تصویر پروفایل

حسین زمانی خادمانلو

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 طراحی و ساخت سیستم ذخیره ساز انرژی برای اجاق خورشیدی غیر مستقیم و تحلیل عملکرد آن Design and construction of an energy storage system for indirect solar cooker and its performance analysis مجری دوم 1398/04/18 1398/09/25
2 طراحی و ساخت یک اجاق خورشیدی سهمی غیر مستقیم Design and fabrication of a idirect solar cooker مجری اول 1396/10/02 1397/10/01
3 مطالعات طراحی برند غذایی طیب (مورد مطالعاتی: نان طیب) Studies for Food Brand Design of Tayeb (Case study: bread Tayeb) مجری اول 1394/11/10 1395/11/10
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 طراحی و ساخت دستگاه برش گل زعفران و جداسازی دم از آن به وسیله پردازش تصویر و روش های مبتنی بر ویژگی های صریح فضایی و یادگیری عمیق Designing and manufacturing a saffron flower cutting device and separating the stem from it by image processing and methods based on explicit spatial features مجری دوم 1403/03/23 1404/06/22
2 طراحی و ساخت خوراک پز خورشیدی مسافرتی Design and fabrication of a compact solar for cooker for travel usage مجری اول 1394/09/20 1396/03/19
3 تدوین نقشه راه کانون صنایع غذایی در کریدور علم و فناوری رضوی Road map development of Food Industry Association in razavi Science and Technology Corridor مجری اول 1395/08/15 1396/08/14
4 طراحی مدل مفهومی و بررسی امکان سنجی زنجیره تولید تا مصرف نان طیب the conceptual design and feasibility study of the production to eat chain for tayyeb bread مجری اول 1395/11/01 1396/11/30
5 طراحی و ساخت پمپ روتاری Design and manufacture of rotary pump مجری اول 1379/05/15 1380/11/15
6 طراحی وساخت دستگاه خرد کن علوفه نیمه خودکار Design and manufacture of semi-automatic fodder shredding machine مجری اول 1378/08/06 1378/12/06
7 طراحی و ساخت تله گازهای فرار با استفاده از ازت مایع مجری اول 1380/01/15 1381/01/15
8 مطالعات راهبردی توسعه­ فناوری خلأ بالا مجری اول 1384/02/15 1385/02/15
9 تولید محدود پمپ پخشی مجری اول 1384/09/01 1385/09/01
10 بررسی تاثیرات احسان و نیکوکاری در رشد علمی و معنوی دانشجویان مجری اول 1381/02/01
11 تعیین معیارهای کنترل کیفی در زنجیره تولید نان طیب Determining Quality Control Criteria in Tayyeb Bread Production Chain همکار 1396/04/02 1397/09/01
12 طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی پسته بر اساس شاخص های طیب compilation of pistachio quality assessment and ranking model based on tayebe index همکار 1397/06/14 1399/03/13
13 بهینه یابی شرایط تخمیر جهت بهبود خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و تغذیه ای نان بربری بر پایه آرد کامل (جو، گندم و گندم جوانه زده) Improvement of rheological, organoleptic and nutritional characteristics of Barbari bread based on whole flour (barley, wheat and sprouted wheat) under controlled fermentation conditions همکار 1397/03/05 1398/10/04
14 ساخت پمپ خلأ پخشی (دیفیوژن)به منظور ایجاد خلأ بالا همکار 1375/10/29 1376/12/29
15 تحقیقات کاربردی در زمینه تکنولوژی خلاء بالا همکار 1378/10/01 1382/10/01
16 بررسی و تحلیل روند شکل گیری و وضعیت فعلی برند غذایی حلال به منظور بهره برداری در طراحی برند طیب Study and Investigation of forming trend and current situation of Halal food brand in order to exploit in designing of Tayyeb brand همکار 1395/11/01
17 طراحی و ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه ریزی Flat Bread Baking Machine Design with Programmable Baking Track همکار 1397/10/30
18 بهینه سازی بستر پخت نان با استفاده از زیر لایه چدنی، پوشش های سرامیکی، فلزی و رسی Optimization of bread baking substrate using cast iron substrate, ceramic, metal and clay coatings همکار 1395/12/21 1396/12/20
19 طراحی مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی محصول زعفران بر اساس شاخص های طیب Designing a Quality Assessment Ranking Model of Saffron Based on Tayyib Indices همکار 1397/06/14 1398/12/13
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Oliveria decumbens and Pistacia atlantica Gum's Essential Oils: Assessment of Antimicrobial and Chemical Properties During Thermal Process پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران سید جواد حسینی , مصطفی شهیدی نوقابی , حسین زمانی خادمانلو , غلامحسین ظهوری , محبوبه سرابی جماب 1402/05/10
2 بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان , علی رافع , حسین زمانی خادمانلو 1400/08/10
3 Parametric analysis and optimization of a portable evacuated tube solar cooker Energy محمد حسین زاده , علی فائزیان , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو 1398/12/11
4 Exergy Optimization of a Double-Exposure Solar Cooker by Response Surface Method Journal of Thermal Science and Engineering Applications حسین زمانی خادمانلو , امید ماهیان , ایمان رشیدی , Giulio Lorenzini , Somchai Wongwises 1395/12/11
5 The performance improvement of an indirect solar cooker using multi-walled carbon nanotube-oil nanofluid: An experimental study with thermodynamic analysis Renewable Energy محمد حسین زاده , رضا صادقی راد , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , سید مهدی میرزابابایی 1399/12/11
6 A review of recent advances in solar cooking technology Renewable Energy محمد آرامش , مهدی قالبانی , علی بخش کساییان , حسین زمانی خادمانلو , giulio lorenzini , امید ماهیان , somchai wongwises 1398/06/10
7 Optimization of the parabolic mirror position in a solar cooker using the response surface method (RSM) Renewable Energy حسین زمانی خادمانلو , محمد مقیمان , علی کیانی فر 1393/11/12
8 مطالعه آزمایشگاهی اثر ردیابی خورشید بر عملکرد یک اجاق خورشیدی با لوله تحت خلأ مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو 1401/04/10
9 مطالعه تجربی اثرات سطح انعکاسی سهمی بر عملکرد یک اجاق خورشیدی مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز حسین زمانی خادمانلو , محمد مقیمان , علی کیانی فر 1394/11/12
10 بهبود عملکرد یک اجاق خورشیدی سهموی در شرایط بادخیز با استفاده از سپر حرارتی: تحلیل انرژی و اگزرژی مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز حسین زمانی خادمانلو , محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی 1404/03/11
11 تحلیل ترمودینامیکی یک اجاق خورشیدی با لوله تحت خلأ تحت شرایط عملکردی مختلف مکانیک سازه ها و شاره ها-Journal of Solid and Fluid Mechanics محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو 1400/09/10
12 بررسی تجربی پخت و پز در داخل ساختمان با استفاده از یک اجاق خورشیدی غیرمستقیم همراه با مواد ذخیره کننده حرارت مکانیک سازه ها و شاره ها-Journal of Solid and Fluid Mechanics محمد حسین زاده , صالح علیزاده مومن , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر 1400/08/10
13 بررسی تأثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی مهندسی مکانیک مدرس هادی افکار , علی کیانی فر , حسین زمانی خادمانلو 1400/03/11
14 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺮﺑﯽ اﺛﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﯾﮏ اﺟﺎق ﺧﻮرﺷﯿﺪی ﺳﻬﻤﻮی ﻗﺎﺑﻞ ﺣﻤﻞ از دو دﯾﺪﮔﺎه اﻧﺮژی و اﮔﺰرژی مهندسی مکانیک مدرس محمد حسین زاده , حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان , فرزاد زرین کلام 1399/02/12
15 مدل سازی اجاق خورشیدی با لوله تحت خلاء و بررسی اثر پارامترهای محیطی مهندسی مکانیک مدرس محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو , علی فائزیان 1398/03/11
16 تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نجمه مظهری , علیرضا صادقیان , حسین زمانی خادمانلو , سمیرا یگانه زاد , عباس افراسیابی گرکانی 1402/08/10
17 An Experimental Study on the Effect of Thermal Shield on Energy Saving in Cooking Pot پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , مجید هاشمیان 1398/03/11
18 بهینه یابی آزمایشگاهی زاویه آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان 1395/09/11
19 Experimental Study of a Double-Exposure Solar Cooker based on the Parabolic and Flat Reflected Surfaces International Journal of Renewable Energy Research حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , محمد مقیمان , مجتبی مأموریان 1394/03/11
20 مطالعه ویژگی های کیفی، آلودگی های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی بهداشت مواد غذائی سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , لعیا اصغری , شفق شیرزایی 1399/08/11
21 Experimental study of a nanofluid-based indirect solar cooker: Energy and exergy analyses Solar Energy Materials and Solar Cells محمد حسین زاده , رضا صادقی راد , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان 1399/12/11
22 تبیین شاخصهای غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند دین و سلامت سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , جواد فیضی 1397/05/10
23 Investigation of the effect of variable heat flux on energy consumption and bread quality in the flat bread baking process by experimental and numerical methods Energy Sources-Part A: Recovery, Utilization and Environmental Effects هادی افکار , علی کیانی فر , حسین زمانی خادمانلو 1403/10/12
24 تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم پژوهش در دین و سلامت حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , حسین افخمی روحانی , سید مصطفی احمد زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/04/11
25 ارزیابی جمعیت باکتریایی و تغییرات بیوشیمیایی طی تخمیر خودبخودی سبوس گندم میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حامد عزیز نیا , مرضیه حسینی نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو 1398/06/10
26 بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری بر پایه آرد کامل مخلوط با استفاده از خمیر ترش با تخمیر خودبخودی خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم نوآوری در علوم و فناوری غذایی سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , تکتم هجرانی , حسین زمانی خادمانلو , مرضیه حسینی نژاد 1401/03/11
27 شاخص های غذای طیب از دیدگاه قرآن کریم قرآن و طب سید مصطفی احمدزاده , حسین زمانی خادمانلو 1398/09/10
28 تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاری سازی نشان غذایی طیب پژوهشنامه حلال بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1400/08/10
29 الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب پژوهشنامه حلال جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1399/12/11
30 Flatbread baking process under time-varying input power in a home-scale electric oven: 3D CFD simulation with experimental validation Thermal science and engineering progress میثم خطیبی , حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی 1402/09/10
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 معرفی کاربردهای فناوری خلا در زمینه تحقیقات غذایی سومین کنفرانس ملی خلأ حسین زمانی خادمانلو , مسعود پور , غلامرضا ملک زاده , امیر ملک زاده , سیدحسین کشمیری 1386/11/24
2 اولویت های ملی تحقیق و توسعه در زمینه تجهیزات و سیستم های خلاء بالا سومین کنفرانس ملی خلأ حسین زمانی خادمانلو , محمدمهدی قندی , امیر ملک زاده , سیدحسین کشمیری 1386/11/24
3 طراحی و ساخت محفظه استوانه­ای شیشه­ای برای دستگاه تبخیر حرارتی در خلاء سومین کنفرانس ملی خلأ حسین زمانی خادمانلو , مسعود پور , ابوذر امینی , سیدحسین کشمیری 1386/11/25
4 ضرورت تدوین برنامه راهبردی برای توسعه فناوری خلا در کشور سومین کنفرانس ملی خلأ حسین زمانی خادمانلو , سیدحسین کشمیری , محمدمهدی قندی , غلامرضا ملک زاده 1386/11/25
5 معرفی کاربرد های فناوری خلا در تحقیقات نوین غذایی هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران حسین زمانی خادمانلو , غلامرضا ملک زاده , امیر ملک زاده 1387/07/24
6 بررسی تجربه جهانی غذای حلال ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/02/13
7 بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرآیندهای تمدنی؛ مطالعه موردی تغذیه ششمین کنفرانس الگوی ایران اسلامی پیشرفت حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1396/02/13
8 demand and supply of bread and its waste in Iran International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو 1397/06/02
9 Strategic factor analysis from the current status of Halal food brand in Malaysia and Iran 1st international Halal conference بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1396/09/22
10 بررسی اقدامات کلیدی برای توسعه ایده و کاربردی شدن برند حلال هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو 1398/03/22
11 بررسی بازار جهانی نان ارگانیک کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , حامد عزیز نیا 1396/11/25
12 Illustration of Tayyeb Food Indicators as Superior Standard In Comparison With Halal foods 1st International Halal Conference سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو 1396/09/22
13 بررسی تجربی اثر استفاده از نانو ذرات نیکل و کروم در پوشش صفحه جاذب بر عملکرد حرارتی یک خوراک پز خورشیدی چهارمین کنفرانس انرژیهای تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران حسین زمانی خادمانلو , احسان سوختانلو , علی کیانی فر , محمد مقیمان 1394/12/12
14 بررسی اثر زاویه آیینه های جانبی در خوراک¬پز خورشیدی بر جذب انرژی در آن چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان 1394/12/12
15 بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرایندهای تمدنی، مطالعه موردی فرایند تغذیه ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده 1396/02/13
16 کار و کارآفرینی در فرهنگ و تمدن اسلامی ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت حسین زمانی خادمانلو , زهرا حافظی 1396/02/13
17 رابطه حلال با طیب در زنجیره تولید زعفران دومین کنگره ملی غذای حلال جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1400/06/10
18 زعفران از مزرعه تا سفره: چالش ها و راهکارها ششمین همایش ملی زعفران جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , الهه مرادی 1400/08/26
19 نقش حدود و حقوق شرعی، قانونی و عمومی در زنجیره تولید زعفران ششمین همایش ملی زعفران جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1400/08/26
20 ارکان نشان طیب دومین کنگره ملی غذای حلال حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , سید سعید امامی , محمد سهیلی 1400/06/10
21 طراحی مدل ارزیابی طیب برای محصولات غذایی دومین کنگره ملی غذای حلال حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , سید سعید امامی , سجاد حجازی 1400/06/10
22 تبیین مدل مفهومی غذای طیب دومین کنگره ملی غذای حلال حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1400/06/10
23 بررسی ارتباط بین حلال و طیب در زنجیره تولید نان دومین کنگره ملی غذای حلال علیرضا ایزدی , فرناز غنی زاده , مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو 1400/06/10
24 بررسی بازار کمی و کیفی محصولات غذایی حلال و طیب دومین کنگره ملی غذای حلال مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو , علیرضا ایزدی , محمود جوان جعفری 1400/06/10
25 بررسی اصل حلیت در زنجیره تولید تا گوشت قرمز دومین کنگره ملی غذای حلال حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , عاطفه فرهمند , سمانه راستگو 1400/06/10
26 رزق حلال و طیب دومین کنگره ملی غذای حلال حسین افخمی روحانی , حسین زمانی خادمانلو 1400/06/10
27 شکوفایی و رشد انسان با رزق طیب همایش بین المللی غذای طیب حسین افخمی روحانی , حسین زمانی خادمانلو 1401/08/18
28 تولید نان طیب، الزامات شرعی و قانونی همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , فرناز غنی زاده , حسین ابراهیم زاده , علیرضا اکبرزاده 1401/08/18
29 بررسی شاخص های حلیت در تامین گوشت طیب همایش بین المللی غذای طیب سیده مریم خرازی , مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو , عاطفه فرهمند , سمانه راستگو 1401/08/18
30 ضایعات نان و راهکارهای عملی برای کاهش آن همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری 1401/08/18
31 بررسی اصول حمل و نقل و انبارداری گندم با رویکرد کاهش ضایعات همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری 1401/08/18
32 مکانیسم عمل بهبوددهنده ها در کیفیت نان: آثار مثبت و منفی همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری 1401/08/18
33 نگاهی جامع به نان بعنوان کالایی اساسی در سبد غذایی مردم دنیا: تولید، مصرف و هزینه ها همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری 1401/08/18
34 تاثیر مکانیسم خشک کردن در راستای حفظ کیفیت محصول (مطالعه موردی: زعفران) همایش بین المللی غذای طیب سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار 1401/08/18
35 بررسی انواع خشک کن های زعفران در راستای تولید محصول باکیفیت همایش بین المللی غذای طیب سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار 1401/08/19
36 غذای حلال و طیب در روایات ائمه معصومین علیهم السلام همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو 1401/08/19
37 تبیین مولفه های اصلی زنجیره غذا در نگرش اسلام همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1401/08/19
38 تبیین مدل ارزیابی طیب: منطق، معیارها و مبانی همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , حسین ابراهیم زاده , سید سعید امامی , حسین حقی 1401/08/19
39 شاخص ها و روش ارزیابی محصولات غذایی در الگوی طیب همایش بین المللی غذای طیب مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , حسین زمانی خادمانلو , محمد سهیلی , سید سعید امامی , حسین ابراهیم زاده 1401/08/19
40 ارکان و مولفه های نشان طیب همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , حسین ابراهیم زاده , محمد حسین خادم خطیبی 1401/08/19
41 پایش تولید برنج طیب، از مزرعه تا مصرف همایش بین المللی غذای طیب سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , سیده مریم خرازی 1401/08/18
42 بررسی چالش های تولید گندم در مزرعه در راستای افزایش کیفیت محصول همایش بین المللی غذای طیب حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری 1401/08/19
43 Investigating of the indicators of Tayyeb concept as a top food brand همایش بین المللی غذای طیب محمد علی حصاری نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو 1401/08/19
44 بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب همایش بین المللی غذای طیب بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار 1401/08/19
45 اصول تولید پسته طیب با محوریت رکن حلیت همایش بین المللی غذای طیب مصطفی شهیدی نوقابی , الهام زایر زاده , حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , مجتبی جوکار 1401/08/19
46 طراحی کلکتور دستگاه خشک کن خورشیدی زعفران و نسبت آن با اصول طیب همایش بین المللی غذای طیب سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار 1401/08/19
47 Designing a Healthy Accreditation System to Improve the Quality of Life Inspired by the Quranic Theory of Healthy Life the Second international confrence on the Quran and Science حسین زمانی خادمانلو 1403/09/21
48 طراحی نظام اعتباربخش طیب برای ارتقای کیفیت زندگی با الهام از نظریه قرآنی حیات طیبه دومین همایش بین المللی قرآن و علم حسین زمانی خادمانلو 1403/09/21
49 چشم انداز توسعه علم و فناوری با الهام از آیات سوره نمل در قرآن کریم دومین همایش بین المللی علم و قرآن حسین زمانی خادمانلو , مسعود میرزایی شهرابی 1403/09/21
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 اثر ترکیبات محیط رشد بر متابولیت های ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از سبوس گندم و تاثیر سویه های با بیشترین خاصیت ضد میکروبی بر افزایش ماندگاری نان دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : مرضیه حسینی نژاد , استاد راهنمای دوم : سارا ناجی طبسی 1402/12/16
2 مطالعه تجربی اثر جنس و کیفیت سطح بستر پخت نان بر میزان آلودگی شیمیایی و کیفی نان نیمه حجیم دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : علیرضا صادقیان , استاد مشاور اول : سمیرا یگانه زاد 1401/12/24
3 طراحی و ساخت اجاق خورشیدی سهموی و تحلیل فرایند پخت غذا در آن کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1395/11/05
4 بررسی اثر سپر حرارتی استوانه ای بر افزایش توان حرارتی ظروف استوانه ای حاوی آب کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1397/06/15
5 ظرفیت سنجی فرهنگ زیارت برای ایجاد تمدن نوین اسلامی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1396/05/15
6 ساخت، بررسی تئوری و آزمایشگاهی فرایند انتقال حرارت بهینه پخت نان دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای دوم : علی کیانی فر
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 سبد مخصوص حمل نان 1397/01/19 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی
2 دستگاه خنک کننده انواع نان های ماشینی و صنعتی 1397/01/14 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران 9705150 1397/08/07 حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی
3 محفظه تحت خلاء برای پخت نان بوسیله اجاق خورشیدی سهموی 1397/02/25 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران 9706619 1397/09/24 حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , علی کیانی فر
4 اجاق خورشیدی دومنظره با آیینه های قابل تنظیم برای کنترل مقدار حرارت 1395/12/24 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور حسین زمانی خادمانلو
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 بهبود عملکرد پنل فتوولتائیک حرارتی با به کارگیری نانو سیالهای ترکیبی داوری مقاله نشریه علم و فناوری در مهندسی مکانیک 1403/10/14
2 بهبود عملکرد پنل فتوولتائیک حرارتی با به کارگیری نانو سیالهای هیبرید داوری مقاله نشریه علم و فناوری در مهندسی مکانیک 1403/08/25
3 The Effect of the Quran Verse on Inhibiting the Growth of Molds in vitro and in vivo Conditions داوری مقاله Human, Health and Halal Metrics 1403/06/28
4 دستگاه نان خامه ای پر کن داوری اختراع مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/07
5 دستگاه چهار نازله پر کن ماست با قابلیت برنامه ریزی و کترل اختصاصی حجم در هر نازل داوری اختراع مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/07/07
6 داوری 4 مقاله همایش علمی امنیت غذایی داوری مقاله مؤسسه پژوهشی علوم صنایع غذایی 1403/07/24
7 داوری 2 طرح در رویداد نان داوری طرح مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1403/09/10
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها دبیری رویداد مساله محور نان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1519 1403/09/18 1403/09/18
2 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو شورای سیاست گذاری نخستین رویداد ملی مسئله محور نان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1519 1403/08/08 1403/09/18
3 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو حقیقی در هیأت اندیشه ورز استانی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد 12952 1403/07/14 1407/07/17
4 شرکت در شوراها و کمیته ها عضویت در کمیته علمی همایش امنیت غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1111 1403/02/15 1403/07/25
5 شرکت در شوراها و کمیته ها عضو شورای علمی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری خراسان رضوی دانشگاه فردوسی - مجلس شورای اسلامی 8005 1403/07/21 1405/07/21
6 شرکت در شوراها و کمیته ها کمیته علمی دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی - دفتر نهاد رهبری 4317 1402/07/15 1403/04/15
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
1 همکاری در دبیرخانه هیأت اندیشه ورز استانی شورای عالی انقلاب فرهنگی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی - ریاست دانشگاه فردوسی مشهد ملی 1403/09/13
2 برگزاری رویداد ملی مساله محور نان ریاست مؤسسه ملی 1403/10/04
3 دبیر کارگروه تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه - بخش امنیت غذایی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استانی استان 1403/12/12
4 اولین رویداد ملی مساله محور نان دانشگاه علوم پزشکی مشهد استان 1403/10/19
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
1 ارزیابی سطح فناوری یا زنجیره ایده تا محصول ایران پژوهشی 1403/10/05 1403/10/05
2 سخنرانی درنشست هیأت اندیشه ورز استانی، الگوی رصد نقشه جامع علمی کشور ایران --- 1403/09/13 1403/09/13
3 ظرفیت های مدل اعتباربخشی طیب برای ارتقای امنیت غذایی (سخنران مدعو) ایران پژوهشکده امنیت غذایی ملی پژوهشی 1403/07/25 1403/07/25
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری