موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | استفاده از ذرات ژل کیتوزان پرشده با امولسیون پیکرینگ پایدارشده با صمغ بنه جهت رسانش کورکومین | Application of chitosan gel particles filled with Pickering emulsion stabilized by Baneh gum for delivery of curcumin | مجری دوم | 1401/01/29 | 1402/02/28 |
| 2 | شناسایی باکتری های اسید لاکتیک و مخمرهای موثر در تخمیر زیتون و بهینه سازی شرایط تخمیر کنترل شده زیتون سبز | Identification of effective lactic acid bacteria and yeasts on olive fermentation and optimization of controlled fermentation conditions of green olives | مجری اول | 1400/07/11 | 1402/07/10 |
| 3 | امکان سنجی بیولوژیکی تولید ژلان از سویه های باکتریایی بومی و بهینه سازی شرایط تولید | The biological feasibility of gellan gum production by native bacterial strains and optimization study for production conditions. | مجری اول | 1397/03/13 | 1398/11/12 |
| 4 | طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی خرما بر اساس شاخص های طیب | Modeling of quality assessment and date rating based on Tayeb indexes | همکار | 1397/06/14 | 1399/03/13 |
| 5 | بهینه سازی فرایند تولید نوشیدنی کامبوجا و بررسی اثر ضایعات کارخانجات تولید نبات و سبوس برنج بر راندمان تولید | Optimization of Kombucha beverage production and evaluation of Nabat waste and rice bran on yield of production | همکار | 1398/05/10 | 1400/05/09 |
| 6 | تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله | Ration Road Map in a 5-year Prospect | همکار | 1399/09/23 | 1400/05/22 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Modeling, Mutagenesis and In-silico Structural Stability Assay of the Model of Superoxide Dismutase of Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris MG1363 | Iranian Journal of Biotechnology | نازنین غلامپور فاروجی , منیرالسادات شاکری , جعفر همت , محمد رستگار مقدم , علی اکبر حداد مشهدریزه | 1398/10/11 |
| 2 | Comparison of DNA Extraction Methods for Molecular Detection of Probiotic Lactobacilli, Lysis-resistant Bacteria | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | منیرالسادات شاکری , مریم سادات شاکری | 1401/11/12 |
| 3 | Characterization and optimization of gellan gum production by natural Sphingomonas sp. SM2 | LWT- Food Science and Technology | منیرالسادات شاکری , سارا ناجی طبسی | 1403/02/12 |
| 4 | COMPARISON OF DNA STANDARDS FOR REAL-TIME PCR-BASED QUANTIFICATION OF LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS IN DAIRY PRODUCTS | Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences | منیرالسادات شاکری | 1400/11/12 |
| 5 | Exploring the Acetobacteraceae family isolated from kombucha SCOBYs worldwide and comparing yield and characteristics of biocellulose under various fermentation conditions | Scientific Reports | آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , منیرالسادات شاکری , ابوالفضل پهلوانلو , بهاره عمادزاده | 1403/08/11 |
| 6 | بیوسورفکتانتهای باکتریایی: مروری بر جنبه های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین | میکروب شناسی مواد غذایی | , منیرالسادات شاکری | 1399/02/12 |
| 7 | Application of Pistacia atlantica Pickering emulsion-filled chitosan gel for targeted delivery of curcumin | Food Science and Nutrition | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده | 1402/10/11 |
| 8 | Bacterial cellulose biosynthesis: Optimization strategy using iranian nabat industry waste | Heliyon | آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , منیرالسادات شاکری , ابوالفضل پهلوانلو , بهاره عمادزاده | 1403/05/11 |
| 9 | گالاکتوالیگوساکاریدهای میکروبی: تولید، اثرات زیستی و کاربردها | ایمنی زیستی | علی امینی بیدختی , منیرالسادات شاکری | 1398/11/12 |
| 10 | Monitoring of pesticide and some metal residues in Mazafati date fruit cultivar and risk assessment to the health | Journal of Food Composition and Analysis | پریسا جعفریان , راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مسلم جهانی | 1401/06/10 |
| 11 | Combination of competitive PCR and cultivation methods for differential enumeration of viable Lactobacillus acidophilus in bio-yoghurts | INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY | منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , سیدعلی مرتضوی , احمدرضا بهرامی , محمدرضا نصیری | 1397/03/11 |
| 12 | تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب | اسلام و سلامت | راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار | 1400/05/10 |
| 13 | طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP | پژوهشنامه حلال | راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری , بی بی مرضیه رضوی زاده , مجتبی جوکار | 1400/09/10 |
| 14 | ترکیبات زیست فعال عناب و اثرات ضدمیکروبی و سلامتی بخش آن ها بر دستگاه گوارش | مجـله تـرویجی زرشک و عنـاب | منیرالسادات شاکری | 1398/11/12 |
| 15 | Investigating Baneh (Pistacia atlantica) gum properties and applying its particles for stabilizing Pickering emulsions | Food Chemistry: X | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری , آتنا مدیری , سعیده شهبازی زاده | 1402/10/11 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | New achievements in microbial biotechnology: Agro-food waste reduction and recovery of important regional food products | International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science | منیرالسادات شاکری | 1397/06/02 |
| 2 | Antibacterial Effect of Ziziphora tenuior Essential Oil Incorporated with Zinc oxide (ZnO) nanoparticles | 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming, Natural and Pharmaceutical Ingredients | آزاده خیابانی , علی محمدی ثانی , منیرالسادات شاکری | 1397/12/23 |
| 3 | Application of natural hydrocolloids as gelatin replacement in pharmaceutical and food products | 1st International Halal Conference | سارا ناجی طبسی , منیرالسادات شاکری | 1396/09/22 |
| 4 | مروری بر اثرات سینرژیستی و آنتاگونیستی عناب بر باکتری های دستگاه گوارش | اولین همایش ملی عناب | منیرالسادات شاکری , شهرام بیرقی طوسی | 1398/06/03 |
| 5 | بررسی بازار خرمای طیب | همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فرآوری محصول خرما | راضیه نیازمند , بی بی مرضیه رضوی زاده , منیرالسادات شاکری , مجتبی جوکار | 1399/09/26 |
| 6 | حلیت و رابطه آن با پاکیزگی و طیب بودن در زنجیره تولید تا مصرف خرما | دومین کنگره ملی غذای حلال | بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری | 1400/06/11 |
| 7 | Bioinformatics advances applied in assessment of potential health-promoting properties of Lactic Acid Bacteria | 8th Asia-Pacific Probiotics Symposium 2021 | عطیه مهرزاد , منیرالسادات شاکری | 1400/09/15 |
| 8 | Isolation and Identification of Lactobacillus sanfranciscensis as a Probiotic from Kombucha SCOBY | 8th Asia-Pacific Probiotics Symposium 2021 | آزاده خیابانی , محبوبه سرابی جماب , ابوالفضل پهلوانلو , منیرالسادات شاکری | 1400/09/15 |
| 9 | مخمر ساکارومایسس سرویزیه: پیشرفت های میکروبیولوژیکی، صنعتی و پروبیوتیکی | بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | مهدی قصاب نژاد , منیرالسادات شاکری | 1400/12/04 |
| 10 | استفاده از روش های کمی PCR برای شناسایی و شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات لبنی | اولین کنگره بین المللی تغذیه | منیرالسادات شاکری | 1396/06/15 |
| 11 | ارتباط حلال و طیب در تولید خرما | همایش بین المللی غذای طیب | بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , منیرالسادات شاکری | 1401/08/18 |
| 12 | غذاهای طیب برای کودکان: شیر مادر و شیر خشک | همایش بین المللی غذای طیب | منیرالسادات شاکری , | 1401/08/18 |
| 13 | کاربرد پروتئومیکس و ژنومیکس در غذای طیب: ردیابی مواد غذایی شبیه سازی شده | همایش بین المللی غذای طیب | منیرالسادات شاکری , عطیه مهرزاد | 1401/08/18 |
| 14 | بررسی ویژگی های میکروبی سویه مخمر بومی جهت تخمیر نوشیدنی بر پایه مالت | دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | فهیمه رمضانی , منیرالسادات شاکری , محبوبه سرابی جماب | 1403/07/25 |
| 15 | بررسی اثر حرارتی پاستوریزاسیون بر خصوصیات نوشیدنی کامبوجا | دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت | محبوبه سرابی جماب , آزاده خیابانی , ابوالفضل پهلوانلو , منیرالسادات شاکری | 1403/07/25 |
| 16 | Targeted Identification of biopolymer sphingan producers: RAPD-PCR analysis and the development of degenerate PCR primers | 2 nd Regional Symposium on innovation in Science and Technology, ReSIST 2025 | منیرالسادات شاکری | 1403/10/12 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | بهینه سازی فرایند تخمیر سلولز باکتریایی با استفاده از سویه های خانواده استوباکتریاسه استخراج شده از اسکوبی کامبوجا و ضایعات نبات به عنوان منبع کربن و استفاده از آن به عنوان جایگزین چربی و ترکیب پری بیوتیک در فرمولاسیون ماست سین بیوتیک | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد مشاور دوم : بهاره عمادزاده , استاد راهنمای اول : محبوبه سرابی جماب , استاد مشاور اول : ابوالفضل پهلوانلو | 1403/12/01 |
| 2 | تولید ماءالشعیر بدون الکل توسط سویه های میکروبی ایزوله شده از زیتون سبز تخمیری با هدف تولید ترکیبات فرار مولد عطر و طعم و ویژگیهای حسی مطلوب | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای اول |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 1- Production of Probiotic Garden Cress Using Bifidobacterium Bifidum and its Evaluation of Nutritional Value, Biocontrol and Growth Rate Ability | داوری مقاله | Scientific Reports | 1402/02/24 |
| 2 | Application of flow cytometry and measurement of water activity to evaluate the stability of probiotic products | داوری مقاله | Scientific Reports, | 1402/05/04 |
| 3 | 3- Investigating the effect of Iranian grape syrup addition as a prebiotic mixture to probiotic yogurt: physicochemical, microbiological and sensory properties | داوری مقاله | Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) | 1402/02/31 |
| 4 | 4- The viability of encapsulated lactobacillus paracasei ssp paracasei ml3 origin of dadih during storage | داوری مقاله | Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology | 1402/07/23 |
| 5 | 5- Antibacterial Effect Assessment of Chitosan Films: a Method Comparison. | داوری مقاله | Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology | 1402/09/04 |
| 6 | A xylenol orange-based pH-sensitive sensor array for identification of bacteria and differentiation of probiotic drinks | داوری مقاله | Springer nature, Food and Bioprocess Technology | 1403/07/28 |
| 7 | First description of predominant lactic acid bacteria of liquid and dried gapal using repetitive element palindromic PCR (rep-PCR) and 16S RNA sequencing | داوری مقاله | Discover Applied Sciences | 1403/08/16 |
| 8 | داوری 6 مقاله کامل همایش | داوری مقاله | The 30th National and the 5th International Iranian Food Sciences and Technology Congress | 1403/07/18 |
| 9 | داوری 10 مقاله کامل همایشی | داوری مقاله | دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی: امنیت غذایی، ایمنی و سلامت | 1403/07/25 |
| 10 | داوری 2 طرح در رویداد مسئله محور نان | داوری طرح | نخستین رویداد ملی مسئله محور نان- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/09/18 |
| 11 | کنسرو کرم ماهی تون | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/07 |
| 12 | تولید دوغ گازدار با استفاده از سویه های لاکتیک اسید موجود در گندم کامل | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/10/29 |
| 13 | پودر کیک کم پروتئین با فنیل آلانین پایین مخصوص بیماران فنیل کتونوری | داوری اختراع | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/10/29 |
| 14 | بهینه سازی بیوسنتز صمغ کردلان در محیط برپایه ملاس و بررسی تأثیر آن در بهبود خصوصیات سوسیس فرانکفورتر با چربی کاهش یافته | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/06/21 |
| 15 | تولید دوغ فراسودمند با بهره گیری از متابولیت های میکروبی | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/04/11 |
| 16 | بررسی تنوع ژنتیکی توده های باغ کلکسیون زرشک دانه دار ایران براساس صفات ریخت شناسی و گاوش در ژنوم | داوری طرح | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/04/11 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی: امنیت غذایی، ایمنی و سلامت | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1 | 1403/04/12 | 1403/09/30 | |
| 2 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو کمیته علمی اولین رویداد مسئله محور نان | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1 | 1403/08/01 | 1403/09/18 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|