تصویر پروفایل

رسول کدخدایی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاد

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 تولید امولسیون پیکرینگ روغن در آب بر پایه ترکیبات فنلی و فاز نامحلول صمغ فارسی A study on the stabilization of pickering oil-in-water emulsion by phenolic compounds and water-insoluble fraction of Persian gum مجری اول 1399/03/10 1399/12/18
2 بررسی تأثیر کونژوگاسیون آب پنیر- نشاسته اصلاح شده بر خواص عملکردی امولسیون روغن در آب مجری اول 1390/10/20 1392/07/15
3 استفاده از صمغ های بومی و تجاری در حفاظت میوه های حساس با استفاده از روش پوشش دهی مجری اول 1392/12/15 1394/12/15
4 ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم) در شبکه های پلیمری هیدروکلوئیدی/پروتئینی به روش الکتروریسی Encapsulation of Probiotic Bacteria (Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium bifidum) in Polymer Hydrocolloid/Protein Networks by Electrospinning همکار اول 1393/02/05 1395/08/05
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 بررسی تأثیر امولسیون پیکرینگ و صمغ فارسی بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی پنیر پیتزا Investigating the effect of Pickering emulsion and plant gums on physical and rheological properties of pizza cheese مجری اول 1399/11/18 1401/05/17
2 بررسی امکان استفاده از سامانه امولسیونی آب در آب جهت ایجاد محصولات غذایی کم چرب مجری اول 1391/09/20 1393/03/20
3 بررسی تاثیر برهمکنش های ملکولی بر ویژگی های کیفی، فرایندهای دهانی و هضم سامانه های امولسیونی بر پایه بخش محلول صمغ فارسی Effect of molecular interactions on the quality attributes and in vitro digestion of O/W emulsion containing indigenous plant gums مجری اول 1398/10/09 1400/10/08
4 تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج مافوق صوت مجری اول 1385/02/18 1386/02/18
5 تهیه نانوامولسیون پایدار حاوی آنتوسیانین مجری اول 1388/04/10 1389/04/10
6 استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه­ دار کردن د- لیمونین مجری اول 1387/10/09 1388/10/09
7 انجام مطالعات نیازسنجی ،امکان سنجی و طراحی پایلوت تحقیقاتی انواع پودرهای نوشیدنی الکترولیتی و غیرالکترولیتی در بسته بندی مقاوم نظامی با ماندگاری بالا جهت جیره عملیاتی 24 ساعته The study of requisition and concept designing of research pilot of all kinds of electrolyte and non-electrolyte drinking powders مجری اول 1390/12/15 1391/05/15
8 پایش فساد ماهی با استفاده از نانوحسگرهای حساس به pH Developing a novel pH-responsive electrospun nanosensor for monitoring the fish spoilage همکار 1393/07/10 1395/07/10
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Protein-based halochromic electrospun nanosensor for monitoring trout fish freshness Food Control زهرا آقایی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Nick Tucker 1399/02/12
2 Influence of amyloid fibril length and ionic strength on WPI-based fiber-hydrogel composites: Microstructural, rheological and water holding properties Food Hydrocolloids هدی خالصی , Yiguo Zhao , Cuixia Sun , Wei Lu , Yiping Cao , Yin Zhang , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1402/07/09
3 Effect of sucrose on phase and flow behavior of protein-polysaccharide mixtures Food Hydrocolloids فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , Katsuyoshi Nishinari 1400/01/12
4 Persian gum: A comprehensive review on its physicochemical and functional properties Food Hydrocolloids محسن دبستانی , رسول کدخدایی , Glyn Owen Phillips , سلیمان عباسی 1397/02/11
5 Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH Food Hydrocolloids هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1395/05/11
6 Effect of Lepidium perfoliatum seed gum addtion on whey protein concentrate stabilized emulsions stored at cold and ambient temperature Food Hydrocolloids مرجان سلیمان پور , آرش کوچکی , رسول کدخدایی 1391/10/12
7 Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound Food Hydrocolloids آرش کوچکی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی , فخری شهیدی , علیرضا طاهریان 1388/09/10
8 Effect of Alyssum homolocarpum seed gum, Tween 80 and NaCl on droplets characteristics, flow properties and physical stability of ultrasonically prepared corn oil-in-water emulsions Food Hydrocolloids آرش کوچکی , رسول کدخدایی 1390/04/10
9 Pickering emulsions stabilized with the insoluble fraction of natural Persian gum Food Hydrocolloids مریم محفوظی , رسول کدخدایی , Karin Schroën , آرام بستان 1403/10/12
10 Catalytic nucleation effect of the insoluble fraction of Persian gum on amyloid fibrillation of whey protein isolate Food Hydrocolloids مریم نوروزی , محمد علی حصاری نژاد , رسول کدخدایی , Katsuyoshi Nishinari , Zhiming Gao 1403/10/12
11 Nanofibril-induced modification of heat-set whey protein isolate hybrid gel: The impact of nanofibril morphology Food Hydrocolloids مریم نوروزی , محمد علی حصاری نژاد , رسول کدخدایی , Katsuyoshi Nishinari , Zhiming Gao 1404/12/10
12 Physical and flow properties of D-limonene-in-water emulsions stabilized with whey protein concentrate and wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum Food Research International هانیه محمد زاده , آرش کوچکی , رسول کدخدایی , سید محمدعلی رضوی 1392/05/10
13 Influence of main emulsion components on the physical properties of corn oil in water emulsion: Effect of oil volume fraction, whey protein concentrate and Lepidium perfoliatum seed gum Food Research International مرجان سلیمان پور , آرش کوچکی , رسول کدخدایی 1391/10/12
14 pH-Induced structural transitions in whey protein isolate and ultrasonically solubilized Persian gum mixture Ultrasonics Sonochemistry نسیم رئوفی , رسول کدخدایی , Yapeng Fang , Glyn Owen Phillips 1399/08/11
15 Ultrasonic degradation of Persian gum and gum tragacanth: Effect on chain conformation and molecular properties Ultrasonics Sonochemistry نسیم رئوفی , رسول کدخدایی , Yapeng Fang , Glyn Owen Phillips 1398/01/12
16 Ultrasonic inactivation of Bacillus α-amylase. I. effect of gas content and emitting face of probe Ultrasonics Sonochemistry رسول کدخدایی 1386/11/12
17 Ultrasonic inactivation of Bacillus α-amylase I. effect of gas content and emitting face of probe Ultrasonics Sonochemistry رسول کدخدایی , Malcolm.J.W. Povey 1386/11/12
18 بررسی اثر نوع تجمع زنجیره ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران امیر جاجرمی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی 1397/07/09
19 بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران اکرم آریان فر , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی 1394/07/09
20 بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری تهرانی , سید محمدعلی رضوی , رسول کدخدایی 1392/09/10
21 بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مرجان سلیمان پور , رسول کدخدایی , آرش کوچکی , سید محمدعلی رضوی 1391/12/11
22 بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران رسول کدخدایی , مسعود نجف نجفی 1390/09/10
23 ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی 1390/06/10
24 بررسی کارایی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران الناز میلانی , هاشم پورآذرنگ , رسول کدخدایی , حنه وکیلیان , شهرزاد وطن خواه 1389/03/11
25 بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1389/02/11
26 Ulterasonic exteraction of active compound from saffron Acta Horticulturae رسول کدخدایی , عباس همتی کاخکی 1386/01/12
27 بررسی امکان استفاده از امواج ایستای فراصوت با شدت بالا در شکستن امولسیون های نفتی شیمی و مهندسی شیمی ایران حانیه غفوریان نصیری , محمد تقی حامد موسویان , رسول کدخدایی 1391/11/13
28 Effect of Pickering Emulsion Stabilized by Soy Protein Nanoparticles on Physical and Rheological Properties of Gluten-Free Cake Batter Journal of Food Processing and Preservation فاطمه عباس زاده , مهران اعلمی , رسول کدخدایی , علیرضا صادقی ماهونک , یحیی مقصودلو 1401/12/10
29 Effect of ι-Carrageenan on Mechanical and Swelling Properties of Heat-Induced WPI Gel Journal of Food Processing and Preservation آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی , داوود زعیم , Hujun Xie 1404/03/11
30 بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی 1401/09/10
31 ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران نوشین نیک نیا , رسول کدخدایی 1397/11/12
32 تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران فاطمه سادات مصطفوی , رسول کدخدایی 1397/10/11
33 بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، FA و خرنوب علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران فاطمه سادات مصطفوی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , آرش کوچکی 1396/01/12
34 بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بی بی مرضیه رضوی زاده , زینب زعفرانی , رسول کدخدایی 1396/11/12
35 تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , علی آل حسینی 1396/02/11
36 کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد- رفع انجماد علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker 1394/07/09
37 بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی ـ پروتئین آب پنیر تغلیط شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آسیه علی پور , آرش کوچکی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی 1394/08/10
38 بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شادی بصیری , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , رضا فرهوش 1391/03/12
39 بررسی تاثیر همزمان امواج فراصوت و حرارت بر غیر فعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ندا مهماندوست , رسول کدخدایی , محمد تقی حامد موسویان 1390/05/10
40 تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن پژوهشهای علوم دامی ایران رشید صفری , رضا ولی زاده , رسول کدخدایی , عبدالمنصور طهماسبی , عباسعلی ناصریان , عین اله عبدی قزلچه 1392/06/10
41 بررسی مقاومت میکروکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آن ها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی پژوهشهای علوم دامی ایران رشید صفری , رضا ولی زاده , رسول کدخدایی , نرجس علم الهدایی , عبدالمنصور طهماسبی , عباسعلی ناصریان 1391/06/11
42 ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه علوم غذایی و تغذیه بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , علیرضا صادقیان 1395/12/11
43 جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم PH و شیمیایی علوم و مهندسی جداسازی حانیه غفوریان نصیری , محمد تقی حامد موسویان , رسول کدخدایی 1391/02/12
44 بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن پژوهش های صنایع غذایی فاطمه عباس زاده , مهران اعلمی , رسول کدخدایی , یحیی مقصودلو , علیرضا صادقی ماهونک 1402/09/10
45 Gum tragacanth-polyvinyl alcohol aerogel for oral delivery of silymarin International Journal of Biological Macromolecules نوشین نیک نیا , رسول کدخدایی , Mohammad Naghi Eshtiaghi 1399/05/11
46 Effect of Persian gum on whey protein concentrate cold-set emulsion gel: Structure and rheology study International Journal of Biological Macromolecules هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1397/12/10
47 Electrospray-assisted encapsulation of caffeine in alginate microhydrogels International Journal of Biological Macromolecules علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker 1397/05/10
48 Malatya apricot gum: A source of natural gum and its physicochemical, functional and antioxidant properties International Journal of Biological Macromolecules Maide Kosar , Sibel Uluata , Gokhan Durmaz , رسول کدخدایی 1403/10/12
49 Cellulose Acetate Nanofibres Containing Alizarin as a Halochromic Sensor for the Qualitative Assessment of Rainbow Trout Fish Spoilage Food and Bioprocess Technology زهرا آقایی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1397/02/11
50 Electrospray assisted fabrication of hydrogel microcapsules by single- and double-stage procedures for encapsulation of probiotics Food and Bioproducts Processing داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Hans Tromp 1395/12/11
51 استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی به کمک روش سطح پاسخ (RSM)، توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه الناز میلانی , رسول کدخدایی , فرشته حسینی , غلامعلی گلی موحد 1388/02/11
52 Preparation and Characterization of α-Tocopherol-Loaded Nano-Lipid Carriers: Effect of Lipid Type and Carrier Oil Content Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering مریم محمدی زاده , آرام بستان , رسول کدخدایی 1400/03/11
53 درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی آزاده صیادی , آرام بستان , رسول کدخدایی 1401/01/12
54 درون پوشانی عصاره زعفران در سامانه امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفه اصلی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مسعود نجف نجفی , سارا نعمتی , علی محمدی ثانی , رسول کدخدایی 1399/05/11
55 مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پگاه درجانی , مرضیه حسینی نژاد , هادی شوریده , محمد عبدالهیان نوقابی , رسول کدخدایی , احمد بالندری , الناز میلانی 1394/11/12
56 استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1394/08/10
57 بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکو شیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پگاه درجانی , مرضیه حسینی نژاد , رسول کدخدایی , الناز میلانی , احمد بالندری 1394/11/12
58 بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی جلال محمدزاده , فریده طباطبایی یزدی , سیدعلی مرتضوی , رسول کدخدایی , آرش کوچکی 1393/11/12
59 بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی جلال محمدزاده , فریده طباطبایی یزدی , سیدعلی مرتضوی , رسول کدخدایی , آرش کوچکی 1393/08/10
60 بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی علیرضا صادقیان , رسول کدخدایی , رضا فرهوش , آرش کوچکی , مسعود نجف نجفی 1392/03/11
61 Electrospray-assisted drying of live probiotics in acacia gum microparticles matrix Carbohydrate Polymers داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Hans Tromp 1396/10/11
62 Effect of digestion and thermal processing on the stability of microbial cell-aflatoxin B1 complex LWT- Food Science and Technology محمد سهرابی بالسینی , محمدرضا عدالتیان , رسول کدخدایی , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش 1400/02/11
63 Double layer co-encapsulation of probiotics and prebiotics by electrohydrodynamic atomization LWT- Food Science and Technology داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1398/05/10
64 Electro-encapsulation of Lactobacillus casei in high-resistant capsules of whey protein containing transglutaminase enzyme LWT- Food Science and Technology علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1397/12/10
65 Influence of prebiotic and coating materials on morphology and survival of a probiotic strain of Lactobacillus casei exposed to simulated gastrointestinal conditions LWT- Food Science and Technology پگاه درجانی , مرضیه حسینی نژاد , رسول کدخدایی , الناز میلانی 1395/08/11
66 Stabilization of flaxseed oil pickering emulsion with WPI-fibril/ insoluble fraction of Persian gum hybrid microgels for controlled release of vitamins D3 and E in beverage matrices LWT- Food Science and Technology مریم نوروزی , محمد علی حصاری نژاد , رسول کدخدایی 1404/09/10
67 Effect of Encapsulated Choline Chloride on Performance, Carcass Characteristics and Some Blood Parameters in Broiler Chicks Poultry Science Journal محمد اعمی ازغدی , حسن کرمانشاهی , ابوالقاسم گلیان , رسول کدخدایی , علیرضا وکیلی 1399/02/12
68 Method of production and assessment of an encapsulated choline chloride and its effects on growth performance and serum lipid indices in broilers Poultry Science Journal محمد اعمی ازغدی , حسن کرمانشاهی , ابوالقاسم گلیان , رسول کدخدایی , علیرضا وکیلی 1398/02/11
69 اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر فرآوری و نگهداری مواد غذایی نسیم رئوفی , رسول کدخدایی , مسعود نجف نجفی 1398/11/12
70 تأثیر مکمل آلی روی و مس پایدار شده در شکمبه بر فراسنجه های تولید گاز، عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی بره های پرواری علوم دامی ایران یاسر فیض دار برآبادی , سیداحسان غیاثی , رسول کدخدایی , محسن مجتهدی 1403/04/11
71 Electrohydrodynamic Atomization Assisted Encapsulation of Bioactive Compounds MOJ Food Processing and Technology علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker 1394/04/10
72 Assembly of odour adsorbent nanofilters by incorporating cyclodextrin molecules into electrospun cellulose acetate webs REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , قدیر رجب زاده اوغاز , Nick Tucker 1397/10/11
73 بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم - نشاسته گندم نوآوری در علوم و فناوری غذایی فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده 1396/08/10
74 تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار نوآوری در علوم و فناوری غذایی شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی 1391/11/13
75 Ultrasonic-Assisted Fabrication of Concentrated Triglyceride Nanoemulsions and Nanogels Langmuir محمد نجاتیان , سلیمان عباسی , رسول کدخدایی 1397/06/10
76 بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی های فیزیکی ذرات فناوری های جدید در صنعت غذا علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Saowakon Wongsasulak 1396/03/11
77 بررسی اثر صمغ FA بر ویژگی های ژل سرد کنستانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی فناوری های جدید در صنعت غذا هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی 1396/08/10
78 استفاده ازمیکروهیدروژلهای بارگذاری شده با نیوزوم ولیپوزوم درریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست فناوری های جدید در صنعت غذا علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی 1395/12/11
79 بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو فناوری های جدید در صنعت غذا زهرا آقایی , بهاره عمادزاده , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1395/11/13
80 بررسی اثر صمغ FA و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر فناوری های جدید در صنعت غذا هدی خالصی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده 1395/06/11
81 بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه بابا آدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ گیاهان دارویی- Journal of Medicinal Plants الناز میلانی , رسول کدخدایی , غلامعلی گلی موحد , فرشته حسینی 1391/06/11
82 Study of the Viscoelastic Properties and Water Activity in the Marshmallow, Based on Polysaccharides of Plant and Microbial Origin Food processing Industry Yury Kodatsky , Oksana Kliukina , Nataliia Nepovinnykh , Nataliia Ptichkina , Sergei Lvovich , سمیرا یگانه زاد , رسول کدخدایی 1395/01/13
83 Controlling the morphology and material characteristics of electrospray generated calcium alginate microhydrogels Journal of Microencapsulation علیرضا مهرگان نیکو , رسول کدخدایی , بهروز قرآنی , Hussam Razzaq , Nick Tucker 1395/08/11
84 characterisation of whey protein isolate-gum tragacanth electrostatic interaction in aqueous solutions international journal of food science and technology نسیم رئوفی , رسول کدخدایی , Glyn Owen Phillips , Yapeng Fang , مسعود نجف نجفی 1394/12/11
85 Flocculation and separation of oil droplets in ultrasonic standing wave field separation science and technology حانیه غفوریان نصیری , رسول کدخدایی , محمد تقی حامد موسویان 1391/05/11
86 Effects of pectin and xanthan gum on induced flocculation phenomenon in an acidic model emulsion system JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , ddddd 1397/11/12
87 Effects of Biopolymer Ratio and Heat treatment on the Complex Formation between Whey Protein Isolate and Soluble Fraction of Persian Gum JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1396/06/10
88 Modeling of Oil-Water Emulsion Seperation in Ultrasound Standing Wave Field by Neural Network JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY حانیه غفوریان نصیری , محمد تقی حامد موسویان , رسول کدخدایی , جواد سرگلزایی 1392/01/12
89 Demulsification of gas oil/water emulsion via high-intensity ultrasonic standing wave JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY حانیه غفوریان نصیری , محمد تقی حامد موسویان , رسول کدخدایی 1390/10/11
90 Effect of drying process wall material on the properties of encapsulated cardamom oil Food biophysics مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1389/06/10
91 Phase behavior, rheological characteristics, and microstructure of sodium caseinate- perisan gum systems CARBOHYDRATE POLYMERS فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , Glyn Owen Phillips 1396/10/11
92 Preparation and characterization of tragacanth-locust bean gum edible blend films CARBOHYDRATE POLYMERS فاطمه سادات مصطفوی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , آرش کوچکی 1394/12/11
93 Microencapsulation of probiotics in multi-polysaccharide microcapsules by electro-hydrodynamic atomization and incorporation into ice-cream formulation Food Structure داوود زعیم , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , Weilin Liu , Hans Tromp 1399/04/11
94 A comparative study on the effects of heat, ultrasound and high hydrostatic pressure on the structural and physicochemical properties of whey proteins Applied Food Research سارا کشوری خجسته , رسول کدخدایی , Christos Ritzoulis , زهرا امام جمعه , بهاره عمادزاده 1404/04/10
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 Protein stabilized microspheres of D-limonene using power ultrasound 9th International Hydrocolloids Conference مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی 1387/03/26
2 The use of ultrasound for cardamom oil encapsulation into mil based matrices 5th international Symposium on Food Rheology and Structure مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1388/03/25
3 بررسی عوامل موثر بر تشکیل وثبات نانوامولسیونO/W تولید شده با امواج فراصوت هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1387/07/24
4 بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ندا مهماندوست , رسول کدخدایی , محمد تقی حامد موسویان 1387/07/24
5 Ultrasonic extraction of active compound from saffron 2nd international symposium on saffron Biology and Technology رسول کدخدایی , عباس همتی کاخکی 1385/08/06
6 Ultrasonic-assisted emulsification: probing creaming and droplet size distribution 5th international congress on food technology رسول کدخدایی , علیرضا صادقیان 1385/12/18
7 Producing stable emulsions by ultrasound with emphasis on the use of Taguchi statistical methodology: a new approach 5th international congress on food technology عطیه حسنی , رسول کدخدایی , محمد تقی حامد موسویان 1385/12/18
8 Investigation of the effect of ultrasound on pectin methyl estrase and nutrient contact of fresh orange juice 5th international congress on food technology رسول کدخدایی , ندا مهماندوست , محمد تقی حامد موسویان 1385/12/18
9 Ultrasonic emulsification: effect of temperature and acoustic power on droplet size distribution emulsion statility and oil deterioration 13th world congress of food science & technology رسول کدخدایی , علیرضا صادقیان 1385/06/26
10 بررسی برهم کنش صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon) و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده توسط امواج فرا‌صوت بر پایداری امولسیون لیمونن در آب بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی هانیه محمد زاده , آرش کوچکی , رسول کدخدایی 1390/09/01
11 بررسی فرآوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی شادی بصیری , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , رضا فرهوش 1390/09/01
12 بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی روغن هسته انار بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی 1390/09/01
13 اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی اکرم آریان فر , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , مهدی وریدی 1390/09/01
14 Factors Influencing Formation and Stability of Orange-Flavoured Beverage Emulsion XVII th World Congress of the International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering (CIGR) , رسول کدخدایی 1389/03/23
15 Gel Core Nanoemulsions as new vehicles for food nutraceuticals International Conference of Food Science and Technology 2010 رضا سلطانی , رسول کدخدایی , بی بی مرضیه رضوی زاده , محمد تقی حامد موسویان 1389/01/02
16 Investigation of the effect of ultrasound on ascorbic acid of fresh juice 7th International Chemical Engineering Congress and Exhibition ندا مهماندوست , رسول کدخدایی , محمد تقی حامد موسویان , مهدی نیک نام شهرک 1390/08/30
17 Microencapsulation of fish oil into cross-linked whey protein matrix XVII th World Congress of the International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering (CIGR) رشید صفری , رسول کدخدایی , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی 1389/03/23
18 Optimization of the Ultrasonically assisted Extraction of inulin from salsify plant (Tragopogon Protensis) 10th International Hydrocolloids Conference الناز میلانی , رسول کدخدایی , غلامعلی گلی موحد , فرشته حسینی 1389/03/30
19 Ultrasonic assisted microencapsulation of cardamom essential oil 5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management مسعود نجف نجفی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1388/06/09
20 Pomegrante Seed Oil, and Extremely Rich and Nutritious Oil European Federation for the Science and Technology of Lipids (Euro Fed Lipid) شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی , سودابه عین افشار 1380/06/28
21 شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی همایش ملی انار شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1390/07/19
22 بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها همایش ملی انار شادی بصیری , رضا فرهوش , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , سیدعلی مرتضوی 1390/07/13
23 Influence of Arabic gum on the stability of ginger oil-in-green tea extract emulsion prepared by ultrasound 6th International Symposium on Food Rheology and Structure اکرم آریان فر , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , مهدی وریدی 1391/01/13
24 Effect of Spray Drying Conditions on the Physicochemical Properties of Barberry (Berberis vulgaris) Extract Powder 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids اکرم شریفی , عبدالمجید مسکوکی , مهرداد نیاکوثری , سیدعلی مرتضوی , رسول کدخدایی 1393/07/30
25 Methods of isolating different structural fraction of inulin from chicory plants and physiochemical properties of the resulting compounds. 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids پگاه درجانی , مرضیه حسینی نژاد , رسول کدخدایی , الناز میلانی , احمد بالندری , محمد عبدالهیان نوقابی 1393/07/30
26 Optimizing the method of inulin extraction from Iranian landraces chicory roots using response surface methodology 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids پگاه درجانی , مرضیه حسینی نژاد , رسول کدخدایی , الناز میلانی , احمد بالندری , محمد عبدالهیان نوقابی 1393/07/30
27 Electrospinning of Cylodextrin of Functionalised Cellulose Acetate Nanofibres 14th International Nutrition & Diagnostics Conference بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1393/06/11
28 The Influence of Acacia Gum and Whey Protein on the Stability of Microencapsulated Bioactive Compounds of Saffron 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides بهروز قرآنی , رسول کدخدایی , علیرضا صادقیان 1393/07/30
29 Whey protein isolate-Persian gum interactions at neutral ph: A new approach in food systems 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1393/07/30
30 Characterization of Tragacanth- locust bean gum edible film blend 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides فاطمه سادات مصطفوی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , آرش کوچکی 1393/07/30
31 A comparative study on the properties of films made from Traganth, Locust bean, and Alyssum homolocarpum seed gum 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides فاطمه سادات مصطفوی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده , آرش کوچکی 1393/07/30
32 Physicochemical Properties of Encapsulated Red Peper Oleoresin with Gum Arabic and Whey Protein Concentrate 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1393/07/30
33 Investigation the experimental parameters influencing the size of nanoparticles obtained from interaction of Persian gum and whey protein concentration 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides نسیم رئوفی , رسول کدخدایی , مسعود نجف نجفی 1393/07/30
34 Stability enhancement of ginger oil in water submicron beverage emulsion by hydrocolloid blend and ester gum 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides بی بی مرضیه رضوی زاده , رسول کدخدایی , زینب زعفرانی 1393/07/30
35 ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگیهای رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم- رلژینات سدیم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده 1393/08/25
36 کاربرد روشهای الکتروریسی و قالب ریزی در تهیه نانوحسگرهای حساس به PH جهت پایش فساد محصولات غذایی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران زهرا آقایی , بهروز قرآنی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی 1394/07/21
37 امولسیون ژل: ژل های پروتئینی حاوی قطرات روغن بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی 1394/07/21
38 ترسیم منحنی فازی و بررسی ویزگیهای رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم-مالتودکسترین در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده 1394/07/21
39 ترسیم منحنی فازی و بررسی ویزگیهای رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم- نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران فرزاد صادقی , رسول کدخدایی , بهاره عمادزاده 1394/07/21
40 Study on whey protein isolate- Persian gum complex formation at acidic and neutral pH 6th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems هدی خالصی , بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1394/04/23
41 اصول و روش های درون پوشانی پروبیوتیک ها اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران علی آل حسینی , محبوبه سرابی جماب , بهروز قرآنی , رسول کدخدایی 1395/07/27
42 Flocculation As The Critical Parameter In The Stabilization Of Egg- Free Mayonnaise 14th International Nutrition & Diagnostics Conference بهاره عمادزاده , رسول کدخدایی , سارا ناجی طبسی 1393/06/11
43 Effect of ultrasonic processing on structural and functional properties of whey protein isolate 17th Meeting of the European Society of Sonochemistry سارا کشوری , رسول کدخدایی , Christos Ritzoulis , زهرا امام جمعه , بهاره عمادزاده 1401/06/06
44 The impact of pH-induced electrostatic interactions on the properties of lysozyme amyloid fibrils-WPI composite gel Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference هدی خالصی , Katsuyoshi Nishinari , رسول کدخدایی , Yapeng Fang 1404/03/13
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 ارزیابی قابلیت ریزپوشانی دو صمغ بومی کتیرا و فارسی برای غنی سازی شیر با آهن و آنزیم بتاگالاکتوزیداز دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1395/02/01
2 پوشش دهی میوه گیلاس با استفاده از صمغ های بومی ایران: بررسی ویژگی های ممانعت کنندگی و اثرات فیزیکو مکانیکی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : آرش کوچکی , استاد مشاور دوم : بهاره عمادزاده 1395/02/01
3 بهینه سازی روش استخراج اینولین از گیاه کاسنی بومی ایران و بررسی اثر اینولین با طول زنجیر مختلف همراه با پروبیوتیک های آزاد و ریز پوشانی شده بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی دسر لبنی سین بیوتیک دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : مرضیه حسینی نژاد 1395/06/01
4 تولید محصول نوین از امولسیون ژل پایدارشده با صمغ فارسی و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در دسر لبنی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : بهاره عمادزاده 1395/12/01
5 ریز پوشانی کافئین در ذرات هیدروژل به روش الکترواسپری، جهت رهش آهسته و دستیابی به هوشیاری بلند مدت دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد مشاور اول : بهروز قرآنی 1395/12/14
6 تولید سامانه های زیروژل، کرایوژل و ایروژل بر پایه صمغ کتیرا جهت بدام اندازی و رهش کنترل شده سیلی مارین دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1396/11/29
7 بررسی تأثیر جایگزینی چربی با امولسیون آب در آب بر پایداری، خواص رئولوژیکی، بافت و ویژگی های حسی خامه کم کالری دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده 1396/12/01
8 ریزپوشانی باکتریهای پروبیوتیک با صمغ عربی، اینولین و نشاسته مقاوم به روش الکتروپاشش و بررسی اثر آن بر زندهمانی باکتریها دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد راهنمای دوم : بهروز قرآنی 1396/12/14
9 تشکیل و بررسی خصوصیات ژل مخلوط شل شونده با برش به منظور تولید مدل نوشیدنی با دانه های خاکشیر معلق دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : بهاره عمادزاده 1398/07/23
10 تولید نانوکپسول ویتامین E: بررسی پوشش دهی با کیتوزان بر پایداری و کنترل رهش در سامانه نوشیدنی مدل دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : آرام بستان 1398/11/28
11 ریزپوشانی لاکتوباسیلوس کازئی در شبکه های پلیمری هیدروکلوئیدی/پروتئینی به روش پاشش الکتروهیدرودینامیکی و بررسی اثر آن بر زنده مانی باکتری دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد راهنمای دوم : بهروز قرآنی 1397/12/15
12 بررسی پایش فساد ماهی با استفاده از حسگرهای هالوکرومیک دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : بهروز قرآنی , استاد راهنمای دوم : بهاره عمادزاده 1398/12/05
13 ساخت ذرات هیدروژل پر شده با روش قالب گیری امولسیونی (امولسیون روغن در آب): ارزیابی و کاربرد آن به عنوان سیستم انتقال توکوفرول دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : آرام بستان 1401/06/27
14 بررسی تاثیر ریزذرات ژل هیبریدی WPI-WPF-IFPG بر پایدارسازی امولسیون های پیکرینگ روغن بذر کتان در آب حاوی ویتامینهای D و E دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : محمد علی حصاری نژاد , استاد مشاور اول : کاتسویوشی نیشیناری , استاد مشاور دوم : ژیمینگ گائو 1404/07/05
15 بررسی تاثیر برهمکنش بین صمغ فارسی و ایزوله پروتئین آب پنیر در دو حالت دست نخورده و و اسرشته بر هضم برون تن امولسیون روغن در آب دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : کریستوس ریتزولیس , استاد مشاور دوم : بهاره عمادزاده , استاد مشاور اول : زهرا امام جمعه
16 بررسی تأثیر لاکتوباسیلوس رامنوسوس و ساکارومایسس سروزیه در اتصال به آفلاتوکسین و نقش عوامل فیزیکوشیمیایی در اتصال و پایداری کمپلکس دیواره سلولی-توکسین در سامانه مدل دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1400/06/31
17 ریزپوشانی کولین کلراید و اثرات استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1398/03/12
18 ارزیابی امکان تهیه ژل نانو امولسیون تری گلیسریدی با استفاده از همگن ساز فراصوت دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1397/12/22
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 سامانه هیدروژلی پکتین-کازئینات به عنوان جایگزین چربی در محصولات لبنی 1399/10/06 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دانشگاه فردوسی مشهد 36425 1400/06/27 Nataliia Nepovinnykh , آرام بستان , رسول کدخدایی
2 مکمل آلی روی و مس پایدار شده با عصاره فنولی پوست انار برای تغذیه نشخوارکنندگان 1402/04/03 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران 8305 1402/08/03 سید احسان غیاثی , رسول کدخدایی , محسن مجتهدی , یاسر فیض دار برآبادی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Influence of Xanthan Gum and Guar Gum on the Gelation and Structural Properties of Carboxylated CelluloseNanofibers-Based Emulsion Gels داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/02/19
2 Influence of Xanthan Gum and Guar Gum on the Gelation and Structural Properties of Carboxylated CelluloseNanofibers-Based Emulsion Gels داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/03/10
3 Fabrication of chitosan/alginate/angelica polysaccharide functional microcapsules: enhancing the viability ofLactobacillus paracasei in digestion, storage and applications داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/04/19
4 Lysozyme Amyloid Fibrils as Safe Nutritional Materials: From Molecular Insights to Functional Applications داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/04/28
5 Konjac glucomannan retards the deterioration of whey protein isolate gel quality after freeze-thaw cycles and theirapplication in frozen skimmed yogurt داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/05/21
6 Lysozyme Amyloid Fibrils as Safe Functional Materials: From Molecular Insights to Functional Applications داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/05/21
7 Vitamin D-Loaded Microcapsule-Cod Protein Composite Gels: Texture, oral processing, and digestive properties داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/06/26
8 Stability starch-based cationic micelle for efficient encapsulation of alpha-tocopherol by self-assembly: Enhancing solubility,antioxidant activity and improving photodegradation داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/07/05
9 Hydrophilic anchoring by C-phycocyanin enhances pea protein nanofibril gelation داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/08/11
10 Formation of soy protein amyloid fibrils-tannic acid complexes: structure remodeling of fibrils and enhanced antioxidantproperties داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/08/19
11 Fabrication of chitosan/alginate/angelica polysaccharide functional microcapsules: enhancing the viability ofLactobacillus paracasei in digestion, storage and applications داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/08/30
12 Histidine modulates the temperature-induced self-assembly of whey protein fibrils داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/09/15
13 Formation of soy protein amyloid fibrils-tannic acid complexes: structure remodeling of fibrils and enhanced antioxidantproperties داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/09/17
14 Postharvest Quality Preservation of Lemons Using Oxalic Acid-Gum Arabic Graft: Antioxidant stability, Biochemicalresponse, and surface morphology studies داوری مقاله Food Hydrocolloids 1404/09/27
15 کاربرد مولد کاویتاسیون ناشی از امواج صوتی در استخراج و کپسوله سازی همزمان مواد زیست فعال (مطالعه موردی: تفاله انگور) داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1404/03/05
16 نانودرون پوشانی ترکیبات زیست فعال ضد چاقی و ضد دیابت در امولژل های بر پایه صمغ ژلان و گلیسرول مونواستئارات و کاربرد آنها به عنوان جایگزین چربی اشباع در محصولات نانوایی داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1404/07/26
17 میکرو نازل های هیدروژلی هیبرید شده با نانو ذرات پلی استر جهت درمان پسوریازیس با استفاده از عصاره های گیاهی سنتی چینی-ایرانی شماره طرح: 567356-404 داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1404/08/16
18 توسعه چند مقیاسی میکرو کپسول های کامپوزیتی پروتئین پلی ساکارید با هم پوشانی عصاره های جینسنگ، سیاه دانه و سبوس برنج سیاه با پیش بینی عملکرد زیستی مبتنی بر هوش مصنوعی داوری طرح بنیاد ملی علم ایران 1404/08/23
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری