موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Effects of Combined Drying Method (Osmotic-Hot Air) on the Structural, Color, and Kinetic Properties of Apple Cubes | Journal of Food and Bioprocess Engineering | سمیرا براتیان , مرتضی کاشانی نژاد , محسن حیدری , خشایار سرابندی , علیرضا وسیعی | 1404/07/09 |
| 2 | Development of vitamin D3 and Spirulina platensis protein hydrolysates co-loaded nanoliposomes and coated by sodium caseinate | Food Structure | ساجد امجدی , هادی الماسی , حامد همیشه کار , مرتضی کاشانی نژاد , علی احسانی , شیرین جلیلی | 1403/07/10 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | نقش هوش مصنوعی در مدیریت ضایعات مواد غذایی و تأثیر آن بر امنیت غذایی | International Conference on Artificial Intelligence and Future Civilization | مرتضی کاشانی نژاد | 1403/11/10 |
| 2 | جایگاه هوش مصنوعی در ایجاد امنیت غذایی پایدار | دومین همایش پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذا و سلامت | مرتضی کاشانی نژاد | 1403/07/25 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بهینه سازی فرایند تولید نانوالیاف جدید از صمغ درخت بنه | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1403/03/06 | |
| 2 | بررسی اثر شرایط برشته کردن و فرمولاسیون بر خصوصیات حسی، بافتی و رنگ کره ماکادمیا | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1403/11/30 |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | تولید و فرمولاسیون قرص پروتئین شیر شتر غنی شده با منیزیم | 1403/05/25 | مرکز مالکیت معنوی | مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , ساجد امجدی , شکوفه تازیکی شمس آبادی | |||||
| 2 | تولید و فرمولاسیون نان قالبی غنی شده با عصاره آویشن ریزپوشانی شده | 1403/08/02 | مرکز مالکیت معنوی | مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , زهرا اکبربگلو | |||||
| 3 | تولید و فرمولاسیون نان غنی شده با پپتید های ریزپوشانی شده جلبک اسپیرولینا | 1403/08/16 | مرکز مالکیت معنوی | مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , زهرا اکبربگلو | |||||
| 4 | تولید سیب خشک طعم دار با پوشش ژل پر شده امولسیونی | 1404/07/01 | 140450340003000948 | محسن حیدری , آسیه اکرمی , سمیرا براتیان قرقی , مرتضی کاشانی نژاد , خشایار سرابندی , علیرضا وسیعی |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Effect of thermoultrasound on quality parameters of cow milk: a systematic review | داوری مقاله | International Journal of Dairy Technology | 1403/01/09 |
| 2 | OPTIMIZATION OF CONVECTIVE HOT AIR DRYING OF YUNGAY POTATO SLICES (Solanum tuberosum L.) ASSISTED WITH INCANDESCENT LAMP APPLYING THE RESPONSE SURFACE METHODOLOGY | داوری مقاله | پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران | 1404/02/12 |
| 3 | بررسی صمغ فارسی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش | داوری مقاله | پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران | 1403/02/24 |
| 4 | Preparation and evaluation a 4 in 1 instant coffee product from freeze-dried mango, durian and cantaloupe powders | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) | 1404/02/08 |
| 5 | Headspace And Viscosity : Their Role in The Thermal Processing of Tomato Paste | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) | 1403/07/21 |
| 6 | NON -DAIRY MILK ALTERNATIVES FOR THE PRODUCTION OF YOGHURT | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) | 1404/02/23 |
| 7 | Effects of Confectionery Sunflower Seed Kernels and Processing Parameters on the Properties of Expanded snacks | داوری مقاله | Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) | 1403/03/26 |
| 8 | فرایند تولید صنعتی و نیمه صنعتی محصول نوشیدنی با طعم های جدید بر پایه میوه انجیر خشک | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/03 |
| 9 | فرمولاسیون ارده شکلاتی فراسودمند | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/25 |
| 10 | فرایند طعم دار کردن اجیل های دارای پوستخه سخت یا فاقد پوسته | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/09/18 |
| 11 | سوجوق غنی شده با پودر آب پنیر، ماکا و اسپرولینا ورزشکاران | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/10/19 |
| 12 | فراورده لبنی ماست جهت درمان پوکی استخوان با بهره گیری از ماده موثره سرشار از کلسیم | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/10/25 |
| 13 | پروتئین بار حاوی گرده گل خرما، عصاره جنسینگ و عصاره خارخاسک | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/11/08 |
| 14 | خمیر غذایی مبتنی بر کنجاله دانه کدو تنبل و بادام زمینی | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/11/15 |
| 15 | پودر فوری نوشیدنی کامبوجا میوه ای حاوی پروبیوتیک | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/01/18 |
| 16 | تولید ناگت ماهی فراسودمند و کم چرب با استفاده از تکنیک تغییر ph | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/01/25 |
| 17 | تولید و ارزیابی مکمل های پست بیوتیک | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/04/25 |
| 18 | داوری 10 مقاله دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | داوری مقاله | دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | 1403/07/25 |
| 19 | داوری یک طرح رویداد مسئله محور نان | داوری طرح | رویداد مسئله محور نان | 1403/09/18 |
| 20 | طراحی و ساخت دستگاه برش گل زعفران و جداسازی دم از ان به وسیله پردازش تصویر | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1404/03/26 |
| 21 | مطالعه توان صرف غذا در جمعیت سالمند ایرانی و کمی سازی عوامل تشکیل دهنده این پارامتر | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/02/24 |
| 22 | طراحی و راه اندازی یک مجتمع پخت نان سنتی الگو با استفاده از سامانه دستیار هوشمند | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/09/12 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی رویداد ملی مسئله محور نان | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 712 | 1403/08/01 | 1403/09/18 | |
| 2 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی دومین همایش امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 11111 | 1403/07/25 | 1403/07/25 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی | ایران | ملی | آموزشی | 1402/09/11 | 1402/09/11 |
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|---|---|---|
| 1 | کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی | - | 1402/09/11 |
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|