| 1 |
Isolation and identification of ß-galactosidase producing fungi and investigating the activity of enzyme from the selected isolate |
داوری مقاله |
مجله فراوری و نگهداری موادغذایی |
1403/05/13 |
| 2 |
The Physicochemical Characterization of Yogurt Herbs with Differences Starters |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
1403/02/16 |
| 3 |
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی |
داوری مقاله |
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی |
1403/05/17 |
| 4 |
بررسی اثر لاکتوباسیل رامینسوس بر روی میزان بیان ژن APC سلول های سرطانی , MAGS سرطان معده |
داوری مقاله |
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی |
1403/10/06 |
| 5 |
Antimicrobial and Antioxidant Effects of Emulsions and Nanoemulsions of Salvia officinalis, Pimpinella anisum, Dracocephalum moldavica, and Syzygium aromaticum Against Foodborne Bacteria |
داوری مقاله |
Journal of Agricultural Science and Technology |
1403/10/25 |
| 6 |
مهار رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوریمی کپور معمولی با استفاده از اسانس دانه رازیانه |
داوری مقاله |
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1403/11/23 |
| 7 |
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه های کورینه باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم |
داوری مقاله |
نشریه فراوری و نگهداری موادغذایی |
1403/11/15 |
| 8 |
بررسی استفاده از متابولیت های ثانویه مخمر ساکارومایسس سرویزیه به عنوان جایگزین نگهدارنده شیمیایی مورد استفاده در آبمیوه ها و افزایش زمان ماندگاری |
داوری طرح |
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور |
1402/12/14 |
| 9 |
برنجک طعم دار حجیم شده و غنی شده شکلدارفاقد افزودنی های شیمیایی |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری |
1402/05/10 |
| 10 |
فرایند بازیافت ضایعات نان و تولید خمیرترش لاکتیکی برای بهبود کمی و کیفی نان با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک بومی |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری |
1402/10/14 |
| 11 |
شبه پنیر حاصل از تخم پرندگان و فرایند تولید آن |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری |
1403/01/15 |
| 12 |
فرمولاسیون و تولید عصاره تغلیظ شده فراسودمند ازعناب خشک با روش کنترل دمای تغلیظ |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی |
1403/07/25 |
| 13 |
میکس استارترهای بیوفیلمی ماست با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک بومی |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/08/02 |
| 14 |
تولید و فرمولاسیون نان غنی شده با پپتیدهای ریزپوشانی شده جلبک اسپیرولینا |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/08/28 |
| 15 |
نوشیدنی پروبیوتیک برپایه سبوس برنج |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/12 |
| 16 |
تولید لواشک سین بیوتیک بر پایه نسترن کوهی |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/10 |
| 17 |
تولید مارمالات فراسودمند حاوی گیاهان دارویی، اسپیرولینا و پروبیوتیک |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/15 |
| 18 |
فرایند تولید نوشیدنی تغذیه ای ایمنی بخش ورزشی پروبیوتیک حاوی کامبوچا، ترکیبات فعال زیستی و عسل آویشن با قابلیت پیشگیری و کاهش آسیب عضلانی ناشی از ورزش |
داوری اختراع |
مرکز مالکیت فکری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/14 |
| 19 |
داوری 15 مقاله دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت |
داوری مقاله |
دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت |
1403/07/10 |
| 20 |
داوری سه طرح در نخستین رویداد ملی مسئله محور نان |
داوری طرح |
نخستین رویداد ملی مسئله محور نان |
1403/09/18 |
| 21 |
QUALITY CHARACTERISTICS OF COMPOSITE FLOUR SOURDOUGH ENRICHED WITH MORINGA LEAVES AND DUCK MEAT AS SUPPLEMENTARY FOOD |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی |
1403/12/06 |
| 22 |
بهینه سازی فرمولاسیون توکسین بایندر مؤثر در حذف مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون و داکسی نیوالنول) در شرایط برون تنی |
داوری طرح |
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1401/10/05 |
| 23 |
جوهرهای هوشمند سبز برپایه نانوفیبرکیتین و موادگیاهی برای پایش فساد میگو |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/04/18 |
| 24 |
طراحی و مقایسه عملکرد آپتاسنسورهای کریستال مایع و میکروفلوئیدیک و الکتروشیمیایی برای تشخیص سالمونلا تایفی موریوم |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1402/10/25 |
| 25 |
تولید نی خوراکی طعم دار و کاربرد آن در نبات |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/09 |
| 26 |
اثرباکتری های تولیدکننده گابا بر کاهش تشنج کودکان مبتلا به صرع مقاوم |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/05/21 |
| 27 |
تولید دوغ فراسودمند با بهره گیری از متابولیت های میکروبی |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/04/11 |
| 28 |
الکتروریسی امولسیون پیکرینگ برپایه زئین و صمغ دانه شاهی جهت تولید بسته بندی فعال دولایه برای افزایش ماندگاری فیله مرغ |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/08/07 |
| 29 |
جداسازی و شناسایی سویه های مخمر ساکارومایسزسروزیه بررسی خاصیت پروبیوتیک و ایمنی سویه ها و بهینه یابی شرایط رشد به منظور افزایش میزان زیست توده |
داوری طرح |
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
1403/10/10 |
| 30 |
Synergistic Benefits of Lacticaseibacillus paracasei B31-2 in Kiwifruit Juice: Probiotic Viability, Physicochemical Properties, and AI Predictive Insights |
داوری مقاله |
Journal of agriculture science and technology |
1404/01/02 |
| 31 |
Improving the quality of red meat and its products, such as sausage, using films based on copper- chitosan-PLA copolymer nanoparticles containing methanolic extract of the medicinal plant Melissa officinalis L |
داوری مقاله |
Scientific Reports |
1404/01/27 |
| 32 |
Characterization and Determination of the Antimicrobial Properties of Sodium Alginate Films Enriched with Probiotic Microorganisms |
داوری مقاله |
Probiotics and Antimicrobial Proteins |
1404/02/20 |
| 33 |
Application of Chitosan PLA Copolymer Nanoparticle-Based Films Containing Copper Nanoparticles and Hydroalcoholic Extract of Astragalus tragacantha Medicinal Plant in Meat Product Packaging with an Environmental and Health-Oriented Approach |
داوری مقاله |
Discover Applied Sciences |
1404/03/06 |
| 34 |
Characterization of Polyvinyl Alcohol Chitosan Composite Films Enriched withThyme Essential Oil and Its Application To Block Type Processed Cheese |
داوری مقاله |
Polymer Bulletin |
1404/04/07 |
| 35 |
Novel eco-friendly, active polysaccharides packaging materials according E.coli based on herbal raw material (Rumex hydrolapathum) extract for environmental and consumer safety |
داوری مقاله |
cellulose |
1404/04/17 |
| 36 |
Assessment of microencapsulation of Lactobacillus plantarum through extrusion-spray drying methods |
داوری مقاله |
Research and innovation in food science and technology |
1404/04/28 |
| 37 |
بررسی روشهای کنترل وکاهش آلودگی باکتری های پاتوژن شاخص در فرایند تولید در کشتارگاه |
داوری مقاله |
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1404/04/30 |
| 38 |
Antimicrobial Edible Films with Chia Mucilage Methylcellulose and Mentha arvensis essential oil for active food packaging |
داوری مقاله |
Polymer Bulletin |
1404/05/18 |
| 39 |
Zein Chitosan Active Packaging Films Incorporated with Curcumin loaded cyclodextrin Metal organic Frameworks Preparation and Application in Fruit and Vegetable Preservation |
داوری مقاله |
Discover food |
1404/06/02 |
| 40 |
A novel electrospinning bilayer film with high gas sensitivity and antibacterial ability for beef freshness indication and preservation |
داوری مقاله |
Food and Bioprocess Technology |
1404/06/04 |
| 41 |
Development of a Gelatin Chitosan Edible Film Incorporated with Lactobacillus rhamnosus GG and Orange Peel Powder for Enhanced Functional Food Packaging |
داوری مقاله |
Food and Bioprocess Technology |
1404/06/12 |
| 42 |
Physicochemical and Antimicrobial Properties of Edible Whey Protein Gelatin Based Films Containing Eucalyptus Extract |
داوری مقاله |
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
1404/06/25 |
| 43 |
Fabrication of blended rosemary oregano essential oil nanoemulsions: Characterization, antimicrobial properties and application in pork patties |
داوری مقاله |
Journal of Food Biochemistry |
1404/07/12 |
| 44 |
بسته بندی فعال خمیرماهی تیمار شده با پلاسمای سرد با فیلم آنتی باکتریال پلی کاپرولاکتون بتاگلوکان |
داوری مقاله |
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
1404/09/03 |
| 45 |
Study of the Antimicrobial Properties of a Nanoemulsionfrom Saffron Crocus sativus L. Extract to Extend the Shelf Life of Rainbow Trout |
داوری مقاله |
Scientifi c Reports |
1404/09/12 |
| 46 |
داوری 19 مقاله سومین همایش ملی امنیت غذایی فراوری ایمنی و سلامت |
داوری مقاله |
سومین همایش ملی امنیت غذایی فراوری ایمنی و سلامت |
1404/07/24 |