موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، استاديار
ایمیل:
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | طراحی و ساخت سیستم ذخیره ساز انرژی برای اجاق خورشیدی غیر مستقیم و تحلیل عملکرد آن | Design and construction of an energy storage system for indirect solar cooker and its performance analysis | مجری دوم | 1398/04/18 | 1398/09/25 |
| 2 | طراحی و ساخت یک اجاق خورشیدی سهمی غیر مستقیم | Design and fabrication of a idirect solar cooker | مجری اول | 1396/10/02 | 1397/10/01 |
| 3 | مطالعات طراحی برند غذایی طیب (مورد مطالعاتی: نان طیب) | Studies for Food Brand Design of Tayeb (Case study: bread Tayeb) | مجری اول | 1394/11/10 | 1395/11/10 |
| ردیف | عنوان فارسی طرح | عنوان انگلیسی طرح | سمت در طرح | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | طراحی و ساخت دستگاه برش گل زعفران و جداسازی دم از آن به وسیله پردازش تصویر و روش های مبتنی بر ویژگی های صریح فضایی و یادگیری عمیق | Designing and manufacturing a saffron flower cutting device and separating the stem from it by image processing and methods based on explicit spatial features | مجری دوم | 1403/03/23 | 1404/06/22 |
| 2 | طراحی و ساخت خوراک پز خورشیدی مسافرتی | Design and fabrication of a compact solar for cooker for travel usage | مجری اول | 1394/09/20 | 1396/03/19 |
| 3 | تدوین نقشه راه کانون صنایع غذایی در کریدور علم و فناوری رضوی | Road map development of Food Industry Association in razavi Science and Technology Corridor | مجری اول | 1395/08/15 | 1396/08/14 |
| 4 | طراحی مدل مفهومی و بررسی امکان سنجی زنجیره تولید تا مصرف نان طیب | the conceptual design and feasibility study of the production to eat chain for tayyeb bread | مجری اول | 1395/11/01 | 1396/11/30 |
| 5 | طراحی و ساخت پمپ روتاری | Design and manufacture of rotary pump | مجری اول | 1379/05/15 | 1380/11/15 |
| 6 | طراحی وساخت دستگاه خرد کن علوفه نیمه خودکار | Design and manufacture of semi-automatic fodder shredding machine | مجری اول | 1378/08/06 | 1378/12/06 |
| 7 | طراحی و ساخت تله گازهای فرار با استفاده از ازت مایع | مجری اول | 1380/01/15 | 1381/01/15 | |
| 8 | مطالعات راهبردی توسعه فناوری خلأ بالا | مجری اول | 1384/02/15 | 1385/02/15 | |
| 9 | تولید محدود پمپ پخشی | مجری اول | 1384/09/01 | 1385/09/01 | |
| 10 | بررسی تاثیرات احسان و نیکوکاری در رشد علمی و معنوی دانشجویان | مجری اول | 1381/02/01 | ||
| 11 | تعیین معیارهای کنترل کیفی در زنجیره تولید نان طیب | Determining Quality Control Criteria in Tayyeb Bread Production Chain | همکار | 1396/04/02 | 1397/09/01 |
| 12 | طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی پسته بر اساس شاخص های طیب | compilation of pistachio quality assessment and ranking model based on tayebe index | همکار | 1397/06/14 | 1399/03/13 |
| 13 | بهینه یابی شرایط تخمیر جهت بهبود خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و تغذیه ای نان بربری بر پایه آرد کامل (جو، گندم و گندم جوانه زده) | Improvement of rheological, organoleptic and nutritional characteristics of Barbari bread based on whole flour (barley, wheat and sprouted wheat) under controlled fermentation conditions | همکار | 1397/03/05 | 1398/10/04 |
| 14 | ساخت پمپ خلأ پخشی (دیفیوژن)به منظور ایجاد خلأ بالا | همکار | 1375/10/29 | 1376/12/29 | |
| 15 | تحقیقات کاربردی در زمینه تکنولوژی خلاء بالا | همکار | 1378/10/01 | 1382/10/01 | |
| 16 | بررسی و تحلیل روند شکل گیری و وضعیت فعلی برند غذایی حلال به منظور بهره برداری در طراحی برند طیب | Study and Investigation of forming trend and current situation of Halal food brand in order to exploit in designing of Tayyeb brand | همکار | 1395/11/01 | |
| 17 | طراحی و ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه ریزی | Flat Bread Baking Machine Design with Programmable Baking Track | همکار | 1397/10/30 | |
| 18 | بهینه سازی بستر پخت نان با استفاده از زیر لایه چدنی، پوشش های سرامیکی، فلزی و رسی | Optimization of bread baking substrate using cast iron substrate, ceramic, metal and clay coatings | همکار | 1395/12/21 | 1396/12/20 |
| 19 | طراحی مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی محصول زعفران بر اساس شاخص های طیب | Designing a Quality Assessment Ranking Model of Saffron Based on Tayyib Indices | همکار | 1397/06/14 | 1398/12/13 |
| ردیف | عنوان مقاله | نام نشریه | نویسندگان | تاریخ چاپ |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Oliveria decumbens and Pistacia atlantica Gum's Essential Oils: Assessment of Antimicrobial and Chemical Properties During Thermal Process | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | سید جواد حسینی , مصطفی شهیدی نوقابی , حسین زمانی خادمانلو , غلامحسین ظهوری , محبوبه سرابی جماب | 1402/05/10 |
| 2 | بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان , علی رافع , حسین زمانی خادمانلو | 1400/08/10 |
| 3 | Parametric analysis and optimization of a portable evacuated tube solar cooker | Energy | محمد حسین زاده , علی فائزیان , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو | 1398/12/11 |
| 4 | Exergy Optimization of a Double-Exposure Solar Cooker by Response Surface Method | Journal of Thermal Science and Engineering Applications | حسین زمانی خادمانلو , امید ماهیان , ایمان رشیدی , Giulio Lorenzini , Somchai Wongwises | 1395/12/11 |
| 5 | The performance improvement of an indirect solar cooker using multi-walled carbon nanotube-oil nanofluid: An experimental study with thermodynamic analysis | Renewable Energy | محمد حسین زاده , رضا صادقی راد , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , سید مهدی میرزابابایی | 1399/12/11 |
| 6 | A review of recent advances in solar cooking technology | Renewable Energy | محمد آرامش , مهدی قالبانی , علی بخش کساییان , حسین زمانی خادمانلو , giulio lorenzini , امید ماهیان , somchai wongwises | 1398/06/10 |
| 7 | Optimization of the parabolic mirror position in a solar cooker using the response surface method (RSM) | Renewable Energy | حسین زمانی خادمانلو , محمد مقیمان , علی کیانی فر | 1393/11/12 |
| 8 | مطالعه آزمایشگاهی اثر ردیابی خورشید بر عملکرد یک اجاق خورشیدی با لوله تحت خلأ | مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز | محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو | 1401/04/10 |
| 9 | مطالعه تجربی اثرات سطح انعکاسی سهمی بر عملکرد یک اجاق خورشیدی | مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز | حسین زمانی خادمانلو , محمد مقیمان , علی کیانی فر | 1394/11/12 |
| 10 | بهبود عملکرد یک اجاق خورشیدی سهموی در شرایط بادخیز با استفاده از سپر حرارتی: تحلیل انرژی و اگزرژی | مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز | حسین زمانی خادمانلو , محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی | 1404/03/11 |
| 11 | تحلیل ترمودینامیکی یک اجاق خورشیدی با لوله تحت خلأ تحت شرایط عملکردی مختلف | مکانیک سازه ها و شاره ها-Journal of Solid and Fluid Mechanics | محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو | 1400/09/10 |
| 12 | بررسی تجربی پخت و پز در داخل ساختمان با استفاده از یک اجاق خورشیدی غیرمستقیم همراه با مواد ذخیره کننده حرارت | مکانیک سازه ها و شاره ها-Journal of Solid and Fluid Mechanics | محمد حسین زاده , صالح علیزاده مومن , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر | 1400/08/10 |
| 13 | بررسی تأثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی | مهندسی مکانیک مدرس | هادی افکار , علی کیانی فر , حسین زمانی خادمانلو | 1400/03/11 |
| 14 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺮﺑﯽ اﺛﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﯾﮏ اﺟﺎق ﺧﻮرﺷﯿﺪی ﺳﻬﻤﻮی ﻗﺎﺑﻞ ﺣﻤﻞ از دو دﯾﺪﮔﺎه اﻧﺮژی و اﮔﺰرژی | مهندسی مکانیک مدرس | محمد حسین زاده , حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان , فرزاد زرین کلام | 1399/02/12 |
| 15 | مدل سازی اجاق خورشیدی با لوله تحت خلاء و بررسی اثر پارامترهای محیطی | مهندسی مکانیک مدرس | محمد حسین زاده , سید مهدی میرزابابایی , حسین زمانی خادمانلو , علی فائزیان | 1398/03/11 |
| 16 | تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | نجمه مظهری , علیرضا صادقیان , حسین زمانی خادمانلو , سمیرا یگانه زاد , عباس افراسیابی گرکانی | 1402/08/10 |
| 17 | An Experimental Study on the Effect of Thermal Shield on Energy Saving in Cooking Pot | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , مجید هاشمیان | 1398/03/11 |
| 18 | بهینه یابی آزمایشگاهی زاویه آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان | 1395/09/11 |
| 19 | Experimental Study of a Double-Exposure Solar Cooker based on the Parabolic and Flat Reflected Surfaces | International Journal of Renewable Energy Research | حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , محمد مقیمان , مجتبی مأموریان | 1394/03/11 |
| 20 | مطالعه ویژگی های کیفی، آلودگی های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی | بهداشت مواد غذائی | سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , لعیا اصغری , شفق شیرزایی | 1399/08/11 |
| 21 | Experimental study of a nanofluid-based indirect solar cooker: Energy and exergy analyses | Solar Energy Materials and Solar Cells | محمد حسین زاده , رضا صادقی راد , حسین زمانی خادمانلو , علی کیانی فر , سید مهدی میرزابابایی , علی فائزیان | 1399/12/11 |
| 22 | تبیین شاخصهای غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند | دین و سلامت | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , جواد فیضی | 1397/05/10 |
| 23 | Investigation of the effect of variable heat flux on energy consumption and bread quality in the flat bread baking process by experimental and numerical methods | Energy Sources-Part A: Recovery, Utilization and Environmental Effects | هادی افکار , علی کیانی فر , حسین زمانی خادمانلو | 1403/10/12 |
| 24 | تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم | پژوهش در دین و سلامت | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , حسین افخمی روحانی , سید مصطفی احمد زاده , مصطفی شهیدی نوقابی | 1399/04/11 |
| 25 | ارزیابی جمعیت باکتریایی و تغییرات بیوشیمیایی طی تخمیر خودبخودی سبوس گندم | میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی | حامد عزیز نیا , مرضیه حسینی نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1398/06/10 |
| 26 | بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری بر پایه آرد کامل مخلوط با استفاده از خمیر ترش با تخمیر خودبخودی خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , تکتم هجرانی , حسین زمانی خادمانلو , مرضیه حسینی نژاد | 1401/03/11 |
| 27 | شاخص های غذای طیب از دیدگاه قرآن کریم | قرآن و طب | سید مصطفی احمدزاده , حسین زمانی خادمانلو | 1398/09/10 |
| 28 | تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاری سازی نشان غذایی طیب | پژوهشنامه حلال | بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو | 1400/08/10 |
| 29 | الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب | پژوهشنامه حلال | جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو | 1399/12/11 |
| 30 | Flatbread baking process under time-varying input power in a home-scale electric oven: 3D CFD simulation with experimental validation | Thermal science and engineering progress | میثم خطیبی , حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی | 1402/09/10 |
| ردیف | عنوان مقاله | عنوان همایش | نویسندگان | تاریخ برگزاری |
|---|---|---|---|---|
| 1 | معرفی کاربردهای فناوری خلا در زمینه تحقیقات غذایی | سومین کنفرانس ملی خلأ | حسین زمانی خادمانلو , مسعود پور , غلامرضا ملک زاده , امیر ملک زاده , سیدحسین کشمیری | 1386/11/24 |
| 2 | اولویت های ملی تحقیق و توسعه در زمینه تجهیزات و سیستم های خلاء بالا | سومین کنفرانس ملی خلأ | حسین زمانی خادمانلو , محمدمهدی قندی , امیر ملک زاده , سیدحسین کشمیری | 1386/11/24 |
| 3 | طراحی و ساخت محفظه استوانهای شیشهای برای دستگاه تبخیر حرارتی در خلاء | سومین کنفرانس ملی خلأ | حسین زمانی خادمانلو , مسعود پور , ابوذر امینی , سیدحسین کشمیری | 1386/11/25 |
| 4 | ضرورت تدوین برنامه راهبردی برای توسعه فناوری خلا در کشور | سومین کنفرانس ملی خلأ | حسین زمانی خادمانلو , سیدحسین کشمیری , محمدمهدی قندی , غلامرضا ملک زاده | 1386/11/25 |
| 5 | معرفی کاربرد های فناوری خلا در تحقیقات نوین غذایی | هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | حسین زمانی خادمانلو , غلامرضا ملک زاده , امیر ملک زاده | 1387/07/24 |
| 6 | بررسی تجربه جهانی غذای حلال | ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت | بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو | 1396/02/13 |
| 7 | بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرآیندهای تمدنی؛ مطالعه موردی تغذیه | ششمین کنفرانس الگوی ایران اسلامی پیشرفت | حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده | 1396/02/13 |
| 8 | demand and supply of bread and its waste in Iran | International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1397/06/02 |
| 9 | Strategic factor analysis from the current status of Halal food brand in Malaysia and Iran | 1st international Halal conference | بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو | 1396/09/22 |
| 10 | بررسی اقدامات کلیدی برای توسعه ایده و کاربردی شدن برند حلال | هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت | بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو | 1398/03/22 |
| 11 | بررسی بازار جهانی نان ارگانیک | کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو , حامد عزیز نیا | 1396/11/25 |
| 12 | Illustration of Tayyeb Food Indicators as Superior Standard In Comparison With Halal foods | 1st International Halal Conference | سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1396/09/22 |
| 13 | بررسی تجربی اثر استفاده از نانو ذرات نیکل و کروم در پوشش صفحه جاذب بر عملکرد حرارتی یک خوراک پز خورشیدی | چهارمین کنفرانس انرژیهای تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران | حسین زمانی خادمانلو , احسان سوختانلو , علی کیانی فر , محمد مقیمان | 1394/12/12 |
| 14 | بررسی اثر زاویه آیینه های جانبی در خوراک¬پز خورشیدی بر جذب انرژی در آن | چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران | حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان | 1394/12/12 |
| 15 | بازمهندسی زنجیره ایده تا محصول در فرایندهای تمدنی، مطالعه موردی فرایند تغذیه | ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت | حسین زمانی خادمانلو , احمد بالندری , بی بی مرضیه رضوی زاده | 1396/02/13 |
| 16 | کار و کارآفرینی در فرهنگ و تمدن اسلامی | ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت | حسین زمانی خادمانلو , زهرا حافظی | 1396/02/13 |
| 17 | رابطه حلال با طیب در زنجیره تولید زعفران | دومین کنگره ملی غذای حلال | جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار | 1400/06/10 |
| 18 | زعفران از مزرعه تا سفره: چالش ها و راهکارها | ششمین همایش ملی زعفران | جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , الهه مرادی | 1400/08/26 |
| 19 | نقش حدود و حقوق شرعی، قانونی و عمومی در زنجیره تولید زعفران | ششمین همایش ملی زعفران | جواد فیضی , محبوبه سرابی جماب , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار | 1400/08/26 |
| 20 | ارکان نشان طیب | دومین کنگره ملی غذای حلال | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , سید سعید امامی , محمد سهیلی | 1400/06/10 |
| 21 | طراحی مدل ارزیابی طیب برای محصولات غذایی | دومین کنگره ملی غذای حلال | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , سید سعید امامی , سجاد حجازی | 1400/06/10 |
| 22 | تبیین مدل مفهومی غذای طیب | دومین کنگره ملی غذای حلال | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار | 1400/06/10 |
| 23 | بررسی ارتباط بین حلال و طیب در زنجیره تولید نان | دومین کنگره ملی غذای حلال | علیرضا ایزدی , فرناز غنی زاده , مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو | 1400/06/10 |
| 24 | بررسی بازار کمی و کیفی محصولات غذایی حلال و طیب | دومین کنگره ملی غذای حلال | مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو , علیرضا ایزدی , محمود جوان جعفری | 1400/06/10 |
| 25 | بررسی اصل حلیت در زنجیره تولید تا گوشت قرمز | دومین کنگره ملی غذای حلال | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , عاطفه فرهمند , سمانه راستگو | 1400/06/10 |
| 26 | رزق حلال و طیب | دومین کنگره ملی غذای حلال | حسین افخمی روحانی , حسین زمانی خادمانلو | 1400/06/10 |
| 27 | شکوفایی و رشد انسان با رزق طیب | همایش بین المللی غذای طیب | حسین افخمی روحانی , حسین زمانی خادمانلو | 1401/08/18 |
| 28 | تولید نان طیب، الزامات شرعی و قانونی | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , فرناز غنی زاده , حسین ابراهیم زاده , علیرضا اکبرزاده | 1401/08/18 |
| 29 | بررسی شاخص های حلیت در تامین گوشت طیب | همایش بین المللی غذای طیب | سیده مریم خرازی , مجتبی جوکار , حسین زمانی خادمانلو , عاطفه فرهمند , سمانه راستگو | 1401/08/18 |
| 30 | ضایعات نان و راهکارهای عملی برای کاهش آن | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری | 1401/08/18 |
| 31 | بررسی اصول حمل و نقل و انبارداری گندم با رویکرد کاهش ضایعات | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری | 1401/08/18 |
| 32 | مکانیسم عمل بهبوددهنده ها در کیفیت نان: آثار مثبت و منفی | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری | 1401/08/18 |
| 33 | نگاهی جامع به نان بعنوان کالایی اساسی در سبد غذایی مردم دنیا: تولید، مصرف و هزینه ها | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری | 1401/08/18 |
| 34 | تاثیر مکانیسم خشک کردن در راستای حفظ کیفیت محصول (مطالعه موردی: زعفران) | همایش بین المللی غذای طیب | سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار | 1401/08/18 |
| 35 | بررسی انواع خشک کن های زعفران در راستای تولید محصول باکیفیت | همایش بین المللی غذای طیب | سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار | 1401/08/19 |
| 36 | غذای حلال و طیب در روایات ائمه معصومین علیهم السلام | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو | 1401/08/19 |
| 37 | تبیین مولفه های اصلی زنجیره غذا در نگرش اسلام | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار | 1401/08/19 |
| 38 | تبیین مدل ارزیابی طیب: منطق، معیارها و مبانی | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , حسین ابراهیم زاده , سید سعید امامی , حسین حقی | 1401/08/19 |
| 39 | شاخص ها و روش ارزیابی محصولات غذایی در الگوی طیب | همایش بین المللی غذای طیب | مجتبی جوکار , علیرضا ایزدی , حسین زمانی خادمانلو , محمد سهیلی , سید سعید امامی , حسین ابراهیم زاده | 1401/08/19 |
| 40 | ارکان و مولفه های نشان طیب | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , حسین ابراهیم زاده , محمد حسین خادم خطیبی | 1401/08/19 |
| 41 | پایش تولید برنج طیب، از مزرعه تا مصرف | همایش بین المللی غذای طیب | سارا ناجی طبسی , اسما وردیان دوغایی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار , سیده مریم خرازی | 1401/08/18 |
| 42 | بررسی چالش های تولید گندم در مزرعه در راستای افزایش کیفیت محصول | همایش بین المللی غذای طیب | حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , احمد بالندری | 1401/08/19 |
| 43 | Investigating of the indicators of Tayyeb concept as a top food brand | همایش بین المللی غذای طیب | محمد علی حصاری نژاد , سارا ناجی طبسی , حسین زمانی خادمانلو | 1401/08/19 |
| 44 | بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب | همایش بین المللی غذای طیب | بی بی مرضیه رضوی زاده , مسلم جهانی , حسین زمانی خادمانلو , مجتبی جوکار | 1401/08/19 |
| 45 | اصول تولید پسته طیب با محوریت رکن حلیت | همایش بین المللی غذای طیب | مصطفی شهیدی نوقابی , الهام زایر زاده , حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , مجتبی جوکار | 1401/08/19 |
| 46 | طراحی کلکتور دستگاه خشک کن خورشیدی زعفران و نسبت آن با اصول طیب | همایش بین المللی غذای طیب | سید میثم موسوی نژاد , حسین زمانی خادمانلو , محسن حیدری , مجتبی جوکار | 1401/08/19 |
| 47 | Designing a Healthy Accreditation System to Improve the Quality of Life Inspired by the Quranic Theory of Healthy Life | the Second international confrence on the Quran and Science | حسین زمانی خادمانلو | 1403/09/21 |
| 48 | طراحی نظام اعتباربخش طیب برای ارتقای کیفیت زندگی با الهام از نظریه قرآنی حیات طیبه | دومین همایش بین المللی قرآن و علم | حسین زمانی خادمانلو | 1403/09/21 |
| 49 | چشم انداز توسعه علم و فناوری با الهام از آیات سوره نمل در قرآن کریم | دومین همایش بین المللی علم و قرآن | حسین زمانی خادمانلو , مسعود میرزایی شهرابی | 1403/09/21 |
| ردیف | عنوان کتاب | شاپا | ناشر | وضعیت جاری | نویسندگان | تاریخ انتشار |
|---|
| ردیف | عنوان پایان نامه | مقطع | سمت | اساتید | تاریخ دفاع |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | اثر ترکیبات محیط رشد بر متابولیت های ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از سبوس گندم و تاثیر سویه های با بیشترین خاصیت ضد میکروبی بر افزایش ماندگاری نان | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد مشاور اول | استاد راهنمای اول : مرضیه حسینی نژاد , استاد راهنمای دوم : سارا ناجی طبسی | 1402/12/16 |
| 2 | مطالعه تجربی اثر جنس و کیفیت سطح بستر پخت نان بر میزان آلودگی شیمیایی و کیفی نان نیمه حجیم | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای اول : علیرضا صادقیان , استاد مشاور اول : سمیرا یگانه زاد | 1401/12/24 |
| 3 | طراحی و ساخت اجاق خورشیدی سهموی و تحلیل فرایند پخت غذا در آن | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1395/11/05 | |
| 4 | بررسی اثر سپر حرارتی استوانه ای بر افزایش توان حرارتی ظروف استوانه ای حاوی آب | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1397/06/15 | |
| 5 | ظرفیت سنجی فرهنگ زیارت برای ایجاد تمدن نوین اسلامی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور اول | 1396/05/15 | |
| 6 | ساخت، بررسی تئوری و آزمایشگاهی فرایند انتقال حرارت بهینه پخت نان | دكتري تخصصي(PhD ) | استاد راهنمای دوم | استاد راهنمای دوم : علی کیانی فر |
| ردیف | عنوان اختراع | تاریخ ثبت داخل | تاریخ ثبت خارج | محل ثبت داخل | محل ثبت خارج | محل اخذ تاییدیه | شماره نامه تاییدیه | تاریخ تاییدیه | همکاران |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | سبد مخصوص حمل نان | 1397/01/19 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی | |||||
| 2 | دستگاه خنک کننده انواع نان های ماشینی و صنعتی | 1397/01/14 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران | 9705150 | 1397/08/07 | حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , سید مهدی میرزابابایی | ||
| 3 | محفظه تحت خلاء برای پخت نان بوسیله اجاق خورشیدی سهموی | 1397/02/25 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران | 9706619 | 1397/09/24 | حسین زمانی خادمانلو , سید مهدی میرزابابایی , علی کیانی فر | ||
| 4 | اجاق خورشیدی دومنظره با آیینه های قابل تنظیم برای کنترل مقدار حرارت | 1395/12/24 | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | حسین زمانی خادمانلو |
| ردیف | عنوان فعالیت | نوع اثر | سازمان ارسال کننده | تاریخ ارزیابی |
|---|---|---|---|---|
| 1 | بهبود عملکرد پنل فتوولتائیک حرارتی با به کارگیری نانو سیالهای ترکیبی | داوری مقاله | نشریه علم و فناوری در مهندسی مکانیک | 1403/10/14 |
| 2 | بهبود عملکرد پنل فتوولتائیک حرارتی با به کارگیری نانو سیالهای هیبرید | داوری مقاله | نشریه علم و فناوری در مهندسی مکانیک | 1403/08/25 |
| 3 | The Effect of the Quran Verse on Inhibiting the Growth of Molds in vitro and in vivo Conditions | داوری مقاله | Human, Health and Halal Metrics | 1403/06/28 |
| 4 | دستگاه نان خامه ای پر کن | داوری اختراع | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/07 |
| 5 | دستگاه چهار نازله پر کن ماست با قابلیت برنامه ریزی و کترل اختصاصی حجم در هر نازل | داوری اختراع | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/07/07 |
| 6 | داوری 4 مقاله همایش علمی امنیت غذایی | داوری مقاله | مؤسسه پژوهشی علوم صنایع غذایی | 1403/07/24 |
| 7 | داوری 2 طرح در رویداد نان | داوری طرح | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1403/09/10 |
| ردیف | نوع فعالیت | شرح فعالیت | محل فعالیت | شماره ابلاغ | تاریخ ابلاغ | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها | دبیری رویداد مساله محور نان | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1519 | 1403/09/18 | 1403/09/18 | |
| 2 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو شورای سیاست گذاری نخستین رویداد ملی مسئله محور نان | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1519 | 1403/08/08 | 1403/09/18 | |
| 3 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو حقیقی در هیأت اندیشه ورز استانی شورای عالی انقلاب فرهنگی | دانشگاه فردوسی مشهد | 12952 | 1403/07/14 | 1407/07/17 | |
| 4 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضویت در کمیته علمی همایش امنیت غذایی | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | 1111 | 1403/02/15 | 1403/07/25 | |
| 5 | شرکت در شوراها و کمیته ها | عضو شورای علمی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری خراسان رضوی | دانشگاه فردوسی - مجلس شورای اسلامی | 8005 | 1403/07/21 | 1405/07/21 | |
| 6 | شرکت در شوراها و کمیته ها | کمیته علمی دفتر هم اندیشی اساتید | دانشگاه علوم پزشکی - دفتر نهاد رهبری | 4317 | 1402/07/15 | 1403/04/15 |
| ردیف | عنوان | نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد | نوع استاندارد | تاریخ |
|---|
| ردیف | موضوع | مرجع اعطا کننده | سطح | تاریخ دریافت جایزه |
|---|---|---|---|---|
| 1 | همکاری در دبیرخانه هیأت اندیشه ورز استانی شورای عالی انقلاب فرهنگی | دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی - ریاست دانشگاه فردوسی مشهد | ملی | 1403/09/13 |
| 2 | برگزاری رویداد ملی مساله محور نان | ریاست مؤسسه | ملی | 1403/10/04 |
| 3 | دبیر کارگروه تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه - بخش امنیت غذایی | اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استانی | استان | 1403/12/12 |
| 4 | اولین رویداد ملی مساله محور نان | دانشگاه علوم پزشکی مشهد | استان | 1403/10/19 |
| ردیف | عنوان کارگاه | کشور | برگزار کننده | سطح کارگاه | نوع کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ارزیابی سطح فناوری یا زنجیره ایده تا محصول | ایران | پژوهشی | 1403/10/05 | 1403/10/05 | ||
| 2 | سخنرانی درنشست هیأت اندیشه ورز استانی، الگوی رصد نقشه جامع علمی کشور | ایران | --- | 1403/09/13 | 1403/09/13 | ||
| 3 | ظرفیت های مدل اعتباربخشی طیب برای ارتقای امنیت غذایی (سخنران مدعو) | ایران | پژوهشکده امنیت غذایی | ملی | پژوهشی | 1403/07/25 | 1403/07/25 |
| ردیف | عنوان سخنرانی | محل سخنرانی | تاریخ |
|---|
| ردیف | نوع فناوری | عنوان فناوری | شرح فناوری | توضیحات | تاریخ ثبت فناوری |
|---|