| 1 |
Evaluation of essential elements and heavy metals in dried seedless barberry fruits from the main production regions of South Khorasan, Iran |
Food Chemistry |
فرید مرادی نژاد ,
مریم درستکار ,
راضیه نیازمند ,
غلامرضا دورکی
|
1403/11/13 |
| 2 |
Antimicrobial, mechanical, and physicochemical properties of ethylene vinyl alcohol (EVOH) extruded films blended with propolis |
International Journal of Food Properties |
سمیه حاجی نژاد ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند ,
اسماعیل قاسمی
|
1399/08/11 |
| 3 |
Theoretical and experimental assessment of supercritical CO2 in the extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates |
Journal of Food Engineering |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
مسلم جهانی
|
1398/07/09 |
| 4 |
Supercritical carbon dioxide extraction of antioxidants from Crocussativus petals of saffron industry residues: Optimization usingresponse surface methodology |
Journal of Supercritical Fluids |
زهرا احمدیان کوچکسرایی ,
راضیه نیازمند
|
1395/12/11 |
| 5 |
تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
سودابه عین افشار ,
پروین شرایعی ,
مژگان شورمیج ,
راضیه نیازمند
|
1393/06/10 |
| 6 |
فیلم های بر پایه آمیزه های پلی اتیلن کم چگال/ بره موم : ویژگی های مکانیکی و زیست تخریب پذیری |
شیمی و مهندسی شیمی ایران |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند
|
1399/11/13 |
| 7 |
Quality characteristics of reduced-calorie spaghetti based on unprocessed and hydrothermal wheat brans in presence of xanthan gum |
Journal of Food Processing and Preservation |
راضیه نیازمند ,
سارا ناجی طبسی ,
آتنا مدیری
|
1401/06/10 |
| 8 |
Modeling of oxidation stability of canola oil using artificial neural networks during deep fat frying of potatoes |
Journal of Food Processing and Preservation |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مهدی کاویانی ,
راضیه نیازمند
|
1394/09/10 |
| 9 |
Colloid-enhanced ultrafiltration of canola oil: Effect of process conditions and MWCO on flux, fouling and rejections |
Journal of Food Processing and Preservation |
راضیه نیازمند ,
رضا فرهوش ,
سید محمدعلی رضوی
|
1394/03/11 |
| 10 |
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
مژده صراف ,
مهناز شهیدی نوقابی
|
1399/01/13 |
| 11 |
اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگیهای شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مینا سعیدیان ,
راضیه نیازمند ,
مریم عجم
|
1398/06/10 |
| 12 |
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
متین سلیمانی فر ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1395/12/11 |
| 13 |
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
آرپا خچومیان ,
راضیه نیازمند
|
1396/01/12 |
| 14 |
بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مریم عجم ,
راضیه نیازمند ,
اشرف گوهری
|
1395/04/11 |
| 15 |
مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصاره های متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
متین سلیمانی فر ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/02/11 |
| 16 |
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
راضیه نیازمند ,
رضا فرهوش ,
سید محمدعلی رضوی ,
سیدمحمود موسوی
|
1392/08/10 |
| 17 |
بررسی ویژگیهای لیگنین، کربوکسی متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زائدات ذرت و ضایعات پیاز زعفران |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی ,
وحیده شریف ,
محبوبه سرابی جماب ,
سودابه عین افشار ,
الهام آذرپژوه ,
فرزانه شریف
|
1404/09/10 |
| 18 |
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران |
علوم غذایی و تغذیه |
بهجت داودی ,
سیدحسین حسینی قابوس ,
ابوالفضل فدوی ,
راضیه نیازمند ,
رمضان رضائیان
|
1402/06/10 |
| 19 |
Effects of high amylose corn starch and microbial transglutaminase on the textural and microstructural properties of wheat flour composite gels at high temperatures |
Journal Of Texture Studies |
لیدا شاهسونی ,
علی رافع ,
علیرضا صادقیان ,
راضیه نیازمند
|
1396/09/10 |
| 20 |
Recent progress in polymeric non-invasive insulin delivery |
International Journal of Biological Macromolecules |
فرزانه صباغ ,
Ida Idayu Muhamad ,
راضیه نیازمند ,
Pritam Kumar Dikshit ,
Beom Soo Kim
|
1401/01/12 |
| 21 |
Optimization of a novel antimicrobial nanocomposite films based on starch saffron corm incorporating nanoclay/lignin/extract using response surface methodology |
International Journal of Biological Macromolecules |
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی ,
مجتبی حیدری مجد ,
مرضیه سیاحی
|
1404/02/11 |
| 22 |
Modelling and simulation of supercritical CO2 extraction of bioactive compounds from vegetable oil waste |
Food and Bioproducts Processing |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند
|
1399/04/11 |
| 23 |
Quality Evaluation of Canola Oils and Deodorizer Distillate during Industrial Processing |
Journal of the Chemical Society of Pakistan |
Hadia Shoaib ,
Sarfaraz Ahmed Mahesar ,
- Saeeduddin ,
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
Syed Tufail Hussain Sherazi
|
1398/09/10 |
| 24 |
Structure–function relationship of licorice (Glycyrrhiza glabra) root extract–xanthan/guar gum mixture in a high sugar content system |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
ماریه مردانی ,
سمیرا یگانه زاد ,
راضیه نیازمند
|
1400/11/12 |
| 25 |
Cellulose acetate‑based SO2‑releasing sheets: Preparation and characterization |
Polymer bulletin |
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی ,
مسلم جهانی ,
الهام آذرپژوه
|
1401/04/10 |
| 26 |
Simulating release model and antimicrobial efficiency of LDPE film carrying ferula asafetida leaf and gum extracts |
Polymer bulletin |
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
فرزانه صباغ
|
1400/11/12 |
| 27 |
Study of antimicrobial and physicochemical properties of LDPE/propolis extruded films |
Polymer bulletin |
سمیه حاجی نژاد ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند
|
1399/04/11 |
| 28 |
Optimization of Electrocoagulation Conditions for the Purification of Table Olive Debittering Wastewater Using Response Surface Methodology |
Water |
راضیه نیازمند ,
مسلم جهانی ,
فرزانه صباغ ,
شهاب الدین رضانیا
|
1399/03/12 |
| 29 |
Optimization of the subcritical water extraction of phenolic antioxidants from Crocus sativus petals of saffron industry residues: Box-Behnken design and principal component analysis |
Innovative Food Science and Emerging Technologies |
زهرا احمدیان کوچکسرایی ,
راضیه نیازمند ,
مسعود نجف نجفی
|
1395/05/11 |
| 30 |
Determination of vitamin E and β-sitosterol in vegetable oil wastes by graphene-based magnetic solid-phase extraction method coupled with GC-MS |
Journal of Food Measurement and Characterization |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
محمد ملاویسی ,
الهام موسوی
|
1400/08/10 |
| 31 |
Evaluation of oxidative stability, fatty acid profile, and antioxidant properties of black cumin seed oil and extract |
Journal of Food Measurement and Characterization |
متین سلیمانی فر ,
راضیه نیازمند ,
سیدمهدی جعفری
|
1397/12/10 |
| 32 |
Application of mucilaginous seeds (Alyssum homolocarpum and Salvia macrosiphon Boiss) and wheat bran in improving technological and nutritional properties of pasta |
Journal of Food Science |
سارا ناجی طبسی ,
راضیه نیازمند ,
آتنا مدیری
|
1400/03/11 |
| 33 |
Microencapsulation of Saffron Petal Phenolic Extract: Their Characterization, In Vitro Gastrointestinal Digestion, and Storage Stability |
Journal of Food Science |
زهرا احمدیان کوچکسرایی ,
راضیه نیازمند ,
امیر پورفرزاد
|
1398/07/09 |
| 34 |
بررسی کارایی ورقه های استات سلولز رهاینده دی اکسید گوگرد بر ماندگاری میوه کیوی نگهداری شده در سردخانه |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی ,
مسلم جهانی ,
الهام آذرپژوه ,
محمدرضا عبدالهی مقدم
|
1400/11/12 |
| 35 |
بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
ماریه مردانی ,
سمیرا یگانه زاد ,
راضیه نیازمند
|
1400/05/10 |
| 36 |
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحله بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی -GC-MS- |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
مسلم جهانی
|
1400/02/11 |
| 37 |
Rapid Determination of Bioactive Lipid-type Materials of Rapeseed Oil Deodorizer Distillate by GC-MS |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
Syed Tufail Hussain Sherazi
|
1399/11/13 |
| 38 |
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره گردو طی زمان ماندگاری |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
مژده صراف ,
مهناز شهیدی نوقابی
|
1398/05/10 |
| 39 |
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
راضیه نیازمند ,
سارا ناجی طبسی ,
آتنا مدیری ,
مسلم جهانی
|
1398/02/11 |
| 40 |
خواص فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبور عسل استان خراسان رضوی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند ,
سمیه حاجی نژاد ,
احسان اکبری
|
1399/02/12 |
| 41 |
تأثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
زهرا کشاورز ,
راضیه نیازمند ,
اکرم آریان فر
|
1397/02/11 |
| 42 |
کاهش میزان آکریل آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
ساره رشیدی ,
راضیه نیازمند ,
اکرم آریان فر
|
1396/01/12 |
| 43 |
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
زهره قائینی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/11/12 |
| 44 |
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
زهرا احمدیان کوچکسرایی ,
راضیه نیازمند ,
مسعود نجف نجفی
|
1395/02/12 |
| 45 |
اثر پودر آب پنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتی بور و مادر |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
راضیه نیازمند ,
آرپا خچومیان ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 46 |
تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
آرمیتا بهنیا ,
حجت کاراژیان ,
راضیه نیازمند ,
عبدالرضا محمدی نافچی
|
1393/08/10 |
| 47 |
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخص های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مهدی کاویانی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1392/02/11 |
| 48 |
تأثیر غلظت های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره ریزپوشانی شده زعفران با روش خشک کن پاششی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
آزاده کمالی ,
پروین شرایعی ,
راضیه نیازمند ,
سودابه عین افشار
|
1391/11/13 |
| 49 |
بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مژگان شورمیج ,
سودابه عین افشار ,
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی
|
1391/11/13 |
| 50 |
Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from Nepeta binaludensis |
Agricultural Engineering International |
افسانه عظیمی ,
پروین شرایعی ,
سیدعلی مرتضوی ,
الهام آذرپژوه ,
راضیه نیازمند
|
1398/09/10 |
| 51 |
Bioactive films from saffron corm and corn husk: A transformative solution for antioxidant and antimicrobial pistachio packaging |
LWT- Food Science and Technology |
پروین شرایعی ,
راضیه نیازمند ,
محبوبه سرابی جماب ,
یگانه سابقی ,
سودابه عین افشار ,
الهام آذرپژوه ,
وحیده شریف ,
فرزانه شریف
|
1404/04/10 |
| 52 |
Ferula asafoetida: chemical composition, thermal behavior, antioxidant and antimicrobial activities of leaf and gum hydroalcoholic extracts |
Journal of Food Science and Technology |
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده
|
1400/03/11 |
| 53 |
Development of antioxidant active films containing sodium ascorbate (SA) and ethylene vinyl alcohol (EVOH) to extend the shelf life of peanut |
Journal of Food Science and Technology |
معصومه مهربان ,
راضیه نیازمند ,
محبوبه سرابی جماب ,
امیرسجاد مدرسی
|
1395/01/13 |
| 54 |
تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) |
زراعت و فناوری زعفران |
زهره بیرجندی طرقی ,
فرید مرادی نژاد ,
راضیه نیازمند ,
حسن بیات
|
1402/11/12 |
| 55 |
Decreasing Acrylamide Formation in Fried Potato Slices Using Hydrocolloid Coatings and Bene Kernel Oil |
Journal of Agricultural Science and Technology |
دینا السادات موسویان ,
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی
|
1394/09/10 |
| 56 |
Antioxidant Activity of Purslane (Portulaca oleracea L.) Seed Hydro-alcoholic Extract on the Stability of Soybean Oil |
Journal of Agricultural Science and Technology |
راضیه جلالی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 57 |
Development of Biodegradable Films Based on Natural Extract From theWaste: Corn-Husk Derived Materials and Saffron Corm Starch |
Starch |
پروین شرایعی ,
راضیه نیازمند ,
یگانه سابقی
|
1403/10/12 |
| 58 |
اثر شیرخشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فراورده دونات |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
زهره قائینی
|
1395/05/11 |
| 59 |
Treatment of olive processing wastewater by electrocoagulation: An effectiveness and economic assessment |
Journal of Environmental Management |
راضیه نیازمند ,
مسلم جهانی ,
سارا کلانتریان
|
1398/05/10 |
| 60 |
Active polyethylene films incorporated with β-cyclodextrin/ferula asafoetida extract inclusion complexes: Sustained release of bioactive agents |
Polymer Testing |
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده
|
1399/12/11 |
| 61 |
Characterization of polyamide-6/ propolis blended electrospun fibers |
Heliyon |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند
|
1399/05/11 |
| 62 |
Extraction of phytosterols and tocopherols from rapeseed oil waste by supercritical CO2 plus co-solvent: A comparison with conventional solvent extraction |
Heliyon |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
فرناز یحیوی
|
1398/12/11 |
| 63 |
A comprehensive study of qualitative and biochemical characteristics of dried seedless barberry fruits from different regions of South Khorasan Province, Iran |
JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH |
فرید مرادی نژاد ,
مریم درستکار ,
راضیه نیازمند ,
غلامرضا دورکی
|
1403/08/11 |
| 64 |
Solid-phase extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates with magnetic graphene oxide nanocomposite |
Journal of Experimental Nanoscience |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
مسلم جهانی
|
1399/04/11 |
| 65 |
Optimization of subcritical water extraction of phenolic compounds from Ziziphus jujuba using response surface methodology: evaluation of thermal stability and antioxidant activity |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
Azam Niazmand
|
1399/10/12 |
| 66 |
Capability of oxygen‑scavenger sachets and modified atmosphere packaging to extend fresh barberry shelf life |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
راضیه نیازمند ,
سمیرا یگانه زاد
|
1399/09/11 |
| 67 |
Investigation of process parameters and albumin concentration as foaming agent on quality of marshmallow dough: production simulation with rheometer |
Rheologica Acta |
ماریه مردانی ,
Mahmut Kilicli ,
Omer said Toker ,
سمیرا یگانه زاد ,
راضیه نیازمند ,
Ibrahim Palabiyik ,
Nevzat Konar
|
1401/02/11 |
| 68 |
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره آزاد و ریزپوشانی شده (Nepeta Binaludensis) گیاه پونه سای بینالودی |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
افسانه عظیمی ,
سیدعلی مرتضوی ,
پروین شرایعی ,
الهام آذرپژوه ,
راضیه نیازمند
|
1399/05/11 |
| 69 |
تاثیر روغن مغز بنه مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
دینا السادات موسویان ,
راضیه نیازمند ,
پروین شرایعی
|
1394/06/10 |
| 70 |
Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health |
Journal of Food Composition and Analysis |
پریسا جعفریان ,
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
منیرالسادات شاکری ,
مسلم جهانی
|
1401/06/10 |
| 71 |
ارزیابی اثر پیش تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی اکسید کربن بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
راضیه نیازمند ,
سمیرا یگانه زاد
|
1399/11/13 |
| 72 |
استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
زهرا احمدیان کوچکسرایی ,
راضیه نیازمند
|
1395/08/11 |
| 73 |
تأثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند
|
1397/12/10 |
| 74 |
Application of laminated and metalized films to prolong the shelf life of dried barberries |
JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH |
راضیه نیازمند ,
سمیرا یگانه زاد ,
Azam Niazmand
|
1400/02/11 |
| 75 |
Low-Density Polyethylene Films Carrying ferula asafoetida Extract for Active Food Packaging: Thermal, Mechanical, Optical, Barrier, and Antifungal Properties |
ADVANCES IN POLYMER TECHNOLOGY |
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
فرزانه صباغ
|
1399/04/11 |
| 76 |
Filtration of crude canola oil miscella utilizing PVDF membrane: the effects of pretreatments and operating conditions |
International Journal of Food Engineering |
راضیه نیازمند ,
رضا فرهوش ,
سیدمحمود موسوی
|
1391/04/11 |
| 77 |
Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella |
International Journal of Food Engineering |
راضیه نیازمند ,
رضا فرهوش ,
سید محمدعلی رضوی ,
سیدمحمود موسوی
|
1391/02/12 |
| 78 |
Characterization of Oxygen Scavenger Film Based on Sodium Ascorbate: Extending the Shelf Life of Peanuts |
Food and Bioprocess Technology |
امیرسجاد مدرسی ,
راضیه نیازمند
|
1400/03/11 |
| 79 |
Evaluation of Extraction Percentage and Physicochemical Properties of Walnut Oil |
Journal of Applied Environmental and Biological Sciences |
محسن عابدی گناباد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند
|
1394/05/10 |
| 80 |
Estimation of Kinetic Parameters of Walnut Oil Using Rancimat Test |
Journal of Applied Environmental and Biological Sciences |
محسن عابدی گناباد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند
|
1394/05/10 |
| 81 |
Rheological properties of low fat yogurt containing cress seed gum |
Agricultural Science |
آرمیتا بهنیا ,
حجت کاراژیان ,
راضیه نیازمند ,
عبدالرضا محمدی نافچی
|
1392/06/10 |
| 82 |
Fatty Acids Composition and Oxidation Kinetic Parameters of Purslane (Portulaca oleracea) Seed Oil |
agricultural research |
راضیه جلالی ,
راضیه نیازمند
|
1396/03/11 |
| 83 |
Extraction of bioactive compounds from nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad) by novel technologies |
Asian Journal of Biological and Life Sciences |
افسانه عظیمی ,
سیدعلی مرتضوی ,
پروین شرایعی ,
الهام آذرپژوه ,
راضیه نیازمند
|
1396/09/10 |
| 84 |
تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب |
اسلام و سلامت |
راضیه نیازمند ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
منیرالسادات شاکری ,
مجتبی جوکار
|
1400/05/10 |
| 85 |
Shear-thinning dynamics and viscoelasticity of a novel Eremurus spectabilis glucomannan: Structural insights and implications for food/ pharmaceutical applications |
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications |
زهرا حسین پور ,
راضیه نیازمند ,
Mahmut Ekrem Parlak ,
مجتبی حیدری مجد
|
1404/03/11 |
| 86 |
Extraction and characterization of nanocellulose from Cuminum cyminum L. husk by ball-milling-assisted ultrasound |
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications |
زهرا حسین پور ,
راضیه نیازمند ,
مجتبی حیدری مجد
|
1404/06/10 |
| 87 |
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP |
پژوهشنامه حلال |
راضیه نیازمند ,
منیرالسادات شاکری ,
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
مجتبی جوکار
|
1400/09/10 |
| 88 |
Comparing Physicochemical Properties of Three Types Iranian Vinegars |
American journal of food science and nutrition. |
حمید گلیوری ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 89 |
Investigating the effect of acoustic waves on spoilage fungal growth and shelf life of strawberry fruit |
Fungal biology |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
دینا شهرام پور ,
راضیه نیازمند
|
1403/01/13 |
| 90 |
Unveiling impact of word concepts on enhancement or reduction of spoilage molds growth and shelf life of strawberries |
EUROPEAN JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH AND REVIEWS |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
راضیه نیازمند ,
دینا شهرام پور
|
1403/04/11 |
| 91 |
Eremurus spectabilis Root Extract: Evaluating Different Extraction Methods and Antimicrobial and Antioxidant Characteristics |
Iranian Journal of Veterinary Science and Technology |
الهام مریخی ,
عبدالله جمشیدی ,
راضیه نیازمند
|
1403/12/11 |
| 92 |
ویژگیهای ساختاری، زیستی و ضدقارچی فیلم های زیست تخریب پذیر فعال بر پایه نشاسته بنه زعفران ترکیب شده با نانورس، کربوکسی متیل سلولز و پلی وینیل الکل |
فناوری و گیاهان دارویی ایران |
پروین شرایعی ,
راضیه نیازمند ,
سودابه عین افشار
|
1403/05/11 |