تصویر پروفایل

آرام بستان

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 مطالعه صمغ های بومی ایران و تدوین نقشه راه Study of Iranian Natural Gums and route planning adjustment مجری اول 1394/12/05 1397/12/26
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 طراحی و ارزیابی حامل های لیپیدی نانو ساختار حاوی آلفا توکوفرول Design and Characterization of α tocopherol loaded Nanostructured Lipid Carrier مجری اول 1393/01/25 1395/01/25
2 تولید و ارزیابی میکروکپسول های حاوی کلسیم و ویتامین D جهت غنی سازی نوشیدنی های گرم Production and evaluation of calcium and D vitamin microcapsules for processed tea fortification مجری اول 1394/01/10 1395/07/09
3 تولید دسر با کالری کاهش یافته و بهبود خصوصیات حسی آن با استفاده از هیدروژل ها Development of Reduced Calorie Dessert with Improved Quality Attribute Using Hydrogels مجری اول 1394/02/01 1396/02/01
4 غنی سازی نان جو با ویتامین D درون پوشانی شده fortifaction of barely bread with encapsulated vitamin D مجری اول 1396/04/26 1398/04/25
5 فرمولاسیون کره پسته شیرین شده با عسل و مطالعه خواص فیزیکو شیمیایی، حسی و رئولوژیکی آن Formulation of pistachio butter sweetened with honey and Study its physicochemical, sensory and rheological properties مجری اول 1397/09/13 1398/09/12
6 ارائه فرمولاسیون پودر فیلم خوراکی افزایش دهنده زمان ماندگاری میوه های خانواده توت (طرح فناوری) مجری اول 1401/01/25 1401/07/24
7 توسعه فرمولاسیون پودر فیلم خوراکی جهت افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیات ظاهری بلوبری مجری اول 1403/01/20 1403/04/19
8 غنی سازی آب پرتقال با امگا 3 درون پوشانی شده درساختار نانولیپوزوم orange juice Enriched with omega-3 in the nanoliposome system همکار 1395/12/21 1397/06/20
9 استخراج عصاره پوست انار با روش های نوین و ارزیابی تأثیر ضد میکروبی پوشش حاوی نانوذرات عصاره تولیدی بر ماندگاری گوشت مرغ همکار 1393/06/25 1395/06/25
10 بهینه سازی استخراج عصاره حاوی ترکیبات ضد میکروبی از برگ گیاه نوروزک و بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول عصاره حاصل بر ماندگاری محصول گوشتی Optimization of Salvia leriifolia leaf extract contains antimicrobial compounds and evaluation of antimicrobial properties of extract and nanocapsule-extract on the shelf life of meat product همکار 1395/11/04 1397/05/03
11 تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله Ration Road Map in a 5-year Prospect همکار 1399/09/23 1400/05/22
12 آپتاسنسورهای کریستال مایع برای سنجش سریع دو آلاینده غذاهای دریایی: فیکوتوکسین (اوکادائیک اسید) و یون های فلزات سنگین (+Pb2 و +Hg2) Liquid crystal aptasensors for rapid detection of two marine pollutant: phycotoxin (Okadaic acid) and heavy metal ions (Pb2+ and Hg2+) همکار 1400/03/03 1401/03/02
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 α-Tocopherol-loaded niosome prepared by heating method and its release behavior Food Chemistry لادن بصیری , قدیر رجب زاده اوغاز , آرام بستان 1396/01/12
2 An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods Food Hydrocolloids بهاره عمادزاده , سارا ناجی طبسی , آرام بستان , بهروز قرآنی 1402/05/10
3 Hydrogel based dessert of low calorie content Food Hydrocolloids Nataliia Nepovinnykh , Oksana Kliukina , Nataliia Ptichkina , آرام بستان 1397/10/11
4 Pickering emulsions stabilized with the insoluble fraction of natural Persian gum Food Hydrocolloids مریم محفوظی , رسول کدخدایی , Karin Schroën , آرام بستان 1403/10/12
5 ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاده از نشاسته اصلاح شده پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران ستاره حسین زاده , آرام بستان , محمد حسین حداد خداپرست , محبت محبی 1395/10/12
6 ریزپوشانی روغن نعناع (Mentha spicata) به روش خشک کردن پاششی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران ستاره حسین زاده , محمد حسین حداد خداپرست , آرام بستان , محبت محبی 1395/08/11
7 Effect of ι-Carrageenan on Mechanical and Swelling Properties of Heat-Induced WPI Gel Journal of Food Processing and Preservation آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی , داوود زعیم , Hujun Xie 1404/03/11
8 بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی 1401/09/10
9 بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان 1396/03/11
10 تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگیهای میکروبی کالباس طی دوره نگهداری علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه محبوبه سرابی جماب , , معصومه مدرس , آرام بستان 1399/03/12
11 Preparation and Characterization of α-Tocopherol-Loaded Nano-Lipid Carriers: Effect of Lipid Type and Carrier Oil Content Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی 1400/03/11
12 The Effect of Ziziphora Clinopodioides Essential Oil and Nisin on Chemical and Microbial Characteristics of Fish Burger During Refrigerated Storage Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering رضا شاهین فر , سعید خانزادی , محمد هاشمی , محمد عزیز زاده , آرام بستان 1396/07/09
13 Sensory analysis of fish burgers containing Ziziphora clinopodioides essential oil and nisin: the effect of natural preservatives and microencapsulation Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering رضا شاهین فر , سعید خانزادی , محمد هاشمی , محمد عزیز زاده , آرام بستان 1396/07/09
14 Preparation of O/W and W/O Nanoemulsions Based on Olive Oil and Investigation of Its Physicochemical Properties and Oxidative Stability Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering بهنام بهرامیان , علی بایگان , آرام بستان , میترا رضایی 1403/03/12
15 درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی 1401/01/12
16 Investigation the Physicochemical Stability and Sensory Properties of Pistachio Butter Sweetened with Honey پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی خسرو بهمرام , آرام بستان , احمد شاکراردکانی , علی دینی , قدیر رجب زاده اوغاز 1403/11/13
17 Nano-encapsulation of pomegranate peel extract and evaluation of its antimicrobial properties on coated chicken meat Food Bioscience پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , آرام بستان , الهه منصوری 1400/07/09
18 Physicochemical properties and release behavior of Span 60/Tween 60 niosomes as vehicle for a-Tocopherol delivery LWT- Food Science and Technology لادن بصیری , قدیر رجب زاده اوغاز , آرام بستان 1396/07/09
19 Comparison of Two Methods of Solvent Extraction of Phenolic Compounds from Pomegranate (Punica granatum L.) Peels Journal of Agricultural Science and Technology پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان , امید صفری 1397/06/10
20 بررسی اثر حفاظتی میکروکپسول های حاوی اسانس مرزه و نمک کلسیم پروپیونات بر خصوصیات کمی و کیفی میوه گلابی رقم اسپادانا ایمنی زیستی روح الله فرامرزی دوزین , سعید طریقی , آرام بستان , احسان اسکوئیان , الهه معتمدی 1401/05/10
21 بررسی تأثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ فناوری های جدید در صنعت غذا پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان 1397/05/10
22 The Role of Honey in Improving Rheological Properties of Nut Butters, Spreads, and Pastes: A Review Study pistachio and health journal احمد شاکر اردکانی , خسرو بهمرام , آرام بستان , علی دینی 1398/08/10
23 The Effect of Replacing Honey with Sugar on Oxidative Stability Properties of Pistachio Butter pistachio and health journal احمد شاکر اردکانی , خسرو بهمرام , آرام بستان 1399/07/10
24 Phenolic compounds and antimicrobial properties of pomegranate (Punica granatum) peel extracts "World Academy of Science Engineering and Technology پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان 1395/04/11
25 Co- Encapsulation of Vitamin D and Calcium for Food Fortification Journal of nutrition, fasting and health. آرام بستان , آرش قیطران پور 1398/09/10
26 Investigation and Evaluation of Dually Loaded Niosomes Containing Crocin and Omega3 by heating and Bubble Method Iranian food science and technology research journal پریسا مردانی , قدیر رجب زاده اوغاز , بیژن ملائکه نیکویی , آرام بستان 1404/02/11
27 Microencapsulation of Omega-3 from Sage Seed Oil Using Fish Gelatin-Sage seed Gum Complex Coacervation International journal of multiphysics خسرو بهمرام , آرام بستان , علی دینی , قدیر رجب زاده اوغاز , احمد شاکراردکانی 1403/08/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 Design & evaluation of nanolipid carriers as a vehicle for lipophilic bioactive component 14th International Nutrition & Diagnostics Conference آرام بستان 1393/06/11
2 Wild sage seed oil, novel herbal source of a linolenic acid 14th International Nutrition & Diagnostics Conference آرام بستان 1393/06/11
3 Coating mushrooms with Locust bean gum: Chemical Characterization. 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides فاطمه تدارکات , آرام بستان , فاطمه سادات مصطفوی 1393/07/30
4 Microencapsulation of Spearmint oil by Spray drying Method With Malthodextrin/Arabic(Acasia) Gum 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides ستاره حسین زاده , آرام بستان 1393/07/30
5 Effect of Modified Starch in the Microencapsulation of Spearmint oil by Spray drying 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides ستاره حسین زاده , آرام بستان 1393/07/30
6 Stability Of Spearmint Oil Emulsions Prepared With Malthodextrin/Arabic(Acasia)Gum and Modified Starch 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides ستاره حسین زاده , آرام بستان 1393/07/30
7 Coating of mushrooms by Iranian Endemic Gum (Loucost Gum): Evaluating Barrier Properties and Physico Mechanical Effects. 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides فاطمه تدارکات , آرام بستان , فاطمه سادات مصطفوی 1393/07/30
8 فرمولاسیون نانوآفت کش گیاهی علیه عامل بیماری آتشک گلابی Ervinia amylovora و ارزیابی آن در شرایط In vitro و Ex vivo دومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی کشاورزی ارگانیک مواد طبیعی و دارویی روح الله فرامرزی دوزین , احسان اسکوئیان , سعید طریقی , آرام بستان , الهه معتمدی 1397/12/22
9 اندازه گیری مقدار کمی ویتامین 3D در نوشیدنی ها؛ روش استخراج و اندازه گیری برای کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران آرام بستان 1398/06/26
10 کاهش شکر و چربی در کیک high ratio؛ ارزیابی حسی و خواص فیزیکی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران آرام بستان 1398/06/26
11 تأثیر شکر بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک های High Ratio سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران آرام بستان 1398/06/26
12 مروری بر استفاده از پتانسیل ترکیبات موثره گیاهی در کنترل عوامل بیماریزای گیاهی- آتشک چهارمین همایش بین المللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران روح الله فرامرزی دوزین , احسان اسکوئیان , سعید طریقی , آرام بستان , الهه معتمدی 1400/05/31
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 استخراج عصاره حاوی ترکیبات ضد میکروبی از پوست انار با روش های نوین و ارزیابی اثر نانو عصاره تولیدی بر ماندگاری گوشت مرغ دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور دوم استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب 1396/12/06
2 بررسی امکان درون پوشانی همزمان آلفا توکوفرول و الیسین با استفاده از نانو لیپوزوم ها و نیوزوم ها دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : قدیر رجب زاده اوغاز 1398/02/28
3 تولید نانوکپسول ویتامین E: بررسی پوشش دهی با کیتوزان بر پایداری و کنترل رهش در سامانه نوشیدنی مدل دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : رسول کدخدایی 1398/11/28
4 ساخت ذرات هیدروژل پر شده با روش قالب گیری امولسیونی (امولسیون روغن در آب): ارزیابی و کاربرد آن به عنوان سیستم انتقال توکوفرول دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : رسول کدخدایی 1401/06/27
5 طراحی و ارزیابی نیوزوم های حاوی روغن کتان و کروسین و بهبود پایداری آن با استفاده از هیدروژل دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
6 پایدارسازی امولسیون پیکرینگ با استفاده از فاز نامحلول صمغ فارسی و ترکیبات فنلی به منظور درون پوشانی و رسانش ویتامین های محلول در چربی (D و E) و اسید های چرب ضروری (روغن بذر کتان) دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
7 تولید و ارزیابی میکروکپسولهای حاوی روغن دانه مرو و کاربرد آن در غنی سازی کره پسته دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
8 تاثیر اسانس گیاه کاکوتی، نیسین و ترکیب آنها در افزایش ماندگاری فیش برگر دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1396/04/14
9 بررسی عملکرد فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوامولسیون های آب در روغن و روغن در آب
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 نانوحامل لیپیدی پوشش دار جهت انتقال ترکیبات زیست فعال 1396/10/16 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آرام بستان , مریم محمدی زاده
2 نانوحامل لیپیدی ویتامین E 1396/10/17 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آرام بستان , مریم محمدی زاده
3 سامانه هیدروژلی پکتین-کازئینات به عنوان جایگزین چربی در محصولات لبنی 1399/10/06 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دانشگاه فردوسی مشهد 36425 1400/06/27 Nataliia Nepovinnykh , آرام بستان , رسول کدخدایی
4 تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده در فراورده های غذایی (به ویژه فراورده های گوشتی) 1399/09/15 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دانشگاه فردوسی مشهد 31799 1400/06/07 آرام بستان , محبوبه سرابی جماب , معصومه مدرس
5 آب پرتقال غنی شده با نانوکپسول حاوی روغن کتان 1399/11/20 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آرام بستان , عاطفه زمانی قلعه شاهی , قدیر رجب زاده اوغاز
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Improvement in functional properties and quality attributes of plant-based mayonnaise with leguminous aquafaba and natural gums: A review داوری مقاله Food Research International 1403/09/07
2 تهیه و شناسایی نانو کمپلکسهای (II(Cd,)II(Ni ,)II(Co با لیگاند کورکومین )زردچوبه( و مطالعه خواص آنتی باکتریال آنها داوری مقاله پژوهش های علوم و صنایع غذایی 1403/04/30
3 Effect of In Vitro Digestion on the Bioaccessibility of Antioxidants Capacity in Boiled and Brewed Bidara Leaf Tea (Ziziphus spina-christi) داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/06/21
4 تولید کرم بیسکویت فراسودمند حاوی سویه پروبیوتیک داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/12/20
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها کمیته علمی رویداد نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403 1403/09/18 1403/09/18
2 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیرگروه نانوفناوری موادغذایی گروه نانوفناوری موادغذایی 712 1402/03/01 1404/03/01
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
1 Probiotics microencapsulation from laboratory scale to industrial applications ایران پژوهشکده فناوری مواد غذایی بین المللی پژوهشی 1403/02/18 1403/02/19
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری