تصویر پروفایل

منیرالسادات شاکری

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 استفاده از ذرات ژل کیتوزان پرشده با امولسیون پیکرینگ پایدارشده با صمغ بنه جهت رسانش کورکومین Application of chitosan gel particles filled with Pickering emulsion stabilized by Baneh gum for delivery of curcumin مجری دوم 1401/01/29 1402/02/28
2 شناسایی باکتری های اسید لاکتیک و مخمرهای موثر در تخمیر زیتون و بهینه سازی شرایط تخمیر کنترل شده زیتون سبز Identification of effective lactic acid bacteria and yeasts on olive fermentation and optimization of controlled fermentation conditions of green olives مجری اول 1400/07/11 1402/07/10
3 امکان سنجی بیولوژیکی تولید ژلان از سویه های باکتریایی بومی و بهینه سازی شرایط تولید The biological feasibility of gellan gum production by native bacterial strains and optimization study for production conditions. مجری اول 1397/03/13 1398/11/12
4 طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب Modeling of quality assessment and date rating based on Tayeb indexes همکار 1397/06/14 1399/03/13
5 بهینه سازی فرایند تولید نوشیدنی کامبوجا و بررسی اثر ضایعات کارخانجات تولید نبات و سبوس برنج بر راندمان تولید Optimization of Kombucha beverage production and evaluation of Nabat waste and rice bran on yield of production همکار 1398/05/10 1400/05/09
6 تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله Ration Road Map in a 5-year Prospect همکار 1399/09/23 1400/05/22
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Modeling, Mutagenesis and In-silico Structural Stability Assay of the Model of Superoxide Dismutase of Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris MG1363 Iranian Journal of Biotechnology نازنین غلامپور فاروجی , منیرالسادات شاکری , جعفر همت , محمد رستگار مقدم , علی اکبر حداد مشهدریزه 1398/10/11
2 Comparison of DNA Extraction Methods for Molecular Detection of Probiotic Lactobacilli, Lysis-resistant Bacteria پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی منیرالسادات شاکری , مریم سادات شاکری 1401/11/12
3 Characterization and optimization of gellan gum production by natural Sphingomonas sp. SM2 LWT- Food Science and Technology منیرالسادات شاکری , سارا ناجی طبسی 1403/02/12
4 COMPARISON OF DNA STANDARDS FOR REAL-TIME PCR-BASED QUANTIFICATION OF LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS IN DAIRY PRODUCTS Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences منیرالسادات شاکری 1400/11/12
5 Exploring the Acetobacteraceae family isolated from kombucha SCOBYs worldwide and comparing yield and characteristics of biocellulose under various fermentation conditions Scientific Reports آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , منیرالسادات شاکری , ابوالفضل پهلوانلو , بهاره عمادزاده 1403/08/11
6 بیوسورفکتانتهای باکتریایی: مروری بر جنبه های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین میکروب شناسی مواد غذایی , منیرالسادات شاکری 1399/02/12
7 Application of Pistacia atlantica Pickering emulsion-filled chitosan gel for targeted delivery of curcumin Food Science and Nutrition سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده 1402/10/11
8 Bacterial cellulose biosynthesis: Optimization strategy using iranian nabat industry waste Heliyon آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , منیرالسادات شاکری , ابوالفضل پهلوانلو , بهاره عمادزاده 1403/05/11
9 گالاکتوالیگوساکاریدهای میکروبی: تولید، اثرات زیستی و کاربردها ایمنی زیستی علی امینی بیدختی , منیرالسادات شاکری 1398/11/12
10 Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health Journal of Food Composition and Analysis پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مسلم جهانی 1401/06/10
11 Combination of competitive PCR and cultivation methods for differential enumeration of viable Lactobacillus acidophilus in bio-yoghurts INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , سیدعلی مرتضوی , احمدرضا بهرامی , محمدرضا نصیری 1397/03/11
12 تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب اسلام و سلامت راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1400/05/10
13 طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP پژوهشنامه حلال راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری , بی بی مرضیه رضوی زاده , مجتبی جوکار 1400/09/10
14 ترکیبات زیست فعال عناب و اثرات ضدمیکروبی و سلامتی بخش آن ها بر دستگاه گوارش مجـله تـرویجی زرشک و عنـاب منیرالسادات شاکری 1398/11/12
15 Investigating Baneh (Pistacia atlantica) gum properties and applying its particles for stabilizing Pickering emulsions Food Chemistry: X سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده 1402/10/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 New achievements in microbial biotechnology: Agro-food waste reduction and recovery of important regional food products International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science منیرالسادات شاکری 1397/06/02
2 Antibacterial Effect of Ziziphora tenuior Essential Oil Incorporated with Zinc oxide (ZnO) nanoparticles 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming, Natural and Pharmaceutical Ingredients آزاده خیابانی , علی محمدی ثانی , منیرالسادات شاکری 1397/12/23
3 Application of natural hydrocolloids as gelatin replacement in pharmaceutical and food products 1st International Halal Conference سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری 1396/09/22
4 مروری بر اثرات سینرژیستی و آنتاگونیستی عناب بر باکتری های دستگاه گوارش اولین همایش ملی عناب منیرالسادات شاکری , شهرام بیرقی طوسی 1398/06/03
5 بررسی بازار خرمای طیب همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فرآوری محصول خرما راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار 1399/09/26
6 حلیت و رابطه آن با پاکیزگی و طیب بودن در زنجیره تولید تا مصرف خرما دومین کنگره ملی غذای حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1400/06/11
7 Bioinformatics advances applied in assessment of potential health-promoting properties of Lactic Acid Bacteria 8th Asia-Pacific Probiotics Symposium 2021 عطیه مهرزاد , منیرالسادات شاکری 1400/09/15
8 Isolation and Identification of Lactobacillus sanfranciscensis as a Probiotic from Kombucha SCOBY 8th Asia-Pacific Probiotics Symposium 2021 آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , ابوالفضل پهلوانلو , منیرالسادات شاکری 1400/09/15
9 مخمر ساکارومایسس سرویزیه: پیشرفت های میکروبیولوژیکی، صنعتی و پروبیوتیکی بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مهدی قصاب نژاد , منیرالسادات شاکری 1400/12/04
10 استفاده از روش های کمی PCR برای شناسایی و شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات لبنی اولین کنگره بین المللی تغذیه منیرالسادات شاکری 1396/06/15
11 ارتباط حلال و طیب در تولید خرما همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری 1401/08/18
12 غذاهای طیب برای کودکان: شیر مادر و شیر خشک همایش بین المللی غذای طیب منیرالسادات شاکری , 1401/08/18
13 کاربرد پروتئومیکس و ژنومیکس در غذای طیب: ردیابی مواد غذایی شبیه سازی شده همایش بین المللی غذای طیب منیرالسادات شاکری , عطیه مهرزاد 1401/08/18
14 بررسی ویژگی های میکروبی سویه مخمر بومی جهت تخمیر نوشیدنی بر پایه مالت دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت فهیمه رمضانی , منیرالسادات شاکری , محبوبه سرابی جماب 1403/07/25
15 بررسی اثر حرارتی پاستوریزاسیون بر خصوصیات نوشیدنی کامبوجا دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت محبوبه سرابی جماب , آزاده خیابانی , ابوالفضل پهلوانلو , منیرالسادات شاکری 1403/07/25
16 Targeted Identification of biopolymer sphingan producers: RAPD-PCR analysis and the development of degenerate PCR primers 2 nd Regional Symposium on innovation in Science and Technology, ReSIST 2025 منیرالسادات شاکری 1403/10/12
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بهینه سازی فرایند تخمیر سلولز باکتریایی با استفاده از سویه های خانواده استوباکتریاسه استخراج شده از اسکوبی کامبوجا و ضایعات نبات به عنوان منبع کربن و استفاده از آن به عنوان جایگزین چربی و ترکیب پری بیوتیک در فرمولاسیون ماست سین بیوتیک دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد مشاور دوم : بهاره عمادزاده , استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد مشاور اول : ابوالفضل پهلوانلو 1403/12/01
2 تولید ماءالشعیر بدون الکل توسط سویه های میکروبی ایزوله شده از زیتون سبز تخمیری با هدف تولید ترکیبات فرار مولد عطر و طعم و ویژگیهای حسی مطلوب دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 1- Production of Probiotic Garden Cress Using Bifidobacterium Bifidum and its Evaluation of Nutritional Value, Biocontrol and Growth Rate Ability داوری مقاله Scientific Reports 1402/02/24
2 Application of flow cytometry and measurement of water activity to evaluate the stability of probiotic products داوری مقاله Scientific Reports, 1402/05/04
3 3- Investigating the effect of Iranian grape syrup addition as a prebiotic mixture to probiotic yogurt: physicochemical, microbiological and sensory properties داوری مقاله Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) 1402/02/31
4 4- The viability of encapsulated lactobacillus paracasei ssp paracasei ml3 origin of dadih during storage داوری مقاله Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/07/23
5 5- Antibacterial Effect Assessment of Chitosan Films: a Method Comparison. داوری مقاله Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology 1402/09/04
6 A xylenol orange-based pH-sensitive sensor array for identification of bacteria and differentiation of probiotic drinks داوری مقاله Springer nature, Food and Bioprocess Technology 1403/07/28
7 First description of predominant lactic acid bacteria of liquid and dried gapal using repetitive element palindromic PCR (rep-PCR) and 16S RNA sequencing داوری مقاله Discover Applied Sciences 1403/08/16
8 داوری 6 مقاله کامل همایش داوری مقاله The 30th National and the 5th International Iranian Food Sciences and Technology Congress 1403/07/18
9 داوری 10 مقاله کامل همایشی داوری مقاله دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی: امنیت غذایی، ایمنی و سلامت 1403/07/25
10 داوری 2 طرح در رویداد مسئله محور نان داوری طرح نخستین رویداد ملی مسئله محور نان- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/09/18
11 کنسرو کرم ماهی تون داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/07
12 تولید دوغ گازدار با استفاده از سویه های لاکتیک اسید موجود در گندم کامل داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/29
13 پودر کیک کم پروتئین با فنیل آلانین پایین مخصوص بیماران فنیل کتونوری داوری اختراع موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/29
14 بهینه سازی بیوسنتز صمغ کردلان در محیط برپایه ملاس و بررسی تأثیر آن در بهبود خصوصیات سوسیس فرانکفورتر با چربی کاهش یافته داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/06/21
15 تولید دوغ فراسودمند با بهره گیری از متابولیت های میکروبی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/04/11
16 بررسی تنوع ژنتیکی توده های باغ کلکسیون زرشک دانه دار ایران براساس صفات ریخت شناسی و گاوش در ژنوم داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/04/11
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی: امنیت غذایی، ایمنی و سلامت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1 1403/04/12 1403/09/30
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی اولین رویداد مسئله محور نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1 1403/08/01 1403/09/18
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری