موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار
ایمیل: s.najitabasi@rifst.ac.ir
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بهبود خصوصیات بافتی و ارگانولپتیکی برنج اکسترود شده با استفاده از ساختارهای هیدروژلی | Improving the textural and organoleptic properties of extruded rice using hydrogel structures | مجری اول | 1400/04/20 | 1400/12/22 |
| 2 | مطالعه صمغ های بومی ایران و تدوین نقشه راه | Study of Iranian Natural Gums and route planning adjustment | مجری دوم | 1394/12/05 | 1397/12/26 |
| 3 | مطالعات طراحی برند غذایی طیب (مورد مطالعاتی: نان طیب) | Studies for Food Brand Design of Tayeb (Case study: bread Tayeb) | همکار چهارم | 1394/11/10 | 1395/11/10 |
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بررسی امکان تولید ماکارونی رژیمی با استفاده از فیبرهای خوراکی محلول و نامحلول | Study of production dietary calorie macaroni using soluble and insoluble edible fibers | مجری دوم | 1395/04/22 | 1396/12/21 |
| 2 | تشکیل سامانه های ساختار یافته فوری جهت معلق سازی دانه های خاکشیر در نوشیدنی | Formation of Instant Structured Systems to Suspend Flixweed Seeds in Drink | مجری اول | 1400/09/15 | 1402/03/14 |
| 3 | استفاده از ذرات ژل کیتوزان پرشده با امولسیون پیکرینگ پایدارشده با صمغ بنه جهت رسانش کورکومین | Application of chitosan gel particles filled with Pickering emulsion stabilized by Baneh gum for delivery of curcumin | مجری اول | 1401/01/29 | 1402/02/28 |
| 4 | تخلیص پروتئین کشک و تعیین ویژگی های عملکردی و فیزیکومکانیکی پودر حاصل از آن | Purification of Kashk protein and determination of functional and physicomechanical properties of its powder | مجری اول | 1401/05/26 | 1402/08/26 |
| 5 | افزایش احساس شیرینی در کرم صبحانه با استفاده از اصلاح ماکرو ساختاری محصول | Enhancing the sweetness sensation in breakfast cream by its macrostructural modification | مجری دوم | 1401/09/27 | 1402/07/26 |
| 6 | الکتروریسی امولسیون پیکرینگ بر پایه زئین و صمغ دانه شاهی جهت تولید سیستم بسته بندی فعال دو لایه برای افزایش ماندگاری فیله مرغ | Electrospinning of zein/cress seed gum-based Pickering emulsion to produce a bilayer active packaging system to increase shelf life of white meats | مجری اول | 1403/06/03 | 1404/06/02 |
| 7 | تولید و بررسی خواص فیزیکو مکانیکی محصولات عملگر بر پایه زرشک، پودر، قرص و قرص جوشان | Production and Evaluation of Physic-mechanical Characteristics of Barberry- based Functional products: Powder, Tablet, Effervescent tablet | مجری اول | 1397/09/25 | 1399/03/24 |
| 8 | بهینه یابی شرایط تخمیر جهت بهبود خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و تغذیه ای نان بربری بر پایه آرد کامل (جو، گندم و گندم جوانه زده) | Improvement of rheological, organoleptic and nutritional characteristics of Barbari bread based on whole flour (barley, wheat and sprouted wheat) under controlled fermentation conditions | مجری اول | 1397/03/05 | 1398/10/04 |
| 9 | امکان سنجی بیولوژیکی تولید ژلان از سویه های باکتریایی بومی و بهینه سازی شرایط تولید | The biological feasibility of gellan gum production by native bacterial strains and optimization study for production conditions. | مجری دوم | 1397/03/13 | 1398/11/12 |
| 10 | استفاده از خمیرترش حاصل از کامبوجا بر پایه منابع گیاهی (چای سیاه، چای سبز، به لیمو و آویشن) جهت ارتقا ویژگی های تغذیه ای، کیفی و ماندگاری نان لواش | Using sourdough of kombucha based on plant sources (black tea, green tea, lemon beebrush and thyme) to improve the nutritional, quality, and shelf life characteristics of Lavash bread | مجری دوم | 1401/09/16 | 1402/12/15 |
| 11 | تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی روغن سیر فاقد بو | The Production of Odorless Functional Beverage Containing Garlic Oil | همکار | 1396/09/11 | 1398/02/10 |
| 12 | تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله | Ration Road Map in a 5-year Prospect | همکار | 1399/09/23 | 1400/05/22 |
| 13 | استخراج و تخلیص بربرین از ضایعات سرشاخه زرشک و استفاده در مدل غذایی (بستنی) | Extraction and purification of berberine from barberry waste and use in food model(Ice cream) | همکار | 1399/12/25 | 1401/06/24 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Equipment-free and visual detection of Pb2+ ion based on curcumin-modified bacterial cellulose nanofiber | Journal of the Iranian Chemical Society | الهام شیخ زاده , سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , سیمین کلاهی اهری | 1400/10/11 |
| 2 | An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods | Food Hydrocolloids | بهاره عمادزاده , سارا ناجی طبسی , آرام بستان , بهروز قرآنی | 1402/05/10 |
| 3 | Study on foaming, rheological and thermal properties of gelatin-free marshmallow | Food Hydrocolloids | ماریه مردانی , سمیرا یگانه زاد , Nataliia Ptichkina , Yury Kodatsky , Oksana Kliukina , Nataliia Nepovinnykh , سارا ناجی طبسی | 1398/05/10 |
| 4 | Investigation of basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum properties as cryoprotectant for Frozen Foods | Food Hydrocolloids | مهرداد ذینعلی , سارا ناجی طبسی , رضا فرهمندفر | 1398/02/11 |
| 5 | Functional properties and applications of basil seed gum: An overview | Food Hydrocolloids | سارا ناجی طبسی , سید محمدعلی رضوی | 1396/09/10 |
| 6 | Nanoparticles fabrication of soy protein isolate and basil seed gum (Ocimum bacilicum L.) complex as pickering stabilizers in emulsions | Journal of Dispersion Science and Technology | سیما ناجی طبسی , الهام مهدیان , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی | 1399/12/11 |
| 7 | Investigating the fabrication and functional properties of new composite hydrogels containing gellan/ alginate/ xanthan gum | Journal of Sol-Gel Science and Technology | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , آتنا مدیری | 1401/12/10 |
| 8 | Development of mechanical and thermal properties of whey protein–xanthan gum hydrogel by incorporation of basil seed gum nanoparticles, salt, and acidic pH | Journal of Sol-Gel Science and Technology | مجید پیله وران , حمید توکلی پور , سارا ناجی طبسی , امیر حسین الهامی راد | 1400/01/12 |
| 9 | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | آتنا مدیری , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی , وحید حکیم زاده | 1401/08/10 |
| 10 | Production of nanoemulsion based on sweet almond and sesame oils using ultrasound and evaluation its properties | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | معصومه حیدری قره چشمه , اکرم آریان فر , الهام مهدیان , سارا ناجی طبسی | 1401/06/10 |
| 11 | تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | رضا جابری , احمد پدرام نیا , سارا ناجی طبسی , امیر حسین الهامی راد , مسعود شفافی | 1401/01/12 |
| 12 | تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در خامه | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | سیما ناجی طبسی , الهام مهدیان , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی | 1400/03/11 |
| 13 | بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده - امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی | 1404/03/11 |
| 14 | Quality characteristics of reduced-calorie spaghetti based on unprocessed and hydrothermal wheat brans in presence of xanthan gum | Journal of Food Processing and Preservation | راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی , آتنا مدیری | 1401/06/10 |
| 15 | تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (royleana Lallemantia) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1398/09/10 |
| 16 | Vitamin D3-loaded nanophytosomes for enrichment purposes: Formulation, structure optimization, and controlled release | Journal of Food Process Engineering | محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی | 1399/09/11 |
| 17 | β-Carotene-Loaded Pickering Emulsion-Filled Gel: Role of Whey Protein-Cress Seed Gum Nanoparticle and Sodium Alginate Gel in Physicochemical and In Vitro Gastrointestinal Behavior | Journal of Food Process Engineering | مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , Miguel A. Cerqueira | 1403/10/12 |
| 18 | Rheological and structural properties of oleogel based on soluble complex of egg white protein and xanthan gum | Journal Of Texture Studies | رضا جابری , احمد پدرام نیا , سارا ناجی طبسی , امیر حسین الهامی راد , مسعود شفافی | 1399/09/11 |
| 19 | Influence of different salts on rheological and functional properties of basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum | International Journal of Biological Macromolecules | رضا فرهمندفر , سارا ناجی طبسی | 1399/01/13 |
| 20 | In vitro release modeling of beta carotene from Bene oleosome and electrosprayed Quince seed hydrocolloids loaded with oleosomes containing beta carotene | International Journal of Biological Macromolecules | مهسا فریدنیا , وحید حکیم زاده , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1403/01/13 |
| 21 | Controlled release and improved stability of vitamin D3 within nanoliposomes stabilized by palmitic acid | Journal of Food Safety | محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی | 1400/07/09 |
| 22 | Development of Cress Seed Gum Hydrogel and Investigation of its Potential Application in the Delivery of Curcumin | Journal of the Science of Food and Agriculture | سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , امیر پورفرزاد | 1400/09/10 |
| 23 | Investigating functional properties of barberry species: an overview | Journal of the Science of Food and Agriculture | مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی | 1398/06/10 |
| 24 | Entrapment of curcumin in isolated soy protein‑alginate nanogels: antioxidant stability and in vitro gastrointestinal digestion | Journal of Food Measurement and Characterization | سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی | 1401/05/10 |
| 25 | Physico‐chemical properties of powder and compressed tablets based on barberry fruit pulp | Journal of Food Measurement and Characterization | سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمدرضا عباسپور , احسان اکبری | 1400/03/11 |
| 26 | Production and evaluation of sweet almond and sesame oil nanoemulsion and their effects on physico-chemical, rheological and microbial characteristics of enriched yogurt | Journal of Food Measurement and Characterization | معصومه حیدری قره چشمه , اکرم آریان فر , الهام مهدیان , سارا ناجی طبسی | 1400/01/12 |
| 27 | Physicochemical properties and surface activity characterization of water-soluble polysaccharide isolated from Balangu seed (Lallemantia royleana) gum | Journal of Food Measurement and Characterization | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1399/09/11 |
| 28 | Effect of emulsifier on rheological, textural and microstructure properties of walnut butter | Journal of Food Measurement and Characterization | مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی , مژده صراف | 1397/12/10 |
| 29 | Application of mucilaginous seeds (Alyssum homolocarpum and Salvia macrosiphon Boiss) and wheat bran in improving technological and nutritional properties of pasta | Journal of Food Science | سارا ناجی طبسی , راضیه نیازمند , آتنا مدیری | 1400/03/11 |
| 30 | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایه روغن کنجد و بادام شیرین | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | معصومه حیدری قره چشمه , اکرم آریان فر , الهام مهدیان , سارا ناجی طبسی | 1402/06/10 |
| 31 | Curcumin loaded in Nanogel-reinforced Hydrogel for Improvement of Quality and Textural Properties of Barbari Dough and Bread | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , امیر پورفرزاد | 1401/04/10 |
| 32 | بهینه یابی سیستم های حجم دهنده روغن بر پایه اینولین، صمغ FA و آلژینات با روش سطح پاسخ | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | بیتا محمدعلمی , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1401/02/11 |
| 33 | بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه شده به روش قالب گیری امولسیون پیکرینگ پایدار شده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین سویا به عنوان جایگزین چربی در خامه | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | سیما ناجی طبسی , الهام مهدیان , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی | 1399/08/11 |
| 34 | ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی , آتنا مدیری , مسلم جهانی | 1398/02/11 |
| 35 | Ice Cream Rich in Strawberry Phenolic Extract with a Melt-resistant Structure: Physicochemical and Sensory Properties | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | آتنا مدیری دوم , سارا ناجی طبسی , عاطفه فرهمند , بهروز قرآنی | 1404/05/10 |
| 36 | Fate of β-cyclodextrin-sugar beet pectin microcapsules containing garlic essential oil in an acidic food beverage | Food Bioscience | بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , سارا ناجی طبسی , اسماعیل چهارپاشلو , محمد ملاویسی | 1400/05/10 |
| 37 | Fabrication of basil seed gum nanoparticles as a novel oral delivery system of glutathione | Carbohydrate Polymers | سارا ناجی طبسی , سید محمدعلی رضوی , حسین مهدی تبار | 1395/10/12 |
| 38 | Characterization and optimization of gellan gum production by natural Sphingomonas sp. SM2 | LWT- Food Science and Technology | منیرالسادات شاکری , سارا ناجی طبسی | 1403/02/12 |
| 39 | Encapsulation of Boswellia essential oil by quinoa protein concentrate-cress seed gum complex coacervates: Enrichment of white cheese | LWT- Food Science and Technology | گلاره سرگلزایی , اسماعیل عطای صالحی , الهام مهدیان , سارا ناجی طبسی | 1403/08/11 |
| 40 | Purification and characterization of kashk protein powder by precipitation and solvent extraction techniques | LWT- Food Science and Technology | عاطفه فرهمند , جواد فیضی , مصطفی شهیدی نوقابی , شفق شیرزایی , لعیا اصغری , سارا ناجی طبسی | 1403/12/11 |
| 41 | Influence of selected salts and sugars on the rheological behavior of quince seed mucilage | Journal of Agricultural Science and Technology | عاطفه فرهمند , سارا ناجی طبسی , سعیده شهبازی زاده | 1399/11/13 |
| 42 | مطالعه ویژگی های کیفی، آلودگی های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی | بهداشت مواد غذائی | سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , لعیا اصغری , شفق شیرزایی | 1399/08/11 |
| 43 | Enrichment of dark chocolate with free and microencapsulated white tea and jujube extracts: Impacts on antioxidant, physicochemical, and textural properties | Quality Assurance and Safety of Crops and Foods | سمیه شهبازی , زهره دیدار , محسن وظیفه دوست , سارا ناجی طبسی | 1401/11/12 |
| 44 | Synthesis of polyaniline zirconium for purification of barberry anthocyanins and stabilization via copigmentation against thermal and gastrointestinal conditions | Scientific Reports | آرش دارا , جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , ابراهیم فولادی , علی رافع | 1404/01/12 |
| 45 | تبیین شاخصهای غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند | دین و سلامت | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , جواد فیضی | 1397/05/10 |
| 46 | تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن | فرآوری و نگهداری مواد غذایی | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1399/05/11 |
| 47 | تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم | پژوهش در دین و سلامت | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , حسین افخمی روحانی , سید مصطفی احمد زاده , مصطفی شهیدی نوقابی | 1399/04/11 |
| 48 | ارزیابی جمعیت باکتریایی و تغییرات بیوشیمیایی طی تخمیر خودبخودی سبوس گندم | میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی | حامد عزیز نیا , مرضیه حسینی نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1398/06/10 |
| 49 | Improving the structure and properties of whey protein emulsion gel using soluble interactions with xanthan and basil seed gum | Food Science and Nutrition | مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی , Jos E Moros , M. Carmen Sánchez , José M Franco , Adrián Tenorio-Alfonso | 1402/05/10 |
| 50 | The use of hydrogel structures in production of extruded rice and investigation of its qualitative characteristics | Food Science and Nutrition | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , آتنا مدیری , مریم داوطلب | 1402/03/11 |
| 51 | Influence of calcium chloride and pH on soluble complex of whey protein-basil seed gum and xanthan gum | Food Science and Nutrition | مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی | 1400/09/10 |
| 52 | Edible oleogels for oral delivery of berberine in dairy food: In-vitro digestion study: In-vitro digestion study | Food Science and Nutrition | مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی | 1403/01/13 |
| 53 | Application of Pistacia atlantica Pickering emulsion-filled chitosan gel for targeted delivery of curcumin | Food Science and Nutrition | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده | 1402/10/11 |
| 54 | Bi-polymeric structured system -xanthan gum-carboxymethyl cellulose- for developing instant powder with the ability to suspend flixweed seeds in beverages: Effect of pH and sweetener type | Heliyon | سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , سیده فاطمه موسوی , سعیده شهبازی زاده , زهرا دماوندی | 1403/10/12 |
| 55 | Optimizing extraction of berberine and antioxidant compounds from barberry by maceration and pulsed electric field-assisted methods | Journal of Berry Research | مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی | 1399/12/11 |
| 56 | Intensified extraction of anthocyanins from Berberis vulgaris L. by pulsed electric field, vacuum-cold plasma, and enzymatic pretreatments: modeling and optimization | Chemical and Biological Technologies in Agriculture | آرش دارا , جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , ابراهیم فولادی , علی رافع | 1402/06/10 |
| 57 | Development of soy protein/sodium alginate nanogel‑based cress seed gum hydrogel for oral delivery of curcumin | Chemical and Biological Technologies in Agriculture | سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی | 1401/03/11 |
| 58 | Physico‑chemical and antioxidant properties of barberry juice powder and its effervescent tablets | Chemical and Biological Technologies in Agriculture | سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمدرضا عباسپور , احسان اکبری | 1400/01/12 |
| 59 | بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری بر پایه آرد کامل مخلوط با استفاده از خمیر ترش با تخمیر خودبخودی خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , تکتم هجرانی , حسین زمانی خادمانلو , مرضیه حسینی نژاد | 1401/03/11 |
| 60 | بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1400/03/11 |
| 61 | بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | سارا ناجی طبسی , احسان اکبری , آتنا مدیری | 1399/11/13 |
| 62 | Optimization of Bioactive Compound Extraction from Eggplant Peel by Response Surface Methodology: Ultrasound-Assisted Solvent Qualitative and Quantitative Effect | Foods | شیوا شهابی محمدآبادی , محمد گلی , سارا ناجی طبسی | 1401/07/09 |
| 63 | Pickering Emulsion Stabilized by Different Concentrations of Whey Protein–Cress Seed Gum Nanoparticles | Foods | مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , Artur J. Martins , Ana I. Bourbon , Miguel A. Cerqueira | 1403/08/11 |
| 64 | Investigating functional characteristics of water-soluble polysaccharide isolated from balangu seed (lallemantia royleana) gum | Food science and technology | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1398/04/10 |
| 65 | Production and investigation of Pickering emulsion stabilized by casein-Qodume Shirazi -Alyssum homolocarpum- seed gum complex particles: gastrointestinal digestion | Journal of Microencapsulation | آتنا مدیری دوم , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی , وحید حکیم زاده | 1402/10/11 |
| 66 | Optimization of fermentation conditions in Barbari bread based on mixed whole flour (barley and sprouted wheat) and sourdough | Food Science and Technology International | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , مریم داوطلب | 1401/09/10 |
| 67 | Effects of pectin and xanthan gum on induced flocculation phenomenon in an acidic model emulsion system | JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY | سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , ddddd | 1397/11/12 |
| 68 | Drying kinetics and shrinkage rate of thin-sliced pears in different drying stages | JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING | داوود کلانتری , سارا ناجی طبسی , Mohammad Kaveh , محسن آزادبخت , معین مجنونی , یونس خورشیدی , علی اصغری , Esmail Khalife | 1401/12/10 |
| 69 | Investigation of functional, textural, and thermal properties of soluble complex of whey protein–xanthan gum hydrogel | JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING | مجید پیله وران , حمید توکلی پور , سارا ناجی طبسی , امیر حسین الهامی راد | 1400/05/10 |
| 70 | Antioxidant and antimicrobial activities of water-soluble polysaccharide isolated from Balangu seed (Lallemantia royleana) gum | Journal of analytical science and technology | مریم سردرودیان , اکرم آریان فر , علی محمدی ثانی , سارا ناجی طبسی | 1398/09/10 |
| 71 | Improving the quality of traditional Iranian bread by using sourdough and optimizing the fermentation conditions | SN Applied Sciences | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , مرضیه حسینی نژاد | 1401/02/11 |
| 72 | Application of QuEChERS method for extraction of functional compounds | SN Applied Sciences | مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی | 1399/07/10 |
| 73 | Exploring the potential utilization of copigmented barberry anthocyanins in ice cream: Focusing on foaming aspects, and melting attributes | Current Research in Food Science | آرش دارا , سارا ناجی طبسی , جواد فیضی , ابراهیم فولادی , علی رافع | 1403/04/11 |
| 74 | Studying the impact of zein microfibers on the physicochemical and microstructural properties of bigels based on carrageenan hydrogels and beeswax oleogels | Current Research in Food Science | مجتبی رضایی , سارا ناجی طبسی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده | 1403/10/12 |
| 75 | Zein/Cress seed gum nanoparticle-stabilized artemisia annua essential oil pickering emulsion: A new encapsulation system | Applied Food Research | سارا قلی زاده , سارا ناجی طبسی , ساجد امجدی , فرشته فلاح | 1404/09/10 |
| 76 | Developing edible oleogels structure prepared with emulsion-template approach based on soluble biopolymer complex | Food Chemistry: X | مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی , José Enrique Moros , Maria Carmen Sánchez Carrillo , Adrián Tenorio-Alfonso | 1403/09/11 |
| 77 | Investigating Baneh (Pistacia atlantica) gum properties and applying its particles for stabilizing Pickering emulsions | Food Chemistry: X | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده | 1402/10/11 |
| 78 | The influence of zein microfibre diameter and concentration on the development of mechanical and physicochemical properties of carrageenan | COLLOID AND POLYMER SCIENCE | مجتبی رضایی , سارا ناجی طبسی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , Nick Tucker | 1403/12/11 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Flocculation As The Critical Parameter In The Stabilization Of Egg- Free Mayonnaise | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , سارا ناجی طبسی | 1393/06/11 |
| 2 | Application of Phytosome in Food industry | International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science | محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی | 1397/06/02 |
| 3 | influence of hydrocolloids in quality improvement of bakery | International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science | سارا ناجی طبسی | 1397/06/02 |
| 4 | demand and supply of bread and its waste in Iran | International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1397/06/02 |
| 5 | Investigation of Functional Properties in Leaf and Stem of Barberry Species: An Overview | دومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی کشاورزی ارگانیک مواد طبیعی و دارویی | مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی | 1397/12/22 |
| 6 | بررسی بازار جهانی نان ارگانیک | کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , حامد عزیز نیا | 1396/11/25 |
| 7 | Application of natural hydrocolloids as gelatin replacement in pharmaceutical and food products | 1st International Halal Conference | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری | 1396/09/22 |
| 8 | Illustration of Tayyeb Food Indicators as Superior Standard In Comparison With Halal foods | 1st International Halal Conference | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1396/09/22 |
| 9 | بررسی نانوذرات صمغ دانه ریحان به عنوان حامل پپتیدهای کوچک | اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | سارا ناجی طبسی , سید محمدعلی رضوی , محبت محبی , بیژن ملائکه نیکوئی | 1395/07/27 |
| 10 | پایش تولید برنج طیب، از مزرعه تا مصرف | همایش بین المللی غذای طیب | سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , سیده مریم خرازی | 1401/08/18 |
| 11 | Investigating of the indicators of Tayyeb concept as a top food brand | همایش بین المللی غذای طیب | محمد علی حصاری نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1401/08/19 |
| 12 | مطالعه تطبیقی قوانین، استانداردها و نظامهای کنترل کیفی مرتبط به برنج | همایش بین المللی غذای طیب | اسما وردیان دوغایی , سارا ناجی طبسی | 1401/08/19 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | تست پشتیبان | sssss | سلسله انتشارات دانشگاه | چاپ شده | سارا ناجی طبسی , ddddd | 1404/07/01 |
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | اثر ترکیبات محیط رشد بر متابولیت های ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از سبوس گندم و تاثیر سویه های با بیشترین خاصیت ضد میکروبی بر افزایش ماندگاری نان | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : مرضیه حسینی نژاد , استاد مشاور اول : حسین زمانی خادمانلو | 1402/12/16 |
| 2 | به کارگیری سامانه اولیوژل به کمک قالب گیری امولسیونی جهت رسانش هدفمند بربرین استخراج شده از زرشک با روش خیساندن اتانولی و کچرز تحت میدان پالس الکتریکی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : عادل بیگ بابائی | 1401/12/22 |
| 3 | ریزپوشانی ویتامین D3 به دو روش نانوکاکلیت و نانوفیتوزوم و بررسی خصوصیات آنها در سیستم مدل نوشیدنی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : مصطفی شهیدی نوقابی | 1400/08/19 |
| 4 | استفاده از سیستم هیدروژل مبتنی بر نانوژل جهت رسانش هدفمند کورکومین و بررسی تاثیر آن بر کیفیت و ماندگاری نان بربری | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : مصطفی شهیدی نوقابی | 1401/06/27 |
| 5 | استخراج و تخلیص و تثبیت و بررسی پایداری آنتوسیانین های زرشک و بکارگیری آن در بستنی | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : جواد فیضی , استاد مشاور دوم : علی رافع , استاد مشاور اول : ابراهیم فولادی | 1403/12/06 |
| 6 | استفاده از ژل پرشده پیکرینگ امولسیون پایدارشده توسط نانوژل های کمپلکس پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به عنوان حامل ترکیبات لیپوفیلیک (بتاکاروتن) در برنج اکستروژن شده | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد مشاور اول : مصطفی شهیدی نوقابی | 1403/12/12 |
| 7 | برررسی اثر استفاده از میکرو الیاف زئین بر ویژگی های ساختاری حرارتی و رئولوژیکی ژل هیبریدی اولئوژل (موم زنبود عسل و هیدروژل) یوتا کاراگینان) و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در خامه صبحانه | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | ||
| 8 | تاثیر نوع سیستم حلال در بهینه سازی پارامترهای کمی و کیفی استخراج آنتوسیانین پوست بادمجان به روش سطح پاسخ | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1395/11/27 | |
| 9 | اثر صمغ قدومه شیرازی شهری بر خصوصیات عملکردی نشاسته ذرت طی انجماد و خروج از انجماد | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1401/06/19 | |
| 10 | استفاده از نانو امولسیون پیکرینگ پایدار شده با ذرات کمپلکس کازئین صمغ دانه قدومه شیرازی جهت تولید سس مایونز کم چرب | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | 1402/11/26 | |
| 11 | مطالعه اثر افزودن عصاره آزاد و میکروکپسوله چای سفید (Camellia sinensis) و عناب (Ziziphus jujuba) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات تلخ | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1401/06/28 | |
| 12 | تولید و ارزیابی نانو امولسیون روغن بادام شیرین و کنجد و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی،رئولوژیکی،میکروبی و ریزساختار ماست غنی شده | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1399/08/15 | |
| 13 | ارزیابی خصوصیات اولئوژل تولید شده به روش قالب گیری کف با استفاده از کمپلکس پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان و کاربرد آن در فرمولاسیون کیک مافین کم چرب | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | 1399/06/18 | |
| 14 | استفاده از امولسیون ژل پیکرینگ و اولئوژل تهیه شده با ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در خامه | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1398/11/08 | |
| 15 | جداسازی فراکسیون های هیدروکلوئید دانه بالنگو و بررسی خصوصیات رئولوژکی و عملکردی آنها | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1398/02/26 | |
| 16 | بهینه سازی تولید کیک فنجانی توسط جایگزینی آرد کینوا با آرد گندم به روش سطح پاسخ | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/22 | |
| 17 | بهینه سازی تولید بیسکوئیت توسط جایگزینی آرد کینوا با آرد گندم به روش سطح پاسخ | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/22 | |
| 18 | تولید بستنی کم چرب با استفاده از روغن ساختار یافته | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/22 | |
| 19 | بهبود خصوصیات رئولوژیکی و عملکردی نشاسته گندم با استفاده از صمغ دانه ریحان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/12 | |
| 20 | تأثیر افزودن صمغ فارسی بر خصوصیات عملکردی، حرارتی و بافتی خمیر و ژل نشاسته گندم | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/12 | |
| 21 | تاثیر انجماد بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه ریحان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1396/11/03 | |
| 22 | ریزپوشانی روغن کندر با استفاده از پروتئین کینوا و صمغ دانه شاهی به روش توده ای شدن مرکب جهت غنی سازی پنیر | دكتري تخصصي(PhD ) | 1403/09/06 | ||
| 23 | بررسی ساختار و ترکیب نانواولئوزوم های استخراج شده از روغن پسته کوهی و ارزیابی پایداری امولسیون بتاکاروتن تهیه شده با آن | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1403/06/20 | |
| 24 | بررسی تاثیر پالس الکتریکی بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئید دانه شاهی و استفاده از آن جهت تولید اولئوژل | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1403/06/25 | |
| 25 | بررسی تاثیر پلاسما بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئید دانه شاهی و استفاده از آن جهت تولید روغن ساختاریافته | کارشناسی ارشد | استاد راهنمای اول | 1403/06/25 |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | سبد مخصوص حمل نان | 1397/01/19 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی | |||||
| 2 | دستگاه خنک کننده انواع نان های ماشینی و صنعتی | 1397/01/14 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران | 9705150 | 1397/08/07 | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی | ||
| 3 | تولید سس مایونز فاقد تخم مرغ | 1396/05/10 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | بهاره عمادزاده , سید مهدی زیارت نیا , سارا ناجی طبسی | |||||
| 4 | اسپاگتی (ماکارونی) کم کالری بر پایه سبوس | 1397/02/04 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 58378 | 1398/10/23 | راضیه نیازمند , سارا ناجی طبسی | ||
| 5 | نانوانکپسولاسیون و رهایش هدفمند گلوتاتیون با استفاه از صمغ دانه ریحان | 1395/08/25 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | سارا ناجی طبسی , سید محمدعلی رضوی | |||||
| 6 | تولید استابیلایزر و امولسیفایر طبیعی از فراکسیون های صمغ دانه ریحان | 1395/08/23 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | سارا ناجی طبسی , سید محمدعلی رضوی | |||||
| 7 | نوشیدنی فراسودمند شیر ارده حاوی قطعات معلق خرما | 1399/10/15 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 5717 | 1400/02/13 | سارا ناجی طبسی , شفق شیرزایی , لعیا اصغری | ||
| 8 | تولید برنج اکسترود شده غنی سازی شده با بتاکاروتن با استفاده از ژل پرشده-امولسیون پیکرینگ | 1400/10/21 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 1110 | 1401/01/20 | سارا ناجی طبسی , مریم داوطلب , مصطفی شهیدی نوقابی | ||
| 9 | پودر نوشیدنی فوری حاوی دانه های معلق خاکشیر | 1401/11/09 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 32426 | 1402/07/09 | بهاره عمادزاده , زهرا دماوندی , سارا ناجی طبسی | ||
| 10 | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات پیکرینگ کازئین-صمغ دانه قدومه شیرازی | 1402/01/22 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد | 23909 | 1402/05/16 | آتنا مدیری , اکرم آریان فر , سارا ناجی طبسی , وحید حکیم زاده | ||
| 11 | فرایند تولید بربرین خالص شده از سرشاخه زرشک و تلخی زدایی برای استفاده در مدل غذایی | 1403/11/21 | مرکز مالکیت معنوی | جواد فیضی , ابراهیم فولادی , سارا ناجی طبسی , زهرا دماوندی | |||||
| 12 | تولید پودر پروتئینی برای ورزشکاران از کشک | 1402/12/12 | مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کش | جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظتهای مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو | داوری مقاله | پژوهش های صنایع غذایی | 1403/03/12 |
| 2 | تاثیر روشهای مختلف استخراج بر رفتار رئولوژیکی بتاگلوکان جو | داوری مقاله | پژوهش های صنایع غذایی | 1403/03/12 |
| 3 | Rheological Properties of Hydrocolloid added Ice Cream Mixed Carrageenan with Guar Gum | داوری مقاله | ّFood Biophysics | 1403/03/04 |
| 4 | stability of electrostatically stabilised emulsions and its encapasulation of astaxanthin enviromental stresses: effect of sc-sbp addition order | داوری مقاله | Current Research in Food Science | 1403/03/12 |
| 5 | Extraction of basil seed gum: optimization and functional properties | داوری مقاله | Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants | 1403/03/21 |
| 6 | Maximizing Antioxidant Potential in Picual Virgin Olive Oil: Tailoring Agronomic and Technological Factors with Mathematical Models Foods | داوری مقاله | Foods | 1403/03/30 |
| 7 | Maximizing Antioxidant Potential in Picual Virgin Olive Oil: Tailoring Agronomic and Technological Factors with Mathematical Models | داوری مقاله | Foods | 1403/03/30 |
| 8 | Antioxidant-enhanced alginate beads for stabilizing rapeseed oil: utilizing extracts from post-distillation waste residues of rosemary | داوری مقاله | Foods | 1403/04/01 |
| 9 | Antioxidant-enhanced alginate beads for stabilizing rapeseed oil: utilizing extracts from post-distillation waste residues of rosemary نهایی | داوری مقاله | Foods | 1403/04/13 |
| 10 | Lattice-designed 3D printing of gluten-free pasta incorporated with xanthan gum for the elderly food | داوری مقاله | Food Bioscience | 1403/04/27 |
| 11 | Stability of electrostatically stabilized emulsions and its encapsulation of astaxanthin against environmental stresses: effect of sodium caseinate-sugar beet pectin addition order | داوری مقاله | Current Research in Food Science | 1403/04/20 |
| 12 | تهیه و شناسایی نانو کمپلکسهای Co(II), Ni(II),Cd(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) و مطالعه خواص آنتیباکتریال آنها | داوری مقاله | نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران | 1403/05/07 |
| 13 | Interactions of OSA-modified starch and heat treated whey protein alter the structural, rheological and in vitro digestibility properties of starch | داوری مقاله | ّFood structure | 1403/05/08 |
| 14 | Improved solubility, bioavailability and anti–inflammatory properties of cyclolinopeptides encapsulated in diacylglycerol Pickering emulsions | داوری مقاله | Food chemistry | 1403/05/15 |
| 15 | SEIN-D-24-01555 | داوری مقاله | Journal of Food Measurement and Characterization | 1403/05/16 |
| 16 | تأثیر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات کف زایی و رئولوژیکی بتاگلوکان جو | داوری مقاله | پژوهش های صنایع غذایی | 1403/05/16 |
| 17 | Insights into the effects mechanism of pH and ion strength on the Pickering emulsion stability of silica particles and soy hull polysaccharides | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/06/05 |
| 18 | A self-fixing xanthan gum hydrogel membrane with ROS scavenging capability for prevention of postoperative abdominal adhesion | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1403/06/05 |
| 19 | Casein-Grape Seed Proanthocyanidins Complexes based Pickering Emulsion Gels for Lycium Barbarum Seed Oil Delivery | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/06/11 |
| 20 | Optimization and field trials of Polymer gel profile control system in porous media: a case study of Shinan oilfield | داوری مقاله | Gels | 1403/06/14 |
| 21 | Effect of Na+ concentration and heat-induced on whey protein isolation nanoparticles formation and stabilized food-grade Pickering emulsions:stability and gastrointestinal digestion | داوری مقاله | Food Chemistry: X | 1403/06/16 |
| 22 | Hydrogels with essential oils: recent advances in designs and applications | داوری مقاله | Gels | 1403/06/21 |
| 23 | Exploring Calcium Alginate-Based Gels for Encapsulation of Lactobacillus paracasei to Enhance Stability in Functional Breadmaking | داوری مقاله | Gels | 1403/06/22 |
| 24 | Influence of bilberry pomace powder addition on the physicochemical, functional, rheological and sensory properties of stirred yogurt | داوری مقاله | Gels | 1403/06/25 |
| 25 | ptimization and field trials of Polymer gel profile control system in porous media: a case study of Shinan oilfield | داوری مقاله | Gels | 1403/06/27 |
| 26 | Influence of bilberry pomace powder addition on the physicochemical, functional, rheological and sensory properties of stirred yogurt | داوری مقاله | gels | 1403/07/02 |
| 27 | Experimental application of freeze-dried, postbiotic active, beneficial strain Enterococcus durans ED26E/7 into different yogurts, its surviving and stability | داوری مقاله | processes | 1403/07/04 |
| 28 | The effect of acetic acid as a solvent on the structure and properties of poly(3-hydroxybutyrate)-based dried gels | داوری مقاله | Gels | 1403/07/08 |
| 29 | Hydrogels with essential oils: recent advances in designs and applications | داوری مقاله | Gels | 1403/07/08 |
| 30 | Exploring Calcium Alginate-Based Gels for Encapsulation of Lactobacillus paracasei to Enhance Stability in Functional Breadmaking | داوری مقاله | Gels | 1403/07/12 |
| 31 | The effect of acetic acid as a solvent on the structure and properties of poly(3-hydroxybutyrate)-based dried gels | داوری مقاله | Gels | 1403/07/21 |
| 32 | Effects of exogenous selenium application on quality characteristics, selenium speciation, and in vitro bioaccessibility of rice pancakes Food Chemistry: X | داوری مقاله | Food chemistry X | 1403/07/21 |
| 33 | Casein-grape seed proanthocyanidins complexes stabilized Pickering emulsion gels based on Lycium Barbarum seed oil with excellent mechanical properties and oxidation resistance | داوری مقاله | Food chemistry | 1403/07/21 |
| 34 | Vacuum Freeze-Drying of Camel and Mare Milk: Process Optimization and Quality Preservation | داوری مقاله | processes | 1403/07/27 |
| 35 | Enhancing juice extraction and extraction efficiency of caffeoylquinic acids from forced endive roots: The role of thermal and electrical pre-treatments | داوری مقاله | foods | 1403/07/28 |
| 36 | فناوری تولید پودر سوپ فوری غنی از فیبر بر پایه فناوری اکستروژن | داوری اختراع | پارک علم و فناوری خراسان | 1403/08/02 |
| 37 | طراحی نوین نانولیپوزومها در درونپوشانی عصاره گلبرگ زعفران و استفاده در مکملهای ضد افسردگی و پایدارسازی در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند | داوری طرح | مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی | 1403/07/01 |
| 38 | Casein-grape seed proanthocyanidins complexes stabilized Pickering emulsion gels based on Lycium Barbarum seed oil with excellent mechanical properties and oxidation resistance Food Chemistry | داوری مقاله | Food Chemistry | 1403/07/21 |
| 39 | Enhancing juice extraction and extraction efficiency of caffeoylquinic acids from forced endive roots: The role of thermal and electrical pre-treatments | داوری مقاله | Foods | 1403/09/20 |
| 40 | Synergistic effect and mechanism of stabilization of Pickering emulsion by carboxymethyl starch and xanthan gum | داوری مقاله | International Journal of Biological Macromolecules | 1403/08/19 |
| 41 | بهینه یابی شرایط خشک کردن و فرمولاسیون پوشش نانوامولسیون ژل در تولید حبه های سیب طعم دار | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/04/20 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | عضو کارگروه اخلاق در پژوهش | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 4294967295 | 1402/06/29 | 1404/06/29 | |
| 2 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | عضو کارگروه غربالگری موسسه | موسسه | 4294967295 | 1401/11/08 | 1404/01/01 | |
| 3 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | عضو کارگروه تدوین سند راهبردی و برنامه عملیاتی موسسه | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 4294967295 | 1402/04/20 | 1404/01/01 | |
| 4 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | عضو کمیته ترفیع | موسسه | 1178 | 1402/04/10 | 1404/04/10 | |
| 5 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | مدیر امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 4294967295 | 1402/04/01 | 1404/04/01 | |
| 6 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی رویداد مسئله محور نان | 4294967295 | 1403/09/27 | 1403/09/27 | ||
| 7 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | موسسه | 1 | 1403/07/25 | 1403/07/25 | |
| 8 | سایر خدمات | مدیر مسئول نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1269 | 1401/05/05 | 1404/04/09 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | jsj | رئیس | بین المللی | 1403/08/09 |
| 2 | تست | رئیس | ملی | 1403/08/10 |
| 3 | گردشddddddd | رئیس | ملی | 1403/09/01 |
| 4 | تست | رئیس | ملی | 1403/09/11 |
| 5 | تست | عضو | ملی | 1404/01/01 |
| 6 | تست 2 | رئیس | بین المللی | 1404/02/10 |
| 7 | تست | رئیس | ملی | 1404/07/03 |
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|---|---|---|---|
| 1 | تست | تست | استان | 1404/07/03 |
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی | استفاده ازخمیرترش حاصل از کامبوچا بر پایه منابع گیاهی چای سیاه، چای سبز، به لیمو و آویشن جهت ارتقا ویژگیهای تغذیه ای، کیفی و ماندگاری نان لواش | میزان اعتبار جذب شده : 520000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : شرکت صنایع غذایی آریا فودان | 1403/03/11 | |
| 2 | ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی | افزایش احساس شیرینی در کرم صبحانه با استفاده از اصلاح ماکرو ساختاری محصول | میزان اعتبار جذب شده : 450000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : شرکت لوتوس شهر آرمانی | 1403/10/23 | |
| 3 | ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی | فرمولاسیون و طراحی پلت ها و گرانول های طعم دار با هدف رهایش کنترل شده در شیر و آب | میزان اعتبار جذب شده : 350000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : شرکت بازرگانی آفتاب طلایی پرشین | 1403/02/03 | |
| 4 | ایجاد ظرفیت فعال در جذب اعتبار پژوهشی (گرنت) داخلی یا بین المللی | تولید نمونه پودر نوشیدنی حاوی دانه های معلق خاکشیر با طعم های نعناع، زعفران و گلاب | تولید نمونه آزمایشگاهی | میزان اعتبار جذب شده : 360000000 - سازمان تامین کننده اعتبار : خوشنام زعفران دماوند | 1403/05/22 |