تصویر پروفایل

دینا شهرام پور

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 استفاده از خمیرترش حاصل از کامبوجا بر پایه منابع گیاهی (چای سیاه، چای سبز، به لیمو و آویشن) جهت ارتقا ویژگی های تغذیه ای، کیفی و ماندگاری نان لواش Using sourdough of kombucha based on plant sources (black tea, green tea, lemon beebrush and thyme) to improve the nutritional, quality, and shelf life characteristics of Lavash bread مجری اول 1401/09/16 1402/12/15
2 تولید فیلم خوراکی زیست فعال پسابیوتیک بر پایه آلژینات- کیتوزان و بررسی اثر آن در مدل غذایی (فیله مرغ) Development a postbiotic bioactive edible film and evaluation of its characteristics همکار 1401/05/01 1402/10/30
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 بررسی ویژگی های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیک Lactobacillus plantarum جهت پوشش دهی کالباس ورقه ای پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران دینا شهرام پور , مرتضی خمیری , سیدمحمدعلی رضوی , محبوبه کشیری 1403/02/12
2 بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران زهرا قاسملو , دینا شهرام پور , مرتضی خمیری , الهام اسدپور 1401/05/10
3 Embedding probiotic bacteria into the edible films: antibacterial activity and survival in simulated gastrointestinal condition Journal of Food Measurement and Characterization دینا شهرام پور , مرتضی خمیری , محبوبه کشیری , سید محمدعلی رضوی 1402/09/10
4 Effect of storage conditions on physicochemical, barrier, mechanical and structural characteristics of Eremurus luteus root gum edible film Journal of Food Measurement and Characterization دینا شهرام پور , سیده زینب رضوی , سید محمدعلی رضوی 1402/06/10
5 Evaluation of green tea extract incorporated antimicrobial/antioxidant/biodegradable flms based on polycaprolactone/polylactic acid and its application in cocktail sausage preservation Journal of Food Measurement and Characterization دینا شهرام پور , سید محمدعلی رضوی , آزاده صادقی 1401/08/10
6 Quality Assessment of Native Iranian Cedar and Citrus Honeys Bioactive Components, Antioxidant Activity, and Estrogenic Properties in MCF-7 Cells Journal of Food Quality مریم اثنی عشری , زهرا تیارانی نجاران , دینا شهرام پور , عطااله رحیمی 1404/02/11
7 Development of a novel active bilayer film incorporated postbiotics: investigation of its characteristics and effects on shelf-life extension of chicken breast fillet LWT- Food Science and Technology فهیمه رمضانی , مرضیه حسینی نژاد , دینا شهرام پور , سیده زینب رضوی , Xiyang Wu 1404/04/10
8 Edible Packaging as a Functional Carrier of Prebiotics, Probiotics, and Postbiotics to Boost Food Safety, Quality, and Shelf Life Probiotics and Antimicrobial Proteins فهیمه رمضانی , مرضیه حسینی نژاد , دینا شهرام پور , Xiyang Wu 1402/03/11
9 Fabrication of green colorimetric smart packaging based on basil seed gum/chitosan/red cabbage anthocyanin for real-time monitoring of fish freshness Food Science and Nutrition مریم نادی , سید محمدعلی رضوی , دینا شهرام پور 1402/04/10
10 Novel antimicrobial/antioxidant Eremurus luteus root gum coating containing rosemary essential oil nanoemulsions for extension of chicken meat shelf life Food Science and Nutrition دینا شهرام پور , سید محمدعلی رضوی 1401/12/10
11 Eco-friendly synthesis of large band gap ZnO nanoparticles by trisodium citrate: investigation of annealing effect on structural and optical properties Journal of Materials Science: Materials in Electronics علیرضا گودرزی , عرفان ذبیحی , دینا شهرام پور , مریم حیدری شورشجانی 1401/07/09
12 بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی میکروامولسیون ونانوامولسیون اسانس رزماری فناوری های جدید در صنعت غذا دینا شهرام پور , سید محمدعلی رضوی 1401/02/11
13 Designing a nanohybrid complex based on graphene oxide for drug delivery purposes; investigating the intermediating capability of carbohydrate polymers Materials today chemistry آزاده کفاشان , هومن جوزمجیدی , امیر بابایی , دینا شهرام پور , زهرا عرب بفرانی , مهدی عارفخانی 1402/07/09
14 Investigating the effect of acoustic waves on spoilage fungal growth and shelf life of strawberry fruit Fungal biology بی بی مرضیه رضوی زاده , دینا شهرام پور , راضیه نیازمند 1403/01/13
15 Physical Properties, Antioxidant Activity, and Antimicrobial Properties of Edible Film Prepared from Black Plum Peel Extract as a Valuable By-product of Plum Processing Journal of Food Chemistry and Nanotechnology تکتم محمدی مقدم , محدثه کریمی نژاد , سمیرا حداد , سمیه جعفرزاده , دینا شهرام پور , افسانه مرشدی , Marcos Eduardo Valdes 1402/08/10
16 Unveiling impact of word concepts on enhancement or reduction of spoilage molds growth and shelf life of strawberries EUROPEAN JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH AND REVIEWS بی بی مرضیه رضوی زاده , راضیه نیازمند , دینا شهرام پور 1403/04/11
17 The effect of the Quran verse on inhibiting the growth of molds in vitro and in vivo conditions Human, Health and Halal Metrics (HHHM) بی بی مرضیه رضوی زاده , دینا شهرام پور 1403/09/11
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 مزایای استفاده از پروبیوتیک ها در غذای طیب همایش بین المللی غذای طیب ماندانا محمودی , دینا شهرام پور 1401/08/18
2 بررسی اثر روش های مختلف فراوری بر ترکیبات ضد تغذیه ای مواد غذایی به منظور دستیابی به شاخصه های غذای طیب همایش بین المللی غذای طیب دینا شهرام پور 1401/08/18
3 اثر ضدبیوفیلمی پست بیوتیک های حاصل از پروبیوتیک ها دوازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی دینا شهرام پور 1401/09/17
4 بررسی عملکرد فیلم حساس به pH حاوی آنتوسیانین جهت پایش فساد ماهی اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت مریم نادی , سید محمدعلی رضوی , دینا شهرام پور 1402/07/24
5 کاربرد باکتریوفاژها در بسته بندی موادغذایی و چالش های آن اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ،ایمنی غذایی و سلامت دینا شهرام پور 1402/07/24
6 نقش خمیرترش در بهبود کیفیت و سلامت نان دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت عاطفه پراور , دینا شهرام پور 1403/07/25
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت فعال زیست تخریب پذیر بر پایه اسکوبی کامبوچا /صمغ ریحان حاوی ترکیبات پسابیوتیک جهت به کارگیری در بسته بندی همبرگر کارشناسی ارشد استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : محمدباقر منتظر تربتی , استاد مشاور اول : محبوبه سرابی جماب 1403/11/27
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Isolation and identification of ß-galactosidase producing fungi and investigating the activity of enzyme from the selected isolate داوری مقاله مجله فراوری و نگهداری موادغذایی 1403/05/13
2 The Physicochemical Characterization of Yogurt Herbs with Differences Starters داوری مقاله نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی 1403/02/16
3 ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی داوری مقاله فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 1403/05/17
4 بررسی اثر لاکتوباسیل رامینسوس بر روی میزان بیان ژن APC سلول های سرطانی , MAGS سرطان معده داوری مقاله فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 1403/10/06
5 Antimicrobial and Antioxidant Effects of Emulsions and Nanoemulsions of Salvia officinalis, Pimpinella anisum, Dracocephalum moldavica, and Syzygium aromaticum Against Foodborne Bacteria داوری مقاله Journal of Agricultural Science and Technology 1403/10/25
6 مهار رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوریمی کپور معمولی با استفاده از اسانس دانه رازیانه داوری مقاله نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1403/11/23
7 بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه های کورینه باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم داوری مقاله نشریه فراوری و نگهداری موادغذایی 1403/11/15
8 بررسی استفاده از متابولیت های ثانویه مخمر ساکارومایسس سرویزیه به عنوان جایگزین نگهدارنده شیمیایی مورد استفاده در آبمیوه ها و افزایش زمان ماندگاری داوری طرح دانشگاه علوم پزشکی نیشابور 1402/12/14
9 برنجک طعم دار حجیم شده و غنی شده شکلدارفاقد افزودنی های شیمیایی داوری اختراع مرکز مالکیت فکری 1402/05/10
10 فرایند بازیافت ضایعات نان و تولید خمیرترش لاکتیکی برای بهبود کمی و کیفی نان با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک بومی داوری اختراع مرکز مالکیت فکری 1402/10/14
11 شبه پنیر حاصل از تخم پرندگان و فرایند تولید آن داوری اختراع مرکز مالکیت فکری 1403/01/15
12 فرمولاسیون و تولید عصاره تغلیظ شده فراسودمند ازعناب خشک با روش کنترل دمای تغلیظ داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی 1403/07/25
13 میکس استارترهای بیوفیلمی ماست با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک بومی داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/02
14 تولید و فرمولاسیون نان غنی شده با پپتیدهای ریزپوشانی شده جلبک اسپیرولینا داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/28
15 نوشیدنی پروبیوتیک برپایه سبوس برنج داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/12
16 تولید لواشک سین بیوتیک بر پایه نسترن کوهی داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/10
17 تولید مارمالات فراسودمند حاوی گیاهان دارویی، اسپیرولینا و پروبیوتیک داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/15
18 فرایند تولید نوشیدنی تغذیه ای ایمنی بخش ورزشی پروبیوتیک حاوی کامبوچا، ترکیبات فعال زیستی و عسل آویشن با قابلیت پیشگیری و کاهش آسیب عضلانی ناشی از ورزش داوری اختراع مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/14
19 داوری 15 مقاله دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت داوری مقاله دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت 1403/07/10
20 داوری سه طرح در نخستین رویداد ملی مسئله محور نان داوری طرح نخستین رویداد ملی مسئله محور نان 1403/09/18
21 QUALITY CHARACTERISTICS OF COMPOSITE FLOUR SOURDOUGH ENRICHED WITH MORINGA LEAVES AND DUCK MEAT AS SUPPLEMENTARY FOOD داوری مقاله نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی 1403/12/06
22 بهینه سازی فرمولاسیون توکسین بایندر مؤثر در حذف مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون و داکسی نیوالنول) در شرایط برون تنی داوری طرح مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1401/10/05
23 جوهرهای هوشمند سبز برپایه نانوفیبرکیتین و موادگیاهی برای پایش فساد میگو داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/04/18
24 طراحی و مقایسه عملکرد آپتاسنسورهای کریستال مایع و میکروفلوئیدیک و الکتروشیمیایی برای تشخیص سالمونلا تایفی موریوم داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1402/10/25
25 تولید نی خوراکی طعم دار و کاربرد آن در نبات داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/09
26 اثرباکتری های تولیدکننده گابا بر کاهش تشنج کودکان مبتلا به صرع مقاوم داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/05/21
27 تولید دوغ فراسودمند با بهره گیری از متابولیت های میکروبی داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/04/11
28 الکتروریسی امولسیون پیکرینگ برپایه زئین و صمغ دانه شاهی جهت تولید بسته بندی فعال دولایه برای افزایش ماندگاری فیله مرغ داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/08/07
29 جداسازی و شناسایی سویه های مخمر ساکارومایسزسروزیه بررسی خاصیت پروبیوتیک و ایمنی سویه ها و بهینه یابی شرایط رشد به منظور افزایش میزان زیست توده داوری طرح موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/10/10
30 Synergistic Benefits of Lacticaseibacillus paracasei B31-2 in Kiwifruit Juice: Probiotic Viability, Physicochemical Properties, and AI Predictive Insights داوری مقاله Journal of agriculture science and technology 1404/01/02
31 Improving the quality of red meat and its products, such as sausage, using films based on copper- chitosan-PLA copolymer nanoparticles containing methanolic extract of the medicinal plant Melissa officinalis L داوری مقاله Scientific Reports 1404/01/27
32 Characterization and Determination of the Antimicrobial Properties of Sodium Alginate Films Enriched with Probiotic Microorganisms داوری مقاله Probiotics and Antimicrobial Proteins 1404/02/20
33 Application of Chitosan PLA Copolymer Nanoparticle-Based Films Containing Copper Nanoparticles and Hydroalcoholic Extract of Astragalus tragacantha Medicinal Plant in Meat Product Packaging with an Environmental and Health-Oriented Approach داوری مقاله Discover Applied Sciences 1404/03/06
34 Characterization of Polyvinyl Alcohol Chitosan Composite Films Enriched withThyme Essential Oil and Its Application To Block Type Processed Cheese داوری مقاله Polymer Bulletin 1404/04/07
35 Novel eco-friendly, active polysaccharides packaging materials according E.coli based on herbal raw material (Rumex hydrolapathum) extract for environmental and consumer safety داوری مقاله cellulose 1404/04/17
36 Assessment of microencapsulation of Lactobacillus plantarum through extrusion-spray drying methods داوری مقاله Research and innovation in food science and technology 1404/04/28
37 بررسی روشهای کنترل وکاهش آلودگی باکتری های پاتوژن شاخص در فرایند تولید در کشتارگاه داوری مقاله مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1404/04/30
38 Antimicrobial Edible Films with Chia Mucilage Methylcellulose and Mentha arvensis essential oil for active food packaging داوری مقاله Polymer Bulletin 1404/05/18
39 Zein Chitosan Active Packaging Films Incorporated with Curcumin loaded cyclodextrin Metal organic Frameworks Preparation and Application in Fruit and Vegetable Preservation داوری مقاله Discover food 1404/06/02
40 A novel electrospinning bilayer film with high gas sensitivity and antibacterial ability for beef freshness indication and preservation داوری مقاله Food and Bioprocess Technology 1404/06/04
41 Development of a Gelatin Chitosan Edible Film Incorporated with Lactobacillus rhamnosus GG and Orange Peel Powder for Enhanced Functional Food Packaging داوری مقاله Food and Bioprocess Technology 1404/06/12
42 Physicochemical and Antimicrobial Properties of Edible Whey Protein Gelatin Based Films Containing Eucalyptus Extract داوری مقاله نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی 1404/06/25
43 Fabrication of blended rosemary oregano essential oil nanoemulsions: Characterization, antimicrobial properties and application in pork patties داوری مقاله Journal of Food Biochemistry 1404/07/12
44 بسته بندی فعال خمیرماهی تیمار شده با پلاسمای سرد با فیلم آنتی باکتریال پلی کاپرولاکتون بتاگلوکان داوری مقاله مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 1404/09/03
45 Study of the Antimicrobial Properties of a Nanoemulsionfrom Saffron Crocus sativus L. Extract to Extend the Shelf Life of Rainbow Trout داوری مقاله Scientifi c Reports 1404/09/12
46 داوری 19 مقاله سومین همایش ملی امنیت غذایی فراوری ایمنی و سلامت داوری مقاله سومین همایش ملی امنیت غذایی فراوری ایمنی و سلامت 1404/07/24
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 شرکت در شوراها و کمیته ها کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی ایمنی غذایی و سلامت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 0 1402/11/01 1403/07/25
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو کمیته علمی نخستین رویداد مسئله محور نان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1403/04/02 1403/09/18
3 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیر دبیرخانه همایش پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی ایمنی غذایی و سلامت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 712 1403/04/31 1403/08/30
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری