تصویر پروفایل

علی رافع

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ،

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 تولید آزمایشگاهی نوشیدنی گیاهی بر مبنای حدیث رضوی Lab scale production of Razavi soft drink in accordance with Razavieh hadith مجری اول 1391/09/25 1392/01/25
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 بررسی تولید نانوحامل حاوی روغن سیر-رنگدانه کپک موناسکوس پرپورئوس جهت تحریک خود تخریبی سلول The preparation of garlic oil-Monascus purpureus pigment nano-carrier for induced apoptosis مجری اول 1392/02/01 1394/02/01
2 بررسی امکان تولید و ارزیابی اجزای زیست فعال، خواص فیزیکوشیمیایی و فرح بخشی نوشیدنی گیاهی بر مبنای حدیث رضوی مجری اول 1392/08/10 1393/08/10
3 بهینه سازی تولید پودر سبوس برنج اکسترود و پایدار شده و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن The optimization and preparation of stabilized extruded rice bran powder and investigation on its physicochemical and functional properties مجری اول 1394/10/01 1395/09/30
4 بهینه یابی استخراج پکتین از تفاله سیب با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و مایکروویو و بررسی خواص عملکردی و رئولوژیکی آن Optimization of pectin extraction from apple pulp using pulsed and microwave electric field and its functional and rheological properties مجری اول 1397/11/27 1399/05/26
5 طراحی و ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه ریزی Flat Bread Baking Machine Design with Programmable Baking Track همکار 1397/10/30
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Dilatational rheology-property relationships of β-lactoglobulin /high methoxyl pectin mixtures in aqueous foams Food Hydrocolloids علی رافع , سحر سلاح برزین , Ulrich Kulozik , محمد علی حصاری نژاد 1401/06/10
2 Rheological and structural properties of rice bran protein-flaxseed (Linum usitatissimum L.) gum complex coacervates Food Hydrocolloids الهام حسنوند , علی رافع 1397/07/09
3 Phase separation behavior of flaxseed gum and rice bran protein complex coacervates Food Hydrocolloids الهام حسنوند , علی رافع , بهاره عمادزاده 1397/06/10
4 The physico-mechanical and structural characteristics of blend film of poly (vinyl alcohol) with biodegradable polymers as affected by disorder-to-order conformational transition Food Hydrocolloids مهدی یار شهبازی , قدیر رجب زاده اوغاز , علی رافع , Rammile Ettelaie , سیدجواد احمدی 1395/07/10
5 Scaling law, fractal analysis and rheological characteristics of physical gels cross-linked with sodium trimetaphosphate Food Hydrocolloids علی رافع , سید محمدعلی رضوی 1395/10/12
6 Preparation and characterization of zein-kappa carrageenan complex for encapsulation of saffron, and in vitro controlled release study Food Hydrocolloids علی رافع , فائزه اردستانی , علی حقیقی اصل , Song Miao 1404/02/11
7 Effect of Thermal Treatment on Chemical Structure of Β-Lactoglobulin and Basil Seed Gum Mixture at Different States by ATR-FTIR Spectroscopy International Journal of Food Properties علی رافع , سید محمدعلی رضوی 1394/09/10
8 Rheological and structural characteristics of whey protein-pectin complex coacervates Journal of Food Engineering معصومه راعی , علی رافع , فخری شهیدی 1397/04/10
9 بررسی ویژگی های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , عاطفه عارفخانی , علی رافع , فاطمه جاویدی , علیرضا صادقیان 1400/07/09
10 Effect of temperature on the textural, thermal and microstructural properties of wheat flour/high amylose corn starch gels پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران لیدا شاهسونی , علی رافع 1397/06/10
11 Kinetics of color and physical attributes of cookie during deep-fat frying by image processing techniques Journal of Food Processing and Preservation محمدرضا عبدالهی مقدم , علی رافع , مسعود تقی زاده 1393/11/12
12 استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم چرب فراسودمند علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران عاطفه محمدی , سیداحمد شهیدی , علی رافع , شهرام نقی زاده رئیسی , آزاده قربانی حسن سرائی 1401/02/11
13 مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه یابی به روش سطح - پاسخ علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , علی رافع , سید مهدی میرزابابایی 1401/01/12
14 بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران نیلوفر بیگلریان , آذین آتشزر , علی رافع , سیداحمد شهیدی 1400/11/12
15 بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان , علی رافع , حسین زمانی خادمانلو 1400/08/10
16 بهینه یابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , علی رافع , سید مهدی میرزابابایی 1400/07/09
17 ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد علی حصاری نژاد , علی رافع , علیرضا صادقیان , محبوبه سرابی جماب 1399/03/12
18 ویژگیهای فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سبا بلقیسی , علی معتمدزادگان , جعفر محمدی میلانی , لادن رشیدی , علی رافع 1399/01/13
19 بررسی ویژگی های بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران الناز واحدی , علی رافع , آزاده قربانی حسن سرائی , حسن سرابی 1394/07/09
20 مطالعه ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال سازی و مدل سازی سینتیک رطوبت زنی نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران علی آل حسینی , علی رافع , علی فائزیان , الهام آل حسینی 1394/07/09
21 NUMERICAL MODELING OF HEAT AND MASS TRANSFER DURING CONTACT BAKING OF FLAT BREAD Journal of Food Process Engineering فرزاد صادقی , ناصر همدمی , محمد شاهدی , علی رافع 1395/05/11
22 Textural, mechanical, and microstructural properties of restructured pimiento alginate-guar gels Journal Of Texture Studies سید محمدرضا موسوی , علی رافع , سمیرا یگانه زاد 1398/01/12
23 Rheological characteristics of binary composite gels of wheat flour and high amylose corn starch Journal Of Texture Studies لیدا شاهسونی , علی رافع 1397/03/11
24 Effects of high amylose corn starch and microbial transglutaminase on the textural and microstructural properties of wheat flour composite gels at high temperatures Journal Of Texture Studies لیدا شاهسونی , علی رافع , علیرضا صادقیان , راضیه نیازمند 1396/09/10
25 Effect of inulin/kefiran mixture on the rheological and structural properties of mozzarella cheese International Journal of Biological Macromolecules ناصر مقیسه , اکرم آریان فر , اسماعیل عطای صالحی , علی رافع 1400/08/10
26 Effect of microbial exopolysaccharide on wheat bran sourdough: Rheological, thermal and microstructural characteristics International Journal of Biological Macromolecules عباس عابدفر , مرضیه حسینی نژاد , علی رافع 1399/04/11
27 Development of vanillin/β-cyclodexterin inclusion microcapsules using flax seed gum-rice bran protein complex coacervates International Journal of Biological Macromolecules الهام حسنوند , علی رافع 1398/03/11
28 Application of whey protein-pectin nano-complex carriers for loading of lactoferrin International Journal of Biological Macromolecules معصومه راعی , فخری شهیدی , مجید فرهودی , سیدمهدی جعفری , علی رافع 1396/09/10
29 The influence of temperature, sucrose and lactose on dilute solution properties of basil (Ocimumbasilicum) seed gum International Journal of Biological Macromolecules سید الیاس میرابوالحسنی , علی رافع , سید محمدعلی رضوی 1395/09/11
30 Effect of pH and protein to polysaccharide ratio on coacervation of sesame protein isolate-Tragacanth gum: Structure-rheology function International Journal of Biological Macromolecules آزاده قربانی , علی رافع , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo 1404/03/11
31 Effect of basil seed gum and κ-carrageenan on the rheological, textural and structural properties of whipped cream Journal of the Science of Food and Agriculture نیلوفر بیگلریان , علی رافع , سیداحمد شهیدی 1400/08/10
32 Rheology and microstructure of binary mixed gel of rice bran protein–whey: effect of heating rate and whey addition Journal of the Science of Food and Agriculture علی رافع , الناز واحدی , آزاده قربانی حسن سرائی 1395/05/11
33 Flux improvement of ultrafiltration membranes using ultrasound and gas bubbling Desalination and Water Treatment مسعود هاشمی شهرکی , عبدالمجید مسکوکی , علی فائزیان , علی رافع 1395/03/12
34 Rheological properties of dairy desserts: Effect of rice bran protein and fat content Journal of Food Science عاطفه محمدی , سیداحمد شهیدی , علی رافع , شهرام نقی زاده رئیسی , آزاده قربانی حسن سرائی 1401/08/10
35 اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی شده با کمپلکس های ایزولۀ پروتئین آب پنیر-پکتین بر رشد و زنده مانی ردۀ سلولی استئوبلاست پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی معصومه راعی , فخری شهیدی , مجید فرهودی , سیدمهدی جعفری , علی رافع 1397/03/11
36 Phase Separation Behavior of Apple Pectin/Wheat Germ Protein Complex Coacervates پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حامد جمشیدیان قلعه شاهی , علی رافع , بهاره عمادزاده , هاجر شکرچی زاده 1402/10/11
37 Kinetic study of k-carrageenan degradation and its impact on mechanical and structural properties of chitosan/k-carrageenan film Carbohydrate Polymers مهدی یار شهبازی , قدیر رجب زاده اوغاز , Rammile Ettelaie , علی رافع 1395/02/12
38 Impact of ultrasound processing parameters on physical characteristics of lycopene emulsion Journal of Food Science and Technology سبا بلقیسی , علی معتمدزادگان , جعفر محمدی میلانی , لادن رشیدی , علی رافع 1399/11/13
39 Stabilization of Tarom and Domesiah cultivars rice bran: Physicochemical, functional and nutritional properties Journal of Cereal Science علی رافع , علیرضا صادقیان 1395/12/11
40 Dynamic rheological behavior of rice bran protein (RBP): Effects of concentration and temperature Journal of Cereal Science علی رافع , سیده شیوا موسوی , سیداحمد شهیدی 1393/08/10
41 Synthesis of polyaniline zirconium for purification of barberry anthocyanins and stabilization via copigmentation against thermal and gastrointestinal conditions Scientific Reports آرش دارا , جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , ابراهیم فولادی , علی رافع 1404/01/12
42 Microstructure and chemorheological behavior of whipped cream as affected by rice bran protein addition Food Science and Nutrition آزاده قربانی حسن سرائی , علی رافع , سیداحمد شهیدی , آذین آتشزر 1397/11/12
43 Optimization of textural characteristics of restructured pimiento strips by response surface methodology (RSM) Food Science and Nutrition سید محمدرضا موسوی , علی رافع , سمیرا یگانه زاد 1398/02/11
44 Effect of high-amylose corn starch addition on canning of yellow alkaline noodle composed of wheat flour and microbial transglutaminase: Optimization by RSM Food Science and Nutrition لیدا شاهسونی , علی رافع 1397/04/10
45 Rheological and structural properties of enzyme-induced gelation of milk proteins by ficin and Polyporus badius Food Science and Nutrition ریحانه شعبانی , سیداحمد شهیدی , علی رافع 1396/12/10
46 Physicochemical, functional, and nutritional characteristics of stabilized rice bran form tarom cultivar Food Science and Nutrition علی رافع , علیرضا صادقیان , سیده زهره حسینی یزدی 1396/02/11
47 Impact of pH on the Physicochemical, Structural, and Techno-Functional Properties of Sesame Protein Isolate Food Science and Nutrition آزاده قربانی , علی رافع , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo 1403/10/12
48 Development and Characterization of Calcium Ion-Enhanced Nanophytosomes Encapsulating Pomegranate Fruit Extract Food Science and Nutrition رامش صدیقی , علی رافع , قدیر رجب زاده اوغاز , عباس پرداختی 1403/11/13
49 Comparison effects of PEF and SC CO2 treatments on lycopene, carotene, lutein, cryptoxanthin, total polyphenols values, and antioxidant activity of tomato fruits Food Science and Nutrition سبا بلقیسی , علی معتمدزادگان , لادن رشیدی , جعفر میلانی , علی رافع 1403/07/10
50 Intensified extraction of anthocyanins from Berberis vulgaris L. by pulsed electric field, vacuum-cold plasma, and enzymatic pretreatments: modeling and optimization Chemical and Biological Technologies in Agriculture آرش دارا , جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , ابراهیم فولادی , علی رافع 1402/06/10
51 Rheological, textural and structural properties of dairy cream as affected by some natural stabilizers Chemical and Biological Technologies in Agriculture نیلوفر بیگلریان , علی رافع , سیداحمد شهیدی , Jose M. Lorenzo 1401/09/10
52 Phase separation and formation of sodium caseinate/pectin complex coacervates: effects of pH on the complexation Chemical and Biological Technologies in Agriculture فائزه اردستانی , علی حقیقی اصل , علی رافع 1401/08/10
53 Complex coacervate of wheat germ protein/high methoxy pectin in encapsulation of limonene Chemical and Biological Technologies in Agriculture حامد جمشیدیان قلعه شاهی , علی رافع 1403/01/13
54 Characterization of caseinate pectin complex coacervates as a carrier for delivery and controlled release of saffron extract Chemical and Biological Technologies in Agriculture فائزه اردستانی , علی حقیقی اصل , علی رافع 1403/05/11
55 بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرایند خشک کردن ژل آلوئه ورا با پیش تیمار اسمزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی افسانه حاتمی باویل , سیدعلی مرتضوی , علی رافع , اکرم شریفی 1395/02/12
56 Textural and Rheological Properties of Sliceable Ketchup Gels نادیا شکرانه , مزدک علیمی , سیداحمد شهیدی , مریم میزانی , محمد بمانی مقدم , علی رافع 1401/12/10
57 Effect of Different Bulk Sweeteners on the Dynamic Oscillatory and Shear Rheology of Chocolate Applied Rheology مریم کیومرثی , علی رافع , سمیرا یگانه زاد 1396/09/10
58 Effect of Calcium Salts on the Firmness and Physicochemical and Sensorial Properties of Iranian Black Olive Cultivars Foods مهناز عطاالهی اشکور , آزاده قربانی حسن سرائی , علی رافع , سیداحمد شهیدی , شهرام نقی زاده رئیسی 1402/05/10
59 Effects of Concentration and Heating/Cooling Rate on Rheological Behavior of Sesamum indicum Seed Hydrocolloid Foods علی رافع , طلیعه شادردی زاده , محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo , Ahmed Ali Abd El-Maksoud , Weiwei Cheng , M.R. Mozafari , Tarek Gamal Abedelmaksoud 1401/09/10
60 Enhancing the Texture and Sensory Properties of Pickled Cucumbers with Different Brine Solutions Foods مهدیه یوسفی , اکرم آریانفر , وحید حکیم زاده , علی رافع 1403/10/12
61 Dynamic Rheological properties of sesame protein dispersion Legume Science علی رافع , , , 1401/09/10
62 Structure-property relations of β-lactoglobulin/κ-carrageenan mixtures in aqueous foam COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS علی رافع , Dana Glickman , Natalia García Rey , Nicole Haller , Ulrich Kulozik , Bjorn Braunschweig 1401/02/11
63 The effect of pH and calcium ion on rheological behaviour of β-lactoglobulin-basil seed gum mixed gels international journal of food science and technology علی رافع , سید محمدعلی رضوی 1392/06/10
64 Characterization of Flaxseed Gum/Rice Bran Protein Complex Coacervates Food biophysics الهام حسنوند , علی رافع 1397/09/10
65 Structure-rheology relationships of composite gels: Alginate and Basil seed gum/guar gum CARBOHYDRATE POLYMERS سید محمدرضا موسوی , علی رافع , سمیرا یگانه زاد 1398/12/11
66 Functional properties of rice bran protein isolate at different pH levels Cereal Chemistry ماهرو اسماعیلی , علی رافع , سیداحمد شهیدی , آزاده قربانی حسن سرائی 1394/11/12
67 The Rheological Modeling and Effect of Temperature on Steady Shear Flow Behavior of Cordia abyssinica Gum Journal of Food Processing & Technology علی رافع , مسعود هاشمی شهرکی 1393/01/12
68 Combined Effect of Quinoa and Germinated Wheat Flour on Physicochemical, Sensory and Microbiological Stability of Cupcakes Global Journal of Science Frontier Research نگین جواهری پور , لیدا شاهسونی , شادی مهدیخانی , یاسر اینانلو , علی رافع 1400/09/10
69 Physicochemical characteristics of garlic (Allium sativuml.) oil: Effect of extraction procedure International Journal of Nutrition and Food Sciences علی رافع , محسن صابری 1393/08/10
70 Influence of Gelatin/guar gum mixture on the rheological and textural properties of restructured ricotta cheese Carbohydrate Polymer Technologies and Applications محمد علی حصاری نژاد , Jose M. Lorenzo , علی رافع 1400/09/10
71 Exploring the potential utilization of copigmented barberry anthocyanins in ice cream: Focusing on foaming aspects, and melting attributes Current Research in Food Science آرش دارا , سارا ناجی طبسی , جواد فیضی , ابراهیم فولادی , علی رافع 1403/04/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 نقش هیدروژل های پروتئین آب پنیر در ریزپوشانی عصاره زرشک سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی علی رافع , محمدرضا دهستانی , علیرضا صادقیان , سمیرا یگانه زاد 1394/06/18
2 بررسی رفتار رئولوژیکی شیره خرما و انگور در دماهای مختلف و نقش تغذیه ای آن اولین همایش ملی میان وعده های غذایی سیما چراغی , علی رافع 1393/02/10
3 بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش uv با استفاده از بسته بندی اصلاح شده بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی مهدی یار شهبازی , قدیر رجب زاده اوغاز , علی رافع 1393/06/08
4 The structural and rheological characteristics of Pistacia Lentiscus oleoresin (Iranian mastic gum) as a novel native hydrocolloid 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides مهدی یار شهبازی , علی رافع 1393/07/30
5 A review on Sage seed gum 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides فرزاد صادقی , داوود زعیم , علی رافع 1393/07/30
6 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی و میکروبی نوشیدنی گیاهی مبتنی بر مویز و عصاره‌گیاهان دارویی سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی علی رافع , محبوبه سرابی جماب , سیدمحسن دعایی , مژگان حسامی 1394/06/18
7 بررسی اثر نوشیدنی گیاهی بر پایه حدیث رضوی بر میزان فاکتور BDNF پلاسمای خون بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران محبوبه سرابی جماب , علی رافع , سیدمحسن دعایی , آزاده زائرزاده , مژگان حسامی 1394/08/20
8 The effect of hydrocolloids on the yield and some physicochemical characteristics of Iranian White cheese International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science علی رافع , علیرضا صادقیان , محمد علی حصاری نژاد 1397/06/02
9 بررسی ارتباط بین ساختار و ویژگی های کف های غذایی در سامانه های آبی از دیدگاه ایمنی مواد غذایی اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت علی رافع 1402/07/24
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بررسی امکان کاهش گرفتگی غشاء با افزایش اغتشاش در جریان عرضی اولترافیلتراسیون با روش های فراصوت و حباب زایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1395/05/01
2 نقش فرایند دهانی در درک حسی پوپای شکلات تلخ تحت تاثیر توزیع اندازه ذرات و نوع شیرین کننده دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد 1399/02/16
3 بررسی اثر شرایط تولید بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، ساختاری و ریزساختمانی نوار پیمنتوی بازسازی شده با آلژینات سدیم و صمغ دانه ریحان دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد 1398/12/14
4 بررسی ویژگی های رئولوژیکی، حرارتی و ساختاری کمپلکس کواسروات پروتئین سبوس برنج- صمغ دانه بزرک به منظور ریزپوشانی وانیلین دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : بهاره عمادزاده 1397/06/31
5 بررسی اثر نشاسته با آمیلوز بالا بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری کنسرو نودل زرد قلیایی با قابلیت اتصال عرضی با ترانس گلوتامیناز میکروبی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : راضیه نیازمند 1396/11/18
6 استخراج و تخلیص و تثبیت و بررسی پایداری آنتوسیانین های زرشک و بکارگیری آن در بستنی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور دوم استاد راهنمای دوم : سارا ناجی طبسی , استاد راهنمای اول : جواد فیضی , استاد مشاور اول : ابراهیم فولادی 1403/12/06
7 بررسی خواص عملکردی، حسی و بافتی سامانه دوجزئی پروتئین کنجد-صمغ کتیرا در سیستم مدل گوشت آنالوگ دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : محمد علی حصاری نژاد
8 درون پوشانی عصاره میوه اناز به روش نانوفیتوزم و بررسی خواص آن در ساختار ژل دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : قدیر رجب زاده اوغاز
9 بررسی اثر روش های استخراج با مایکروویو و میدان الکتریکی پالسی بر خواص فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی پکتین سیب و چغندرقند دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : بهاره عمادزاده
10 بررسی برهم کنش های کمورئولوژی پروتئین سبوس برنج و پروتئین آب پنیر در بهبود خواص عملکردی خامه هم زده کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1395/06/31
11 بهبود خواص عملکردی خامه قنادی با افزودن هیدروکلوئید بومی صمغ دانه ریحان از دیدگاه رئولوژیکی و ساختاری کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1395/06/31
12 بررسی اثر همزمان اینولین و کفیران بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ریزساختاری پنیر موزارلای کم چرب دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1402/06/29
13 تولید میکروکپسول با پوسته کمپلکس پروتئین-پلی ساکارید با روش کواسرواسیون: مشخصه یابی و رهایش عامل دارویی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1402/07/25
14 اثر پروتئین سبوس برنج بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی دسر لبنی فراسودمند دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1401/07/26
15 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژل آلوئه ورای خشک شده با پیش تیمار فراصوت و اسمز با استفاده از هوای داغ و مقایسه با روش خشک کردن انجمادی کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1393/07/07
16 بررسی اثر دی اکسید کربن فوق بحرانی و جریان پالس الکتریک بر میزان استخراج لیکوپن گوجه فرنگی و مطالعه ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی امولسیون لیکوپن تحت تاثیر امواج فراصوت دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1399/04/31
17 بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی هلوی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1394/11/25
18 بررسی استخوانزایی لاکتوفرین شیر شتر و تولید نانوحامل کمپلکس پروتئین آب پنیر- پکتین دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1396/06/08
19 بررسی برهم کنش پروتئین های آب پنیر با پروتئین سبوس برنج در سیستم مدل از دیدگاه رئولوژیکی، حرارتی و ساختمانی کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1394/05/05
20 تاثیر برخی قند ها و درجه حرارت بر ویژگی های محلول رقیق صمغ دانه ریحان کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1394/06/29
21 : بررسی اثر استوکیومتری یونهای یک دو و سه ظرفیتی بر خواص بافتی و فیزیکوشیمیایی خیارشور تخمیری طی زمان تخمیر و نگهداری دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 هیدروژل بهبوددهنده راندمان پنیرسازی از مخلوط حاوی کتیرای بدست آمده از تراوشات گیاه کتیرا و صمغ زانتان 1399/04/23 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عاطفه عارفخانی , علی رافع , علیرضا صادقیان , محمد علی حصاری نژاد
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری