تصویر پروفایل

مصطفی شهیدی نوقابی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دانشيار

ایمیل:

ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 بهبود خصوصیات بافتی و ارگانولپتیکی برنج اکسترود شده با استفاده از ساختارهای هیدروژلی Improving the textural and organoleptic properties of extruded rice using hydrogel structures همکار اول 1400/04/20 1400/12/22
2 تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی نشاسته برنج- نانورس هالویزیت حاوی عصاره بنه Preparation Antioxidant active packaging film of rice starch/halloysite nanoclay containing bene extract مجری دوم 1398/04/01 1400/10/29
ردیف عنوان فارسی طرح عنوان انگلیسی طرح سمت در طرح تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 فرمولاسیون کره گردو و بررسی تأثیر افزوده های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی آن مجری اول 1394/01/01
2 تعیین معیارهای کنترل کیفی در زنجیره تولید نان طیب Determining Quality Control Criteria in Tayyeb Bread Production Chain مجری اول 1396/04/02 1397/09/01
3 بررسی امکان تولید قند طعم دار با استفاده از ریزکپسولهای حاوی اسانس های هل و دارچین investigating the possibility of producing flavored suger using microcapsules contaning Cardamom and Cinnamon essential oils مجری اول 1395/12/21 1397/10/20
4 طراحی و تدوین مدل ارزیابی کیفیت و رتبه بندی پسته بر اساس شاخص های طیب compilation of pistachio quality assessment and ranking model based on tayebe index مجری اول 1397/06/14 1399/03/13
5 تثبیت مواد مؤثره انغوزه روی پلیمر پلی اتیلن جهت ساخت فیلم با خاصیت ضد میکروبی Immobilization of active compounds of asafoetida (Ferulassa Feotida) on polyethylene polymer to fabricate antimicrobial packaging containers همکار 1395/10/11 1397/10/10
6 تهیه شکلات غنی شده (فراسودمند) با کلسیم، ویتامین های دی و امگا 3 Preparation of fortifide (functional) chocolat with Calcium, vitamin D3, and Omega همکار 1396/09/26 1397/12/25
7 تولید و بررسی خواص فیزیکو مکانیکی محصولات عملگر بر پایه زرشک، پودر، قرص و قرص جوشان Production and Evaluation of Physic-mechanical Characteristics of Barberry- based Functional products: Powder, Tablet, Effervescent tablet همکار 1397/09/25 1399/03/24
8 تدوین ره نگاشت جیره عملیاتی نیروهای مسلح در افق 5 ساله Ration Road Map in a 5-year Prospect همکار 1399/09/23 1400/05/22
9 تخلیص پروتئین کشک و تعیین ویژگی های عملکردی و فیزیکومکانیکی پودر حاصل از آن Purification of Kashk protein and determination of functional and physicomechanical properties of its powder همکار 1401/05/26 1402/08/26
10 شناسایی و ارزیابی ویژگی های عصاره پلی ساکاریدی ریشه اروموروس: ویژگی های ژل دهی، امولسیون کنندگی و فیلم پذیری به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله گوشت گاو همکار 1400/11/02 1402/11/01
ردیف عنوان مقاله نام نشریه نویسندگان تاریخ چاپ
1 Development of new active packaging film made from a soluble soybean polysaccharide incorporated Zataria multiflora Boiss and Mentha pulegium essential oils Food Chemistry داود سالارباشی , سیما تاجیک , سعیده شجاعی علی آباد , مهران قاسم لو , حمید مؤید , رامین خاکسار , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/12/10
2 Production of zein-based electrospun nanofibers for preservation of Iranian traditional butter Food Chemistry اعظم خدائیان کریم , اسماعیل عطای صالحی , الهام مهدیان , مصطفی شهیدی نوقابی 1404/03/11
3 Determination of the floral origin of honey based on its phenolic profile and physicochemical properties coupled with chemometrics International Journal of Food Properties احسان اکبری , عادل بیگ بابائی , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/03/12
4 Investigating the fabrication and functional properties of new composite hydrogels containing gellan/ alginate/ xanthan gum Journal of Sol-Gel Science and Technology سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , آتنا مدیری 1401/12/10
5 Oliveria decumbens and Pistacia atlantica Gum's Essential Oils: Assessment of Antimicrobial and Chemical Properties During Thermal Process پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران سید جواد حسینی , مصطفی شهیدی نوقابی , حسین زمانی خادمانلو , غلامحسین ظهوری , محبوبه سرابی جماب 1402/05/10
6 پیش بینی تأثیر اجزا موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس های روده ای با (ANFIS) استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران محمود صادقی , مسعود یاورمنش , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/03/11
7 بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یون های آب پرس تفاله چغندر قند پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مصطفی شهیدی نوقابی , سید محمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی 1392/03/11
8 ارزیابی فرآیند حباب زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مصطفی سلیمانی , مصطفی شهیدی نوقابی , وحید حکیم زاده , اکرم آریان فر 1403/01/13
9 بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده - امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی 1404/03/11
10 A ternary blending of soy protein isolate/maltodexterin/inulin for encapsulation bioactive oils: Optimization of wall material and release studies Journal of Food Processing and Preservation بی بی مرضیه رضوی زاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1401/04/10
11 Evaluation of apparent viscosity and syneresis of dairy dessert enriched of vitamin D3-loaded nanoniosomes produced by different surfactant Journal of Food Processing and Preservation حمیده مقامی کیا , وحید حکیم زاده , اکرم آریان فر , قدیر رجب زاده اوغاز , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/11/12
12 Increase the quality of sugar by ultrafiltration process Journal of Food Processing and Preservation مصطفی شهیدی نوقابی , سید محمدعلی رضوی 1393/06/10
13 Modeling of oxidation stability of canola oil using artificial neural networks during deep fat frying of potatoes Journal of Food Processing and Preservation مصطفی شهیدی نوقابی , مهدی کاویانی , راضیه نیازمند 1394/09/10
14 تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران رضا شهرکی , امیر حسین الهامی راد , جواد حصاری , مصطفی شهیدی نوقابی , احمد پدرام نیا 1401/01/12
15 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و مکانیکی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مژگان نصیری , علی محمدی ثانی , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/08/10
16 اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محمد ملاویسی , عادل بیگ بابائی , احسان اکبری , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/05/11
17 بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , مژده صراف , مهناز شهیدی نوقابی 1399/01/13
18 مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند به روش شبکه عصبی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تینا شایان , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1398/02/11
19 بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کتایون رضایی , مصطفی شهیدی نوقابی , خلیل بهزاد , عبدالمجید مسکوکی 1397/02/11
20 بررسی خصوصیات فیزیکو-مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانوذرات رس علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران داود سالارباشی , سیدعلی مرتضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , ناصر صداقت , محمد رمضانی , ایمان شهابی قهفرخی 1395/07/10
21 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1395/12/11
22 ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مهنوش میرعلایی مطلق , اکرم آریان فر , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/07/09
23 کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران زهره معصومیان , مسعود یاورمنش , مصطفی شهیدی نوقابی , محمود صادقی , محمد سهرابی بالسینی 1394/06/10
24 مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصاره های متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/02/11
25 بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خلیل بهزاد , مصطفی مظاهری تهرانی , مصطفی شهیدی نوقابی , روح الله بهزاد 1393/11/12
26 بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مصطفی شهیدی نوقابی , سید محمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی 1393/11/12
27 Vitamin D3-loaded nanophytosomes for enrichment purposes: Formulation, structure optimization, and controlled release Journal of Food Process Engineering محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی 1399/09/11
28 β-Carotene-Loaded Pickering Emulsion-Filled Gel: Role of Whey Protein-Cress Seed Gum Nanoparticle and Sodium Alginate Gel in Physicochemical and In Vitro Gastrointestinal Behavior Journal of Food Process Engineering مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , Miguel A. Cerqueira 1403/10/12
29 Grape pomace high-methoxyl pectin: A new prebiotic stabilizer for low-fat synbiotic yogurt gels Optimization and characterization International Journal of Biological Macromolecules رضا مبصرفر , اعظم شیری , وحید مفید , مصطفی شهیدی نوقابی , سید محمد تقی غریب زاهدی 1403/09/11
30 Controlled release and improved stability of vitamin D3 within nanoliposomes stabilized by palmitic acid Journal of Food Safety محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی 1400/07/09
31 Preparation and study of carboxymethyl cellulose biodegradable films properties containing Mentha pulegium essential oil Journal of Thermoplastic Composite Materials عقیق ابراهیمی بزاز , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/06/10
32 Development of Cress Seed Gum Hydrogel and Investigation of its Potential Application in the Delivery of Curcumin Journal of the Science of Food and Agriculture سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , امیر پورفرزاد 1400/09/10
33 Poly(lactic acid)‑based bionanocomposites: effects of ZnO nanoparticles and essential oils on physicochemical properties Polymer bulletin مجتبی حیدری مجد , بابک قنبرزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , آنا عبدالشاهی , سمیه ده مرده , مائده ملک محمدی 1400/10/11
34 Entrapment of curcumin in isolated soy protein‑alginate nanogels: antioxidant stability and in vitro gastrointestinal digestion Journal of Food Measurement and Characterization سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی 1401/05/10
35 Physico‐chemical properties of powder and compressed tablets based on barberry fruit pulp Journal of Food Measurement and Characterization سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمدرضا عباسپور , احسان اکبری 1400/03/11
36 Effect of emulsifier on rheological, textural and microstructure properties of walnut butter Journal of Food Measurement and Characterization مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی , مژده صراف 1397/12/10
37 Improving UF Membrane Flux by Bubbling and Ultrasonic Process for Raw Beet Syrup Purification Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering مصطفی سلیمانی , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی , اکرم آریان فر 1403/11/13
38 the effect of gum arabic and maltodextrin on microencapsulation of ginger oilin green tea extract by spray drying method Agro Food Industry Hi-Tech مهنوش میرعلایی مطلق , اکرم آریان فر , مصطفی شهیدی نوقابی 1395/07/10
39 Optimization of Nisin and EDTA Concentration in Antimicrobial Film Based on Psyllium Seed Hydrocolloid by Response Surface Methodology پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شکوفه حیدری , مصطفی شهیدی نوقابی , محمدرضا عبدالهی مقدم 1401/12/10
40 بهینه یابی تاثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصاره بنه بر ویژگی های فیلم آنتی اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاسته برنج- نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی محمدرضا عبدالهی مقدم , مصطفی شهیدی نوقابی 1402/01/12
41 Curcumin loaded in Nanogel-reinforced Hydrogel for Improvement of Quality and Textural Properties of Barbari Dough and Bread پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , امیر پورفرزاد 1401/04/10
42 آماده سازی نانولیپوزوم های حامل فیکوبیلی پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی امیر حق دوست , لیلا گلستان , مریم حسنی , مصطفی شهیدی نوقابی , سیداحمد شهیدی 1401/05/10
43 بهبود پایداری و قابلیت زیست دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم های طراحی شده با سورفاکتانت های مختلف پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حمیده مقامی کیا , وحید حکیم زاده , اکرم آریان فر , قدیر رجب زاده اوغاز , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/08/10
44 بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی شده با روغن دانه چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بی بی مرضیه رضوی زاده , مصطفی شهیدی نوقابی , سمیرا یگانه زاد , سحر هاشمی 1400/02/11
45 استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1399/02/12
46 تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال به دست آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شیرین حسنی , مصطفی شهیدی نوقابی , سید مهدی اجاق 1398/02/11
47 بررسی اثر آنتی اکسیدانی و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره گردو طی زمان ماندگاری پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , مژده صراف , مهناز شهیدی نوقابی 1398/05/10
48 Determination of Floral Origin Common Honey in Khorasan Razavi Province Based on Color Characteristics, Salinity, Electrical Resistance and TDS using Chemometrics Methods پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی احسان اکبری , عادل بیگ بابائی , مصطفی شهیدی نوقابی 1397/11/12
49 بهینه یابی آزمایشگاهی زاویه آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان 1395/09/11
50 اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی زهره قائینی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/11/12
51 بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی خلیل بهزاد , مصطفی شهیدی نوقابی , سیدعلی مرتضوی , مصطفی مظاهری تهرانی , روح الله بهزاد 1394/05/10
52 اثر پودر آب پنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتی بور و مادر پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی راضیه نیازمند , آرپا خچومیان , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
53 مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مهناز شهیدی نوقابی , سید محمدعلی رضوی , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/08/10
54 مدلسازی دفع یون های آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمود موسوی , سید محمدعلی رضوی , محمد الهی 1392/02/11
55 ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخص های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مهدی کاویانی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/02/11
56 The Impact of Heating on the Chemical Composition, Total Phenolic Content, Antioxidant and Antifungal Activities of the Essential Oil from Pistachio (Pistacia vera L.) Hull پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مژده گلستانی , ابوالفضل پهلوانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , محبوبه سرابی جماب , حمید صالحی مبارکه 1404/03/11
57 Development of Persian gum-based microcapsules to speed up the release of cinnamon essential oil in the simulated saliva conditions LWT- Food Science and Technology مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی , دانیال دهناد 1402/03/11
58 Purification and characterization of kashk protein powder by precipitation and solvent extraction techniques LWT- Food Science and Technology عاطفه فرهمند , جواد فیضی , مصطفی شهیدی نوقابی , شفق شیرزایی , لعیا اصغری , سارا ناجی طبسی 1403/12/11
59 Antioxidant Activity of Purslane (Portulaca oleracea L.) Seed Hydro-alcoholic Extract on the Stability of Soybean Oil Journal of Agricultural Science and Technology راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
60 اثر شیرخشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فراورده دونات فرآوری و نگهداری مواد غذایی مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند , زهره قائینی 1395/05/11
61 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید تیتانیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا طلوع بهداشت داود سالارباشی , سیدعلی مرتضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , ناصر صداقت , محمد رمضانی 1395/06/11
62 تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم پژوهش در دین و سلامت حسین زمانی خادمانلو , سارا ناجی طبسی , حسین افخمی روحانی , سید مصطفی احمد زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/04/11
63 بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی میکروب شناسی مواد غذایی علی داوری , وحید حکیم زاده , الهام مهدیان , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/08/10
64 Physicochemical Characteristic of Microencapsulated Fish Oil by Freeze-drying using Different Combinations of Wall Materials Biosciences Biotechnology Research Asia مریم حسنی , امیر حسین الهامی راد , مجید محمد حسینی , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/06/10
65 The use of hydrogel structures in production of extruded rice and investigation of its qualitative characteristics Food Science and Nutrition سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , آتنا مدیری , مریم داوطلب 1402/03/11
66 Kinetic release study of zinc from polylactic acid based nanocomposite into food simulants Polymer Testing مجتبی حیدری مجد , بابک قنبرزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمد علی نجفی , Perihan Adun , علیرضا استاد رحیمی 1398/04/10
67 Kinetics of temperature effect on antioxidant activity, phenolic compounds and color of Iranian jujube honey Heliyon محمد ملاویسی , عادل بیگ بابائی , احسان اکبری , مصطفی شهیدی نوقابی , مرتضی محمدی 1397/10/11
68 Development of soy protein/sodium alginate nanogel‑based cress seed gum hydrogel for oral delivery of curcumin Chemical and Biological Technologies in Agriculture سعیده شهبازی زاده , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی 1401/03/11
69 Physico‑chemical and antioxidant properties of barberry juice powder and its effervescent tablets Chemical and Biological Technologies in Agriculture سارا ناجی طبسی , بهاره عمادزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمدرضا عباسپور , احسان اکبری 1400/01/12
70 Optimization of subcritical water extraction of phenolic compounds from Ziziphus jujuba using response surface methodology: evaluation of thermal stability and antioxidant activity Chemical and Biological Technologies in Agriculture راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی , Azam Niazmand 1399/10/12
71 بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری بر پایه آرد کامل مخلوط با استفاده از خمیر ترش با تخمیر خودبخودی خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم نوآوری در علوم و فناوری غذایی سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , تکتم هجرانی , حسین زمانی خادمانلو , مرضیه حسینی نژاد 1401/03/11
72 بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن نوآوری در علوم و فناوری غذایی مهدی نیک فرجام , سید محمدعلی رضوی , محمد حسین حداد خداپرست , خلیل بهزاد , مصطفی شهیدی نوقابی , جواد فیضی 1400/02/11
73 تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia ) به روش خشک کردن انجمادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی مریم حسنی , امیر حسین الهامی راد , مجید محمد حسینی , مصطفی شهیدی نوقابی 1396/03/11
74 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم های تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا نوآوری در علوم و فناوری غذایی داود سالارباشی , مصطفی شهیدی نوقابی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , سیدعلی مرتضوی , ایمان شهابی قهفرخی , رضا احمدی 1397/05/10
75 بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول نوآوری در علوم و فناوری غذایی مریم کیومرثی , سمیرا یگانه زاد , مصطفی شهیدی نوقابی , ابوالفضل پهلوانلو , مارال خوش کیش 1396/08/10
76 A new active nanocomposite film based on PLA/ZnO nanoparticle/essential oils for the preservation of refrigerated Otolithes ruber fillets Food Packaging and Shelf Life مجتبی حیدری مجد , بابک قنبرزاده , مصطفی شهیدی نوقابی , محمد علی نجفی , محمدیار حسینی 1397/12/10
77 Pickering Emulsion Stabilized by Different Concentrations of Whey Protein–Cress Seed Gum Nanoparticles Foods مریم داوطلب , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , Artur J. Martins , Ana I. Bourbon , Miguel A. Cerqueira 1403/08/11
78 ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی شیمیایی آنها فناوری های جدید در صنعت غذا مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1399/02/12
79 تولید فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان فناوری های جدید در صنعت غذا فاطمه چاوشی , زهره دیدار , محسن وظیفه دوست , مصطفی شهیدی نوقابی , احمد زنده دل 1401/10/11
80 Functional drink formulation containing orange juice and tropical almond leaf extract: physicochemical, sensory and microbial properties Archives of Pharmacy Practice طیبه نخعی مقدم , امیر حسین الهامی راد , محمد رضا سعیدی اصل , مصطفی شهیدی نوقابی 1398/12/11
81 Pulsed electric field‑assisted extraction of phenolic antioxidants from tropical almond red leaves CHEMICAL PAPERS طیبه نخعی مقدم , امیر حسین الهامی راد , محمد رضا سعیدی اصل , مصطفی شهیدی نوقابی 1399/08/11
82 Effect of Moderate Pulsed Electric Field Treatment on Viscoelastic Properties of Sugar Beet FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH کتایون رضایی , مصطفی شهیدی نوقابی , خلیل بهزاد , عبدالمجید مسکوکی 1398/01/12
83 Optimization of fermentation conditions in Barbari bread based on mixed whole flour (barley and sprouted wheat) and sourdough Food Science and Technology International سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , مریم داوطلب 1401/09/10
84 Microencapsulation optimization of cinnamon essential oil in the matrices of gum Arabic, maltodextrin, and inulin by spray-drying using mixture design JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1398/11/12
85 Eco-friendly soluble soybean polysaccharide/nanoclay Na+ bionanocomposite: Properties and characterization CARBOHYDRATE POLYMERS داود سالارباشی , مصطفی شهیدی نوقابی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , ایمان شهابی قهفرخی , بهروز جعفری , رضا احمدی 1396/05/10
86 Characterization of soluble soybean polysaccharide film incorporatedessential oil intended for food packaging CARBOHYDRATE POLYMERS داود سالارباشی , سیما تاجیک , مهران قاسم لو , سعیده شجاعی علی آباد , مصطفی شهیدی نوقابی , رامین خاکسار 1392/07/09
87 Prediction of permeate flux and ionic compounds rejection of sugar beet press water nanofiltration using artificial neural networks Desalination and Water Treatment مصطفی شهیدی نوقابی , سید محمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی 1391/04/11
88 Evaluation of Extraction Percentage and Physicochemical Properties of Walnut Oil Journal of Applied Environmental and Biological Sciences محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1394/05/10
89 Estimation of Kinetic Parameters of Walnut Oil Using Rancimat Test Journal of Applied Environmental and Biological Sciences محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1394/05/10
90 Fate of nano-phytosomes containing bioactive compounds of Echinacea extract in an acidicfood beverage Food Structure محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , کریم پرستویی , رمضانعلی طاهری 1399/10/12
91 Modeling the efficiency of microfiltration process in reducing the hardness, improvement the non-sugar component rejection and purity of raw sugar beet juice Ukrainian food journal شمیم شهریاری , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1396/09/10
92 Effects of sugar-free, αs1-casein–enriched chocolate on stress: based on salivary cortisol measurement and questionnaire data collection Journal of Nutritional Sciences and Dietetics سمیرا یگانه زاد , ابوالفضل پهلوانلو , مریم کیومرثی , آزاده زائرزاده , سید علیرضا سجادی , مصطفی شهیدی نوقابی , نرجس نادعلی 1397/01/12
93 Antimicrobial effects of edible nano-composite based on bean pod shell gum, nano-TiO2, and Mentha pulegium essential oil Journal of applied biology & biotechnology مژگان نصیری , علی محمدی ثانی , وحید حکیم زاده , مصطفی شهیدی نوقابی 1398/09/10
94 Improving the quality of traditional Iranian bread by using sourdough and optimizing the fermentation conditions SN Applied Sciences سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی , مرضیه حسینی نژاد 1401/02/11
95 Chemical Composition, Antioxidant Potential, and Antimicrobial Activity of Elettaria cardamomum Essential Oil Infection Epidemiology and Microbiology محمد ملاویسی , , مصطفی شهیدی نوقابی , مرتضی محمدی 1398/11/12
96 The effect of wall formulation on storage stability and physicochemical properties of cinnamon essential oil microencapsulated by spray drying Chemical papers مصطفی شهیدی نوقابی , محمد ملاویسی 1399/07/10
97 SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF COPPER OXIDE NANOPARTICLES USING AQUEOUS EXTRACT OF IRANIAN VIOLACEAE FLOWER Food science and technology علی داوری , وحید حکیم زاده , الهام مهدیان , مصطفی شهیدی نوقابی 1400/09/10
98 Comparing Physicochemical Properties of Three Types Iranian Vinegars American journal of food science and nutrition. حمید گلیوری , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1394/08/10
99 Optimizing, characterizing, and unveiling of functional properties and structure of grape pomace pectin obtained by a sequential ultrasound‑microwave extraction Biomass Conversion and Biorefinery رضا مبصرفر , اعظم شیری , وحید مفید , مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدتقی غریب زاهدی 1403/02/12
100 Assessment of the potential of algae phycobiliprotein nanoliposome for extending the shelf life of common carp burgers during refrigerated storage Fisheries and Aquatic Sciences امیر حق دوست , لیلا گلستان , مریم حسنی , مصطفی شهیدی نوقابی , سیداحمد شهیدی 1400/12/10
ردیف عنوان مقاله عنوان همایش نویسندگان تاریخ برگزاری
1 اثر پوشش دهی پسته با هیدروکلوئید متیل سلولز بر میزان آفلاتوکسین آن در طی نگهداری دوازدهمین کنگره تغذیه ایران ز مصلحی , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1391/08/15
2 بررسی اثر پوشش خوراکی متیل سلوولز بر کاهش میزان تولید آفلاتوکسین در طی دوره نگهداری بادام زمینی دوازدهمین کنگره تغذیه ایران ب افضلی , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1391/08/15
3 شبیه سازی تغییرات رنگ و گرانروی روغن کانولا طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا مهدی کاویانی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1391/08/25
4 خصوصیات جیره‌های غذایی اضطراری و نکات مهم در فرمولاسیون آنها ششمین کنگره انجمن ژئوپلیتیک ایران پدافند غیر عامل محمد ادیب منش , مصطفی شهیدی نوقابی , عبدالمجید مسکوکی 1392/08/06
5 بررسی ساختار اسید چرب و پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن دانه خرفه بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
6 بررسی اثر نوع و درصد گوشت بر میزان آکریل آمید و خصوصیات کیفی برگرها بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مینا سعیدیان , راضیه نیازمند , هما بقایی , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
7 بررسی و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌های متانولی-آبی و اتانولیف آبی گشنیز با آنتی اکسیدان سنتزی BHT دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/02/08
8 بررسی اثر قند اینورت بر میزان تشکیل آکریل آمید در بیسکوئیت پتی بور و مادر بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران آرپا خچومیان , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1392/08/06
9 Evaluation of antioxidant activity of ethanolic and methanolic extracts of purslane seeds دومین کنگره ملی گیاهان دارویی راضیه جلالی , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی 1395/03/12
10 Evaluation of antioxidant activity of Dill water- methanolic extract on the stability of soybean oil 11th Euro Food Lipids Congress متین سلیمانی فر , راضیه نیازمند , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه جلالی 1392/08/05
11 Evaluation of antioxidant activity of purslane water- methanolic extract on the stability of soybean 11th Euro Food Lipids Congress راضیه جلالی , مصطفی شهیدی نوقابی , متین سلیمانی فر 1392/08/05
12 بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1393/08/26
13 Comparative fatty acids composition and oxidative stability index of black cumin, coriander and dill seeds oil 12th Euro Food Lipids Congress راضیه نیازمند , متین سلیمانی فر , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/06/23
14 Fatty acid composition and oxidation kinetic parameters of purslane (portulaca oleracea) seed oil 12th Euro Food Lipids Congress راضیه نیازمند , راضیه جلالی , مصطفی شهیدی نوقابی 1393/06/23
15 Polymer production of antimicrobial packaging for meat packaging 1st International Conference on Natural Food Hydrocollides شکوفه حیدری , مصطفی شهیدی نوقابی , فخری شهیدی 1393/07/30
16 تعیین پارامترهای سینیتیکی واکنش اکسایش روغن گردو با آزمون رنسیمت سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی محسن عابدی گناباد , مصطفی شهیدی نوقابی , راضیه نیازمند 1393/08/25
17 Application of Phytosome in Food industry International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation on Food and Agricultural Science محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی , سارا ناجی طبسی 1397/06/02
18 Application IR spectroscopy in determination Halal meat 1st International Halal Conference عادل بیگ بابائی , , مصطفی شهیدی نوقابی 1396/09/22
19 بررسی اثر زاویه آیینه های جانبی در خوراک¬پز خورشیدی بر جذب انرژی در آن چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران حسین زمانی خادمانلو , مصطفی شهیدی نوقابی , مجتبی مأموریان 1394/12/12
20 اصول تولید پسته طیب با محوریت رکن حلیت همایش بین المللی غذای طیب مصطفی شهیدی نوقابی , الهام زایر زاده , حسین زمانی خادمانلو , سیده مریم خرازی , مجتبی جوکار 1401/08/19
ردیف عنوان کتاب شاپا ناشر وضعیت جاری نویسندگان تاریخ انتشار
ردیف عنوان پایان نامه مقطع سمت اساتید تاریخ دفاع
1 بهبود کیفیت و راندمان شربت حاصل از استخراج قند از چغندر توسط PEF و جداسازی غشایی پیوسته دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1397/04/23
2 بررسی خاستگاه قالب گیاهی عسل، استان خراسان بر مبنای تحلیل داده های حاصل از آنالیز کمی و کیفی به وسیله روش های کمومتریکس دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : عادل بیگ بابائی
3 ریزپوشانی ویتامین D3 به دو روش نانوکاکلیت و نانوفیتوزوم و بررسی خصوصیات آنها در سیستم مدل نوشیدنی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول استاد راهنمای دوم : سارا ناجی طبسی 1400/08/19
4 استفاده از سیستم هیدروژل مبتنی بر نانوژل جهت رسانش هدفمند کورکومین و بررسی تاثیر آن بر کیفیت و ماندگاری نان بربری دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای دوم استاد راهنمای اول : سارا ناجی طبسی 1401/06/27
5 استفاده از ژل پرشده پیکرینگ امولسیون پایدارشده توسط نانوژل های کمپلکس پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به عنوان حامل ترکیبات لیپوفیلیک (بتاکاروتن) در برنج اکستروژن شده دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول استاد راهنمای اول : سارا ناجی طبسی 1403/12/12
6 ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری وضد میکروبی رنگدانه نانولیپوزومه فیکوبیلی پروتئین مستخرج از جلبک قرمز (gracilis Gracilaria (و اثر آن بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی برگر ماهی کپور معمولی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1401/06/30
7 تولید پلیمر بسته بندی ضد میکروبی جهت بسته بندی گوشت کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1393/11/01
8 بهینه یابی شرایط رنگبری شربت شکر خام از طریق ازن زنی و شناسایی و سنجش ترکیبات تشکیل شده در فرایند دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1400/07/27
9 بررسی اثر اجزاء فرمولاسیون بر میزان تشکیل آکریل آمید در همبرگر کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1392/06/20
10 تاثیر اسانس های آویشن و لعل کوهستان بر خواص نانوکامپوزیت کیتوزان- نانورس به منظور بسته بندی مواد غذایی کارشناسی ارشد استاد راهنمای اول 1397/11/30
11 بررسی عوامل موثر بر ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز به روش خشک کردن پاششی کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1393/06/31
12 میکرو کپسولاسیون روغن ماهی کیلکا و بررسی پایداری امولسیون و ثبات اکسایشی آن در سیستم مدل غذایی دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1394/06/29
13 مدلسازی کارایی (پتانسیل) فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام میکروفیلتر شده کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1395/07/01
14 فرصت مطالعاتی: ریزپوشانی نانو امولسیـون‌های حاوی اسانـس لیمو ترش (Citrus limon L.) و ارزیابی اثرات آن بر حفظ، بهبـود کیفیت و ماندگاری برگرکپور معمولی (Cyprinus carpio) دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1396/07/23
15 فیلم های فعال بر پایه PLA-اسانس-نانواکسید روی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رهایش نانوذرات در سیمولانت های غذایی و اثر آنها بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول 1397/11/17
16 تولید و تعیین ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکاریدهای محلول در سویا برای بسته بندی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول 1394/11/07
17 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن خرفه کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1392/02/19
18 تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی، قدرت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن و عصاره های متانولی-آبی بذرهای گشنیز، زیره سیاه و شوید کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1391/12/28
19 بررسی اثر اجزاء فرمولاسیون بر محتوی آکریل آمید در بیسکویت پتی بور و مادر کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1392/06/20
20 بررسی اثر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر میزان آکریل¬آمید در فراورده دونات کارشناسی ارشد استاد مشاور اول 1393/01/27
21 استخراج پکتین از پسماند انگور با روش فراصوت- مایکروویو و کاربرد آن در طراحی و توسعه فرمولاسیون بهینه ماست پروبیوتیک کم چرب دكتري تخصصي(PhD ) استاد مشاور اول
22 تولید نانوالیاف حاوی نانو ذرات اکسید روی و عصاره برگ انگور به روش الکتروریسی و بررسی خصوصیات ضد میکروبی و انتی اکسیدانی آن بر کره سنتی ایرانی دكتري تخصصي(PhD ) استاد راهنمای اول
23 رفع گرفتگی غشاء میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون استفاده شده در تصفیه شربت خام چغندر قند به روش تغییر نحوه ی جریان، حباب زایی در جریان و فراصوت استاد راهنمای اول
ردیف عنوان اختراع تاریخ ثبت داخل تاریخ ثبت خارج محل ثبت داخل محل ثبت خارج محل اخذ تاییدیه شماره نامه تاییدیه تاریخ تاییدیه همکاران
1 فرآیند تولید قند و شکر طعم دار شده با عصاره و اسانس گیاهان طبیعی 1396/07/30 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور محمد ملاویسی , مصطفی شهیدی نوقابی
2 تولید برنج اکسترود شده غنی سازی شده با بتاکاروتن با استفاده از ژل پرشده-امولسیون پیکرینگ 1400/10/21 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دانشگاه فردوسی مشهد 1110 1401/01/20 سارا ناجی طبسی , مریم داوطلب , مصطفی شهیدی نوقابی
3 تولید پودر پروتئینی برای ورزشکاران از کشک 1402/12/12 مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کش جواد فیضی , سارا ناجی طبسی , مصطفی شهیدی نوقابی
ردیف عنوان فعالیت نوع اثر سازمان ارسال کننده تاریخ ارزیابی
1 Comparison of Starch-Based Liquid Sugar Production from Local Cassava داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1404/06/20
2 Effect of Different Cooking Processes on the Proximate Composition, Fatty Acids and Nutritional Quality Indices of Labeo rohita from Loktak Lake in Manipur, India. داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/12/11
3 ساخت بیوفیلم بر پایه پلی ساکاریدمحلول در آب استخراج شده از ریشه سریش گونه اسپکتابیلیس: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی داوری مقاله Modares Journal of Food Science and Technology 1404/01/26
4 Preserving postharvest quality of mango fruit: The potential of xanthan gumcoatings داوری مقاله Iranian Food Science and Technology Research Journal 1403/05/09
5 Impact of chemical and enzymatic purification on the quality and technologicalcharacteristics of raw sugar beet juice داوری مقاله Research and Innovation in Food Science and Technology 1403/06/26
ردیف نوع فعالیت شرح فعالیت محل فعالیت شماره ابلاغ تاریخ ابلاغ تاریخ شروع تاریخ پایان
1 همکاری در امور اجرایی دانشگاه ها مدیریت گروه فناوری های سبز مواد غذایی موسسه علوم و صنایع غذایی 712 1403/01/14 1405/01/14
ردیف عنوان نقش در کمیسیون تدوین/بازنگری استاندارد نوع استاندارد تاریخ
ردیف موضوع مرجع اعطا کننده سطح تاریخ دریافت جایزه
ردیف عنوان کارگاه کشور برگزار کننده سطح کارگاه نوع کارگاه تاریخ شروع تاریخ پایان
ردیف عنوان سخنرانی محل سخنرانی تاریخ
ردیف نوع فناوری عنوان فناوری شرح فناوری توضیحات تاریخ ثبت فناوری