تصویر پروفایل

عادل بیگ بابائی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 سنتز کمپلکس های اسید آمینه ضروری متیونین با برخی فلزات واسطه به منظور کاربرد در خوراک دام (طرح فناوری) Synthesis of essential amino acid complexes of methionine with some transition metals for use in animal feed مجری اول 1402/11/04 1403/05/03
2 تهیه و مشخصه یابی فوم نرم پلی یورتانی زیست تخریب پذیر با مواد اولیه تجدیدپذیر و کاربرد آن در صنایع غذایی Fabrication and characterization of biodegradable polyurethane flexible foam with renewable raw materialsand its application in the food industry همکار 1402/06/18 1403/06/17
3 استفاده از نانو ذرات بر پایه گرافن به عنوان جاذب آفلاتوکسین ها از مواد غذایی و بررسی مقایسه ای آن با ستون های ایمونوافینیتی The use of graphene base nanoparticle as an adsorbent of aflatoxins from food samples and comparison with immunoaffinity colum همکار 1395/03/16 1396/06/15
4 شناسایی اجزای زیست فعال با ارزش افزوده از تقطیرات مرحله بوگیری روغن گیاهی و جداسازی آنها به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی characterization of valuable components from vegetable oil deodorizer distillates and their separation using CO2 supercritical همکار 1394/07/01
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Graphene Adsorbent‑Based Solid‑Phase Extraction for Aflatoxins Clean‑Up in Food Samples Chromatographia جواد فیضی , مسلم جهانی , عادل بیگ بابائی 1398/01/12
2 Determination of the floral origin of honey based on its phenolic profile and physicochemical properties coupled with chemometrics International Journal of Food Properties احسان اکبری , عادل بیگ بابائی , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/03/12
3 بهینه سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی های رادیکال گیرندگی عصاره های آن پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مرتضی محمدی , محمد قربانی , علیرضا صادقی ماهونک , عادل بیگ بابائی , سمیرا یگانه زاد 1401/03/11
4 تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه انار طی نگهداری علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران طیبه شاهی , محمد قربانی , سیدمهدی جعفری , علیرضا صادقی ماهونک , یحیی مقصودلو , عادل بیگ بابائی 1401/05/10
5 اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد ملاویسی , عادل بیگ بابائی , احسان اکبری , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/05/11
6 بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه مرتضی محمدی , محمد قربانی , عادل بیگ بابائی , سمیرا یگانه زاد , علیرضا صادقی ماهونک 1398/02/11
7 Investigating functional properties of barberry species: an overview Journal of the Science of Food and Agriculture مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی 1398/06/10
8 Surveying the hexanal levels in chips as an indicator of lipid oxidation through microextraction from the upper space in a microdrop via gas chromatography Journal of Food Measurement and Characterization عادل بیگ بابائی , آرش دارا , نسرین برجی , کیارش بیگ بابائی 1404/02/11
9 Determination of Floral Origin Common Honey in Khorasan Razavi Province Based on Color Characteristics, Salinity, Electrical Resistance and TDS using Chemometrics Methods پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی احسان اکبری , عادل بیگ بابائی , مصطفی شهیدی نوقابی 1397/11/12
10 تأثیر پیش فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج شده از دانه های کُلزا پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی معصومه مقیمی , عادل بیگ بابائی , حمید بخش آبادی , مرتضی محمدی , شیلان رشیدزاده 1397/02/11
11 بهینه سازی فرایند استخراج روغن از سیاه دانه با پیش تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حمید بخش آبادی , حبیب الله میرزایی , علیرضا قدس ولی , سیدمهدی جعفری , امان محمد ضیایی فر , عادل بیگ بابائی 1396/08/10
12 اثر مهارکنندگی و کشندگی کنگرفرنگی بر سویه های بیماری زا و مقایسه آن با آنتی بیوتیک ها در شرایط برون تنی دانشگاه علوم پزشکی قم سهیلا کلاهی مرند , فریده طباطبایی یزدی , سیدعلی مرتضوی , عادل بیگ بابائی 1395/01/13
13 Preparation and characterization of biodegradable flexible polyurethane foam containing acetylated tapioca starch and Castor oil Scientific Reports محمدرضا عبدالهی مقدم , مریم مهدوی , عادل بیگ بابائی , محسن حیدری , محمد علی حصاری نژاد 1404/02/11
14 بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره برگ زیتون استخراج شده به روش سیال مادون بحرانی آب روی باکتری های شاخص غذایی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی شهره ملاکیان , امیر حسین الهامی راد , عادل بیگ بابائی , مرتضی محمدی 1398/05/10
15 Optimization of Protein Extraction and Evaluation of Functional Properties of Tomato Waste and Seeds from Tomato Paste Plants Biosciences Biotechnology Research Asia سید محمد مشکانی , سیدعلی مرتضوی , امیر حسین الهامی راد , عادل بیگ بابائی 1395/09/11
16 Improving the structure and properties of whey protein emulsion gel using soluble interactions with xanthan and basil seed gum Food Science and Nutrition مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی , Jos E Moros , M. Carmen Sánchez , José M Franco , Adrián Tenorio-Alfonso 1402/05/10
17 Influence of calcium chloride and pH on soluble complex of whey protein-basil seed gum and xanthan gum Food Science and Nutrition مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی 1400/09/10
18 Edible oleogels for oral delivery of berberine in dairy food: In-vitro digestion study: In-vitro digestion study Food Science and Nutrition مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی 1403/01/13
19 Investigation effects of extracted compounds from shell and cluster of pistachio nut on the inactivation of free radicals Heliyon مرتضی محمدی , محمد قربانی , عادل بیگ بابائی , سمیرا یگانه زاد , علیرضا صادقی ماهونک 1398/06/10
20 Kinetics of temperature effect on antioxidant activity, phenolic compounds and color of Iranian jujube honey Heliyon محمد ملاویسی , عادل بیگ بابائی , احسان اکبری , مصطفی شهیدی نوقابی , مرتضی محمدی 1397/10/11
21 تاثیر سرعت دورانی پرس مارپیچی بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سیاه دانه مهندسی زیست سامانه حمید بخش آبادی , امان محمد ضیایی فر , حبیب الله میرزایی , سیدمهدی جعفری , علیرضا قدس ولی , عادل بیگ بابائی 1395/09/11
22 Optimizing extraction of berberine and antioxidant compounds from barberry by maceration and pulsed electric field-assisted methods Journal of Berry Research مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی 1399/12/11
23 بررسی تأثیر پیش تیمار ریزموج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حامل از دانه های کنجد نوآوری در علوم و فناوری غذایی امیر عبدالهی , مسعود شفافی , محمد رضا سعیدی اصل , محمد آرمین , عادل بیگ بابائی 1397/03/11
24 تاثیر پیش تیمارهای میدان الکترکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه دانه فناوری های جدید در صنعت غذا حمید بخش آبادی , حبیب الله میرزایی , علیرضا قدس ولی , سیدمهدی جعفری , امان محمد ضیایی فر , عادل بیگ بابائی 1396/03/11
25 Modeling the chemical properties of sesame oil under the influence of pulsed electric field using the artificial neural networks Acta agriculturae slovenica امیر عبدالهی , مسعود شفافی , محمد رضا سعیدی اصل , محمد آرمین , عادل بیگ بابائی 1399/04/11
26 Food Safety Challenges, Research Programs and Opportunities in Iran Asia Pacific Journal of Food Safety and Security مرضیه حسینی نژاد , عادل بیگ بابائی 1397/09/10
27 Application of QuEChERS method for extraction of functional compounds SN Applied Sciences مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی 1399/07/10
28 Developing edible oleogels structure prepared with emulsion-template approach based on soluble biopolymer complex Food Chemistry: X مژده صراف , سارا ناجی طبسی , عادل بیگ بابائی , José Enrique Moros , Maria Carmen Sánchez Carrillo , Adrián Tenorio-Alfonso 1403/09/11
29 Efficacious removal of mercury metal in food industry sewerage utilizing reduced graphene oxide adsorbent composited with magnetic nanoparticles South African Journal of Chemical Engineering عادل بیگ بابائی , آرش دارا , هانیه سادات طاهری 1403/10/12
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک با استفاده از تکنیک استخراج از فضای فوقانی در یک میکرو قطره کروماتوگرافی سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی نسرین برجی , حمزه علی طهماسبی , عادل بیگ بابائی 1393/08/26
2 اندازه‌گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی به وسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایمان سعیدی , فرحناز قلاسی , عادل بیگ بابائی , مینا میری , معظمه پیروی , فرشید افضلیان 1393/08/26
3 Food safety challenges, research programs and opportunities in Iran International symposium on food security, quality and safety مرضیه حسینی نژاد , عادل بیگ بابائی 1397/09/06
4 Investigation of Functional Properties in Leaf and Stem of Barberry Species: An Overview دومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی کشاورزی ارگانیک مواد طبیعی و دارویی مژده صراف , عادل بیگ بابائی , سارا ناجی طبسی 1397/12/22
5 Application IR spectroscopy in determination Halal meat 1st International Halal Conference عادل بیگ بابائی , , مصطفی شهیدی نوقابی 1396/09/22
6 مروری بر سبد غذایی مطلوب اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت عادل بیگ بابائی , سروش بشروئی 1402/07/24
7 مقایسه ضایعات غذایی در ایران و جهان و ارائه راهکارهایی در جهت بهبود آن اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت عادل بیگ بابائی , سروش بشروئی 1402/07/24
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
1 مبانی فعالیتهای آزمایشگاهی - ایمنی در آزمایشگاه 978-600-6314-58-7 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده عادل بیگ بابائی , عادل بیگ بابائی 1390/09/27
2 مبانی فعالیتهای آزمایشگاهی - ایمنی در آزمایشگاه 978-600-6314-58-7 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده عادل بیگ بابائی , عادل بیگ بابائی 1390/09/27
3 مبانی فعالیتهای آزمایشگاهی - محلول سازی 978-600-6314-58-7 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده عادل بیگ بابائی , کتانه بدیعی 1390/09/27
4 بررسی تحلیلی شاخص های امنیت غذایی کشور و ضایعات مواد غذایی 978-600-8878-35-3 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده عادل بیگ بابائی , سروش بشروئی شرق 1399/07/01
5 ارزیابی وضعیت صنعت کشور با تاکید بر صنعت غذا و بررسی شاخص های امنیت غذایی 978-600-8878-08-7 سلسله انتشارات دانشگاه چاپ شده عادل بیگ بابائی , سروش بشروئی شرق 1397/10/01
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بررسی خاستگاه قالب گیاهی عسل، استان خراسان بر مبنای تحلیل داده های حاصل از آنالیز کمی و کیفی به وسیله روش های کمومتریکس دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : مصطفی شهیدی نوقابی
2 به کارگیری سامانه اولیوژل به کمک قالب گیری امولسیونی جهت رسانش هدفمند بربرین استخراج شده از زرشک با روش خیساندن اتانولی و کچرز تحت میدان پالس الکتریکی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : سارا ناجی طبسی 1401/12/22
3 بهینه سازی استخراج روغن از دانه کنجد با استفاده از پیش تیمارهای میدان الکتریکی پالسی (PEF) و مایکروویو و مدل سازی با استفاده از شبکه عصبی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1399/08/12
4 بررسی خواص ضدمیکروبی و ضدباکتریایی عصاره های برگ زیتون استخراج شده به روش سیال مادون بحرانی آب کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1396/06/15
5 بهینه سازی کاربرد آب مادون بحرانی و روش پیش فرآوری با میدان الکتریکی پالسی در استخراج ترکیبات فنلی از پوست سبز پسته دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1397/06/27
6 مقایسه روش های استخراج ترکیبات ضدمیکروبی از برگ گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymus) توسط روش سیال فوق بحرانی و ماسراسیون و بررسی اثر آن بر جمعیت میکروارگانیسم های شاخص مسمومیت و عفونت غذایی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1394/08/24
7 بهینه سازی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش حاوی کنسانتره پروتئینی تفاله و پودر کامل گوجه فرنگی و ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز روی ساختار پیوندی حاصل در فرآیند انعقاد به روش سطح پاسخ دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1395/08/27
8 تعیین اصالت و الگوی مناسب نگهداری و فرآوری زعفران مناطق مختلف با استفاده از روش های شیمی سنجی دكتري تخصصي(PhD )
9 بررسی مقدار هگزانال در چیپس بعنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک با استفاده از تکنیک میکرو استخراج از فضای فوقانی در یک میکرو قطره کروماتوگرافی گازی کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1392/05/07
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 فرآیند و دستگاه دودی کردن دوغ با استفاده ازگیاه سونجک 1398/12/10 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عادل بیگ بابائی , محمد ملاویسی , مرتضی محمدی
2 سیستم استخراج کننده مادون بحرانی آب فشار بالا همراه با امواج التراسوند 1399/06/01 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عادل بیگ بابائی , محمد قربانی , مرتضی محمدی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 فرمولاسیون پودر خامه ای کننده غیر لبنی با قابلیت کاربرد در خامه قنادی حجیم شده و بستنی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/07/10
2 داوری 8 مقاله در همایش ملی امنیت غذایی ،ایمنی و سلامت داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/07/24
3 تی بگ با قابلیت فشرده سازی و خالی کردن آب داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/12/10
4 فرمولاسیون و فرآوری مربای کاسبرگ گیاه چای ترش داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/11/01
5 کیک رولت بدن گلوتن فاقد چربی سین بیوتیک حاوی اسپور پروبیوتیک و اینولین داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/12/01
6 داوری 8 مقاله در همایش ایمنی امنیت و سلامت غذایی داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/25
7 استخراج ماده مؤثره زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) با استفاده از حلال یوتکتیک عمیق؛ ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در بهبود استخراج داوری مقاله دانشگاه فردوسی مشهد 1404/01/20
8 Effect of Deuterium Oxide (D2O ) on Foodborne Amino and Fatty Acid Stability Under Temperature, Gamma, and Ultraviolet Exposures داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/01/23
9 Evaluation of the Antioxidant Activity of Honey داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/11/22
10 بررسی اثر افزودن قطعات خشکشده سیر، فلفلدلمهای و گوجهفرنگی بر کنترل اکسیداسیونی روغن زیتون فرابکر و بهینهسازی -2402-1548JRIFST ,فرآیند توسط روش رویه سطح پاسخ داوری مقاله موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/02/13
11 Tannic acid crosslinked fabrication of diacylglycerol oleogel through emulsion-templated approach and its application in chiffon cakes: comparison with oleogel from direct method داوری مقاله Journal of the Science of Food and Agriculture
12 نصب برچسب شبنما به کمک برچسب دی تی اف روی پارچه داوری اختراع پارک علم و فناوری 1403/03/29
13 داوری یک طرح در رویداد مسئله محور نان داوری طرح موسسه 1403/09/18
14 تخمه آفتابگردان شورکاری شده با نمک کم سدیم داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی 1404/02/31
15 ساخت حسگر کاغذی برای اندازه گیری بنزوات در نمونه رب گوجه فرنگی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/11/18
16 تولید عصاره فراسودمند از زعفران با روش استفاده از اب الکترولیز و کنترل دمای تغلیظ با سوکسله و کلونجر داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1404/03/01
17 رنگ شب تاب بر پایه UV داوری اختراع پارک علم و فناوری 1403/03/29
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی رویداد نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1403/08/27 1403/09/27
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1 1403/04/25 1403/07/25
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
1 نوشیدنی عصاره گندم عضو ملی 1404/02/31
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری