amyloid-like fi brils | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/06/24 |
| 4 | Preparation of starch-based oral fast-disintegrating nanofi ber mats for astaxanthin encapsulation and delivery via emulsion electrospinning | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1403/07/15 |
| 5 | Effect of high amylose starch on the incorporation of thymol into electrospun pullulan nanofibers | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/07/21 |
| 6 | Multifunctional Hydrocolloids and Therapeutic Applications of Plant Gums: A Comprehensive Review | داوری مقاله | Food Hydrocolloids for Health | 1403/08/01 |
| 7 | Addition of gamma-valerolactone stabilizes aqueous electrospinning of gelatin | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/08/06 |
| 8 | Application of microfluidic technology and nanoencapsulation to amplify the antibacterial activity of clindamycin against a food born pathogen | داوری مقاله | Scientific Reports | 1403/08/09 |
| 9 | How does High-Pressure Processing coupled with pH-shifting affect the protein structure features and techno-functional properties of Sesame Protein Isolate(Sesamum indicum L.) | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/08/21 |
| 10 | Effect of high amylose starch on the incorporation of thymol into electrospun pullulan nanofibers | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/08/23 |
| 11 | Preparation of wheat gluten-based nanofiber films loaded with ferulic acid and TiO2 by electrospinning for food active packaging applications | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/08/29 |
| 12 | Effect of different enzyme pretreatment on the formation and gel properties of soy protein nanofibrils | داوری مقاله | Food Bioscience | 1403/09/04 |
| 13 | Microfluidic design and preparation of hydrogel microcapsules of Mesona chinensis polysaccharide: characterization, pH-responsive behaviour and gastrointestinal protection for Lactobacillus plantarum | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1403/09/10 |
| 14 | Development of novel Lactobacillus plantarum-encapsulated Bigel based on soy lecithin-beeswax oleogel and flaxseed gum hydrogel for enhanced survival during storage and gastrointestinal digestion | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/09/19 |
| 15 | The beneficial role of polysaccharide hydrocolloids in meat products: A review | داوری مقاله | Gels | 1403/10/01 |
| 16 | Use of the acid fraction of potato protein to encapsulate bioactive compounds through nanofibers obtained by electrospinning process | داوری مقاله | ACS Food Science & Technology | 1403/10/06 |
| 17 | Interfacial and oil-in-water emulsifying properties of isolated ovalbumin amyloid-like fibrils | داوری مقاله | Food Hydrocolloids -Elsevier | 1403/10/13 |
| 18 | Application of microfluidic technology and nanoencapsulation to amplify the antibacterial activity of clindamycin against a food born pathogen | داوری مقاله | Scientific Reports | 1403/10/16 |
| 19 | Nanoencapsulation of Thyme oleoresin: A novel strategy to enhance bioactive ingredients\\\\\\\' bioaccessibility in functional UF-Labneh and prolong shelf life | داوری مقاله | Journal of Future Foods | 1403/10/19 |
| 20 | Differences in the properties and structures of cold-dried and hot-dried gelatin and their inspiration for the development of cold-soluble gelatin | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/11/01 |
| 21 | Interfacial and oil-in-water emulsifying properties of ovalbumin enriched in 1 amyloid-like fi brils and peptides | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/11/09 |
| 22 | Effect of ultrasound pretreatment on the fibrillization of oat globulins: Aggregation kinetics, structural evolution, and core composition | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/11/24 |
| 23 | Probing the particle formation and aggregation behaviour of gliadin in aqueous ethanol with ultra-small- and small-angle X-ray scattering | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/11/29 |
| 24 | Synergistic action of chaotropic agents on the partial casein unfolding and solution stabilization for improved electrospinnability and herb extract loading | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1403/12/02 |
| 25 | Exploration of Vicia Cracca as an Emerging Plant Protein Source: A comprehensive characterization | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1403/12/26 |
| 26 | Modification of Technofunctional Properties of Plant Proteins through CalciumAddition and High Hydrostatic Pressure: a Review | داوری مقاله | Sustainable Food Proteins | 1404/01/14 |
| 27 | Probing the particle formation and aggregation behaviour of gliadin in aqueous ethanol with ultra-small- and small-angle X-ray scattering | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/01/22 |
| 28 | Development and Application of an Anthocyanin-Based Com-plex Polysaccharide Gels based on Blueberry Pomace for Mon-itoring Beef Freshness | داوری مقاله | Gels/MDPI | 1404/01/28 |
| 29 | Loaded curcumin in asafoetida gum/chitosan: Characteristics and modeling of release kinetics | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1404/01/31 |
| 30 | Multiscale analysis based on amorphous and fibrillated aggregates of fava bean proteins: mechanism of regulation of aggregation morphology and its functional properties | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/02/05 |
| 31 | Arrowroot, cassava, and sweet potato starches combined with pectin: New materials for electrospinning of biopolymers | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/02/11 |
| 32 | Modification of Techno-functional Properties of Plant Proteins through CombinedCalcium Addition and High Hydrostatic Pressure: a Review with Emphasis in Soybean and Cowpea | داوری مقاله | Sustainable Food Proteins | 1404/02/19 |
| 33 | Tri-layer nanostructured lycopene delivery system based on chitosan nanospheres and gelatin nanofibers | داوری مقاله | Food Research International | 1404/02/23 |
| 34 | Understanding the Concept of Electrospinning as a Next-Gen Nanoencapsulation Tool for Bioactives: A Conceptual Review | داوری مقاله | Food Physics | 1404/02/24 |
| 35 | Electrospun Polymer Scaffolds for Cultivated Meat: Current Status, Challenges, and Future Directions for Scale-Up | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1404/02/27 |
| 36 | Arrowroot, cassava, and sweet potato starches combined with pectin: New materials for electrospinning of biopolymers | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/02/27 |
| 37 | Effect of high hydrostatic pressure pretreatment-limited hydrolysis combination on the antigenicity and functional properties of whey protein isolates: A peptidomic analysis | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/02/29 |
| 38 | Synergistic action of chaotropic agents on the partial casein unfolding and solution stabilization for improved electrospinnability and herb extract loading | داوری طرح | international Journal of Biological Macromolecules | 1404/02/31 |
| 39 | Curcumin-loaded zein/chitosan nanofibers for fast-dissolving oral film | داوری مقاله | Food Research International | 1404/03/10 |
| 40 | Differences in the properties and structures of cold-dried and hot-dried gelatin and their inspiration for the development of cold-soluble gelatin | داوری مقاله | Fppd Hydrocolloids | 1404/04/06 |
| 41 | Highly Biocompatible Methacrylated Gelatin-based Electrospun Dressing Loaded with Thymol for MRSA-Infected Wounds | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1404/04/11 |
| 42 | Tri-layer nanostructured lycopene delivery system based on chitosan nanospheres and gelatin nanofibers | داوری مقاله | Food Research International | 1404/04/11 |
| 43 | Micrometric formulation based on zinc-alginate/dextran iron nanoparticles for prolonged iron supplementation: enhancing iron status in suckling and weaned pigs. | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/05/01 |
| 44 | Development of electrospun zein-based two-dimensional network nanofiber films and their application in mango preservation | داوری مقاله | Food Bioscience | 1404/05/04 |
| 45 | Electrospinning for Improved Texture and Functionality of Plant-based Meat Analogues: Concepts, Advances and Challenges | داوری مقاله | Food Engineering Reviews | 1404/05/11 |
| 46 | Development of electrospun zein-based two-dimensional network nanofiber films and their application in mango preservation | داوری مقاله | Food Bioscience | 1404/06/08 |
| 47 | Effect of high hydrostatic pressure pretreatment-limited hydrolysis combination on the antigenicity and functional properties of whey protein isolates: A peptidomic analysis | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/06/08 |
| 48 | Highly Biocompatible Methacrylated Gelatin-based Electrospun Dressing Loaded with Thymol for MRSA-Infected Wounds | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1404/06/11 |
| 49 | How does High Pressure Processing coupled with pH shifting affect the protein structure features and techno functional properties of Sesame Protein Isolate Sesamum indicum L | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/06/17 |
| 50 | Enhancement of Colorants and Sweeteners Characteristics in Food Additives Using Nanofibers: A Review | داوری مقاله | Food Physics | 1404/06/21 |
| 51 | Probiotic-Encapsulated MgO/Chitosan/Alginate Nanoparticles Mitigate Pb(II)-Induced Multi-Organ Damage | داوری مقاله | Probiotic-Encapsulated MgO/Chitosan/Alginate Nanoparticles Mitigate Pb(II)-Induced Multi-Organ Damage | 1404/07/05 |
| 52 | Pressure driven depolymerization of Antarctic krill fibrillar aggregates Structural reconfiguration and gelation enhanced functionality | داوری مقاله | Food Chemistry | 1404/07/10 |
| 53 | Engineering Cocrystal-Loaded Nanofibers for Ocular Therapy: A Hybrid Electrospinning-Electrospraying Strategy | داوری مقاله | Molecular Pharmaceutics | 1404/07/22 |
| 54 | Promoting the formation of lbeta lactoglobulin amyloid fibrils induced by cold plasma treatment self assembly mechanism emulsifying properties and stability | داوری مقاله | Food Research International | 1404/08/02 |
| 55 | The influence of ethanol on the self-assembly behavior, structural characteristics and mechanism of whey protein nanofibrils | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/08/12 |
| 56 | Polysaccharide based dual layered bigel beads from sodium alginate carrageenan and HPMC for pH triggered co delivery of Litsea cubeba essential oil and quercetin | داوری مقاله | Carbohydrate Polymers | 1404/08/15 |
| 57 | Electrospinning of polysaccharides and proteins A comprehensive review | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/08/20 |
| 58 | Electrospun Gelatin Nanofibers Encapsulating Cyclodextrin Eugenol and Cyclodextrin Thymol Inclusion Complexes for Oral Nutraceutical Delivery | داوری مقاله | ACS Food Science and Technology | 1404/08/29 |
| 59 | Continuous meat like fibers based on ionically cross linked SA CG SPI A novel delivery material for efficient encapsulation and release of oral Lactobacillus plantarum | داوری مقاله | Food and Bioproducts Processing | 1404/09/04 |
| 60 | Promoting the formation of beta lactoglobulin amyloid fibrils induced by cold plasma treatment self assembly mechanism emulsifying properties and stability | داوری مقاله | Food Research International | 1404/09/08 |
| 61 | Study on Physicochemical Properties and Light Controlled Antibacterial Activity of Side by Side Nanofiber Membranes Prepared by Dual Channel Electrospinning System | داوری مقاله | Food Research International | 1404/09/11 |
| 62 | Seed inspired sandwich structured nanofibers enable intelligent delivery of prothioconazole | داوری مقاله | ACS Sustainable Chemistry and Engineering | 1404/09/13 |
| 63 | Advances in probiotic delivery transition from conventional approaches to 3D food printing | داوری مقاله | Trends in Food Science and Technology | 1404/09/17 |
| 64 | Cyclodextrin hydrophobic cavity size directs soy protein thermal stability and gelation behavior | داوری مقاله | Food Hydrocolloids | 1404/09/27 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 712 | 1402/02/10 | 1404/04/24 | |
| 2 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | عضو شورای پژوهشی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 712 | 1404/01/16 | 1406/01/16 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|