تصویر پروفایل

مرتضی کاشانی نژاد

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Effects of Combined Drying Method (Osmotic-Hot Air) on the Structural, Color, and Kinetic Properties of Apple Cubes Journal of Food and Bioprocess Engineering سمیرا براتیان , مرتضی کاشانی نژاد , محسن حیدری , خشایار سرابندی , علیرضا وسیعی 1404/07/09
2 Development of vitamin D3 and Spirulina platensis protein hydrolysates co-loaded nanoliposomes and coated by sodium caseinate Food Structure ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , مرتضی کاشانی نژاد , علی احسانی , شیرین جلیلی 1403/07/10
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 نقش هوش مصنوعی در مدیریت ضایعات مواد غذایی و تأثیر آن بر امنیت غذایی International Conference on Artificial Intelligence and Future Civilization مرتضی کاشانی نژاد 1403/11/10
2 جایگاه هوش مصنوعی در ایجاد امنیت غذایی پایدار دومین همایش پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذا و سلامت مرتضی کاشانی نژاد 1403/07/25
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بهینه سازی فرایند تولید نانوالیاف جدید از صمغ درخت بنه کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1403/03/06
2 بررسی اثر شرایط برشته کردن و فرمولاسیون بر خصوصیات حسی، بافتی و رنگ کره ماکادمیا کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1403/11/30
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 تولید و فرمولاسیون قرص پروتئین شیر شتر غنی شده با منیزیم 1403/05/25 مرکز مالکیت معنوی مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , ساجد امجدی , شکوفه تازیکی شمس آبادی
2 تولید و فرمولاسیون نان قالبی غنی شده با عصاره آویشن ریزپوشانی شده 1403/08/02 مرکز مالکیت معنوی مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , زهرا اکبربگلو
3 تولید و فرمولاسیون نان غنی شده با پپتید های ریزپوشانی شده جلبک اسپیرولینا 1403/08/16 مرکز مالکیت معنوی مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , زهرا اکبربگلو
4 تولید سیب خشک طعم دار با پوشش ژل پر شده امولسیونی 1404/07/01 140450340003000948 محسن حیدری , آسیه اکرمی , سمیرا براتیان قرقی , مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , علیرضا وسیعی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Effect of thermoultrasound on quality parameters of cow milk: a systematic review داوری مقاله International Journal of Dairy Technology 1403/01/09
2 OPTIMIZATION OF CONVECTIVE HOT AIR DRYING OF YUNGAY POTATO SLICES (Solanum tuberosum L.) ASSISTED WITH INCANDESCENT LAMP APPLYING THE RESPONSE SURFACE METHODOLOGY داوری مقاله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 1404/02/12
3 بررسی صمغ فارسی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش داوری مقاله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 1403/02/24
4 Preparation and evaluation a 4 in 1 instant coffee product from freeze-dried mango, durian and cantaloupe powders داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) 1404/02/08
5 Headspace And Viscosity : Their Role in The Thermal Processing of Tomato Paste داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) 1403/07/21
6 NON -DAIRY MILK ALTERNATIVES FOR THE PRODUCTION OF YOGHURT داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) 1404/02/23
7 Effects of Confectionery Sunflower Seed Kernels and Processing Parameters on the Properties of Expanded snacks داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) 1403/03/26
8 فرایند تولید صنعتی و نیمه صنعتی محصول نوشیدنی با طعم های جدید بر پایه میوه انجیر خشک داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/03
9 فرمولاسیون ارده شکلاتی فراسودمند داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/25
10 فرایند طعم دار کردن اجیل های دارای پوستخه سخت یا فاقد پوسته داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/09/18
11 سوجوق غنی شده با پودر آب پنیر، ماکا و اسپرولینا ورزشکاران داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/19
12 فراورده لبنی ماست جهت درمان پوکی استخوان با بهره گیری از ماده موثره سرشار از کلسیم داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/25
13 پروتئین بار حاوی گرده گل خرما، عصاره جنسینگ و عصاره خارخاسک داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/11/08
14 خمیر غذایی مبتنی بر کنجاله دانه کدو تنبل و بادام زمینی داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/11/15
15 پودر فوری نوشیدنی کامبوجا میوه ای حاوی پروبیوتیک داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/01/18
16 تولید ناگت ماهی فراسودمند و کم چرب با استفاده از تکنیک تغییر ph داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/01/25
17 تولید و ارزیابی مکمل های پست بیوتیک داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/04/25
18 داوری 10 مقاله دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت داوری مقاله دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت 1403/07/25
19 داوری یک طرح رویداد مسئله محور نان داوری طرح رویداد مسئله محور نان 1403/09/18
20 طراحی و ساخت دستگاه برش گل زعفران و جداسازی دم از ان به وسیله پردازش تصویر داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/03/26
21 مطالعه توان صرف غذا در جمعیت سالمند ایرانی و کمی سازی عوامل تشکیل دهنده این پارامتر داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/02/24
22 طراحی و راه اندازی یک مجتمع پخت نان سنتی الگو با استفاده از سامانه دستیار هوشمند داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/09/12
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی رویداد ملی مسئله محور نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1403/08/01 1403/09/18
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 11111 1403/07/25 1403/07/25
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
1 کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی ایران ملی آموزشی 1402/09/11 1402/09/11
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
1 کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی - 1402/09/11
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری