| 1 |
Development of new active packaging film made from a soluble soybean polysaccharide incorporated Zataria multiflora Boiss and Mentha pulegium essential oils |
Food Chemistry |
داود سالارباشی ,
سیما تاجیک ,
سعیده شجاعی علی آباد ,
مهران قاسم لو ,
حمید مؤید ,
رامین خاکسار ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1392/12/10 |
| 2 |
Production of zein-based electrospun nanofibers for preservation of Iranian traditional butter |
Food Chemistry |
اعظم خدائیان کریم ,
اسماعیل عطای صالحی ,
الهام مهدیان ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1404/03/11 |
| 3 |
Determination of the floral origin of honey based on its phenolic profile and physicochemical properties coupled with chemometrics |
International Journal of Food Properties |
احسان اکبری ,
عادل بیگ بابائی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1399/03/12 |
| 4 |
Investigating the fabrication and functional properties of new composite hydrogels containing gellan/ alginate/ xanthan gum |
Journal of Sol-Gel Science and Technology |
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
آتنا مدیری
|
1401/12/10 |
| 5 |
Oliveria decumbens and Pistacia atlantica Gum's Essential Oils: Assessment of Antimicrobial and Chemical Properties During Thermal Process |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
سید جواد حسینی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
حسین زمانی خادمانلو ,
غلامحسین ظهوری ,
محبوبه سرابی جماب
|
1402/05/10 |
| 6 |
پیش بینی تأثیر اجزا موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس های روده ای با (ANFIS) استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
محمود صادقی ,
مسعود یاورمنش ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1393/03/11 |
| 7 |
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یون های آب پرس تفاله چغندر قند |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید محمدعلی رضوی ,
سیدمحمود موسوی ,
محمد الهی
|
1392/03/11 |
| 8 |
ارزیابی فرآیند حباب زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مصطفی سلیمانی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
وحید حکیم زاده ,
اکرم آریان فر
|
1403/01/13 |
| 9 |
بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده - امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن |
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
مریم داوطلب ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1404/03/11 |
| 10 |
A ternary blending of soy protein isolate/maltodexterin/inulin for encapsulation bioactive oils: Optimization of wall material and release studies |
Journal of Food Processing and Preservation |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی
|
1401/04/10 |
| 11 |
Evaluation of apparent viscosity and syneresis of dairy dessert enriched of vitamin D3-loaded nanoniosomes produced by different surfactant |
Journal of Food Processing and Preservation |
حمیده مقامی کیا ,
وحید حکیم زاده ,
اکرم آریان فر ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/11/12 |
| 12 |
Increase the quality of sugar by ultrafiltration process |
Journal of Food Processing and Preservation |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید محمدعلی رضوی
|
1393/06/10 |
| 13 |
Modeling of oxidation stability of canola oil using artificial neural networks during deep fat frying of potatoes |
Journal of Food Processing and Preservation |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مهدی کاویانی ,
راضیه نیازمند
|
1394/09/10 |
| 14 |
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
رضا شهرکی ,
امیر حسین الهامی راد ,
جواد حصاری ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
احمد پدرام نیا
|
1401/01/12 |
| 15 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و مکانیکی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مژگان نصیری ,
علی محمدی ثانی ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/08/10 |
| 16 |
اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
محمد ملاویسی ,
عادل بیگ بابائی ,
احسان اکبری ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1399/05/11 |
| 17 |
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
مژده صراف ,
مهناز شهیدی نوقابی
|
1399/01/13 |
| 18 |
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند به روش شبکه عصبی مصنوعی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
تینا شایان ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1398/02/11 |
| 19 |
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
کتایون رضایی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
خلیل بهزاد ,
عبدالمجید مسکوکی
|
1397/02/11 |
| 20 |
بررسی خصوصیات فیزیکو-مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانوذرات رس |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
داود سالارباشی ,
سیدعلی مرتضوی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
بی بی صدیقه فضلی بزاز ,
ناصر صداقت ,
محمد رمضانی ,
ایمان شهابی قهفرخی
|
1395/07/10 |
| 21 |
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
متین سلیمانی فر ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1395/12/11 |
| 22 |
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مهنوش میرعلایی مطلق ,
اکرم آریان فر ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/07/09 |
| 23 |
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
زهره معصومیان ,
مسعود یاورمنش ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمود صادقی ,
محمد سهرابی بالسینی
|
1394/06/10 |
| 24 |
مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصاره های متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
متین سلیمانی فر ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/02/11 |
| 25 |
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
خلیل بهزاد ,
مصطفی مظاهری تهرانی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
روح الله بهزاد
|
1393/11/12 |
| 26 |
بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند |
علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید محمدعلی رضوی ,
سیدمحمود موسوی ,
محمد الهی
|
1393/11/12 |
| 27 |
Vitamin D3-loaded nanophytosomes for enrichment purposes: Formulation, structure optimization, and controlled release |
Journal of Food Process Engineering |
محمد ملاویسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سارا ناجی طبسی
|
1399/09/11 |
| 28 |
β-Carotene-Loaded Pickering Emulsion-Filled Gel: Role of Whey Protein-Cress Seed Gum Nanoparticle and Sodium Alginate Gel in Physicochemical and In Vitro Gastrointestinal Behavior |
Journal of Food Process Engineering |
مریم داوطلب ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
Miguel A. Cerqueira
|
1403/10/12 |
| 29 |
Grape pomace high-methoxyl pectin: A new prebiotic stabilizer for low-fat synbiotic yogurt gels Optimization and characterization |
International Journal of Biological Macromolecules |
رضا مبصرفر ,
اعظم شیری ,
وحید مفید ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید محمد تقی غریب زاهدی
|
1403/09/11 |
| 30 |
Controlled release and improved stability of vitamin D3 within nanoliposomes stabilized by palmitic acid |
Journal of Food Safety |
محمد ملاویسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سارا ناجی طبسی
|
1400/07/09 |
| 31 |
Preparation and study of carboxymethyl cellulose biodegradable films properties containing Mentha pulegium essential oil |
Journal of Thermoplastic Composite Materials |
عقیق ابراهیمی بزاز ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/06/10 |
| 32 |
Development of Cress Seed Gum Hydrogel and Investigation of its Potential Application in the Delivery of Curcumin |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
سعیده شهبازی زاده ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
امیر پورفرزاد
|
1400/09/10 |
| 33 |
Poly(lactic acid)‑based bionanocomposites: effects of ZnO nanoparticles and essential oils on physicochemical properties |
Polymer bulletin |
مجتبی حیدری مجد ,
بابک قنبرزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
آنا عبدالشاهی ,
سمیه ده مرده ,
مائده ملک محمدی
|
1400/10/11 |
| 34 |
Entrapment of curcumin in isolated soy protein‑alginate nanogels: antioxidant stability and in vitro gastrointestinal digestion |
Journal of Food Measurement and Characterization |
سعیده شهبازی زاده ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1401/05/10 |
| 35 |
Physico‐chemical properties of powder and compressed tablets based on barberry fruit pulp |
Journal of Food Measurement and Characterization |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمدرضا عباسپور ,
احسان اکبری
|
1400/03/11 |
| 36 |
Effect of emulsifier on rheological, textural and microstructure properties of walnut butter |
Journal of Food Measurement and Characterization |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سارا ناجی طبسی ,
مژده صراف
|
1397/12/10 |
| 37 |
Improving UF Membrane Flux by Bubbling and Ultrasonic Process for Raw Beet Syrup Purification |
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering |
مصطفی سلیمانی ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
اکرم آریان فر
|
1403/11/13 |
| 38 |
the effect of gum arabic and maltodextrin on microencapsulation of ginger oilin green tea extract by spray drying method |
Agro Food Industry Hi-Tech |
مهنوش میرعلایی مطلق ,
اکرم آریان فر ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1395/07/10 |
| 39 |
Optimization of Nisin and EDTA Concentration in Antimicrobial Film Based on Psyllium Seed Hydrocolloid by Response Surface Methodology |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
شکوفه حیدری ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمدرضا عبدالهی مقدم
|
1401/12/10 |
| 40 |
بهینه یابی تاثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصاره بنه بر ویژگی های فیلم آنتی اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاسته برنج- نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
محمدرضا عبدالهی مقدم ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1402/01/12 |
| 41 |
Curcumin loaded in Nanogel-reinforced Hydrogel for Improvement of Quality and Textural Properties of Barbari Dough and Bread |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
سعیده شهبازی زاده ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
امیر پورفرزاد
|
1401/04/10 |
| 42 |
آماده سازی نانولیپوزوم های حامل فیکوبیلی پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
امیر حق دوست ,
لیلا گلستان ,
مریم حسنی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سیداحمد شهیدی
|
1401/05/10 |
| 43 |
بهبود پایداری و قابلیت زیست دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم های طراحی شده با سورفاکتانت های مختلف |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
حمیده مقامی کیا ,
وحید حکیم زاده ,
اکرم آریان فر ,
قدیر رجب زاده اوغاز ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/08/10 |
| 44 |
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی شده با روغن دانه چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
بی بی مرضیه رضوی زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سمیرا یگانه زاد ,
سحر هاشمی
|
1400/02/11 |
| 45 |
استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی
|
1399/02/12 |
| 46 |
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال به دست آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
شیرین حسنی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید مهدی اجاق
|
1398/02/11 |
| 47 |
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره گردو طی زمان ماندگاری |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
مژده صراف ,
مهناز شهیدی نوقابی
|
1398/05/10 |
| 48 |
Determination of Floral Origin Common Honey in Khorasan Razavi Province Based on Color Characteristics, Salinity, Electrical Resistance and TDS using Chemometrics Methods |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
احسان اکبری ,
عادل بیگ بابائی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1397/11/12 |
| 49 |
بهینه یابی آزمایشگاهی زاویه آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
حسین زمانی خادمانلو ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مجتبی مأموریان
|
1395/09/11 |
| 50 |
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
زهره قائینی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/11/12 |
| 51 |
بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
خلیل بهزاد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سیدعلی مرتضوی ,
مصطفی مظاهری تهرانی ,
روح الله بهزاد
|
1394/05/10 |
| 52 |
اثر پودر آب پنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتی بور و مادر |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
راضیه نیازمند ,
آرپا خچومیان ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 53 |
مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مهناز شهیدی نوقابی ,
سید محمدعلی رضوی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1393/08/10 |
| 54 |
مدلسازی دفع یون های آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سیدمحمود موسوی ,
سید محمدعلی رضوی ,
محمد الهی
|
1392/02/11 |
| 55 |
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخص های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مهدی کاویانی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1392/02/11 |
| 56 |
The Impact of Heating on the Chemical Composition, Total Phenolic Content, Antioxidant and Antifungal Activities of the Essential Oil from Pistachio (Pistacia vera L.) Hull |
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
مژده گلستانی ,
ابوالفضل پهلوانلو ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محبوبه سرابی جماب ,
حمید صالحی مبارکه
|
1404/03/11 |
| 57 |
Development of Persian gum-based microcapsules to speed up the release of cinnamon essential oil in the simulated saliva conditions |
LWT- Food Science and Technology |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی ,
دانیال دهناد
|
1402/03/11 |
| 58 |
Purification and characterization of kashk protein powder by precipitation and solvent extraction techniques |
LWT- Food Science and Technology |
عاطفه فرهمند ,
جواد فیضی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
شفق شیرزایی ,
لعیا اصغری ,
سارا ناجی طبسی
|
1403/12/11 |
| 59 |
Antioxidant Activity of Purslane (Portulaca oleracea L.) Seed Hydro-alcoholic Extract on the Stability of Soybean Oil |
Journal of Agricultural Science and Technology |
راضیه جلالی ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 60 |
اثر شیرخشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فراورده دونات |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند ,
زهره قائینی
|
1395/05/11 |
| 61 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید تیتانیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا |
طلوع بهداشت |
داود سالارباشی ,
سیدعلی مرتضوی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
بی بی صدیقه فضلی بزاز ,
ناصر صداقت ,
محمد رمضانی
|
1395/06/11 |
| 62 |
تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم |
پژوهش در دین و سلامت |
حسین زمانی خادمانلو ,
سارا ناجی طبسی ,
حسین افخمی روحانی ,
سید مصطفی احمد زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1399/04/11 |
| 63 |
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی |
میکروب شناسی مواد غذایی |
علی داوری ,
وحید حکیم زاده ,
الهام مهدیان ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/08/10 |
| 64 |
Physicochemical Characteristic of Microencapsulated Fish Oil by Freeze-drying using Different Combinations of Wall Materials |
Biosciences Biotechnology Research Asia |
مریم حسنی ,
امیر حسین الهامی راد ,
مجید محمد حسینی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/06/10 |
| 65 |
The use of hydrogel structures in production of extruded rice and investigation of its qualitative characteristics |
Food Science and Nutrition |
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
آتنا مدیری ,
مریم داوطلب
|
1402/03/11 |
| 66 |
Kinetic release study of zinc from polylactic acid based nanocomposite into food simulants |
Polymer Testing |
مجتبی حیدری مجد ,
بابک قنبرزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد علی نجفی ,
Perihan Adun ,
علیرضا استاد رحیمی
|
1398/04/10 |
| 67 |
Kinetics of temperature effect on antioxidant activity, phenolic compounds and color of Iranian jujube honey |
Heliyon |
محمد ملاویسی ,
عادل بیگ بابائی ,
احسان اکبری ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مرتضی محمدی
|
1397/10/11 |
| 68 |
Development of soy protein/sodium alginate nanogel‑based cress seed gum hydrogel for oral delivery of curcumin |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
سعیده شهبازی زاده ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1401/03/11 |
| 69 |
Physico‑chemical and antioxidant properties of barberry juice powder and its effervescent tablets |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
سارا ناجی طبسی ,
بهاره عمادزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمدرضا عباسپور ,
احسان اکبری
|
1400/01/12 |
| 70 |
Optimization of subcritical water extraction of phenolic compounds from Ziziphus jujuba using response surface methodology: evaluation of thermal stability and antioxidant activity |
Chemical and Biological Technologies in Agriculture |
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
Azam Niazmand
|
1399/10/12 |
| 71 |
بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری بر پایه آرد کامل مخلوط با استفاده از خمیر ترش با تخمیر خودبخودی خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
تکتم هجرانی ,
حسین زمانی خادمانلو ,
مرضیه حسینی نژاد
|
1401/03/11 |
| 72 |
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
مهدی نیک فرجام ,
سید محمدعلی رضوی ,
محمد حسین حداد خداپرست ,
خلیل بهزاد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
جواد فیضی
|
1400/02/11 |
| 73 |
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia ) به روش خشک کردن انجمادی |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
مریم حسنی ,
امیر حسین الهامی راد ,
مجید محمد حسینی ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1396/03/11 |
| 74 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم های تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
داود سالارباشی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
بی بی صدیقه فضلی بزاز ,
سیدعلی مرتضوی ,
ایمان شهابی قهفرخی ,
رضا احمدی
|
1397/05/10 |
| 75 |
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
مریم کیومرثی ,
سمیرا یگانه زاد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
ابوالفضل پهلوانلو ,
مارال خوش کیش
|
1396/08/10 |
| 76 |
A new active nanocomposite film based on PLA/ZnO nanoparticle/essential oils for the preservation of refrigerated Otolithes ruber fillets |
Food Packaging and Shelf Life |
مجتبی حیدری مجد ,
بابک قنبرزاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد علی نجفی ,
محمدیار حسینی
|
1397/12/10 |
| 77 |
Pickering Emulsion Stabilized by Different Concentrations of Whey Protein–Cress Seed Gum Nanoparticles |
Foods |
مریم داوطلب ,
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
Artur J. Martins ,
Ana I. Bourbon ,
Miguel A. Cerqueira
|
1403/08/11 |
| 78 |
ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی شیمیایی آنها |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی
|
1399/02/12 |
| 79 |
تولید فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان |
فناوری های جدید در صنعت غذا |
فاطمه چاوشی ,
زهره دیدار ,
محسن وظیفه دوست ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
احمد زنده دل
|
1401/10/11 |
| 80 |
Functional drink formulation containing orange juice and tropical almond leaf extract: physicochemical, sensory and microbial properties |
Archives of Pharmacy Practice |
طیبه نخعی مقدم ,
امیر حسین الهامی راد ,
محمد رضا سعیدی اصل ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1398/12/11 |
| 81 |
Pulsed electric field‑assisted extraction of phenolic antioxidants from tropical almond red leaves |
CHEMICAL PAPERS |
طیبه نخعی مقدم ,
امیر حسین الهامی راد ,
محمد رضا سعیدی اصل ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1399/08/11 |
| 82 |
Effect of Moderate Pulsed Electric Field Treatment on Viscoelastic Properties of Sugar Beet |
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH |
کتایون رضایی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
خلیل بهزاد ,
عبدالمجید مسکوکی
|
1398/01/12 |
| 83 |
Optimization of fermentation conditions in Barbari bread based on mixed whole flour (barley and sprouted wheat) and sourdough |
Food Science and Technology International |
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مریم داوطلب
|
1401/09/10 |
| 84 |
Microencapsulation optimization of cinnamon essential oil in the matrices of gum Arabic, maltodextrin, and inulin by spray-drying using mixture design |
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی
|
1398/11/12 |
| 85 |
Eco-friendly soluble soybean polysaccharide/nanoclay Na+ bionanocomposite: Properties and characterization |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
داود سالارباشی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
بی بی صدیقه فضلی بزاز ,
ایمان شهابی قهفرخی ,
بهروز جعفری ,
رضا احمدی
|
1396/05/10 |
| 86 |
Characterization of soluble soybean polysaccharide film incorporatedessential oil intended for food packaging |
CARBOHYDRATE POLYMERS |
داود سالارباشی ,
سیما تاجیک ,
مهران قاسم لو ,
سعیده شجاعی علی آباد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
رامین خاکسار
|
1392/07/09 |
| 87 |
Prediction of permeate flux and ionic compounds rejection of sugar beet press water nanofiltration using artificial neural networks |
Desalination and Water Treatment |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سید محمدعلی رضوی ,
سیدمحمود موسوی
|
1391/04/11 |
| 88 |
Evaluation of Extraction Percentage and Physicochemical Properties of Walnut Oil |
Journal of Applied Environmental and Biological Sciences |
محسن عابدی گناباد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند
|
1394/05/10 |
| 89 |
Estimation of Kinetic Parameters of Walnut Oil Using Rancimat Test |
Journal of Applied Environmental and Biological Sciences |
محسن عابدی گناباد ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
راضیه نیازمند
|
1394/05/10 |
| 90 |
Fate of nano-phytosomes containing bioactive compounds of Echinacea extract in an acidicfood beverage |
Food Structure |
محمد ملاویسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
کریم پرستویی ,
رمضانعلی طاهری
|
1399/10/12 |
| 91 |
Modeling the efficiency of microfiltration process in reducing the hardness, improvement the non-sugar component rejection and purity of raw sugar beet juice |
Ukrainian food journal |
شمیم شهریاری ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1396/09/10 |
| 92 |
Effects of sugar-free, αs1-casein–enriched chocolate on stress: based on salivary cortisol measurement and questionnaire data collection |
Journal of Nutritional Sciences and Dietetics |
سمیرا یگانه زاد ,
ابوالفضل پهلوانلو ,
مریم کیومرثی ,
آزاده زائرزاده ,
سید علیرضا سجادی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
نرجس نادعلی
|
1397/01/12 |
| 93 |
Antimicrobial effects of edible nano-composite based on bean pod shell gum, nano-TiO2, and Mentha pulegium essential oil |
Journal of applied biology & biotechnology |
مژگان نصیری ,
علی محمدی ثانی ,
وحید حکیم زاده ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1398/09/10 |
| 94 |
Improving the quality of traditional Iranian bread by using sourdough and optimizing the fermentation conditions |
SN Applied Sciences |
سارا ناجی طبسی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مرضیه حسینی نژاد
|
1401/02/11 |
| 95 |
Chemical Composition, Antioxidant Potential, and Antimicrobial Activity of Elettaria cardamomum Essential Oil |
Infection Epidemiology and Microbiology |
محمد ملاویسی ,
,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
مرتضی محمدی
|
1398/11/12 |
| 96 |
The effect of wall formulation on storage stability and physicochemical properties of cinnamon essential oil microencapsulated by spray drying |
Chemical papers |
مصطفی شهیدی نوقابی ,
محمد ملاویسی
|
1399/07/10 |
| 97 |
SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF COPPER OXIDE NANOPARTICLES USING AQUEOUS EXTRACT OF IRANIAN VIOLACEAE FLOWER |
Food science and technology |
علی داوری ,
وحید حکیم زاده ,
الهام مهدیان ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1400/09/10 |
| 98 |
Comparing Physicochemical Properties of Three Types Iranian Vinegars |
American journal of food science and nutrition. |
حمید گلیوری ,
راضیه نیازمند ,
مصطفی شهیدی نوقابی
|
1394/08/10 |
| 99 |
Optimizing, characterizing, and unveiling of functional properties and structure of grape pomace pectin obtained by a sequential ultrasound‑microwave extraction |
Biomass Conversion and Biorefinery |
رضا مبصرفر ,
اعظم شیری ,
وحید مفید ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سیدمحمدتقی غریب زاهدی
|
1403/02/12 |
| 100 |
Assessment of the potential of algae phycobiliprotein nanoliposome for extending the shelf life of common carp burgers during refrigerated storage |
Fisheries and Aquatic Sciences |
امیر حق دوست ,
لیلا گلستان ,
مریم حسنی ,
مصطفی شهیدی نوقابی ,
سیداحمد شهیدی
|
1400/12/10 |