موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | مطالعه صمغ های بومی ایران و تدوین نقشه راه | Study of Iranian Natural Gums and route planning adjustment | مجری اول | 1394/12/05 | 1397/12/26 |
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | طراحی و ارزیابی حامل های لیپیدی نانو ساختار حاوی آلفا توکوفرول | Design and Characterization of α tocopherol loaded Nanostructured Lipid Carrier | مجری اول | 1393/01/25 | 1395/01/25 |
| 2 | تولید و ارزیابی میکروکپسول های حاوی کلسیم و ویتامین D جهت غنی سازی نوشیدنی های گرم | Production and evaluation of calcium and D vitamin microcapsules for processed tea fortification | مجری اول | 1394/01/10 | 1395/07/09 |
| 3 | تولید دسر با کالری کاهش یافته و بهبود خصوصیات حسی آن با استفاده از هیدروژل ها | Development of Reduced Calorie Dessert with Improved Quality Attribute Using Hydrogels | مجری اول | 1394/02/01 | 1396/02/01 |
| 4 | غنی سازی نان جو با ویتامین D درون پوشانی شده | fortifaction of barely bread with encapsulated vitamin D | مجری اول | 1396/04/26 | 1398/04/25 |
| 5 | فرمولاسیون کره پسته شیرین شده با عسل و مطالعه خواص فیزیکو شیمیایی، حسی و رئولوژیکی آن | Formulation of pistachio butter sweetened with honey and Study its physicochemical, sensory and rheological properties | مجری اول | 1397/09/13 | 1398/09/12 |
| 6 | ارائه فرمولاسیون پودر فیلم خوراکی افزایش دهنده زمان ماندگاری میوه های خانواده توت (طرح فناوری) | مجری اول | 1401/01/25 | 1401/07/24 | |
| 7 | توسعه فرمولاسیون پودر فیلم خوراکی جهت افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیات ظاهری بلوبری | مجری اول | 1403/01/20 | 1403/04/19 | |
| 8 | غنی سازی آب پرتقال با امگا 3 درون پوشانی شده درساختار نانولیپوزوم | orange juice Enriched with omega-3 in the nanoliposome system | همکار | 1395/12/21 | 1397/06/20 |
| 9 | استخراج عصاره پوست انار با روش های نوین و ارزیابی تأثیر ضد میکروبی پوشش حاوی نانوذرات عصاره تولیدی بر ماندگاری گوشت مرغ | همکار | 1393/06/25 | 1395/06/25 | |
| 10 | بهینه سازی استخراج عصاره حاوی ترکیبات ضد میکروبی از برگ گیاه نوروزک و بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول عصاره حاصل بر ماندگاری محصول گوشتی | Optimization of Salvia leriifolia leaf extract contains antimicrobial compounds and evaluation of antimicrobial properties of extract and nanocapsule-extract on the shelf life of meat product | همکار | 1395/11/04 | 1397/05/03 |
| 11 | تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله | Ration Road Map in a 5-year Prospect | همکار | 1399/09/23 | 1400/05/22 |
| 12 | آپتاسنسورهای کریستال مایع برای سنجش سریع دو آلاینده غذاهای دریایی: فیکوتوکسین (اوکادائیک اسید) و یون های فلزات سنگین (+Pb2 و +Hg2) | Liquid crystal aptasensors for rapid detection of two marine pollutant: phycotoxin (Okadaic acid) and heavy metal ions (Pb2+ and Hg2+) | همکار | 1400/03/03 | 1401/03/02 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | α-Tocopherol-loaded niosome prepared by heating method and its release behavior | Food Chemistry | لادن بصیری , قدیر رجب زاده اوغاز , آرام بستان | 1396/01/12 |
| 2 | An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods | Food Hydrocolloids | بهاره عمادزاده , سارا ناجی طبسی , آرام بستان , بهروز قرآنی | 1402/05/10 |
| 3 | Hydrogel based dessert of low calorie content | Food Hydrocolloids | Nataliia Nepovinnykh , Oksana Kliukina , Nataliia Ptichkina , آرام بستان | 1397/10/11 |
| 4 | Pickering emulsions stabilized with the insoluble fraction of natural Persian gum | Food Hydrocolloids | مریم محفوظی , رسول کدخدایی , Karin Schroën , آرام بستان | 1403/10/12 |
| 5 | ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاده از نشاسته اصلاح شده | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | ستاره حسین زاده , آرام بستان , محمد حسین حداد خداپرست , محبت محبی | 1395/10/12 |
| 6 | ریزپوشانی روغن نعناع (Mentha spicata) به روش خشک کردن پاششی | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | ستاره حسین زاده , محمد حسین حداد خداپرست , آرام بستان , محبت محبی | 1395/08/11 |
| 7 | Effect of ι-Carrageenan on Mechanical and Swelling Properties of Heat-Induced WPI Gel | Journal of Food Processing and Preservation | آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی , داوود زعیم , Hujun Xie | 1404/03/11 |
| 8 | بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی | 1401/09/10 |
| 9 | بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان | 1396/03/11 |
| 10 | تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگیهای میکروبی کالباس طی دوره نگهداری | علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه | محبوبه سرابی جماب , , معصومه مدرس , آرام بستان | 1399/03/12 |
| 11 | Preparation and Characterization of α-Tocopherol-Loaded Nano-Lipid Carriers: Effect of Lipid Type and Carrier Oil Content | Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering | مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی | 1400/03/11 |
| 12 | The Effect of Ziziphora Clinopodioides Essential Oil and Nisin on Chemical and Microbial Characteristics of Fish Burger During Refrigerated Storage | Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering | رضا شاهین فر , سعید خانزادی , محمد هاشمی , محمد عزیز زاده , آرام بستان | 1396/07/09 |
| 13 | Sensory analysis of fish burgers containing Ziziphora clinopodioides essential oil and nisin: the effect of natural preservatives and microencapsulation | Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering | رضا شاهین فر , سعید خانزادی , محمد هاشمی , محمد عزیز زاده , آرام بستان | 1396/07/09 |
| 14 | Preparation of O/W and W/O Nanoemulsions Based on Olive Oil and Investigation of Its Physicochemical Properties and Oxidative Stability | Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering | بهنام بهرامیان , علی بایگان , آرام بستان , میترا رضایی | 1403/03/12 |
| 15 | درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی | 1401/01/12 |
| 16 | Investigation the Physicochemical Stability and Sensory Properties of Pistachio Butter Sweetened with Honey | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | خسرو بهمرام , آرام بستان , احمد شاکراردکانی , علی دینی , قدیر رجب زاده اوغاز | 1403/11/13 |
| 17 | Nano-encapsulation of pomegranate peel extract and evaluation of its antimicrobial properties on coated chicken meat | Food Bioscience | پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , آرام بستان , الهه منصوری | 1400/07/09 |
| 18 | Physicochemical properties and release behavior of Span 60/Tween 60 niosomes as vehicle for a-Tocopherol delivery | LWT- Food Science and Technology | لادن بصیری , قدیر رجب زاده اوغاز , آرام بستان | 1396/07/09 |
| 19 | Comparison of Two Methods of Solvent Extraction of Phenolic Compounds from Pomegranate (Punica granatum L.) Peels | Journal of Agricultural Science and Technology | پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان , امید صفری | 1397/06/10 |
| 20 | بررسی اثر حفاظتی میکروکپسول های حاوی اسانس مرزه و نمک کلسیم پروپیونات بر خصوصیات کمی و کیفی میوه گلابی رقم اسپادانا | ایمنی زیستی | روح الله فرامرزی دوزین , سعید طریقی , آرام بستان , احسان اسکوئیان , الهه معتمدی | 1401/05/10 |
| 21 | بررسی تأثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ | فناوری های جدید در صنعت غذا | پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان | 1397/05/10 |
| 22 | The Role of Honey in Improving Rheological Properties of Nut Butters, Spreads, and Pastes: A Review Study | pistachio and health journal | احمد شاکر اردکانی , خسرو بهمرام , آرام بستان , علی دینی | 1398/08/10 |
| 23 | The Effect of Replacing Honey with Sugar on Oxidative Stability Properties of Pistachio Butter | pistachio and health journal | احمد شاکر اردکانی , خسرو بهمرام , آرام بستان | 1399/07/10 |
| 24 | Phenolic compounds and antimicrobial properties of pomegranate (Punica granatum) peel extracts | "World Academy of Science Engineering and Technology | پریا رهنمون , محبوبه سرابی جماب , مجید جوانمرد , آرام بستان | 1395/04/11 |
| 25 | Co- Encapsulation of Vitamin D and Calcium for Food Fortification | Journal of nutrition, fasting and health. | آرام بستان , آرش قیطران پور | 1398/09/10 |
| 26 | Investigation and Evaluation of Dually Loaded Niosomes Containing Crocin and Omega3 by heating and Bubble Method | Iranian food science and technology research journal | پریسا مردانی , قدیر رجب زاده اوغاز , بیژن ملائکه نیکویی , آرام بستان | 1404/02/11 |
| 27 | Microencapsulation of Omega-3 from Sage Seed Oil Using Fish Gelatin-Sage seed Gum Complex Coacervation | International journal of multiphysics | خسرو بهمرام , آرام بستان , علی دینی , قدیر رجب زاده اوغاز , احمد شاکراردکانی | 1403/08/11 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Design & evaluation of nanolipid carriers as a vehicle for lipophilic bioactive component | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | آرام بستان | 1393/06/11 |
| 2 | Wild sage seed oil, novel herbal source of a linolenic acid | 14th International Nutrition & Diagnostics Conference | آرام بستان | 1393/06/11 |
| 3 | Coating mushrooms with Locust bean gum: Chemical Characterization. | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | فاطمه تدارکات , آرام بستان , فاطمه سادات مصطفوی | 1393/07/30 |
| 4 | Microencapsulation of Spearmint oil by Spray drying Method With Malthodextrin/Arabic(Acasia) Gum | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | ستاره حسین زاده , آرام بستان | 1393/07/30 |
| 5 | Effect of Modified Starch in the Microencapsulation of Spearmint oil by Spray drying | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | ستاره حسین زاده , آرام بستان | 1393/07/30 |
| 6 | Stability Of Spearmint Oil Emulsions Prepared With Malthodextrin/Arabic(Acasia)Gum and Modified Starch | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | ستاره حسین زاده , آرام بستان | 1393/07/30 |
| 7 | Coating of mushrooms by Iranian Endemic Gum (Loucost Gum): Evaluating Barrier Properties and Physico Mechanical Effects. | 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides | فاطمه تدارکات , آرام بستان , فاطمه سادات مصطفوی | 1393/07/30 |
| 8 | فرمولاسیون نانوآفت کش گیاهی علیه عامل بیماری آتشک گلابی Ervinia amylovora و ارزیابی آن در شرایط In vitro و Ex vivo | دومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی کشاورزی ارگانیک مواد طبیعی و دارویی | روح الله فرامرزی دوزین , احسان اسکوئیان , سعید طریقی , آرام بستان , الهه معتمدی | 1397/12/22 |
| 9 | اندازه گیری مقدار کمی ویتامین 3D در نوشیدنی ها؛ روش استخراج و اندازه گیری برای کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا | سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | آرام بستان | 1398/06/26 |
| 10 | کاهش شکر و چربی در کیک high ratio؛ ارزیابی حسی و خواص فیزیکی | سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | آرام بستان | 1398/06/26 |
| 11 | تأثیر شکر بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک های High Ratio | سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | آرام بستان | 1398/06/26 |
| 12 | مروری بر استفاده از پتانسیل ترکیبات موثره گیاهی در کنترل عوامل بیماریزای گیاهی- آتشک | چهارمین همایش بین المللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران | روح الله فرامرزی دوزین , احسان اسکوئیان , سعید طریقی , آرام بستان , الهه معتمدی | 1400/05/31 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | استخراج عصاره حاوی ترکیبات ضد میکروبی از پوست انار با روش های نوین و ارزیابی اثر نانو عصاره تولیدی بر ماندگاری گوشت مرغ | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور دوم | استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب | 1396/12/06 |
| 2 | بررسی امکان درون پوشانی همزمان آلفا توکوفرول و الیسین با استفاده از نانو لیپوزوم ها و نیوزوم ها | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : قدیر رجب زاده اوغاز | 1398/02/28 |
| 3 | تولید نانوکپسول ویتامین E: بررسی پوشش دهی با کیتوزان بر پایداری و کنترل رهش در سامانه نوشیدنی مدل | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای دوم : رسول کدخدایی | 1398/11/28 |
| 4 | ساخت ذرات هیدروژل پر شده با روش قالب گیری امولسیونی (امولسیون روغن در آب): ارزیابی و کاربرد آن به عنوان سیستم انتقال توکوفرول | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : رسول کدخدایی | 1401/06/27 |
| 5 | طراحی و ارزیابی نیوزوم های حاوی روغن کتان و کروسین و بهبود پایداری آن با استفاده از هیدروژل | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | ||
| 6 | پایدارسازی امولسیون پیکرینگ با استفاده از فاز نامحلول صمغ فارسی و ترکیبات فنلی به منظور درون پوشانی و رسانش ویتامین های محلول در چربی (D و E) و اسید های چرب ضروری (روغن بذر کتان) | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | ||
| 7 | تولید و ارزیابی میکروکپسولهای حاوی روغن دانه مرو و کاربرد آن در غنی سازی کره پسته | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول | ||
| 8 | تاثیر اسانس گیاه کاکوتی، نیسین و ترکیب آنها در افزایش ماندگاری فیش برگر | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | 1396/04/14 | |
| 9 | بررسی عملکرد فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوامولسیون های آب در روغن و روغن در آب |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | نانوحامل لیپیدی پوشش دار جهت انتقال ترکیبات زیست فعال | 1396/10/16 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | آرام بستان , مریم محمدی زاده | |||||
| 2 | نانوحامل لیپیدی ویتامین E | 1396/10/17 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | آرام بستان , مریم محمدی زاده | |||||
| 3 | سامانه هیدروژلی پکتین-کازئینات به عنوان جایگزین چربی در محصولات لبنی | 1399/10/06 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 36425 | 1400/06/27 | Nataliia Nepovinnykh , آرام بستان , رسول کدخدایی | ||
| 4 | تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده در فراورده های غذایی (به ویژه فراورده های گوشتی) | 1399/09/15 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | دانشگاه فردوسی مشهد | 31799 | 1400/06/07 | آرام بستان , محبوبه سرابی جماب , معصومه مدرس | ||
| 5 | آب پرتقال غنی شده با نانوکپسول حاوی روغن کتان | 1399/11/20 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | آرام بستان , عاطفه زمانی قلعه شاهی , قدیر رجب زاده اوغاز |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Improvement in functional properties and quality attributes of plant-based mayonnaise with leguminous aquafaba and natural gums: A review | داوری مقاله | Food Research International | 1403/09/07 |
| 2 | تهیه و شناسایی نانو کمپلکسهای (II(Cd,)II(Ni ,)II(Co با لیگاند کورکومین )زردچوبه( و مطالعه خواص آنتی باکتریال آنها | داوری مقاله | پژوهش های علوم و صنایع غذایی | 1403/04/30 |
| 3 | Effect of In Vitro Digestion on the Bioaccessibility of Antioxidants Capacity in Boiled and Brewed Bidara Leaf Tea (Ziziphus spina-christi) | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology | 1403/06/21 |
| 4 | تولید کرم بیسکویت فراسودمند حاوی سویه پروبیوتیک | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/12/20 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | شرکت در شوراها و کمیته ها | کمیته علمی رویداد نان | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403 | 1403/09/18 | 1403/09/18 | |
| 2 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | مدیرگروه نانوفناوری موادغذایی | گروه نانوفناوری موادغذایی | 712 | 1402/03/01 | 1404/03/01 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Probiotics microencapsulation from laboratory scale to industrial applications | ایران | پژوهشکده فناوری مواد غذایی | بین المللی | پژوهشی | 1403/02/18 | 1403/02/19 |
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|