| 1 |
Protein-based halochromic electrospun nanosensor for monitoring trout fish freshness |
Food Control |
زهرا آقایی ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Nick Tucker
|
1399/02/12 |
| 2 |
Influence of amyloid fibril length and ionic strength on WPI-based fiber-hydrogel composites: Microstructural, rheological and water holding properties |
Food Hydrocolloids |
هدی خالصی ,
Yiguo Zhao ,
Cuixia Sun ,
Wei Lu ,
Yiping Cao ,
Yin Zhang ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1402/07/09 |
| 3 |
Effect of sucrose on phase and flow behavior of protein-polysaccharide mixtures |
Food Hydrocolloids |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
Katsuyoshi Nishinari
|
1400/01/12 |
| 4 |
Persian gum: A comprehensive review on its physicochemical and functional properties |
Food Hydrocolloids |
محسن دبستانی ,
رسول کدخدایی ,
Glyn Owen Phillips ,
سلیمان عباسی
|
1397/02/11 |
| 5 |
Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH |
Food Hydrocolloids |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1395/05/11 |
| 6 |
Effect of Lepidium perfoliatum seed gum addtion on whey protein concentrate stabilized emulsions stored at cold and ambient temperature |
Food Hydrocolloids |
مرجان سلیمان پور ,
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی
|
1391/10/12 |
| 7 |
Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound |
Food Hydrocolloids |
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی ,
سیدعلی مرتضوی ,
فخری شهیدی ,
علیرضا طاهریان
|
1388/09/10 |
| 8 |
Effect of Alyssum homolocarpum seed gum, Tween 80 and NaCl on droplets characteristics, flow properties and physical stability of ultrasonically prepared corn oil-in-water emulsions |
Food Hydrocolloids |
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی
|
1390/04/10 |
| 9 |
Pickering emulsions stabilized with the insoluble fraction of natural Persian gum |
Food Hydrocolloids |
مریم محفوظی ,
رسول کدخدایی ,
Karin Schroën ,
آرام بستان
|
1403/10/12 |
| 10 |
Catalytic nucleation effect of the insoluble fraction of Persian gum on amyloid fibrillation of whey protein isolate |
Food Hydrocolloids |
مریم نوروزی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
رسول کدخدایی ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Zhiming Gao
|
1403/10/12 |
| 11 |
Nanofibril-induced modification of heat-set whey protein isolate hybrid gel: The impact of nanofibril morphology |
Food Hydrocolloids |
مریم نوروزی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
رسول کدخدایی ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Zhiming Gao
|
1404/12/10 |
| 12 |
Physical and flow properties of D-limonene-in-water emulsions stabilized with whey protein concentrate and wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum |
Food Research International |
هانیه محمد زاده ,
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی ,
سید محمدعلی رضوی
|
1392/05/10 |
| 13 |
Influence of main emulsion components on the physical properties of corn oil in water emulsion: Effect of oil volume fraction, whey protein concentrate and Lepidium perfoliatum seed gum |
Food Research International |
مرجان سلیمان پور ,
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی
|
1391/10/12 |
| 14 |
pH-Induced structural transitions in whey protein isolate and ultrasonically solubilized Persian gum mixture |
Ultrasonics Sonochemistry |
نسیم رئوفی ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang ,
Glyn Owen Phillips
|
1399/08/11 |
| 15 |
Ultrasonic degradation of Persian gum and gum tragacanth: Effect on chain conformation and molecular properties |
Ultrasonics Sonochemistry |
نسیم رئوفی ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang ,
Glyn Owen Phillips
|
1398/01/12 |
| 16 |
Ultrasonic inactivation of Bacillus α-amylase. I. effect of gas content and emitting face of probe |
Ultrasonics Sonochemistry |
رسول کدخدایی
|
1386/11/12 |
| 17 |
Ultrasonic inactivation of Bacillus α-amylase I. effect of gas content and emitting face of probe |
Ultrasonics Sonochemistry |
رسول کدخدایی ,
Malcolm.J.W. Povey
|
1386/11/12 |
| 18 |
بررسی اثر نوع تجمع زنجیره ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
امیر جاجرمی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی
|
1397/07/09 |
| 19 |
بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
اکرم آریان فر ,
فخری شهیدی ,
رسول کدخدایی ,
مهدی وریدی
|
1394/07/09 |
| 20 |
بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
نفیسه واحدی ,
مصطفی مظاهری تهرانی ,
سید محمدعلی رضوی ,
رسول کدخدایی
|
1392/09/10 |
| 21 |
بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مرجان سلیمان پور ,
رسول کدخدایی ,
آرش کوچکی ,
سید محمدعلی رضوی
|
1391/12/11 |
| 22 |
بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
رسول کدخدایی ,
مسعود نجف نجفی
|
1390/09/10 |
| 23 |
ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مسعود نجف نجفی ,
رسول کدخدایی
|
1390/06/10 |
| 24 |
بررسی کارایی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
الناز میلانی ,
هاشم پورآذرنگ ,
رسول کدخدایی ,
حنه وکیلیان ,
شهرزاد وطن خواه
|
1389/03/11 |
| 25 |
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مسعود نجف نجفی ,
رسول کدخدایی ,
سیدعلی مرتضوی
|
1389/02/11 |
| 26 |
Ulterasonic exteraction of active compound from saffron |
Acta Horticulturae |
رسول کدخدایی ,
عباس همتی کاخکی
|
1386/01/12 |
| 27 |
بررسی امکان استفاده از امواج ایستای فراصوت با شدت بالا در شکستن امولسیون های نفتی |
شیمی و مهندسی شیمی ایران |
حانیه غفوریان نصیری ,
محمد تقی حامد موسویان ,
رسول کدخدایی
|
1391/11/13 |
| 28 |
Effect of Pickering Emulsion Stabilized by Soy Protein Nanoparticles on Physical and Rheological Properties of Gluten-Free Cake Batter |
Journal of Food Processing and Preservation |
فاطمه عباس زاده ,
مهران اعلمی ,
رسول کدخدایی ,
علیرضا صادقی ماهونک ,
یحیی مقصودلو
|
1401/12/10 |
| 29 |
Effect of ι-Carrageenan on Mechanical and Swelling Properties of Heat-Induced WPI Gel |
Journal of Food Processing and Preservation |
آزاده صیادی ,
آرام بستان ,
رسول کدخدایی ,
داوود زعیم ,
Hujun Xie
|
1404/03/11 |
| 30 |
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مریم محمدی زاده ,
آرام بستان ,
رسول کدخدایی
|
1401/09/10 |
| 31 |
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
نوشین نیک نیا ,
رسول کدخدایی
|
1397/11/12 |
| 32 |
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
فاطمه سادات مصطفوی ,
رسول کدخدایی
|
1397/10/11 |
| 33 |
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، FA و خرنوب |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
فاطمه سادات مصطفوی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
آرش کوچکی
|
1396/01/12 |
| 34 |
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
زینب زعفرانی ,
رسول کدخدایی
|
1396/11/12 |
| 35 |
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
علی آل حسینی
|
1396/02/11 |
| 36 |
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد- رفع انجماد |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
علیرضا مهرگان نیکو ,
رسول کدخدایی ,
بهروز قرآنی ,
Hussam Razzaq ,
Nick Tucker
|
1394/07/09 |
| 37 |
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی ـ پروتئین آب پنیر تغلیط شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
آسیه علی پور ,
آرش کوچکی ,
رسول کدخدایی ,
مهدی وریدی
|
1394/08/10 |
| 38 |
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
شادی بصیری ,
فخری شهیدی ,
رسول کدخدایی ,
رضا فرهوش
|
1391/03/12 |
| 39 |
بررسی تاثیر همزمان امواج فراصوت و حرارت بر غیر فعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
ندا مهماندوست ,
رسول کدخدایی ,
محمد تقی حامد موسویان
|
1390/05/10 |
| 40 |
تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن |
پژوهشهای علوم دامی ایران |
رشید صفری ,
رضا ولی زاده ,
رسول کدخدایی ,
عبدالمنصور طهماسبی ,
عباسعلی ناصریان ,
عین اله عبدی قزلچه
|
1392/06/10 |
| 41 |
بررسی مقاومت میکروکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آن ها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی |
پژوهشهای علوم دامی ایران |
رشید صفری ,
رضا ولی زاده ,
رسول کدخدایی ,
نرجس علم الهدایی ,
عبدالمنصور طهماسبی ,
عباسعلی ناصریان
|
1391/06/11 |
| 42 |
ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه |
علوم غذایی و تغذیه |
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
علیرضا صادقیان
|
1395/12/11 |
| 43 |
جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم PH و شیمیایی |
علوم و مهندسی جداسازی |
حانیه غفوریان نصیری ,
محمد تقی حامد موسویان ,
رسول کدخدایی
|
1391/02/12 |
| 44 |
بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن |
پژوهش های صنایع غذایی |
فاطمه عباس زاده ,
مهران اعلمی ,
رسول کدخدایی ,
یحیی مقصودلو ,
علیرضا صادقی ماهونک
|
1402/09/10 |
| 45 |
Gum tragacanth-polyvinyl alcohol aerogel for oral delivery of silymarin |
International Journal of Biological Macromolecules |
نوشین نیک نیا ,
رسول کدخدایی ,
Mohammad Naghi Eshtiaghi
|
1399/05/11 |
| 46 |
Effect of Persian gum on whey protein concentrate cold-set emulsion gel: Structure and rheology study |
International Journal of Biological Macromolecules |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1397/12/10 |
| 47 |
Electrospray-assisted encapsulation of caffeine in alginate microhydrogels |
International Journal of Biological Macromolecules |
علیرضا مهرگان نیکو ,
رسول کدخدایی ,
بهروز قرآنی ,
Hussam Razzaq ,
Nick Tucker
|
1397/05/10 |
| 48 |
Malatya apricot gum: A source of natural gum and its physicochemical, functional and antioxidant properties |
International Journal of Biological Macromolecules |
Maide Kosar ,
Sibel Uluata ,
Gokhan Durmaz ,
رسول کدخدایی
|
1403/10/12 |
| 49 |
Cellulose Acetate Nanofibres Containing Alizarin as a Halochromic Sensor for the Qualitative Assessment of Rainbow Trout Fish Spoilage |
Food and Bioprocess Technology |
زهرا آقایی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1397/02/11 |
| 50 |
Electrospray assisted fabrication of hydrogel microcapsules by single- and double-stage procedures for encapsulation of probiotics |
Food and Bioproducts Processing |
داوود زعیم ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
Hans Tromp
|
1395/12/11 |
| 51 |
استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی به کمک روش سطح پاسخ (RSM)، توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول |
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه |
الناز میلانی ,
رسول کدخدایی ,
فرشته حسینی ,
غلامعلی گلی موحد
|
1388/02/11 |
| 52 |
Preparation and Characterization of α-Tocopherol-Loaded Nano-Lipid Carriers: Effect of Lipid Type and Carrier Oil Content |
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering |
مریم محمدی زاده ,
آرام بستان ,
رسول کدخدایی
|
1400/03/11 |
| 53 |
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
آزاده صیادی ,
آرام بستان ,
رسول کدخدایی
|
1401/01/12 |
| 54 |
درون پوشانی عصاره زعفران در سامانه امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفه اصلی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مسعود نجف نجفی ,
سارا نعمتی ,
علی محمدی ثانی ,
رسول کدخدایی
|
1399/05/11 |
| 55 |
مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
پگاه درجانی ,
مرضیه حسینی نژاد ,
هادی شوریده ,
محمد عبدالهیان نوقابی ,
رسول کدخدایی ,
احمد بالندری ,
الناز میلانی
|
1394/11/12 |
| 56 |
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
رسول کدخدایی ,
زینب زعفرانی
|
1394/08/10 |
| 57 |
بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکو شیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
پگاه درجانی ,
مرضیه حسینی نژاد ,
رسول کدخدایی ,
الناز میلانی ,
احمد بالندری
|
1394/11/12 |
| 58 |
بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
جلال محمدزاده ,
فریده طباطبایی یزدی ,
سیدعلی مرتضوی ,
رسول کدخدایی ,
آرش کوچکی
|
1393/11/12 |
| 59 |
بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
جلال محمدزاده ,
فریده طباطبایی یزدی ,
سیدعلی مرتضوی ,
رسول کدخدایی ,
آرش کوچکی
|
1393/08/10 |
| 60 |
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
علیرضا صادقیان ,
رسول کدخدایی ,
رضا فرهوش ,
آرش کوچکی ,
مسعود نجف نجفی
|
1392/03/11 |
| 61 |
Electrospray-assisted drying of live probiotics in acacia gum microparticles matrix |
Carbohydrate Polymers |
داوود زعیم ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
Hans Tromp
|
1396/10/11 |
| 62 |
Effect of digestion and thermal processing on the stability of microbial cell-aflatoxin B1 complex |
LWT- Food Science and Technology |
محمد سهرابی بالسینی ,
محمدرضا عدالتیان ,
رسول کدخدایی ,
محمدباقر حبیبی نجفی ,
مسعود یاورمنش
|
1400/02/11 |
| 63 |
Double layer co-encapsulation of probiotics and prebiotics by electrohydrodynamic atomization |
LWT- Food Science and Technology |
داوود زعیم ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1398/05/10 |
| 64 |
Electro-encapsulation of Lactobacillus casei in high-resistant capsules of whey protein containing transglutaminase enzyme |
LWT- Food Science and Technology |
علی آل حسینی ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1397/12/10 |
| 65 |
Influence of prebiotic and coating materials on morphology and survival of a probiotic strain of Lactobacillus casei exposed to simulated gastrointestinal conditions |
LWT- Food Science and Technology |
پگاه درجانی ,
مرضیه حسینی نژاد ,
رسول کدخدایی ,
الناز میلانی
|
1395/08/11 |
| 66 |
Stabilization of flaxseed oil pickering emulsion with WPI-fibril/ insoluble fraction of Persian gum hybrid microgels for controlled release of vitamins D3 and E in beverage matrices |
LWT- Food Science and Technology |
مریم نوروزی ,
محمد علی حصاری نژاد ,
رسول کدخدایی
|
1404/09/10 |
| 67 |
Effect of Encapsulated Choline Chloride on Performance, Carcass Characteristics and Some Blood Parameters in Broiler Chicks |
Poultry Science Journal |
محمد اعمی ازغدی ,
حسن کرمانشاهی ,
ابوالقاسم گلیان ,
رسول کدخدایی ,
علیرضا وکیلی
|
1399/02/12 |
| 68 |
Method of production and assessment of an encapsulated choline chloride and its effects on growth performance and serum lipid indices in broilers |
Poultry Science Journal |
محمد اعمی ازغدی ,
حسن کرمانشاهی ,
ابوالقاسم گلیان ,
رسول کدخدایی ,
علیرضا وکیلی
|
1398/02/11 |
| 69 |
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
نسیم رئوفی ,
رسول کدخدایی ,
مسعود نجف نجفی
|
1398/11/12 |
| 70 |
تأثیر مکمل آلی روی و مس پایدار شده در شکمبه بر فراسنجه های تولید گاز، عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی بره های پرواری |
علوم دامی ایران |
یاسر فیض دار برآبادی ,
سیداحسان غیاثی ,
رسول کدخدایی ,
محسن مجتهدی
|
1403/04/11 |
| 71 |
Electrohydrodynamic Atomization Assisted Encapsulation of Bioactive Compounds |
MOJ Food Processing and Technology |
علیرضا مهرگان نیکو ,
رسول کدخدایی ,
بهروز قرآنی ,
Hussam Razzaq ,
Nick Tucker
|
1394/04/10 |
| 72 |
Assembly of odour adsorbent nanofilters by incorporating cyclodextrin molecules into electrospun cellulose acetate webs |
REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS |
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
Nick Tucker
|
1397/10/11 |
| 73 |
بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم - نشاسته گندم |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده
|
1396/08/10 |
| 74 |
تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
شادی بصیری ,
فخری شهیدی ,
رضا فرهوش ,
رسول کدخدایی
|
1391/11/13 |
| 75 |
Ultrasonic-Assisted Fabrication of Concentrated Triglyceride Nanoemulsions and Nanogels |
Langmuir |
محمد نجاتیان ,
سلیمان عباسی ,
رسول کدخدایی
|
1397/06/10 |
| 76 |
بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی های فیزیکی ذرات |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
علی آل حسینی ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
Saowakon Wongsasulak
|
1396/03/11 |
| 77 |
بررسی اثر صمغ FA بر ویژگی های ژل سرد کنستانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی
|
1396/08/10 |
| 78 |
استفاده ازمیکروهیدروژلهای بارگذاری شده با نیوزوم ولیپوزوم درریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
علیرضا مهرگان نیکو ,
رسول کدخدایی ,
بهروز قرآنی
|
1395/12/11 |
| 79 |
بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
زهرا آقایی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1395/11/13 |
| 80 |
بررسی اثر صمغ FA و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
هدی خالصی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده
|
1395/06/11 |
| 81 |
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه بابا آدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ |
گیاهان دارویی- Journal of Medicinal Plants |
الناز میلانی ,
رسول کدخدایی ,
غلامعلی گلی موحد ,
فرشته حسینی
|
1391/06/11 |
| 82 |
Study of the Viscoelastic Properties and Water Activity in the Marshmallow, Based on Polysaccharides of Plant and Microbial Origin |
Food processing Industry |
Yury Kodatsky ,
Oksana Kliukina ,
Nataliia Nepovinnykh ,
Nataliia Ptichkina ,
Sergei Lvovich ,
سمیرا یگانه زاد ,
رسول کدخدایی
|
1395/01/13 |
| 83 |
Controlling the morphology and material characteristics of electrospray generated calcium alginate microhydrogels |
Journal of Microencapsulation |
علیرضا مهرگان نیکو ,
رسول کدخدایی ,
بهروز قرآنی ,
Hussam Razzaq ,
Nick Tucker
|
1395/08/11 |
| 84 |
characterisation of whey protein isolate-gum tragacanth electrostatic interaction in aqueous solutions |
international journal of food science and technology |
نسیم رئوفی ,
رسول کدخدایی ,
Glyn Owen Phillips ,
Yapeng Fang ,
مسعود نجف نجفی
|
1394/12/11 |
| 85 |
Flocculation and separation of oil droplets in ultrasonic standing wave field |
separation science and technology |
حانیه غفوریان نصیری ,
رسول کدخدایی ,
محمد تقی حامد موسویان
|
1391/05/11 |
| 86 |
Effects of pectin and xanthan gum on induced flocculation phenomenon in an acidic model emulsion system |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
ddddd
|
1397/11/12 |
| 87 |
Effects of Biopolymer Ratio and Heat treatment on the Complex Formation between Whey Protein Isolate and Soluble Fraction of Persian Gum |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1396/06/10 |
| 88 |
Modeling of Oil-Water Emulsion Seperation in Ultrasound Standing Wave Field by Neural Network |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
حانیه غفوریان نصیری ,
محمد تقی حامد موسویان ,
رسول کدخدایی ,
جواد سرگلزایی
|
1392/01/12 |
| 89 |
Demulsification of gas oil/water emulsion via high-intensity ultrasonic standing wave |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
حانیه غفوریان نصیری ,
محمد تقی حامد موسویان ,
رسول کدخدایی
|
1390/10/11 |
| 90 |
Effect of drying process wall material on the properties of encapsulated cardamom oil |
Food biophysics |
مسعود نجف نجفی ,
رسول کدخدایی ,
سیدعلی مرتضوی
|
1389/06/10 |
| 91 |
Phase behavior, rheological characteristics, and microstructure of sodium caseinate- perisan gum systems |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
Glyn Owen Phillips
|
1396/10/11 |
| 92 |
Preparation and characterization of tragacanth-locust bean gum edible blend films |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
فاطمه سادات مصطفوی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
آرش کوچکی
|
1394/12/11 |
| 93 |
Microencapsulation of probiotics in multi-polysaccharide microcapsules by electro-hydrodynamic atomization and incorporation into ice-cream formulation |
Food Structure |
داوود زعیم ,
محبوبه سرابی جماب ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
Weilin Liu ,
Hans Tromp
|
1399/04/11 |
| 94 |
A comparative study on the effects of heat, ultrasound and high hydrostatic pressure on the structural and physicochemical properties of whey proteins |
Applied Food Research |
سارا کشوری خجسته ,
رسول کدخدایی ,
Christos Ritzoulis ,
زهرا امام جمعه ,
بهاره عمادزاده
|
1404/04/10 |