| 1 |
Protein-based halochromic electrospun nanosensor for monitoring trout fish freshness |
Food Control |
زهرا آقایی ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Nick Tucker
|
1399/02/12 |
| 2 |
The influence of high hydrostatic pressure on different properties of legume proteins with an emphasis on soy proteins; a comprehensive review |
Food Hydrocolloids |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
الهام اسدپور ,
Nan Yang ,
سیدمهدی جعفری
|
1402/10/11 |
| 3 |
Interfacial properties of protein nanofibrils with different morphology prepared using aqueous solvent with ethanol: Part II. Effect of oil phase hydrophobicity |
Food Hydrocolloids |
Jing Li ,
ZhenZhen Li ,
Congcong Xu ,
Yan Zhang ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Nan Yang ,
Katsuyoshi Nishinari
|
1402/07/09 |
| 4 |
Interfacial properties of protein nanofibrils with different morphology prepared using aqueous solvent with ethanol: Part I. preparation and characterization |
Food Hydrocolloids |
Nan Yang ,
Jing Li ,
Bao Zhang ,
Yongqi Huang ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Katsuyoshi Nishinari
|
1402/06/10 |
| 5 |
An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods |
Food Hydrocolloids |
بهاره عمادزاده ,
سارا ناجی طبسی ,
آرام بستان ,
بهروز قرآنی
|
1402/05/10 |
| 6 |
Droplet-based millifluidic technique for encapsulation of cinnamon essential oil: Optimization of the process and physicochemical characterization |
Food Hydrocolloids |
عاطفه فرهمند ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
Denis Poncelet
|
1401/05/10 |
| 7 |
Effect of sucrose on phase and flow behavior of protein-polysaccharide mixtures |
Food Hydrocolloids |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
Katsuyoshi Nishinari
|
1400/01/12 |
| 8 |
Improvements in gelatin cold water solubility after electrospinning and associated physicochemical, functional and rheological properties |
Food Hydrocolloids |
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
حسن رضایی نیا ,
Steve John Russell
|
1399/04/11 |
| 9 |
Electrospun balangu (Lallemantia royleana) hydrocolloid nanofiber mat as a fast-dissolving carrier for bergamot essential oil |
Food Hydrocolloids |
حسن رضایی نیا ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی
|
1398/12/11 |
| 10 |
Electrohydrodynamic atomization of Balangu (Lallemantia royleana) seed gum for the fast-release of Mentha longifolia L. essential oil: Characterization of nano-capsules and modeling the kinetics of release |
Food Hydrocolloids |
حسن رضایی نیا ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Nick Tucker
|
1398/05/10 |
| 11 |
Phase separation behavior of flaxseed gum and rice bran protein complex coacervates |
Food Hydrocolloids |
الهام حسنوند ,
علی رافع ,
بهاره عمادزاده
|
1397/06/10 |
| 12 |
Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH |
Food Hydrocolloids |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1395/05/11 |
| 13 |
Dilute solution properties of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum |
Food Hydrocolloids |
سید محمدعلی رضوی ,
تکتم محمدی مقدم ,
بهاره عمادزاده ,
فخرالدین صالحی
|
1391/06/11 |
| 14 |
Immobilization of iron-loaded niosomes within electrospun nanofibers of soy protein isolate: A novel dual encapsulation technique |
Food Hydrocolloids |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
محبوبه سرابی جماب ,
سید مهدی جعفری
|
1403/07/10 |
| 15 |
High hydrostatic pressure -HHP- as a green technology opens up a new possibility for the fabrication of electrospun nanofibers: Part I- improvement of soy protein isolate properties by HHP |
Food Hydrocolloids |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز
|
1402/04/10 |
| 16 |
Bioactive-loaded nanovesicles embedded within electrospun plant protein nanofibers; a double encapsulation technique |
Food Hydrocolloids |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
Nick Tucker ,
سید مهدی جعفری
|
1402/05/10 |
| 17 |
Role of cyclodextrin inclusion complexes assembled in the fast-dissolving structures of electrospun gelatin mats to extend the release of menthol |
Food Hydrocolloids |
حسن رضایی نیا ,
عاظفه فرهمند ,
بهاره عمادزاده ,
مونا حسینی اصفهانی ,
بهروز قرآنی
|
1403/06/11 |
| 18 |
Electrospinning of legume proteins: Fundamentals, fiber production, characterization, and applications with a focus on soy proteins |
Food Hydrocolloids |
دانیال دهناد ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Fuyuan Zhang ,
Nan Yang ,
سید مهدی جعفری
|
1403/03/12 |
| 19 |
Enhancement of the interfacial behaviors of β-lactoglobulin fibrils of different morphology by calcium ions |
Food Hydrocolloids |
Shiyu Zhen ,
Bao Zhang ,
Songhui He ,
Chenyu Zhao ,
Yan Zhang ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Nan Yang
|
1404/11/12 |
| 20 |
Millifluidic-assisted ionic gelation technique for encapsulation of probiotics in double-layered polysaccharide structure |
Food Research International |
عاطفه فرهمند ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
محبوبه سرابی جماب ,
مریم عمادزاده ,
آتنا مدیری ,
Nick Tucker
|
1401/07/09 |
| 21 |
Steady shear rhological behavior and thixotropy of low-calorie pistachio butter |
International Journal of Food Properties |
بهاره عمادزاده ,
سید محمدعلی رضوی ,
الهام رضوانی ,
Gerhard Schleining
|
1393/10/11 |
| 22 |
Dynamic Rheological and Textural Characteristics of Low- calorie pistachio butter |
International Journal of Food Properties |
بهاره عمادزاده ,
سید محمدعلی رضوی ,
Gerhard Schleining
|
1391/10/12 |
| 23 |
Dynamic Rheological and Textural Characteristics of Low-Calorie Pistachio Butter |
International Journal of Food Properties |
بهاره عمادزاده ,
سید محمدعلی رضوی ,
Gerhard Schleining
|
1391/10/12 |
| 24 |
Designing a colorimetric nanosensor based on dithizone and cholesteric liquid crystals loaded in electrospun cellulose acetate nanofibers: Monitoring the quality of pistachio as a case study |
Journal of Applied Polymer Science |
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
ابراهیم فولادی ,
Nick Tucker
|
1401/11/12 |
| 25 |
Electromillifluidic encapsulation of cinnamon oil: Characterization and in vitro digestion assessment |
Journal of Food Engineering |
عاطفه فرهمند ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی
|
1403/02/12 |
| 26 |
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال زدایی برای استفاده در صنایع غذایی |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
اکرم آریان فر ,
وحید حکیم زاده ,
نگار سلیمانپور ,
بهاره عمادزاده
|
1401/06/10 |
| 27 |
بررسی اثر نوع تجمع زنجیره ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
امیر جاجرمی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی
|
1397/07/09 |
| 28 |
اثر صمغ های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
سیما شمسایی ,
سید محمدعلی رضوی ,
بهاره عمادزاده ,
اسماعیل عطای صالحی
|
1396/01/12 |
| 29 |
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
فاطمه جاویدی ,
سید محمدعلی رضوی ,
مصطفی مظاهری تهرانی ,
بهاره عمادزاده
|
1394/09/10 |
| 30 |
Degradation of myofibrillar and sarcoplasmic proteins as a function of marinating time and marinade type and their impact on textural quality and sensory attributes of m. semitendinosus beefsteak |
Journal of Food Processing and Preservation |
مونا مظاهری کلهرودی ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
مرضیه بلندی
|
1400/06/10 |
| 31 |
تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مونا مظاهری کلهرودی ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
مرضیه بلندی
|
1398/06/10 |
| 32 |
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، FA و خرنوب |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
فاطمه سادات مصطفوی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
آرش کوچکی
|
1396/01/12 |
| 33 |
ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه |
علوم غذایی و تغذیه |
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
علیرضا صادقیان
|
1395/12/11 |
| 34 |
Prolonged-release of menthol through a superhydrophilic multilayered structure of balangu (Lallemantia royleana)-gelatin nanofibers |
Materials Science and Engineering C |
حسن رضایی نیا ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
محبت محبی
|
1399/07/10 |
| 35 |
تأثیر شیره بروکلی و سرکه بالزامیک بر تردی و پایداری اکسایشی استیک گوساله ماریناد شده در طول دوره نگهداری |
پژوهش های صنایع غذایی |
فاطمه میرحاج ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
اشکان جبلی جوان
|
1401/06/10 |
| 36 |
Effect of Persian gum on whey protein concentrate cold-set emulsion gel: Structure and rheology study |
International Journal of Biological Macromolecules |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1397/12/10 |
| 37 |
Cellulose Acetate Nanofibres Containing Alizarin as a Halochromic Sensor for the Qualitative Assessment of Rainbow Trout Fish Spoilage |
Food and Bioprocess Technology |
زهرا آقایی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1397/02/11 |
| 38 |
Formation Mechanism and Morphology Control of Glutenin Microtubes Prepared Using Acid-Heat Treatment |
Journal of Agricultural and Food Chemistry |
Ruisheng Jiang ,
Chenyu Zhao ,
Songhui He ,
Yan Zhang ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Duoxia Xu ,
Nan Yang
|
1404/07/09 |
| 39 |
The role of green technologies in producing wheat gluten nanofibers by electrospinning and improving their water resistance |
Innovative Food Science and Emerging Technologies |
بهروز قرآنی ,
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
عاطفه فرهمند ,
ابراهیم فولادی ,
سید مهدی میرزابابایی ,
Yan Zhang ,
Nan Yang ,
سید مهدی جعفری
|
1403/12/11 |
| 40 |
Physico‐chemical properties of powder and compressed tablets based on barberry fruit pulp |
Journal of Food Measurement and Characterization |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمدرضا عباسپور ,
احسان اکبری
|
1400/03/11 |
| 41 |
Assembly of niosomal nanodelivery system for iron: introducing a green-hybrid method to enhance encapsulation efficiency |
Journal of Food Measurement and Characterization |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
سید مهدی جعفری
|
1403/07/10 |
| 42 |
Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology |
International Journal of Nuts and Related Sciences |
بهاره عمادزاده ,
سید محمدعلی رضوی ,
مجید هاشمی ,
مهدی نصیری محلاتی ,
رضا فرهوش
|
1390/09/10 |
| 43 |
Phase Separation Behavior of Apple Pectin/Wheat Germ Protein Complex Coacervates |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
حامد جمشیدیان قلعه شاهی ,
علی رافع ,
بهاره عمادزاده ,
هاجر شکرچی زاده
|
1402/10/11 |
| 44 |
Role of high hydrostatic pressure pretreatment on the formation of electrospun nanofibers from soy protein isolate/polyvinyl alcohol |
Food Bioscience |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
سیدمهدی جعفری
|
1402/07/09 |
| 45 |
Assembly and utilization of a millifluidic-inverse gelation platform for the gastrointestinal delivery of cinnamon oil emulsion |
Food Bioscience |
عاطفه فرهمند ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
Song Miao ,
Denis Poncelet
|
1402/03/11 |
| 46 |
Fate of β-cyclodextrin-sugar beet pectin microcapsules containing garlic essential oil in an acidic food beverage |
Food Bioscience |
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
سارا ناجی طبسی ,
اسماعیل چهارپاشلو ,
محمد ملاویسی
|
1400/05/10 |
| 47 |
Liposome-fluidic method for aroma masking of cinnamon essential oil in beverage |
Journal of Polymers and the Environment |
عاطفه فرهمند ,
سیده فاطمه موسوی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی
|
1403/07/10 |
| 48 |
Double protection of probiotics in alginate hydrogel through emulsification incorporated with freeze drying and coaxial wet-electrospraying: Survivability and targeted delivery |
LWT- Food Science and Technology |
عاطفه فرهمند ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
محبوبه سرابی جماب ,
مریم عمادزاده ,
آتنا مدیری ,
Ana C. Mendes
|
1403/04/11 |
| 49 |
The combined effect of asparagus juice and balsamic vinegar on the tenderness, physicochemical and structural attributes of beefsteak |
Journal of Food Science and Technology |
مونا مظاهری کلهرودی ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
مرضیه بلندی
|
1400/05/10 |
| 50 |
Exploring the Acetobacteraceae family isolated from kombucha SCOBYs worldwide and comparing yield and characteristics of biocellulose under various fermentation conditions |
Scientific Reports |
آزاده خیابانی ,
محبوبه سرابی جماب ,
منیرالسادات شاکری ,
ابوالفضل پهلوانلو ,
بهاره عمادزاده
|
1403/08/11 |
| 51 |
مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی آن طی زمان رسیدن |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
فاطمه میرحاج ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
اشکان جبلی جوان
|
1400/06/10 |
| 52 |
بررسی ارتباط بین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
مونا مظاهری کلهرودی ,
هما بقایی ,
بهاره عمادزاده ,
مرضیه بلندی
|
1400/05/10 |
| 53 |
Bi-polymeric structured system -xanthan gum-carboxymethyl cellulose- for developing instant powder with the ability to suspend flixweed seeds in beverages: Effect of pH and sweetener type |
Heliyon |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
سیده فاطمه موسوی ,
سعیده شهبازی زاده ,
زهرا دماوندی
|
1403/10/12 |
| 54 |
Bacterial cellulose biosynthesis: Optimization strategy using iranian nabat industry waste |
Heliyon |
آزاده خیابانی ,
محبوبه سرابی جماب ,
منیرالسادات شاکری ,
ابوالفضل پهلوانلو ,
بهاره عمادزاده
|
1403/05/11 |
| 55 |
Physico‑chemical and antioxidant properties of barberry juice powder and its effervescent tablets |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمدرضا عباسپور ,
احسان اکبری
|
1400/01/12 |
| 56 |
بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم - نشاسته گندم |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده
|
1396/08/10 |
| 57 |
Nano-vesicular carriers for bioactive compounds and their applications in food formulations |
Critical Reviews in Food Science and Nutrition |
دانیال دهناد ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
Mohammad Saeed Kharazmi ,
سیدمهدی جعفری
|
1401/09/10 |
| 58 |
Recent advances in iron encapsulation and its application in food fortification |
Critical Reviews in Food Science and Nutrition |
دانیال دهناد ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
مریم عمادزاده ,
الهام اسدپور ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
سید مهدی جعفری
|
1402/06/10 |
| 59 |
Controlling Solvent Polarity to Regulate Protein Self-Assembly Morphology and Its Universal Insight for Fibrillation Mechanism |
Langmuir |
Bao Zhang ,
Ruisheng Jiang ,
Kexin Dong ,
Jing Li ,
Yan Zhang ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Katsuyoshi Nishinari ,
Nan Yang
|
1402/12/11 |
| 60 |
تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
بهروز قرآنی ,
زهرا آقایی ,
بهاره عمادزاده
|
1397/03/11 |
| 61 |
بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده
|
1396/09/10 |
| 62 |
بررسی اثر صمغ FA بر ویژگی های ژل سرد کنستانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی
|
1396/08/10 |
| 63 |
بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
زهرا آقایی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
رسول کدخدایی
|
1395/11/13 |
| 64 |
بررسی اثر صمغ FA و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
هدی خالصی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده
|
1395/06/11 |
| 65 |
A comprehensive parametric study for understanding the combined millifluidic and dripping encapsulation process and characterisation of oil-loaded capsules |
Journal of Microencapsulation |
عاطفه فرهمند ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
Denis Poncelet
|
1400/09/10 |
| 66 |
Effects of pectin and xanthan gum on induced flocculation phenomenon in an acidic model emulsion system |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
ddddd
|
1397/11/12 |
| 67 |
Effects of Biopolymer Ratio and Heat treatment on the Complex Formation between Whey Protein Isolate and Soluble Fraction of Persian Gum |
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY |
هدی خالصی ,
بهاره عمادزاده ,
رسول کدخدایی ,
Yapeng Fang
|
1396/06/10 |
| 68 |
Nano-emulsified savory and thyme formulation show limited efficacy to suppress Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum compared with pure oil |
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS |
مژگان نوری ,
ساره بقائی ,
بهاره عمادزاده
|
1399/12/11 |
| 69 |
Phase behavior, rheological characteristics, and microstructure of sodium caseinate- perisan gum systems |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
فرزاد صادقی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
Glyn Owen Phillips
|
1396/10/11 |
| 70 |
Preparation and characterization of tragacanth-locust bean gum edible blend films |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
فاطمه سادات مصطفوی ,
رسول کدخدایی ,
بهاره عمادزاده ,
آرش کوچکی
|
1394/12/11 |
| 71 |
Studying the impact of zein microfibers on the physicochemical and microstructural properties of bigels based on carrageenan hydrogels and beeswax oleogels |
Current Research in Food Science |
مجتبی رضایی ,
سارا ناجی طبسی ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده
|
1403/10/12 |
| 72 |
A comparative study on the effects of heat, ultrasound and high hydrostatic pressure on the structural and physicochemical properties of whey proteins |
Applied Food Research |
سارا کشوری خجسته ,
رسول کدخدایی ,
Christos Ritzoulis ,
زهرا امام جمعه ,
بهاره عمادزاده
|
1404/04/10 |
| 73 |
The influence of zein microfibre diameter and concentration on the development of mechanical and physicochemical properties of carrageenan |
COLLOID AND POLYMER SCIENCE |
مجتبی رضایی ,
سارا ناجی طبسی ,
بهروز قرآنی ,
بهاره عمادزاده ,
Nick Tucker
|
1403/12/11 |
| 74 |
Effect of probiotics as an adjunctive therapy with Ritalin among ADHD children and adolescents: a triple-blind randomized controlled trial |
Nutritional Neuroscience |
زهرا سادات سنگ سفیدی ,
زهره سادات سنگ سفیدی ,
فاطمه محرری ,
اعظم سادات حیدری یزدی ,
سعید اسلامی ,
بهاره عمادزاده ,
بهروز قرآنی ,
محبوبه سرابی جماب ,
عاطفه فرهمند ,
آتنا مدیری دوم ,
علی قناعی ,
مریم عمادزاده
|
1403/05/11 |