تصویر پروفایل

راضیه نیازمند

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاد

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 مطالعه صمغ های بومی ایران و تدوین نقشه راه Study of Iranian Natural Gums and route planning adjustment همکار دوم 1394/12/05 1397/12/26
2 استفاده از صمغ های بومی و تجاری در حفاظت میوه های حساس با استفاده از روش پوشش دهی همکار اول 1392/12/15 1394/12/15
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 شناسایی و ارزیابی ویژگی های عصاره پلی ساکاریدی ریشه اروموروس: ویژگی های ژل دهی، امولسیون کنندگی و فیلم پذیری به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله گوشت گاو مجری اول 1400/11/02 1402/11/01
2 بررسی امکان تولید فیلم بسته بندی فعال و زیست تخریب پذیر با استفاده از زائدات بنه زعفران و ذرت و کاربرد آن در افزایش ماندگاری پسته Investigation of the possibility of producing active and biodegradable packaging film using starch and bioactive compounds of saffron onion and lignin obtained from corn waste to extend shelf life of pistachio kernels مجری اول 1401/12/23 1402/12/22
3 شناسایی اجزای زیست فعال با ارزش افزوده از تقطیرات مرحله بوگیری روغن گیاهی و جداسازی آنها به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی characterization of valuable components from vegetable oil deodorizer distillates and their separation using CO2 supercritical مجری اول 1394/07/01
4 بررسی امکان تولید ماکارونی رژیمی با استفاده از فیبرهای خوراکی محلول و نامحلول Study of production dietary calorie macaroni using soluble and insoluble edible fibers مجری اول 1395/04/22 1396/12/21
5 تثبیت مواد مؤثره انغوزه روی پلیمر پلی اتیلن جهت ساخت فیلم با خاصیت ضد میکروبی Immobilization of active compounds of asafoetida (Ferulassa Feotida) on polyethylene polymer to fabricate antimicrobial packaging containers مجری اول 1395/10/11 1397/10/10
6 افزایش ماندگاری زرشک تازه با استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و زرشک خشک با استفاده از بسته بندی های پلیمری packaging of fresh barbery by modified atmosphere packaging (MAP) and dry barberry using polymeric pack مجری اول 1395/09/09 1397/05/08
7 طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب Modeling of quality assessment and date rating based on Tayeb indexes مجری اول 1397/06/14 1399/03/13
8 ساخت ورقه های سلولزی ضدقارچی بر پایه رهایش کنترل شده دی اکسید سولفور جهت افزایش ماندگاری میوه فصل Fabrication of Antifungal sheets based on cellulose with controlled release of sulfur dioxide to increase the shelf life of fruits مجری اول 1398/10/21 1399/07/20
9 بهینه سازی فرمولاسیون دسر لبنی تیرامیسو و شناسایی نقاط کنترل بحرانی خط تولید Optimization of Tiramisu dairy dessert formulation and identification of critical control points in production line مجری دوم 1400/08/27 1402/02/26
10 تولید پودر خرما با قابلیت انحلال و دیسپرسیون مناسب در مقیاس آزمایشگاهی (طرح فناوری) Production of date powder with suitable solubility and dispersion on a laboratory scale مجری اول 1400/02/15 1401/02/14
11 ارائه خدمات تحقیقاتی و مشاوره ای برای ثبت شرکت دانش بنیان محصول برنجی نیمه آماده و ارائه طرح امکان سنجی و کسب و کار ان (طرح فناوری) Providing research and consulting services for registering a semi-finished rice product knowledge-based company and presenting its feasibility and business plan مجری اول 1400/07/27 1401/07/26
12 طرح آزمایشی استفاده از آب عملگر با پلاسمای سرد جهت کاهش بار میکروبی و افزایش ماندگاری دنبه (طرح فناوری) Experimental project of using functional water produced by cold plasma to reduce microbial load and increase shelf life of tail مجری اول 1400/10/25 1401/05/12
13 بررسی زمان ماندگاری میوه های موز، هلو و انگور قرمز بسته بندی شده به روش MAP طی ماندگاری 16 روزه در یخچال (طرح فناوری) Examining the shelf life of bananas, peaches and red grapes packed by the MAP method during 16 days shelf life in the refrigerator مجری اول 1401/06/14 1401/07/13
14 بهینه سازی فرمولاسیون شیره نبات به منظور ممانعت از کریستالیزاسیون آن در خرمای کبکاب بسته بندی شده (طرح فناوری) Optimization of the candy syrup formulation in order to prevent its crystallization in packaged Kabkab dates مجری اول 1398/03/20 1398/11/19
15 بررسی پایداری و کاربرد فراورده های قنادی تزئینی در محصولات مختلف (طرح فناوری) Investigating the stability and application of decorative confectionery commodities in different products مجری اول 1399/03/13 1399/09/12
16 فرمولاسیون کره گردو و بررسی تأثیر افزوده های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی آن همکار 1394/01/01
17 بررسی امکان تولید قند طعم دار با استفاده از ریزکپسولهای حاوی اسانس های هل و دارچین investigating the possibility of producing flavored suger using microcapsules contaning Cardamom and Cinnamon essential oils همکار 1395/12/21 1397/10/20
18 طراحی الگوی تناوبی خشک کردن زرشک Designing periodic pattern of barberry drying همکار 1401/06/05 1402/12/04
19 بهینه سازی روش های تشخیص آلاینده های شیمیایی زعفران (فلزات سنگین و سموم دفع آفات نباتی Development and optimization of analytical methods for the determination of chemical contaminants in saffron (heavy metals and pesticides) همکار 1394/12/19 1396/12/18
20 تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله Ration Road Map in a 5-year Prospect همکار 1399/09/23 1400/05/22
21 بررسی تأثیر امواج صوتی و عبارات کلامی بر میزان رشد یا بازدارندگی کپک های آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینره Investigation of the effect of acoustic waves and verbal expressions on inhibition of Aspergillus niger and Botrytis cinerea همکار 1400/01/29 1401/07/28
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Evaluation of essential elements and heavy metals in dried seedless barberry fruits from the main production regions of South Khorasan, Iran Food Chemistry فرید مرادی نژاد , مریم درستکار , راضیه نیازمند , غلامرضا دورکی 1403/11/13
2 Antimicrobial, mechanical, and physicochemical properties of ethylene vinyl alcohol (EVOH) extruded films blended with propolis International Journal of Food Properties سمیه حاجی نژاد , بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , اسماعیل قاسمی 1399/08/11
3 Theoretical and experimental assessment of supercritical CO2 in the extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates Journal of Food Engineering پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1398/07/09
4 Supercritical carbon dioxide extraction of antioxidants from Crocussativus petals of saffron industry residues: Optimization usingresponse surface methodology Journal of Supercritical Fluids زهرا احمدیان کوچکسرایی , راضیه نیازمند 1395/12/11
5 تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران سودابه عین افشار , پروین شرایعی , مژگان شورمیج , راضیه نیازمند 1393/06/10
6 فیلم های بر پایه آمیزه های پلی اتیلن کم چگال/ بره موم : ویژگی های مکانیکی و زیست تخریب پذیری شیمی و مهندسی شیمی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/11/13
7 Quality characteristics of reduced-calorie spaghetti based on unprocessed and hydrothermal wheat brans in presence of xanthan gum Journal of Food Processing and Preservation راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی , آتنا مدیری 1401/06/10
8 Modeling of oxidation stability of canola oil using artificial neural networks during deep fat frying of potatoes Journal of Food Processing and Preservation مصطفی شهیدی نوقابی , مهدی کاویانی , راضیه نیازمند 1394/09/10
9 Colloid-enhanced ultrafiltration of canola oil: Effect of process conditions and MWCO on flux, fouling and rejections Journal of Food Processing and Preservation راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سید محمدعلی رضوی 1394/03/11
10 بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , مژده صراف , مهناز شهیدی نوقابی 1399/01/13
11 اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگیهای شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مینا سعیدیان , راضیه نیازمند , مریم عجم 1398/06/10
12 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1395/12/11
13 مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آرپا خچومیان , راضیه نیازمند 1396/01/12
14 بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مریم عجم , راضیه نیازمند , اشرف گوهری 1395/04/11
15 مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصاره های متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/02/11
16 بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سید محمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی 1392/08/10
17 بررسی ویژگیهای لیگنین، کربوکسی متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زائدات ذرت و ضایعات پیاز زعفران علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران راضیه نیازمند , پروین شرایعی , وحیده شریف , محبوبه سرابی جماب , سودابه عین افشار , الهام آذرپژوه , فرزانه شریف 1404/09/10
18 ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران علوم غذایی و تغذیه بهجت داودی , سیدحسین حسینی قابوس , ابوالفضل فدوی , راضیه نیازمند , رمضان رضائیان 1402/06/10
19 Effects of high amylose corn starch and microbial transglutaminase on the textural and microstructural properties of wheat flour composite gels at high temperatures Journal Of Texture Studies لیدا شاهسونی , علی رافع , علیرضا صادقیان , راضیه نیازمند 1396/09/10
20 Recent progress in polymeric non-invasive insulin delivery International Journal of Biological Macromolecules فرزانه صباغ , Ida Idayu Muhamad , راضیه نیازمند , Pritam Kumar Dikshit , Beom Soo Kim 1401/01/12
21 Optimization of a novel antimicrobial nanocomposite films based on starch saffron corm incorporating nanoclay/lignin/extract using response surface methodology International Journal of Biological Macromolecules راضیه نیازمند , پروین شرایعی , مجتبی حیدری مجد , مرضیه سیاحی 1404/02/11
22 Modelling and simulation of supercritical CO2 extraction of bioactive compounds from vegetable oil waste Food and Bioproducts Processing پریسا جعفریان , راضیه نیازمند 1399/04/11
23 Quality Evaluation of Canola Oils and Deodorizer Distillate during Industrial Processing Journal of the Chemical Society of Pakistan Hadia Shoaib , Sarfaraz Ahmed Mahesar , - Saeeduddin , پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , Syed Tufail Hussain Sherazi 1398/09/10
24 Structure–function relationship of licorice (Glycyrrhiza glabra) root extract–xanthan/guar gum mixture in a high sugar content system Journal of the Science of Food and Agriculture ماریه مردانی , سمیرا یگانه زاد , راضیه نیازمند 1400/11/12
25 Cellulose acetate‑based SO2‑releasing sheets: Preparation and characterization Polymer bulletin راضیه نیازمند , پروین شرایعی , مسلم جهانی , الهام آذرپژوه 1401/04/10
26 Simulating release model and antimicrobial efficiency of LDPE film carrying ferula asafetida leaf and gum extracts Polymer bulletin راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , فرزانه صباغ 1400/11/12
27 Study of antimicrobial and physicochemical properties of LDPE/propolis extruded films Polymer bulletin سمیه حاجی نژاد , بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/04/11
28 Optimization of Electrocoagulation Conditions for the Purification of Table Olive Debittering Wastewater Using Response Surface Methodology Water راضیه نیازمند , مسلم جهانی , فرزانه صباغ , شهاب الدین رضانیا 1399/03/12
29 Optimization of the subcritical water extraction of phenolic antioxidants from Crocus sativus petals of saffron industry residues: Box-Behnken design and principal component analysis Innovative Food Science and Emerging Technologies زهرا احمدیان کوچکسرایی , راضیه نیازمند , مسعود نجف نجفی 1395/05/11
30 Determination of vitamin E and β-sitosterol in vegetable oil wastes by graphene-based magnetic solid-phase extraction method coupled with GC-MS Journal of Food Measurement and Characterization پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , محمد ملاویسی , الهام موسوی 1400/08/10
31 Evaluation of oxidative stability, fatty acid profile, and antioxidant properties of black cumin seed oil and extract Journal of Food Measurement and Characterization متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , سیدمهدی جعفری 1397/12/10
32 Application of mucilaginous seeds (Alyssum homolocarpum and Salvia macrosiphon Boiss) and wheat bran in improving technological and nutritional properties of pasta Journal of Food Science سارا ناجی طبسی , راضیه نیازمند , آتنا مدیری 1400/03/11
33 Microencapsulation of Saffron Petal Phenolic Extract: Their Characterization, In Vitro Gastrointestinal Digestion, and Storage Stability Journal of Food Science زهرا احمدیان کوچکسرایی , راضیه نیازمند , امیر پورفرزاد 1398/07/09
34 بررسی کارایی ورقه های استات سلولز رهاینده دی اکسید گوگرد بر ماندگاری میوه کیوی نگهداری شده در سردخانه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , پروین شرایعی , مسلم جهانی , الهام آذرپژوه , محمدرضا عبدالهی مقدم 1400/11/12
35 بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی ماریه مردانی , سمیرا یگانه زاد , راضیه نیازمند 1400/05/10
36 شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحله بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی -GC-MS- پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1400/02/11
37 Rapid Determination of Bioactive Lipid-type Materials of Rapeseed Oil Deodorizer Distillate by GC-MS پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , Syed Tufail Hussain Sherazi 1399/11/13
38 بررسی اثر آنتی اکسیدانی و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره گردو طی زمان ماندگاری پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , مژده صراف , مهناز شهیدی نوقابی 1398/05/10
39 ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی , آتنا مدیری , مسلم جهانی 1398/02/11
40 خواص فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبور عسل استان خراسان رضوی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , سمیه حاجی نژاد , احسان اکبری 1399/02/12
41 تأثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی زهرا کشاورز , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1397/02/11
42 کاهش میزان آکریل آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی ساره رشیدی , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1396/01/12
43 اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی زهره قائینی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/11/12
44 بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی زهرا احمدیان کوچکسرایی , راضیه نیازمند , مسعود نجف نجفی 1395/02/12
45 اثر پودر آب پنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتی بور و مادر پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , آرپا خچومیان , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
46 تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی آرمیتا بهنیا , حجت کاراژیان , راضیه نیازمند , عبدالرضا محمدی نافچی 1393/08/10
47 ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخص های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مهدی کاویانی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/02/11
48 تأثیر غلظت های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره ریزپوشانی شده زعفران با روش خشک کن پاششی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی آزاده کمالی , پروین شرایعی , راضیه نیازمند , سودابه عین افشار 1391/11/13
49 بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مژگان شورمیج , سودابه عین افشار , راضیه نیازمند , پروین شرایعی 1391/11/13
50 Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from Nepeta binaludensis Agricultural Engineering International افسانه عظیمی , پروین شرایعی , سیدعلی مرتضوی , الهام آذرپژوه , راضیه نیازمند 1398/09/10
51 Bioactive films from saffron corm and corn husk: A transformative solution for antioxidant and antimicrobial pistachio packaging LWT- Food Science and Technology پروین شرایعی , راضیه نیازمند , محبوبه سرابی جماب , یگانه سابقی , سودابه عین افشار , الهام آذرپژوه , وحیده شریف , فرزانه شریف 1404/04/10
52 Ferula asafoetida: chemical composition, thermal behavior, antioxidant and antimicrobial activities of leaf and gum hydroalcoholic extracts Journal of Food Science and Technology راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده 1400/03/11
53 Development of antioxidant active films containing sodium ascorbate (SA) and ethylene vinyl alcohol (EVOH) to extend the shelf life of peanut Journal of Food Science and Technology معصومه مهربان , راضیه نیازمند , محبوبه سرابی جماب , امیرسجاد مدرسی 1395/01/13
54 تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) زراعت و فناوری زعفران زهره بیرجندی طرقی , فرید مرادی نژاد , راضیه نیازمند , حسن بیات 1402/11/12
55 Decreasing Acrylamide Formation in Fried Potato Slices Using Hydrocolloid Coatings and Bene Kernel Oil Journal of Agricultural Science and Technology دینا السادات موسویان , راضیه نیازمند , پروین شرایعی 1394/09/10
56 Antioxidant Activity of Purslane (Portulaca oleracea L.) Seed Hydro-alcoholic Extract on the Stability of Soybean Oil Journal of Agricultural Science and Technology راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
57 Development of Biodegradable Films Based on Natural Extract From theWaste: Corn-Husk Derived Materials and Saffron Corm Starch Starch پروین شرایعی , راضیه نیازمند , یگانه سابقی 1403/10/12
58 اثر شیرخشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فراورده دونات فرآوری و نگهداری مواد غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , زهره قائینی 1395/05/11
59 Treatment of olive processing wastewater by electrocoagulation: An effectiveness and economic assessment Journal of Environmental Management راضیه نیازمند , مسلم جهانی , سارا کلانتریان 1398/05/10
60 Active polyethylene films incorporated with β-cyclodextrin/ferula asafoetida extract inclusion complexes: Sustained release of bioactive agents Polymer Testing راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده 1399/12/11
61 Characterization of polyamide-6/ propolis blended electrospun fibers Heliyon بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1399/05/11
62 Extraction of phytosterols and tocopherols from rapeseed oil waste by supercritical CO2 plus co-solvent: A comparison with conventional solvent extraction Heliyon پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , فرناز یحیوی 1398/12/11
63 A comprehensive study of qualitative and biochemical characteristics of dried seedless barberry fruits from different regions of South Khorasan Province, Iran JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH فرید مرادی نژاد , مریم درستکار , راضیه نیازمند , غلامرضا دورکی 1403/08/11
64 Solid-phase extraction of phytosterols from rapeseed oil deodorizer distillates with magnetic graphene oxide nanocomposite Journal of Experimental Nanoscience پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , مسلم جهانی 1399/04/11
65 Optimization of subcritical water extraction of phenolic compounds from Ziziphus jujuba using response surface methodology: evaluation of thermal stability and antioxidant activity Chemical and Biological Technologies in Agriculture راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی , Azam Niazmand 1399/10/12
66 Capability of oxygen‑scavenger sachets and modified atmosphere packaging to extend fresh barberry shelf life Chemical and Biological Technologies in Agriculture راضیه نیازمند , سمیرا یگانه زاد 1399/09/11
67 Investigation of process parameters and albumin concentration as foaming agent on quality of marshmallow dough: production simulation with rheometer Rheologica Acta ماریه مردانی , Mahmut Kilicli , Omer said Toker , سمیرا یگانه زاد , راضیه نیازمند , Ibrahim Palabiyik , Nevzat Konar 1401/02/11
68 بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره آزاد و ریزپوشانی شده (Nepeta Binaludensis) گیاه پونه سای بینالودی نوآوری در علوم و فناوری غذایی افسانه عظیمی , سیدعلی مرتضوی , پروین شرایعی , الهام آذرپژوه , راضیه نیازمند 1399/05/11
69 تاثیر روغن مغز بنه مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق نوآوری در علوم و فناوری غذایی دینا السادات موسویان , راضیه نیازمند , پروین شرایعی 1394/06/10
70 Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health Journal of Food Composition and Analysis پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مسلم جهانی 1401/06/10
71 ارزیابی اثر پیش تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی اکسید کربن بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری فناوری های جدید در صنعت غذا راضیه نیازمند , سمیرا یگانه زاد 1399/11/13
72 استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن فناوری های جدید در صنعت غذا زهرا احمدیان کوچکسرایی , راضیه نیازمند 1395/08/11
73 تأثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم فناوری های جدید در صنعت غذا بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند 1397/12/10
74 Application of laminated and metalized films to prolong the shelf life of dried barberries JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH راضیه نیازمند , سمیرا یگانه زاد , Azam Niazmand 1400/02/11
75 Low-Density Polyethylene Films Carrying ferula asafoetida Extract for Active Food Packaging: Thermal, Mechanical, Optical, Barrier, and Antifungal Properties ADVANCES IN POLYMER TECHNOLOGY راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , فرزانه صباغ 1399/04/11
76 Filtration of crude canola oil miscella utilizing PVDF membrane: the effects of pretreatments and operating conditions International Journal of Food Engineering راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمود موسوی 1391/04/11
77 Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella International Journal of Food Engineering راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سید محمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی 1391/02/12
78 Characterization of Oxygen Scavenger Film Based on Sodium Ascorbate: Extending the Shelf Life of Peanuts Food and Bioprocess Technology امیرسجاد مدرسی , راضیه نیازمند 1400/03/11
79 Evaluation of Extraction Percentage and Physicochemical Properties of Walnut Oil Journal of Applied Environmental and Biological Sciences محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1394/05/10
80 Estimation of Kinetic Parameters of Walnut Oil Using Rancimat Test Journal of Applied Environmental and Biological Sciences محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1394/05/10
81 Rheological properties of low fat yogurt containing cress seed gum Agricultural Science آرمیتا بهنیا , حجت کاراژیان , راضیه نیازمند , عبدالرضا محمدی نافچی 1392/06/10
82 Fatty Acids Composition and Oxidation Kinetic Parameters of Purslane (Portulaca oleracea) Seed Oil agricultural research راضیه جلالی , راضیه نیازمند 1396/03/11
83 Extraction of bioactive compounds from nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad) by novel technologies Asian Journal of Biological and Life Sciences افسانه عظیمی , سیدعلی مرتضوی , پروین شرایعی , الهام آذرپژوه , راضیه نیازمند 1396/09/10
84 تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب اسلام و سلامت راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1400/05/10
85 Shear-thinning dynamics and viscoelasticity of a novel Eremurus spectabilis glucomannan: Structural insights and implications for food/ pharmaceutical applications Carbohydrate Polymer Technologies and Applications زهرا حسین پور , راضیه نیازمند , Mahmut Ekrem Parlak , مجتبی حیدری مجد 1404/03/11
86 Extraction and characterization of nanocellulose from Cuminum cyminum L. husk by ball-milling-assisted ultrasound Carbohydrate Polymer Technologies and Applications زهرا حسین پور , راضیه نیازمند , مجتبی حیدری مجد 1404/06/10
87 طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP پژوهشنامه حلال راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری , بی بی مرضیه رضوی زاده , مجتبی جوکار 1400/09/10
88 Comparing Physicochemical Properties of Three Types Iranian Vinegars American journal of food science and nutrition. حمید گلیوری , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
89 Investigating the effect of acoustic waves on spoilage fungal growth and shelf life of strawberry fruit Fungal biology بی بی مرضیه رضوی زاده , دینا شهرام پور , راضیه نیازمند 1403/01/13
90 Unveiling impact of word concepts on enhancement or reduction of spoilage molds growth and shelf life of strawberries EUROPEAN JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH AND REVIEWS بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , دینا شهرام پور 1403/04/11
91 Eremurus spectabilis Root Extract: Evaluating Different Extraction Methods and Antimicrobial and Antioxidant Characteristics Iranian Journal of Veterinary Science and Technology الهام مریخی , عبدالله جمشیدی , راضیه نیازمند 1403/12/11
92 ویژگیهای ساختاری، زیستی و ضدقارچی فیلم های زیست تخریب پذیر فعال بر پایه نشاسته بنه زعفران ترکیب شده با نانورس، کربوکسی متیل سلولز و پلی وینیل الکل فناوری و گیاهان دارویی ایران پروین شرایعی , راضیه نیازمند , سودابه عین افشار 1403/05/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 اثر پیش تیمارهای فیزیکی و بیولوژیکی و تغییر فرمولاسیون بر میزان آکریل آمید چیپس سیب زمینی دوازدهمین کنگره تغذیه ایران دینا السادات موسویان , راضیه نیازمند , پروین شرایعی 1391/08/15
2 بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران دومین سمینار ملی امنیت غذایی مژگان شورمیج , سودابه عین افشار , راضیه نیازمند , پروین شرایعی 1391/07/25
3 تاثیر جنس بسته، دما و زمان نگهداری در بسته بندی تحت اتمسفر تغییر یافته گل زعفران بر درصد رطوبت زعفران استحصالی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا مژگان شورمیج , سودابه عین افشار , راضیه نیازمند 1391/08/25
4 مقایسه ریزساختار و برخی از خصوصیات ریزکپسول های زعفران تهیه شده با خشک کن انجمادی و پاششی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا آزاده کمالی , پروین شرایعی , راضیه نیازمند 1391/08/25
5 معرفی زعفران و استفاده از انکپسولاسیون (ریزپوشانی) بعنوان روشی نوین جهت حفاظت و پایداری بیشتر ترکیبات حساس گیاهی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا آزاده کمالی , پروین شرایعی , راضیه نیازمند 1391/08/25
6 اثر پوشش دهی پسته با هیدروکلوئید متیل سلولز بر میزان آفلاتوکسین آن در طی نگهداری دوازدهمین کنگره تغذیه ایران ز مصلحی , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1391/08/15
7 بررسی اثر پوشش خوراکی متیل سلوولز بر کاهش میزان تولید آفلاتوکسین در طی دوره نگهداری بادام زمینی دوازدهمین کنگره تغذیه ایران ب افضلی , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1391/08/15
8 شبیه سازی تغییرات رنگ و گرانروی روغن کانولا طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا مهدی کاویانی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1391/08/25
9 تولید فراورده قنادی آدامس حاوی اسانس بهار نارنج دومین همایش ملی بهار نارنج و فضای سبز شهری مژگان اسماعیلیان , جواد کرامت , راضیه نیازمند 1392/02/19
10 بررسی اثر پوشش خوراکی ثعلب بر کاهش جذب روغن دونات طی فرایند سرخ کردن عمیق بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مریم عجم , راضیه نیازمند , اشرف گوهری 1392/08/06
11 بررسی ساختار اسید چرب و پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن دانه خرفه بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
12 بررسی اثر نوع و درصد گوشت بر میزان آکریل آمید و خصوصیات کیفی برگرها بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مینا سعیدیان , راضیه نیازمند , هما بقایی , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
13 بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا بر کاهش جذب روغن دونات طی سرخ کردن عمیق بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مریم عجم , راضیه نیازمند , اشرف گوهری 1392/08/06
14 بررسی و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌های متانولی-آبی و اتانولیف آبی گشنیز با آنتی اکسیدان سنتزی BHT دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/02/08
15 بررسی اثر قند اینورت بر میزان تشکیل آکریل آمید در بیسکوئیت پتی بور و مادر بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران آرپا خچومیان , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
16 Evaluation of antioxidant activity of ethanolic and methanolic extracts of purslane seeds دومین کنگره ملی گیاهان دارویی راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1395/03/12
17 Evaluation of antioxidant activity of Dill water- methanolic extract on the stability of soybean oil 11th Euro Food Lipids Congress متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه جلالی 1392/08/05
18 بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1393/08/26
19 Comparative fatty acids composition and oxidative stability index of black cumin, coriander and dill seeds oil 12th Euro Food Lipids Congress راضیه نیازمند , متین سلیمانی فر , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/06/23
20 Fatty acid composition and oxidation kinetic parameters of purslane (portulaca oleracea) seed oil 12th Euro Food Lipids Congress راضیه نیازمند , راضیه جلالی , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/06/23
21 Reduction of acrylamide formation and oil uptake using basil (ocimum basilicum) seed mucilage and pectin coatings during potato deep frying 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides زهرا کشاورز , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1393/07/30
22 Reduction of acrylamide formation and oil uptake using garden cress (Lepidium sativum) seed mucilage and pectin coatings in doughnut 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides شیدا رشیدی , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1393/07/30
23 The effect of carboxymethyl cellulose, saalab and tragacanth coating agents on physicochemical and sensory properties of deep fried doughnut 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides مریم عجم , راضیه نیازمند , اشرف گوهری 1393/07/30
24 تعیین پارامترهای سینیتیکی واکنش اکسایش روغن گردو با آزمون رنسیمت سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1393/08/25
25 Optimization of the subcritical water extraction of bioactive compounds from saffron petal using response surface methodology چهارمین کنگره ملی گیاهان دارویی زهرا احمدیان کوچکسرایی , عبدالمجید مسکوکی , راضیه نیازمند 1394/02/22
26 بررسی اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و پوشش دهی بر مقدار آکریل آمید و جذب روغن دونات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ساره رشیدی , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1394/08/23
27 کاهش مقدار آکریل آمید و جذب روغن برش های سیب زمینی با استفاده از اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و پوشش¬دهی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران زهرا کشاورز , راضیه نیازمند , اکرم آریان فر 1394/08/23
28 Magnetic solid-phase extraction based on graphene nanocomposite for purification of vitamin E from vegetable oil waste 2nd international conference on science and development of Nanotechnology پریسا جعفریان , راضیه نیازمند 1398/12/22
29 بررسی بازار خرمای طیب همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فرآوری محصول خرما راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1399/09/26
30 حلیت و رابطه آن با پاکیزگی و طیب بودن در زنجیره تولید تا مصرف خرما دومین کنگره ملی غذای حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1400/06/11
31 طراحی فرایند خشک شدن زرشک بر اساس میزان تخریب آنتوسیانین نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی محسن حیدری , راضیه نیازمند 1401/03/05
32 ارتباط حلال و طیب در تولید خرما همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1401/08/18
33 بررسی میزان حلالیت، کدورت و خواص آنتی اکسیدانی فیلم های زیست تخریب پذیر فعال بر پایه نشاسته و عصاره بنه زعفران سومین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاریسازی پروین شرایعی , راضیه نیازمند , سودابه عین افشار 1404/06/26
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ زعفران با استفاده از فرایندهای نوین استخراج (فراصوت، آب مادون بحرانی و کربن دی اکسید فشار بالا) و تولید پودر ریزپوشانی شده از آن دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1396/08/03
2 جداسازی توکوفرول ها و استرول ها از تقطیرات مرحله بوگیری روغن گیاهی با استفاده از تکنیکهای سیال فوق بحرانی و نانو کامپوزیتهای مغناطیسی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : مسلم جهانی 1398/12/21
3 تشکیل، بررسی و مقایسه سامانه کف جامد بر پایه عصاره ریشه چوبک و شیرین بیان با قابلیت استفاده در مارشمالوی بدون ژلاتین دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : سمیرا یگانه زاد 1398/12/11
4 طراحی و ساخت فیلم های پلی اتیلنی ضد میکروبی و ممانعت کننده بر پایه پلی اتیلن وینیل الکل و بره موم دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : بی بی مرضیه رضوی زاده 1401/08/25
5 بررسی اثر نشاسته با آمیلوز بالا بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری کنسرو نودل زرد قلیایی با قابلیت اتصال عرضی با ترانس گلوتامیناز میکروبی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : علی رافع 1396/11/18
6 تهیه و مشخصه یابی فیلم بیو نانوکامپوزیتی سه لایه زیست تخریب پذیر فعال بر پایه عصاره ریشه اروموروس دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
7 تأثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و برخی از مواد موثره کلاله زعفران کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1401/10/28
8 بررسی اثر اجزاء فرمولاسیون بر میزان تشکیل آکریل آمید در همبرگر کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1392/06/20
9 استخراج عصاره گیاهی پونه سای بینالودی با استفاده از فرایندهای فراصوت و میدان پالس الکتریکی و ریزپوشانی عصاره حاصل و بررسی سینتیک رهایش در ماده غذایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1396/10/13
10 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن خرفه کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1392/02/19
11 تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی، قدرت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن و عصاره های متانولی-آبی بذرهای گشنیز، زیره سیاه و شوید کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1391/12/28
12 اثر روغن کنجد و پوشش های شاهی، زانتان و پکتین بر تشکیل آکریل آمید در دونات طی فرآیند سرخ کردن عمیق کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1394/11/20
13 بررسی اثر اجزاء فرمولاسیون بر محتوی آکریل آمید در بیسکویت پتی بور و مادر کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1392/06/20
14 بررسی اثر نوع آرد، شرایط فرایند و پوشش دهی بر میزان جذب روغن دونات طی فرایند سرخ کردن عمیق کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1392/06/20
15 بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن بر میزان آکریل آمید سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1391/06/15
16 بررسی اثر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر میزان آکریل¬آمید در فراورده دونات کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1393/01/27
17 فیلم خوراکی دولایه فعال بر پایه ارموروس پلی وینیل الکل حاوی عصاره غلاف (husk)زیره سبز بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، حرارتی و میکروبی فیلم و ارزیابی کارایی آن در ماندگاری فیله گوشت گاو دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : عبدالله جمشیدی 1404/05/28
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 اسپاگتی (ماکارونی) کم کالری بر پایه سبوس 1397/02/04 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دانشگاه فردوسی مشهد 58378 1398/10/23 راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی
2 فرایند تولید پودر ریزپوشانی شده با خاصیت آنتی اکسیدانی از گلبرگ زعفران 1397/05/27 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران 1397233 1397/11/21 راضیه نیازمند , زهرا احمدیان کوچکسرایی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Application of a novel ethylene-vinyl acetate-graft-2,4,6,8-tetravinyl-2,4,6,8- tetramethylcyclotetrasiloxane (EVA-g-V4)material for photovoltaic encapsulation film داوری مقاله polymer research journal 1403/05/01
2 effect of claria gariepinus and mocaf flour.. داوری مقاله پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی 1403/02/09
3 New Green Extraction Approach for the Isolation of Phytosterols from Canola Oil Deodorizer Distillate داوری مقاله FOODCHEM-D-25-03540 1404/02/16
4 Pistachio ProcessingWastewater treatment by Peroxi-Electrocoagulation Method and Artificial Neural NetworkModelling داوری مقاله Water Environment Research 1403/11/27
5 ناظر طرح بررسی تاثیر برهمکنش های ملکولی بر ویژگی های کیفی، فرایندهای دهانی و هضم سامانه های امولسیونی بر پایه بخش محلول صمغ فارسی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صننایع غذایی 1404/02/24
6 رساله خانم نوروزی داوری رساله دکترا موسسه پژوهشی علوم و صننایع غذایی 1404/07/05
7 رساله خانم مردانی داوری رساله دکترا موسسه پژوهشی علوم و صننایع غذایی 1404/07/19
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها کمیته ترفیع موسسه پژوهشی علوم و صنتایع غذایی 712 1402/05/12 1405/01/01
2 شرکت در شوراها و کمیته ها کارگروه غربالگری و بررسی اولیه صلاحیت علمی متقاضیان فراخوان بهمن 1403 موسسه 111 1403/01/01 1404/09/09
3 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیر گروه شیمی مواد غذایی موسسه 111 1403/01/14 1405/01/01
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری